GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

"Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, aség a legjobb kapcsolat.

                                                                                         Budha "

 

EZ AZ OLDAL NEM A HLBS HIVATALOS WEB OLDALA 

HIVATALOS WEB CÍM: 

https://hlbs.eu/

https://webshop.hlbs.eu

              hlbs_csop_kozm.jpg     hlbs_csop..jpg

 HITVALLÁSUNK

 "Mindennap azon dolgozunk, hogy fogyasztóink legmagasabb igényeit kielégítsük,így az egészség szolgálatába állítva folyamatosan bővítjük  termékpalettánkat.

A népi gyógyászatból ismert és régi hagyományokra visszatekintő megoldásokat technikailag fejlett, ezernyi lehetőséget kínáló, felgyorsult világunk számára kényelmes, élvezhető formába öntve kínáljuk fogyasztói közösségünk számára.
Kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, amelyeknél a kutatómunkánk során látványos javulást tapasztalunk. Nem jó, hanem kiváló munkára törekszünk, csakis a kiváló eredményt vagyunk hajlandók elfogadni magunktól. Eredményeinkkel csak akkor vagyunk maradéktalanul elégedettek, ha a velük szemben támasztott három követelményünk egyszerre teljesül: a javulás mérhető, látható, érezhető kell legyen a termékhasználat során.
Filozófi ánk szerint az emberek egészségéért létrehoztunk egy társaságot, amelynek tagjai hivatásuknak érzik, hogy másokért tegyenek, tehessenek valamit, amitől saját és mások élete is jobbá válhat.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy termékeink fogyasztása nem helyettesíti a rendszeres, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Készítményeink kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandók. Várandós, szoptatós anyák, vagy bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, a termékek fogyasztásáról konzultáljon kezelőorvosával.

Ne fogyassza a termékeket bármely összetevővel szembeni allergia esetén. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget egyik termékünk esetén se lépje túl.
Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan lelkes fogyasztóink között üdvözölhetjük.

                                                                           HLBS vezetősége"

gyogyszer_kanal.jpg

2015-ös felmérések alapján a

Magyar lakosság 2016-ban 1.300.000 dz gyógyszert vásárólt.

Örület 

"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar.Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!

                                                                       Mark Twain "

Van benne igazság ,de azt sem szabad elfelejteni ,hogy vannak olyan szituációk amikor egy műtét egy gyógyszer életet ment .

A mi dolgunk nem ez ,a mi dolgunk  a megelőzés 

Mindig jobb és könnyebb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rosszat kijavítani 

 

                     Az EGÉSZSÉG HOSSZÚ TÁVÚ BEFEKTETÉS.

 

A HLBS Global Marketing Ltd. saját termékkutató és -fejlesztő csoportja nap mint nap azon dolgozik, hogy unikális és a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket tudjon biztosítani fogyasztói és tagjai számára.
Valamennyi termékünk a fejlesztéstől a végső tesztekig az ISO 9001:2009 szerint és GMP minősített laborban készül.

hlbs_termekek_minositese.jpg
Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket tegyünk elérhetővé, amelyekre a fogyasztóink egészségének megőrzése szempontjából legnagyobb szükség van.
Kutatóink kemikáliamentes, természetes készítmények gyártásának lehetőségeit keresik és valósítják meg, hogy valóban minőségibb, egészségesebb életet biztosítsanak fogyasztóink számára. 

 A HLBS Network működésével, termékei fejlesztésével folyamatosan arra törekszik, hogy kizárólag a legjobb minőségű, egyben tradicionális értékeket képviselje. Napról napra azon dolgozunk, hogy kiváló, minőségi alapanyagokat tartalmazó táplálékkiegészítőket és kozmetikumokat tudjunk forgalmazni.
Táplálékkiegészítőink olyan, az egészséges szervezet optimális működéséhez elengedhetetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat tartalmaznak, amelyekkel biztosítani tudjuk szervezetünk számára az optimális tápanyagbevitelt.

 

                                          Táplálékkiegészítők

        A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

huminsavas_termekek.jpg

Huminsav :

a XXI.század gyógyító csodája 

Magyar lelőhelyről, szabadalmaztatott gyártási technológiával Magyarországon előállított prémium kategóriájú termékek

 

 

HLBS - TERMÉKÖSSZETEVŐK - HUMINSAV, FULVOSAV

Egészséges csokoládéink, natúr kozmetikumaink és táplálékkiegészítőink fő alkotó elemei a

huminanyagok.

 

huminsavak-keletkezese.preview.jpg

 HUMINSAV a természet csodálatos ajándéka A huminok családjába tartoznak a biológiailag aktív és igen értékes huminsavak és fulvosavak. 

Ezek a hosszú molekulaláncú, különleges tulajdonságokkal rendelkező szerves makromolekulák a homogén karbon-kori növényzetből keletkezett tőzegből nyerhetők ki.biológilag aktív anyagokat, 

           fulvosavat, huminsavat és mikroelemeket tartalmaznak. 

Immunerősítésre, méregtelenítésre, ásványi anyagok pótlására, valamint a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására szolgáló kiváló készítmény nem csak embereknek hanem állatoknak,növények számára.

Kiemelkedően erős antivirális és méregtelenítő hatásaival. bír.

Egészséges csokoládéink, natúr kozmetikumaink ,

táplálék-kiegészítőink fő alkotó elemei a huminsavak

-E két jótékony hatású összetevő kozmetikai szempontból egyrészt bőrregeneráló hatással bír, másrészt fél vagy akár harmad időre képes lerövidíteni az esetleges napégés, vagy bármilyen bőrt ért hámsérülés gyógyulási idejét.

-Képes a rovarcsípés okozta duzzanatot „lehúzni”, azáltal, hogy a szervezetünkbe jutott méreganyagot semlegesíti. Antivirális hatású, így például kialakulóban levő vagy már kialakult herpesz esetén nagy segítséget nyújt.

- Napégés esetén blokkolja az UV sugarak egészségre káros hatásait.
- Szervezetünkbe juttatva a humin- és fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, azaz magas antioxidáns tartalmú.

-A huminanyagok helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A természetes humin- és fulvosavak alkotta szerves ásványianyagkomplexek
képesek áthatolni a sejtfalon, ennek köszönhetően segítik a szervezetünk és szerveink számára létfontosságú tápanyagok felvételét.
- A huminsavak természetes szerves komplexek formájában több mint 80, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot, mikroelemet, nyomelemet tartalmaznak. A fulvosav lúgokban és savakban is oldódik, illetve a természet egyik biológiailag legaktívabb molekulája. Sejtszintű méregtelenítő hatóanyag, továbbá képes megnövelni egyes hatóanyagok aktivitását is, ilyen többek között a Q10, a flavonoidok és a polifenolok.
--A huminanyagok elengedhetetlenek szervezetünk optimális működése szempontjából.

Szélesebb spektrumban tartalmaz mikroelemeket,

                                   100%-ban természetes.

  • segít pótolni a nyomelem hiányt a szervezetben
  • huminsav tartalmának köszönhetően jó vérképző
  • csökkenti a nehézfémek toxikus hatásait
  • fokozza az ellenálló képességet
  • segít az anémia és ekcéma kezelésében
  • általános immunerősítő, ezáltal képesek vagyunk megelőzni a betegségeket

 

        EDD MAGAD KARCSÚRA                   CSOKIVAL                        

csoki_buntudat_nelkul.jpg

 

                                   Ne kövesd el azt a hibát

hogy éhezéssel akarj fogyni. Beindul a fogyás ez igaz ,azonban ez izomvesztéssel fog járni,a jojo efektusról nem is beszélve .

Minden értelmes, tudatosan megtervezett diéta célja az, hogy zsírt veszítsünk, ne pedig izmot. 

 TÁPLÁLKOZÁS  :

 Méregtelenítés ,fogyókúra  esetén tapasztalatból tudom nagyon fontos ,hogy a máj,epe működését támogassuk.Egyes készítményeink tartalmaznak máriatövist is .Sok évvel ezelőtt hallgattam egy biokémikus proffeszor bácsi előadását.aki felhívta a figyelmet a

 - tiszta házi zsír pl mangalica ,/aki nem eszik sertés húst azoknak a kacsa zsír/ jótékony hatására. Reggel szalonna ,vagy zsíros kenyér megindítja az epe működését.

 - Víz fogyasztás napi legalább 2-3 liter /nap 

 - MOZGÁS 

  "Azért nincs értelme a kampányszerű fogyókúráknak, mert először kiszáradunk, ha nem fogyasztunk elegendő vizet, aztán elveszítjük az energiánkat a szénhidrát megvonás miatt, majd végül az izomfehérjéink is lebomlanak, (...) és csak egy dolog fog megmaradni: a hasi és szervi (viszcerális) zsírtömegünk. 

Szükség van a  napi legalább 40 perces mérsékelt fizikai aktivitásra (séta, nordic walking, kocogás, kerékpár, kerti munka, tánc, úszás, kirándulás). Mert bár a mozgás nem fogyaszt, a hiánya viszont hizlal. Ez is a természet egyik paradoxona.

 Dr. Bakanek György, a HLBS Network független orvos szakértője "

    Itt egy lehetöség élj vele lelkiismeret furdalás nélkül

a csokoládék

       hlbs_csokik.jpg       hlbs_csoki_1.jpg

          

az  Egészség megőrzésére alkalmas tápanyagokat huminsavvat tartalmaznak,  adott esetben a méregtelenítést és a fogyókúrát is támogatják. 

70 % kakaóbabot, huminsavat tartalmaz

100 %-ban Magyar termék - Gyártó a Szerencsi Csokoládé Gyár  

DARK CHOCOLATE WITH HUMIC ACID – ÉTCSOKOLÁDÉ HUMINSAVVAL (27 db) Fogyasztói ár: nettó 22,1 € (+helyi áfa)  Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 17 € (+helyi áfa)

MILK CHOCOLATE WITH HUMIC ACID – TEJCSOKOLÁDÉ HUMINSAVVAL (12 db) Fogyasztói ár: nettó 11,7 € (+helyi áfa) Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 9 € (+helyi áfa)

CHOCOPATHY ASSORTED – VEGYES VÁLOGATÁS(90 db) Fogyasztói ár: nettó 61,1 € (+helyi áfa) Kedvezményes ár HLBS tagok részére: 47 € (+helyi áfa)

    A felsorolás nem teljes körű több féle kiszerelésben ízesítésben kaphatók pl: utifűves ,ét,tej, málna foghagymás, vörös szőlős stb..

 

silhoulette_csoki.jpg

 SILHOULETTE

fogyókurás csoki  utifűmaggal és huminsavval

 laktóz és cukormentes 

Adagolás :

Főétkezés előtt 2 db csokit kell elfogyasztani 2.5 dl vízzel majd még 2,5 dl víz fogyasztása ajánlott.

A rostok megdagadnak a gyomorban ez által úgy működik mint a gyomorgyűrű. A huminsav álltal a szervezet megkap minden nyomelemet ásvenyi anyagot nem lépnek fel elvonási tünetek. 

 A csoki mellé a Berry Slim és a HC80 együttes alkalmazása egy bonba ként képes a szervezet méregtelenítésére és feltöltésére .

A csokoládék mellett a kapszulás táplálékkiegészítőnk is megadják szervezetünknek mindazokat az elemeket, amelyeket az ipari élelmiszer-termelés következtében létrejött étekizsigerelt földjeinkben termett zöldségekből vagy gyümölcsökből sajnos nem tudunk felvenni"

Eredmények : 

 eredmenyek.jpg          anita.jpg

 A személyiségi jogokat figyelembe véve mind a két hölgy írásban járult hozzá a képek honlapomon való megjelentetéséhez.

 

plusz segítség 

HOGYAN TUDJUK LEADNI AZ ALHASUNKON FELHALMOZÓDOTT FELESLEGET MINDENFÉLE TORNAGYAKORLATOK ÉS DIÉTA NÉLKÜL 

 1.)                      /A hangot én 10 mp ig bírtam és lenémítottam /

Egy japán doktor, Fukutsudzi tíz évig fejlesztette ki saját technológiáját, mely nem csak hogy egyedi, de hatékony is, melynek segítségével az alakunkon javíthatunk.

https://bidista.com/hogyan-tudjuk-leadni-az-alhasunkon-felhalmozodott-felesleget-mindenfele-tornagyakorlatok-es-dieta-nelkul/

2.) SZÍNBÓLUMAKKAL

A  rendszer alkalmazása nagyon egyszerü vagy körömmel vagy börbarrát színes filctollal felrajzoljuk fel az ábrákat a bőr felületére, biztos és gyors módszer .

Miért a börre ?

dr Giuseppe  Calligaris  1936-ban fedezte fel hogy az emberi bör felületén optikailag alig látható pontok alakzatok találhatók. Információkat továbbítanak. A bör felszíne alatt  1mm re ezek szabályozzák a test müködését.

 tulsuly_csok.szinbolumokkal.jpg

3.)  Étkezéskor  az étkészlet

piros_tanyer.jpg

                                          PIROS legyen

4.) Sütik ,csokik,nasik vásárlása nagyban lecsöken,ha a boltban a kosárba elsöként a toalett papírt helyezzük be.

bevasarlo_kocsi.jpg       wc_papir.jpg

 

5.) Három féle ételnél egyszerre ne legyen több az asztalon 

teritett_asztal.jpg

 

 

 

 

 

6.)Sportsérüléseknél működik,fogyókuránál is hasznos lehet

edzes.jpg

mentalis_edzes.jpg

Agyunk nem tud külömbséget tenni,hogy fizikálisan emelgetjük a súlyzókat,vagy meditációban teszi ugyan ezt valaki. Amennyiben az edzés menete erössége nem változik,az eredmény sem marad el.

Grabovoj szémok 

grabojov-fogyas.jpg

 

 

                          TERMÉSZET ESSZENCIÁJA  

                         SlimBox – Az egészséges karcsúságért 

 slim_box.jpg

 A SlimBox egy  szakemberek által összeállított méregtelenítő program, amelynek betartásával a fogyasztók megszabadulhatnak a felesleges kilóktól és méregteleníthetik szervezetüket. A ✅SlimBoxban található termékek természetes alapanyagokból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak a hétköznapokban, segítenek a fitt forma elérésében és megtartásában               

A SlimBox csomag tartalma:

- 2 doboz Silhouette csokoládé (90 db csokoládé/doboz)
- 2 flakon Berry Slim étrend-kiegészítő por (250g / flakon)
- 1 flakon ImmuneShot étrend-kiegészítő szirup (300ml / flakon)
- 1 doboz HC80 étrend-kiegészítő kapszula (120db kapszula / doboz)
- 1 db Shaker (750 ml)
- 1db HLBS katalógus
- 1db SLIMBOX Program leírás

 

 HLBS TERMÉKEK 

IMMUNESHOT - EGÉSZSÉGBOMBA

immune-shot.jpg

 

Életerő esszencia”. Minden nap egy evőkanál szirup, és bőven elláttuk szervezetünket C-vitaminnal, gondoskodtunk arról, hogy a legfontosabb ásványi anyagok bejussanak szervezetünkbe, ezzel segítve a szénhidrát lebontását, immunrendszerünk, szív- és érrendszerünk egészséges működését.
-Nem véletlenül kapta a „Shot” nevet. Összetevői akár külön-külön termékként is megállnák helyüket, mert hatóanyag-tartalmuk igen magas.
Energizál, vitaminnal tölt fel, baktérium-, vírus- és gombaölő hatása van.Segíti a vér oxigénellátását és a zsír lebontását.

Sport és fizikai munka során különösen ajánlott.

-Összetevők: liofilizált gyümölcspor keverék, szójalecitin, C-vitamin, fulvosav, természetes málnaaroma, Malva Sylvestris, glicerin, L-Arginin, L-Karnitin, Rhodiola Rosea kivonat, Cordyceps synensis kivonat, gumiarábikum, magnézium-L-aszkorbát (Mg), kálium-szorbát, stevia, kálium-jodid, nátrium-szelenit.

 

Méregtelenítés 

 "A halál a bélből indul "

milyen igaz. minden élőlénynek 2 agya van a hasi és a feji ezt a neuró -gasztroenterollogia is bizonyította,hogy a testen belüli inpulzusok 95 %-át küldi a hasi agy 5% a feji agy  .Tehét inkább a hasunkal mint a fejünkel gondolkodunk. Az érzelmek a hasi agyban a bélrendszerben csapótnak be legtöbbször. "A férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út" ez így nem pontos - mindenkihez.

A szterotonin boldogság hormon 95 %-a a vastagbélben és csak 5%-a a közti agyban termelődik. A kínai orvoslás szerint a vastagbél párja a tüdö a tüdőhöz az orr a vastagbélhez  a bör tartozik. A vékonybél párja a szív a szívhez a nyelv .A vékonybél helytelen működése hatására energia hiány léphet fel .0

Jól  funkcionáló egészséges bélrendszer esetén a bőr megfiatalodik ,a páciens életenergiával töltődik fel. kivirul.

         Nagyon fontos a bélrendszer mentális és fizikális rendbentartása.

hasi_agy.jpg   hasi_agy_1.jpg

 

 

          Berry Slim étrend-kiegészítő liofi lizált málnával

hlbs_berry_slim.jpg

Méregtelenít, segíti a fogyókúrát és vitaminnal tölt fel.

Rostokban gazdag ezzel gátolva az egyéb szénhidrátok felszívódását. Magas az ásványi anyag és a létfontosságú aminosav-tartalma.

Egyik összetevője az útifűmaghéj, ami a vízből képes akár tömegének hússzorosát is felszívni, ennek következtében zselés állagban halad végig az emésztőrendszeren. A szójalecitin tartalma segíti a zsírok és a koleszterin szállítását a vérben, és a zsírok feldolgozását az epében.

Nagyon jól müködik állatok pl lovaknál is.

Összetevők: útifűmaghéj, csicsóka, liofi lizált málna, kovaföld, szójalecitin, alma pektin, gyömbér, C-vitamin, stevia, kálium-szorbát.

Ajánlott napi adag: 1 kanál 1-2 dl folyadékban (víz, tea, gyümölcslé, növényi tej) feloldva 

 

HC80 étrend-kiegészítő kapszula huminsavval és cordycepsszel

hc-80.jpg


A HC80 az egyik legújabb saját fejlesztésű termékünk, amelyre rendkívül büszkék vagyunk.

Többek között huminsavat, fulvosavat, cordycepset és máriatövis-kivonatot tartalmaz. Termékünk különlegessége, hogy az összetevők együttes alkalmazása során egymás hatását erősítik, így kiemelt hatékonysággal bír. A humin- és a fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, továbbá a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga.

Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

A cordyceps képes megnövelni a sejtek energiatermelését, ezáltal fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel elősegíti, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A HC80 mindennapos alkalmazásával energikusabbnak, egészségesebbnek, fittebbnek érezzük magunkat.

 

                        SILVER bőrregeneráló spray

hlbs_silver.jpg

 Hámsérülések esetén segíti a regenerálódást, képes enyhíteni a napozás okozta leégés és a rovarcsípések által létrejött kellemetlen bőrtüneteket.

Nyugtatja az irritált, pattanásos bőrt is. A kezelendő bőrfelülettől kb. 10 cm távolságból 2-3 fújással közvetlenül a bőrre juttatjuk a készítményt és bedörzsöljük, vagy hagyjuk, hogy 2-3 perc alatt teljesen felszívódjon. Amennyiben tüneteink nem enyhülnek, azok eltűnéséig 3 óránként ismételjük az eljárást. Kisebb gyulladások hatékony kiegészítő kezelésére is ajánlott (pl. fogínygyulladás).

A SILVER FORMULA LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI ÉS KIEMELT HATÁSUK: Huminsav, fulvosav: bőrregeneráló, antivirális, blokkolja a káros UV sugarakat. // Rhodiola rosea extract: fokozza az állóképességet és az erőnlétet. Erősíti az immunrendszert (a szervezet ellenálló képességét), amellett fájdalomcsillapító hatású. Serkenti az agyműködést, lassítja az agy elöregedését és segít a szexuális problémák megoldásában. Védi a szívet, jó hatású a keringési rendszerre. Serkenti az inzulin képződését, illetve növeli az inzulinérzékenységet. Segíti a máj méregtelenítő működését. // Ezüst-kolloid: baktérium-, vírus-, mikrobaölő és fertőtlenítő, erős természetes antibiotikum.

HMAX8 

 MOLEKULÁRIS HIDROGÉN 
egy tudományos csoda, a maga nemében kategória teremtő.

A HMAX8 lúgosító ásványok egyedi keveréke, amely aktív hidrogént szabadít fel a testben, ami azért nagy jelentőségű, mert – Szent-Györgyi Albertet idézve – „a hidrogén az élet üzemanyaga”.

Tudományosan bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott tény, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidáns,képes nagyon gyorsan áthatolni minden biológiai membránon és be tud jutni minden sejtbe, szövetbe, sőt az agyba is.

Szelektív antioxidánsként működik, amely csak a veszélyes szabad gyököket semlegesíti, miközben ő maga nem válik szabad gyökké (mint egyéb antioxidánsok). Mérésekkel, kísérletekkel igazolható, hogy a molekuláris hidrogén helyreállítja a vörösvértestek egészséges membránfeszültségét, szétválasztja az összetapadt vörösvérsejteket, aminek következtében javulhat a mikrokeringés. Így ezáltal jobb lehet az agy, a tüdő, a szív, a vese működése. 
A molekuláris hidrogén jó hatással van a krónikus sebek, fekélyek gyógyulására, a csont-, és ízületi fájdalmakra, gyorsabbá válhat a regenerálódás műtétek után.

Kiemelten ajánlott

Betegség után legyengült szervezet felerösítésére.

Sportolóknak,sport lovaknak nagyobb teljesítmény eléréséhez .

Nehéz fizikai munkát végzők számára. 

hmax1.jpg
Teljesítményfokozás természetesen
A HMAX8 a piacon egyedülálló, minden elemében egészséges teljesítményfokozó, amelyet
sportolás, egyéb fizikai igénybevétel előtti fogyasztásra ajánlunk. A termékben található
természetes összetevőknek köszönhetően szervezetünk még ellenállóbbá, terhelhetőbbé
válik, és segítségével a sportban még eredményesebbek lehetünk.
Összetevői: Magnézium-citrát, Magnézium-L-aszkorbát (Magnézium és C-vitamin), Liofi - lizált bodza gyümölcspor, Citromsav-monohidrát, Fulvosav, Stevia.

Egytől egyig képesek
elősegíteni testünk optimális működését. A bodza és a C-vitamin elsősorban antioxidánsokként segítenek megkötni a káros szabadgyököket, a Magnézium-L-aszkorbát pedig az izmaink, csontjaink ideális tápanyagfeltöltéséhez, egész szervezetünk sejt szintű, valamint
anyagcserénk optimális működéséhez elengedhetetlen.


Ajánlott napi adag: 2–4 tabletta (1000–2000mg), a napi adagot 2–3 dl hideg vízben feloldva fogyassza el. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.
Nettó töltőtömeg: 60g; 120 db tabletta

 

cgs12.jpg

 

CGS12 zöld kávéval és vörös szőlőmag-vegán kapszulával

 

A kapszula csökkenti a glükóz felszívódását a vérben a benne lévő klorogénsav hatására, mobilizálja a zsír-anyagcserét, csökkentheti a 
gyulladásos folyamatok kialakulását. Csökkentheti az étkezések utáni haspuffadást, kedvezően hat a belekben. Tisztítja a májat és az 
emésztőkört. Magas polifenol és ásványi anyag tartalma erősíti az immunrendszert,

Étkezési kiegészítő zöld kávépor, kurkuma gyökérpor, vörös szőlőmag por, 
huminsav por, C-vitamin és B3, cink, kaprosmagolaj, szelén és króm vegán kapszulákban . 
Ajánlott adag: Napi 2 × 1 
60 db 

hlbs_coffee.jpg

Instant kávé - taurin, guarana, inulin

30 db. x 4,15 g

Különleges kávé taurinnal, guarannal és inulinnal. 
Összetevők: Instant kávé (40,9%),
taurin, étrendi rost (inulin), guarana kivonat. Használati útmutató: Öntse a tasak tartalmát 20-60 ml forró vízbe,
keverje össze és inni. Használati útmutató: Öntse a tasak tartalmát 20-60 ml forró vízbe,
keverje össze és inni. Tárolás: Hűvös, száraz helyen.

 

LH+  

 lh_.jpg

 

 

 

 

 

Elősegíti a bőr gyors regenerálódását, védelmét.

Enyhíteni a napozás okozta leégés és a rovarcsípések kellemetlen bőrtüneteit. Nyugtatja továbbá az irritált, pattanásos bőrt is.

Szőrtelenítés után hatékony segítséget nyújt a bőr regenerálódásában.

 Intenzív tünetek jelentkezésekor 3 óránként használjuk, a tünetek enyhüléséig vagy azok megszűnéséig.

 AZ LH+ LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI ÉS KIEMELT HATÁSUK:

Huminsav, fulvosav: gyökfogó, antioxidáns, helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, bőrregeneráló // Glicerin (növényi): védi a bőrt a kiszáradástól, bőröregedés-gátló // Lecitin: elősegíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, hozzájárul az egészséges vérkeringés fenntartásához, erősíti, rugalmassá teszi a bőrszöveteket Levendula: nyugtató, testi, lelki frissítő erő // Homoktövis: immunrendszert védő és erő- sítő, általános egészségi állapot javítása, magas C-vitamin-tartalom, hámosító és gyulladáscsökkentő // Grapefruitmag-kivonat: természetes antibiotikum, vírus-, gomba-, baktériumölő // Citrusolaj: fertőtlenítő, antibakteriális, nyugtató, feszültség- és stresszoldó.

 

       LH+ body testápoló natúr kozmetikum. 

_lh_body.jpg

Mint minden bőrápoló termékünknél, az LH+ bodynál is kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat, természetes összetevőket használtuk annak gyártása során.

Olyan natúr testápolót tart a kezében, amely minden bőrtípusnak kiválóan megfelel, hiszen a benne található értékes anyagok kiegyenlítik a bőr PH-szintjét. Így ha Önnek száraz, vagy épp zsírosodásra hajnalom a bőre, egyaránt szeretni fogja ezt a fantasztikus készítményt.

A korábbról már jól ismert fulvosav, levendula- és citrus olaj mellé olyan új és hatékony öszszetevőket társítottunk, mint az argánolaj, kókuszolaj, és nem utolsó sorban a hialuronsav, amely utóbbi egyedülálló módon végre testápoló formájában is elérhető az LH+ body-nak köszönhetően.

AZ LH+ BODY ÖSSZETEVŐI: Aqua, Cocu nucifera (coconut), Argania spinosa oil, Methyl glucose sesquistearate, Glycerin, Fulvic acid, L-ascorbic acid, Citrus limonum oil, Lavandula angustifolia oil, Cetearyl alcohol, Lecithin, Benzyl alcohol, Tocopherol, Sodium hyaluronate

                                 

                            LH+ face arckrém

 lh_face.jpg

 EU szabályozásnak megfelelő natúr kozmetikum, amely a legkiválóbb 100%-ban természetes alapanyagokból készült.

Hatékony segítség a bőr fiatalságának megőrzésében, véd a káros napsugaraktól illetve a liposzómás technológiának köszönhetően az arcbőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja a hatóanyagokat. Kiváló anti aging termék a ráncok elleni küzdelemben megelőzés céljából illetve a már kialakult ráncok esetén is.

AZ LH+ FACE ÖSSZETEVŐI: Aqua, Argania spinosa oil, Cocu nucifera (coconut) oil, Methyl glucose sequistearate, Glycerin, Fulvic acid, L-ascorbic acid, Citrus limonum oil, Lavandula angustifolia oil, Cetearyl alcohol, Lecithin, Benzyl alcohol, Tocopherol, Sodium hyaluronate

 

                 CITRUS TUSFÜRDŐ-SANPON

                              hlbs_citrus_tusf..jpg

 

 

 

 

Kíméletesen tisztít, valamint elősegíti a bőr gyors regenerálódását, védelmét.Nyugtató hatást biztosít a bőrnek, a hajnak és a fejbőrnek egyaránt.

Hatóanyagai antiszeptikus és antibakteriális hatásúak, csökkentik a korpásódást, a fejbőr irritációját és a zsírosodás kialakulását is, így a száraz és zsíros hajra egyaránt használható. A curcumin hatóanyag a bőr öregedését lassítja, a pattanásos bőr kellemetlen tüneteit enyhíti és védi a bőrt a kiszáradástól és a káros UV sugaraktól. A CITRUS+ ÖSSZETEVŐI: Aqua, Lavandula angustifolia oil, Citrus limon peel oil, Orange peel oil, Linum usitatissimum seed oil, Ricinus common seed oil, Glycerin, Macrogoglycerol riocinolate, Cocamido propyl betain, Cocoamin-oxid, Curcumin

 

 

Pár mondatban a súlygyarapodás

lelki okairól 

"Az ember választja a betegségeit.

 Tudod, amikor elfog a herót, amikor az élet minden rezdülésében csupán terhes kihívást látsz, amikor jobban esik keseregve nyavalyogni, irigyen gyűlölködni, mintsem épeszű dolgot cselekedni, amikor feladod önmagadban a harmóniát, betegséget választasz.

Azt hiszed, jól elbújtál a terhek elől, téged hagyjanak a francba, elvégre te beteg vagy. És ekkor az is leszel, jönnek sorban a tünetek, és te tényleg átkozottul lepusztulsz, önnönmagadat füstölöd ki a tutinak hitt, helyes kis menedékedből. Szóval, amikor az élet valami kínos helyzetet bűvöl eléd, ne bújj el előle. Nem lehet elbújni. Ne gyűlölettel kezeld, ne koholt "tünetekkel" címkézd fel a bajt. Vállald magadat! S ha a saját szemedbe nézel, meglátod, semmi sem olyan súlyos, amilyennek látszik, a problémák orvosolhatók, viszont a neurózis, a stressz, ha engedsz neki, tényleg megöl"

                                                                                       Vavyan Fable " 

A fentiekben felsorólt termékek összetevöit figyelembe véve elmondhatjuk hogy egyedülálló a piacon. Szenvedés nélkül képes a szervezet megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól.

Apropó MÉRGEK ...

Méreg nem csak toxikus anyag lehet ,hanem a felgyülemlett düh harag Saját tapasztalatból tudom 10 év alatt 15 kg híztam és szakemberként ott álltam és hajtogattam  MIÉRT ??? 

Rechall Healing,Családállítás ,Belsö megélések Uj Germán Medicina 

Nem eszek sokat, a csokit sem szeretem csak néha akkor is mértékkel  eleget mozgok .Végül megkaptam a választ.

                                        Mindég azt mondtam

"Én  senki és semmi miatt nem fogok megbetegíteni és senki miatt nem fogok semmilyen betegséget csinálni magamnak "Tudatosan élek ,a szív energiáját használom ,törekszem a félelem mint energia kiiktatására az életemböl.

merges.jpg     Emberből vagyok,engem is érhet stressz

                 Az agy kapott egy parancsot " Nem leszel beteg  "

                       Nem is vagyok 40 éve ,csak15 kg plusz.

              a has körül lévő úszó gumit hívjuk bánat hályacskának

       Agyunk egy organikus számítógép. Az a dolga hogy életben tartson.

                   Két dologra képes bont vagy burjánzást idéz elö .

Minden ún. megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian, és elszigetelten megélt konfliktusélmény-sokkal keletkezik, egyidejűleg mind a három szinten:  

                             lélekben, az agyban és a szerven

Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. A három szint folyamatai mindig szinkronban, egyszerre és azonos ütemben zajlanak le. Lélek- Agy- Szerv szinteken!  

Ez azt jelenti, ha bekövetkezik a konfliktus, ez azonnal megjelenik az agyban, és azonnal beindul a szervi elváltozás. Az elváltozást beindító nyomógomb a lelki síkon van. Ha a konfliktus megoldódik, az agyi tünetek is megváltoznak, beindul az agyszövet helyreállítása, szervi szinten megáll a rákos növekedés, és a létrejött daganatok elbontásra kerülnek, a fekélyek, sorvadások újból felépülnek.

Mitörtén az én esetemben ? 

Minden konfliktusból eredő  energiát az utasításnak megfelelően becsomagolt a zsírpárnába és körbe vette a fontos belső szerveket, megvédve  a fizikai sérüléstől.

                  Jól csinálta ? IGEN Azt tette amire kértem ?IGEN

                             itt vagyok egészséges vagyok Élek.                                 

               Lelki traumák okai melyek hízás esetén keresendő 

testkep.jpg

 

1.fel nem dolgozott gyász , bűntudat

2.) elhagyatottság férfias módon: harci üzemmód (pl. az elveszett medvebocs két lábra áll, hogy lássa az anyja és elijessze a ragadozókat, elrettentse a méreténél fogva - viselkedj nőiesen).

3.) testképpel, kinézettel kapcsolatos konfliktus

4.) emészthetetlen hiány falat konfliktusa (röviden: ami kellene, az nincs, ami van, attól pedig megszabadulnék)
5.) identitáskonfliktus (ki vagyok, hol a helyem)
6.) túlélés a zsírnak köszönhetően (fulladás, fagyhalál emléke, kommunikáció hiánya,

kivándorlás, közelebb kerülni valakihez vagy távolabb kerülni tőle, anyám szenvedését fejezem ki)

7.)Nem vagyok elég jó

8.)evés és a súly körül forogó a gondolatok 

9.) Vizes hízás

10.)A pszichologia ismer olyan hízást is ,amikor a páciens csak éjszaka eszik /zabál/

ilyenkor felmerül az éjszakai zaklatás ténye  gyermek korban.

Az evés védekezéssé válik.

A zaklatás mint már a családállítás II.oldalon kifejtettem nem minden esetben egyezik meg a jog álltal zaklatásként megélt traumával 

 

   Egy kis videós segítség az induláshoz. 

 

Mindenkinek azt ajánlom

- üljön le egy füzettel a kezében és csak írjon olvasás nélkül,addig ameddig

   úgy nem érzi hogy nem tud többet írni 

- írja ki magából mind azt a fájó érzést ami a súlyával kapcsolatban megélt

  -vagy ami miatt elszenvedte keresse az okot,saját és a felmenők között

- ha egyedül nem megy kérjen segítséget szakembertől

- a fent leírtakat figyelembe véve tisztítsa meg a tudatalattiját a téves emlékképektől

- tegye le mások batyuját

- olvassa el ,gyújcsa meg és szeretettel engedje el .

 A kilók 100% ,hogy elindulnak lefelé  a HLBS termékei pedig felgyorsítják a folyamatot,egészségessé és fitté teszik a fizikai testet ,így hatást gyakorolnak a lélekre mert 

 

Az egészség nem MINDEN,de

minden SEMMI az egészség nélkül

 

Terméktapasztalatokat a

 https://www.facebook.com/groups/164877510528857/ honlapon lehetolvasni.

                                           Kiszállítást

a DHL futárszolgálat végzi ,Magyarországon 5 Euró  

Fizetési feltételek 

- Átutalással 

- Banki befizetéssel

- Kártyával

- Magyarországon utánvétellel 

 

Hogyan lehet még több pozitívumot kihozni a termékek fogyasztásából?

 

Amennyiben a termékkel ,rendeléssel ,vagy az ok feltárásával kapcsolatban kérdése van ,érez magában empátiát célorientáltságot hogy ezt a lehetőséget megmutassa másoknak  és ezzel pénzt keressen kérem hívjon .

 

                                           Elérhetőségeim:

                                       Tóthné dr Holló Judit

Telefon: 0630 305-7017 vagy 0629-950656

E-mail.Hollojudit@freemail.hu

 

Forrás megjelölések :

https://drive.google.com/file/d/0B6Owlxo0NpXUM1Q1ZmstekNwQjQ/view

https://hlbs.eu/

https://www.youtube.com/watch?v=Crbx66z-lLU

https://www.youtube.com/watch?v=KlI0KL6sE9k

https://www.youtube.com/watch?v=KlI0KL6sE9k

https://www.youtube.com/watch?v=0m_mJNKU9FU

 https://www.facebook.com/hlbsnetworkmagyarorszag/

https://www.facebook.com/groups/164877510528857/

https://www.citatum.hu/szerzo/Mark_Twain

https://drive.google.com/file/d/0B6Owlxo0NpXUM1Q1ZmstekNwQjQ/view

http://boldogsagprogram.hu/dietazz-egeszsegesen?gclid=EAIaIQobChMI-sbEturQ1AIVbgDTCh1eTwJ0EAAYAiAAEgIlO_D_BwE

http://www.ujmedicina.hu/A-biologiai-termeszettorvenyek/a-megbetegedesek-vastoervenye.html

https://www.google.hu/search?q=hlbs+csoki&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwitgbO_7tjUAhUEQBoKHbDHBUoQ_AUIBigB&biw=911&bih=409#imgdii=yCQ5a9HnwBjhsM:&imgrc=OF9xcYecmWNW0M:

A  személyiségi jogok figyelembe véteével a  képn szereplők a magán fényképek közzétételéhez írásban  hozzájárultak.

https://www.facebook.com/fogyicsoki/photos/a.496086740722572.1073741829.496055730725673/505826709748575/?type=3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=A_j7Dus_zTs

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 261
Heti: 1 969
Havi: 8 823
Össz.: 1 883 315

Látogatottság növelés
Oldal: HLBS : EDD MAGAD karcsúra CSOKIVAL:
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »