GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

timi_bella.jpg

Amikor szeretetet sugárzol, szeretetben részesülsz.

Amint tudatosul benned, hogy
mindig eldöntheted, bezárkózol vagy szeretetet sugárzol, máris kezdetét veszi gyógyulásod.

A szeretet nem ad egyebet, mint önmagát,
és nem vesz el semmit, csupán önmagából.
A szeretet nem birtokol, és nem birtokolható.
Mert a szeretetnek elég a szeretet.

 


    

   MIT? HOGYAN? MIKOR? RAJZOLHATÓ A TEST FELÜLETÉRE

 

gyogyitas_egyik_szimboluma.jpg

MILYEN HATÁSOKAT VÁLTHAT KI RÖVID és HOSSZÚ TÁVON?

A szimbólumok geometrikus jelek viselése a bőrön ősidők óta az emberiség őstudásához tartoznak. A felhasznált szimbólumok információk által az egyes emberek aktív adóként és passzív vevőként is együttműködtek a teremtő folyamatokban. A szimbólum szó a  görög symballein szóra vezethető vissza. Jelentős természeti népek hatalmasságai bölcsei a múltban és a mai napig használják a jeleket. Tudták és tudják, hogy bizonyos anyagok sorrendbe helyezése velük összefüggő arányok alkalmazásával  színek formák geometriai jelek használatával a bőrfelületen  a világegyetemből származó információra tehetnek szert. Rendkívüli erőket-energiákat mozgathatnak meg, amellyel erőteljes befolyást érhetnek el az emberek egészségi és pszichés állapotában.

Kozmikus információk a bőrön.

A bőr pakknak nevezett antenna rendszere régóta ismert,depo az emberiség az idők alatt ezt a tudást is elfelejtette. Ezek a ntok aprócska geometriai jelek a bőrön,energiapontok a bőr alatt 0.1 mm –el saját ideghallóval vezénylik a test valamennyi lényeges funkcióját. Fotonok segítségével a nyirokrendszer továbbítja az ősi információkat a felhámban. A pozitív impulzusok építő a negatív romboló hatással van a szervezetre. A betegé tevő negatív információk bizonyos szimbólumok elhelyezésével átírhatók pozitívra így minden betegség gyógyítható.

A betegség belső és külső egyensúlyhiányt-diszharmóniát hoz létre, az isteni középúttól való elszakadást jelenti. Mint minden betegség lelki eredetű, ezért az embert holisztikusan kell néznünk : Ami kint az bent, ami lent az fent.  

                       Az univerzum legnagyobb és első szabálya, a

                                      SZABAD AKARAT ELVE

             TISZTA FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET

/ Ez szerintem nem teljesen igaz de ez az én hitvilágom. Szerintem a földön nincs szabad akarat csak szabad döntési jog Viszont nincs rossz vagy jó döntés csak döntés van és annak következményei /

Ahhoz hogy valaki meggyógyulhasson, minimum három dolognak kell megfelelnie:

1. Hajlandóság az eddigi helyzet elengedésére:

2.Felelősség vállalás

3. Határtalan hit a gyógyulásban.

Kimondani és leírni 

 

ITT AZ IDŐ KÉSZEN ÁLLOK A SEJT SZÍNTŰ GYÓGYULÁSRA MINDEN SZÍNTEN!

SZERETEM TISZTELEM BECSÜLÖM és FELTÉTEL NÉLKÜL ELFOGADOM ÖNMAGAM!

 

Azt szoktam mondani nézd az életed egy sakktáblaként, a bábuk a szereplők ,lásd meg az összefüggéseket, ki mit?  miért csinált? Mit kellett belőle megtanulni, hogy kerültél a mostani helyzetbe?

A mondat első felével nincs is gondja a betegek 80 %-nak a Szeretm önmagammal annál több vért tudnak izzadni vele! Pedig ez a kulcs mindenhez, ahogyan önmagad szereted úgy szeretsz másokat és ez így van

  "Isten nem kockajátékos mondta  Einstein "

A világegyetemet az embernek nem megértenie kell, csak eligazodni benne! mert betegség olyan nem létezik csak ember! Minden a szívben dől el .A szív a szeretet o potenciája. A  betegség a zavar mindég a fejben kezdődik, a feji agyból indul. A betegség mindég a spirituális síkon mutatkozik először. Ezért kell meg tanulnunk feltétel nélkül szeretni mindent és mindenkit:

Sandy Stevenson Feltétel nélküli szeretet

„Mit is takar valójában az egyszerűnek tűnő, de sok ember számára még sem mindig ismert szó, hogy feltétel nélküli szeretett.

Feltétel nélküli elfogadás. Amit sokan bár kimondanak a szájukkal, de még sem képesek eszerint élni. Mert ha eszerint élnének és mindig a másik ember érzéseit, vágyait tekintenék, elsődlegesnek képesek lennének megtenni azt, amit elfogadásnak hívunk. Ami nem csupán egy gondolat, hanem egy végső állomás. Ahol a szerint cselekszünk, ahol nézzük a másik fél gondolatait, és ha ezt a sajátunkkal párhuzamba hozzuk, békére lelünk. E nehéznek tűnő, de még is oly egyszerű dolgokat egy féle képen érhetjük el. A feltétel nélküli szeretettel mi minden ember szívében benne él.

Olyannak szeretlek amilyen vagy!

Miközben a saját stílusodat keresed, amelynek révén kapcsolatba léphetsz a téged körülvevő világgal.

 Tiszteletben tartom, hogyan szeretnéd megtanulni a leckéidet. Tudom,hogy ez így van jól,tudom,hogy pontosan az, vagy akinek lenni szeretnél,és nem az amit én vagy mások elvárnak. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudom mi a legjobb neked, még ha időnként azt hiszem is, hogy tudom, én nem vagyok ott ahol te. Nem láttam a világot a te szemszögödből. Nem tudom  milyen tanulási folyamatokat választottál magadnak, hogyan és  kivel szeretnéd ezeket megoldani,és mennyi időt szánsz rá. Nem a te szemszögödből nézem –honnan tudhatnám, hogy mire van szükséged?

Hagylak, had járd az utad –nem ítélem meg a tetteidet sem a gondolatban sem tettben! Nem tekintem tévedésnek vagy hibának  amit mondasz vagy teszel. Látom, hogy sokan sokféleképpen látjuk és tapasztaljuk a világot.

Bármikor fenntartások nélkül elfogadom a döntéseidet. Egyáltalán nem ítélkezem, mert ha elvitatom a fejlődéshez való jogodat, akkor elvitatom a sajátom és másokét is

Azokét, akik más utat választanak, mint én, amelyben én talán nem fektetnék energiát mégsem tagadnám meg soha a szeretetet amelyet isten belém plántált,hogy árasszam az egész világba . Ahogyan téged szeretlek, úgy fognak engem is szeretni,azt fogom learatni amit elvetettem. Elismerem a szabad döntéshez való egyetemes jogodat, hogy a saját utadat járd, előre haladj vagy megpihenj, ahogyan éppen jónak látod és érzed.

Nem ítélem meg hogy a lépés kicsi vagy nagy, könnyű vagy nehéz, felfelé vagy lefelé vezet. hiszen ez mind az én nézőpontom lenne, lehet, hogy tétlennek látlak, és ezt értéktelennek tartom, miközben te mégis gyógyírt adsz a világnak csupán azzal, hogy létezel isten világosságával megáldva. Nem láthatom át mindég az isteni nagy rend képét.

Az élet minden áramlatának elvitathatatlan joga hogy maga válassza meg saját fejlődését  és én szeretettel vallom, hogy tiéd a döntés joga a saját jövődet illetően. Alázattal hajlok meg a felismerés előtt,hogy az, amit én a legjobbnak tartok számodra nem feltétlenül helyes.

Tudom, hogy téged is vezetnek csak úgy mint engem és egy belső kényszert követsz amely megmutatja neked az igaz utat. Tudom, hogy  sok bőrszínvallás, szokás, nemzetiség és hitrendszer létezik, tudom, hogy mindannyian a magunk módján tanuljuk, meg hogyan vihetjük vissza a szeretetet, bölcsességet a nagy egészbe,ha valami csak egyféleképpen lenne, akkor egyetlen emberre lenne szükség. Nem csak olyankor akarlak szeretni, amikor úgy viselkedsz  ahogyan szeretném, és ugyanabban hiszel, amiben én. Rájöttem a fivérem a nővérem, vagy még ha máshól születtél és más istenben hiszel, mint én. A szeretet, amit érzek, isten egész világát magába öleli. Szerető szolgálattal töltöm az életemet és azon vagyok, hogy lehető legjobb lehessek. Minden nappal egy kicsit közelebb kerülök, az isteni szeretethez ezzel mélyen legbelül egyre több szeretetet táplálok az univerzum összes lény felé”

Én kívánom mondanyiunknak, hogy megélhessük milyen adni és milyen kapni feltétel nélküli szeretetet!

 

Szímbólumok használata egyszerűen a gyakorlatban !

jelgyogyaszat.jpg 

A szimbólumokkal való gyógyítást legjobban a gyerekek szeretik!

Úgy lehet össze rajzolni a testüket, hogy édesanyával együtt csinálják és még jó móka is!

Bőrbarát filctollat, vagy amennyiben nem engedhetjük meg ,hogy színes vonalakkal közlekedjünk az utcán, munkahelyen a  saját körmeinket is használjuk a jelek felvitelére a bőr felületén.

Ebben az esetben 15-20 percenként meg kell ismételni .A bőrbarát filctollak is könnyen lejönnek ,ezért ellenőrizni kell.

A szimbólumoknak, mint mindennek az univerzumban két éle van lehet gyógyításra és pusztításra használni. Ilyen pl az Indiaiak és a Tibetiek szent keresztje, ami a BÉKE jelképe  mi  Horogkeresztként ismerjük,

de nem mindegy hogy a keresztet hogyan rajzolom: Jobra  a Pusztítás,balra a Béke  jelképe és használójának azt adja, amire használja. Ötágú csillag: Legerősebb védelmi és erősítő szimbólum!!!, csak nem pirossal kell rajzolni ,mert akkor a hatalom, a vért ,pusztítást vonz Pl: Szovjetunió. Az USA  zászlóját kitalálója már tudta mit csinál, Ők nem vörösre színezték a csillagokat.

Erősíthetünk vele gyenge csuklót, könyököt, térdet, de itt vigyázva, mert a térd az alázat jelképe és nem igazán kell még erősíteni az egónkat. Végső esetben jó. Védelmi szimbóluma is, bármilyen kéréssel fordulunk az univerzum felé kőrbe rajzolt ötágú csillagban tesszük.

Azért egy dolgot ne feledjünk el, ez a módszer sem ér semmit, ha a lelkünkből, és az agyunkból nem töröljük ki a betegséget kiváltó okot. Mert minden betegséget egy súlyos érzelmi megrázkódtatással kezdődik!

Amiből akkor és ott csak azt érzékeljük, hogy piszkosul fáj, ami történik velünk, váratlanul, sokkszerűen ér. Arra viszont nem gondolunk, hogy ezekből az érzelmi becsapódásokból fognak kialakulni a későbbiekben a kezelendő gondjaink és itt nincs különbség felnőtt- gyerek-állat növény között.

 

A feltüntetett szimbólumok Dr Diethard Stercz- Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal  című könyvéből valók

 

ÉLET VIRÁGA:

eletvirag_4.jpg

 

Ezt a szimbólumot akkor használjuk, ha valaki energetikailag nagyon alacsony szinten van. Szendvics elvet alkalmazunk, a póló elejére és a hátújára is rárajzoljuk, vagy a szoba  két falára. Nagyon hatás 

 

                                   HARMÓNIA KÖZPONT

 

harmonizalas.jpg

 

                          Minden betegség esetén használható!

Fejfájás esetén: Húzzunk 5 zöld vonalat a homlokra

Gyulladás esetén

A csukló belső részére attól függően, hogy melyik oldalt van a gyulladás.

A jobb csukló a test jobb oldalát a jövőt, bal csukló a test bal oldalát a múltat jelképezi.

Kivéve  ha a gyulladás a test középső részén jelentkezik pl: a torok, hólyag, gyomor  és a páros szervek esetén akkor mindkét csuklóra felrajzolhatjuk. 

 

GYÓGYÍTÁS PENTAGRAMJA

Bármikor bárhová rárajzolható amennyiben valami nagyon fáj.

Készíthető belőle nyakék,amulett is.

 

gyogyitas_angyala_pecset.jpg

 

DÜH _HARAG OLDÁSA

 

duh_feloldasa.jpg

A düh, harag a bánat, trauma mindég a hasi agyba szedhető be,és ott is kell oldani.

Régen azt mondták a férfiakhoz a hasukon keresztül lehet eljutni, ez nem egészen igaz mert nem csak a férfiakhoz a hölgyekhez is!

A boldogság hormon 95 % a hasban és csak 5 % a fejben termelődik. Amennyiben félelem ,bánat, idegesség vesz erőt az emberen azt a hasfalában érzi először.

Ezért van mostanában annyi bőr problémás beteg, mert a bőr kapcsolatban áll a belső szervekkel, máj, vastagbél.mentálisan elszakadási konfliktusA vastagbél és az epe az a pont ahol oldani kell a blokkokat,ezt a köldök 2 oldalán két útnyira találjuk

 

GERINC FÁJDALOM:

 

gericproblema.jpg

 

a gerinc  sérült  részére kell rajzolni

 

NEGATÍVRÓL POZITÍVRA VALÓ AKTIVÁLÁS

 

negatirol_pozitivra.jpg

 

elektromos_en.jpg

 

Kimerültség, fáradság esetén 5cm 5-8 cm re a garat alatt a csecsemőmirigyre, hatásos még a türkiz kristály, és a két kézzel való dobolás is. , de használható bármilyen negatív program pozitívra változtatására,

vérpontra - vérszegénység ,energiazavar,

Alvászavar esetén a bal fül mögé hátul a fülkagylótól  1.5 cm re .

Fejen lévő sejtmegújító pont: jobb fülcimpától 1.5cm hátul

Pajzsmirigy alulműködés esetén a ,szódalit lánccal .

Túlműködés esetén lefelé nyitott  Y kell kékkel rajzolni  a pajzsmirigy, mint két oldalára.

Váltakozó működés esetén két egymásba fordított zöld Y.

 

GYOMOR TÚLSAVASODÁS ESETÉN

 

Y + harmonizalas.jpg

Zöld Y rajzolunk a fejben lévő idegpályák elválása esetén a jobb kézfejre

Az Y csúcsai a könyök felé mutassanak,

Gerincbénulás esetén az újak felé nyitott Y a bal kézfejre

 

koncentracio_hiany.jpg

Akkor alkalmazzuk ,ha a teljesítmény csökken, szétszórttá, figyelmetlenné válik valaki.

 

KOZMIKUS KARMAOLDÁS 

 

feny_erosebb_a_sotetsegnel.jpg

 

ZÖLDGEL  RAJZOLHATÓ HASFALRA, LÁBSZÁRRA

 

karmikus_sok_oldas.jpg

 

broblema_megszunt.jpg

 

HIÁNY FELOLDÁSA

 

boseg.jpg

 

Attól függ, hogy a hiány miben nyilvánul meg, érzelmi, a-szív, hát baloldal, anya konfliktus vagy anyagi  akkor hát lapocka jobb oldal apa konfliktus

 

ÖNPUSZTÍTÓ PROGRAMOK

 

fajdalom_feloldasa.jpg

 

Hafal, lábszár külső része,függ az érzelmi töltéstől.

 

elakadas_5.jpg

Bármilyen elakadás elengedési nehézség eseté

Fejfájás,  hátul  nyakra , vagy érzelmi továbblépés elengedés - megbocsátás hiánya , epe területére karmikus probléma esetén a külső lábszárra saját test nem elfogadása esetén a bal comb külső oldalára, életenergia zavar esetén a mellkas jobb oldalára

 

VÉRALVADÁSI ZAVAROK

 

isteni_nyugal.jpg

 

A pontot egy Zöld körbe kell elhelyezni a csecsemőmirigy alat 1.5 cm re lévő vér pontra jobb oldalt és a bal oldalt lévő gomba pontra .

ÉLETMENTŐ PONTOK

 

isteni_nyugal.jpg

Közvetlenül az orr alatt ,az elsődleges életmentő pont,ájulás, rosszullét esetén

 

Ne, csak embereknél állatoknál is alkalmazható

6_csakra_aktivalasa_lo.jpg  2_csakra_lo.jpg

A lovaglás miatt jelentkező gerincfájdalom jelentőssen csökkenthető.Építő energiát aktiváló hatása van,az mellett,hogy az immunrendszert is  erősíti. Használható úgy is ,hogy a teljes csakra rendszerre felrajzolásra kerül.

Amennyiben az állatra rajzoljuk zöld filctollat használjunk hozzá,

 

ERÖSÍTŐ SZÍMBÓLUMOK

 

ot_agu_csillag_korben.png

 

MEGFONTÓLTAN HASZNÁLNI!!

 

A csillag használatánál ismerni kell, a területet ahová rajzoljuk ,és annak mentális jelentését, tudnunk kell, hogy mit szeretnénk elérni mi a cél, és hogy ezt milyen színnel vigyük fel a testfelületére.

Erősíthetik vele sportolók  fizikálisan a testüket pl:

Kart, könyök, térd, láb, váll, mindent, ami gyenge 

Mentálisan is használható: alacsony önbecsülés esetén rövid ideig piros csillag kör nélkül,

 1-2 hét után zöld körbe a piros csillag, végül már csak zöld csillag kör nélkül.

Olyan ember viszont ,aki alapjáraton ideges, feszült ,agresszív zöld kör nélkül ne rajzoljon magára piros csillagot mert felerősíti a meglévő negatív tulajdonságait.

Védelmi, energetizáló  célokra  javasolt használni  

2 kört kell rajzolni  fekete- arany-vagy sárga-belső kör fehér a közepébe rajzolt csillag pedig  piros .

Általában sportolók, üzletemberek ruházatába hímezik, vagy zsebbe hordják egy kis papíron.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 261
Heti: 1 998
Havi: 8 852
Össz.: 1 883 344

Látogatottság növelés
Oldal: SZIMBOLUMOK HASZNÁLATA A MINDENNAPOKBAN
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »