GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 ÖNTISZTÍTÁS KILÉPÉS A MATRIXBÓL

                                        a témáról bővebben a

         https://2015attores.blogspot.com/2018/05/ontisztitas.html  és a                            http://2012portal-hungary.blogspot.com/   olvashattok

"Sok fénymunkás/fényharcos véli úgy, hogy a Sötétség valami teljességgel rajtunk kívül álló dolog, aminek csupán áldozatai vagyunk. A helyzet azonban az, hogy nem pusztán mi vagyunk benne a Mátrixban, hanem a Mátrix is bennünk van. Belénk programozták, belénk verték, dolgozták, csepegtették… Úgy belénk ivódott, hogy gyakran már észre sem vesszük, és már önszántunkból tesszük magunkévá egyes aspektusait (pl. az „Oszd meg és uralkodj” különféle termékeit). Ezek az inkarnációkon át fölhalmozódott sötét rétegek aztán remek belépési pontokat képeznek a sötét entitások és technológiák számára, hogy kedvükre manipulálhassanak és uszíthassanak egymás ellen minket. Az energetikai támadások során traumáinkat, be nem gyógyult lelki sebeinket, fölhalmozódott negatív lerakódásainkat vezetékként használják.

Embertársainkkal egyetemben minket használnak fel: sajáttársteremtői minőségünket fordítják ellenünk, a több rétegnyi manipuláció révén, hogy társtettesekké váljunk e sötét világ létrehozásában, és az áldatlan állapotok fenntartásában.

Ahhoz, hogy teljesíthessük vállalt küldetésünket a Föld felszabadításában a sötét erők uralma alól, először szükséges alkalmassá tenni magunkat a feladatra.

 "Egy igazi fénymunkás/fényharcos nem hagyja figyelmen kívül a sötétséget (a gonoszt), hanem átalakítja..."

Ahhoz, hogy ezt nagy léptékben is megtehessük, először saját magunkon, ill. magunkban szükséges végrehajtanunk. Az energiamezőnkben, ill. a finomtestünkben hordozzuk számos, a Mátrixban eltöltött élet lenyomatát: traumákat, programokat, lerakódásokat. Nyilvánvalóan nem véletlenül kezdte Untwine Budapesten az erről a témáról szóló nemzetközi workshop-sorozatát ez év januárjában. Az áprilisi konferencián Cobra elmondta, hogy Magyarország egy fontos Istennő-örvény helyszíne, és mint ilyen, kulcsfontosságú a planetáris felszabadítás folyamatában. Ebből következik, hogy az itt élő fénymunkás/fényharcos közösség felkészültsége szintén fontos, ez pedig csak rajtunk múlik. Untwine megfogalmazásában:

„Csak azok az emberek képesek repedéseket létrehozni a mátrixban, és egészséges valóságot teremteni itt és most , akik mentesítve magukat a programozástól elvégzik benső munkájukat, és lehorgonyozzák az ÉnVagyok Jelenlétüket itt és most.”

A programozás témája erősen összetett,1. Implantátumok, amiket minden egyes inkarnáció során megkapunk: a legalapvetőbb hitrendszereket (elkülönülés a Forrástól, ill. a szexuális és a szeretet/szerelem energiák szétválasztása) szó szerint belénk ültetik, illetve ekkor veszítjük el előző életbeli emlékeinket. (Ez a nagy, központosított elmeprogramozó vallások alapja.)
2. Trauma alapú elmeprogramozás: a megrázó események hatására a személyiség széttöredezik, a feldolgozatlan rész az így létrejövő tudatalattiba kerül – jól támadható pontokat képezve. (Egyéni és közösségi, társadalmi szinten egyaránt.)
3. Szülők, család: a frissen implantált csecsemő magába szívja a közelében lévő, már elve programozott emberek érzelmeit és gondolati mintáit. (Így adódnak át a különféle családi terhek, generációkon át.)
4. Iskola: az iskolarendszer alakítja ki a tekintélyelvűség reflexeit és közvetíti a kultúra alapvető hitrendszereit, szellemiségét, ismeret- és formaegyütteseit.
5. Média: a közvéleményt és a köztudatot megformáló, legyártó hatalmi gépezet.
6. Skaláris technológiák: a Fátyol egyik aspektusa, ami képes blokkolni, illetve ösztönözni bizonyos képességeinket, viselkedésformáinkat (lásd a hivatkozásban szereplő felsorolást).

A programok felismerése és felfejtése hosszú folyamat, ami a felébredés folyamatának alapvető része.

A legtöbb esetben a programok felismeréséhez és lebontásához szükséges tisztánlátás eléréséhez is szükség van öntisztításra, ehhez pedig számos eszköz, illetve módszer áll rendelkezésünkre. 

egy egyszerű módszer: 1.

állva, a fejünk fölé emelt kézzel fehér fényt lélegzünk be a földből a lábainkon keresztül a napfonat csakrába, majd kilélegezzük ezt a fényt fölfelé, a fejünkön és a karjainkon keresztül. A következő belégzéskor fentről lefelé végezzük ugyanezt, tehát a fejen és a karokon keresztül le a napfonatba, majd kilélegezzük a fényt a lábakon keresztül, aztán megint alulról fölfelé, majd fentről lefelé.

2.)

1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.
2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.

3.Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.

4.Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".

 

 


5. Négy percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát.
6. Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört.
 

3.)

 Felsőbb Énünk a Forrás, az Egy aspektusa. A Felsőbb Én indít be mindent, amik valójában vagyunk e létezés minden síkján. Ezek az impulzusok és inspirációk a magasabb spirituális síkokról érkeznek, keresztülhaladva a mentál-, asztrál-, éter-, plazma- és végül a fizikai testen keresztül. Ahogy azonban egyre lejjebb haladunk az egyes síkokon, fokozatosan egyre több anomália/véletlenszerűség tapasztalható meg, különösen ezen a bolygón  Ezek az anomáliák megakadályozzák és megszűrik a Felsőbb Énünktől érkező Fény áramlását.

Az AN Fehér tüze elégeti ezeket az anomáliákat és Fénnyé alakítja őket és fokozatosan javítja minden testünk Fényvezető képességét.
Ez a folyamat addig tisztítja és alakítja át alacsonyabb síkon lévő testeinket, amíg a Felsőbb Énünk tiszta vezetőivé válnak és végül egybeolvadnak vele. Ez a folyamat vezet a Felemelkedéshez.
Bármilyen módon behívhatod az AN Fehér tüzét, 

Itt és most behívom az AN Fehér tüzét, hogy teljesen alakítsa át egész lényemet és adja át a Fénynek”

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy fényes, magas frekvenciájú tüzet, amely benned és körülötted és összekapcsol téged Metatron arkangyallal.
 
4.)
Sok irányított energiafegyver elsődleges célpontja a Fénymunkások és Fényharcosok, mert ők jelentik az elsődleges biztonsági fenyegetést a jelenlegi rabszolga börtönbolygó mátrixára és azok tulajdonosaira.
A célpontban lévő személyek védelmére az első iránymutatás az, hogy próbálják meg fenntartani a napi tevékenységük során a harmónia és az egyensúly állapotát. Ez azt jelenti, hogy tanuljuk meg azt, hogy mesterei legyünk az időbeosztás és a rangsorolás képességének, tanuljuk meg, hogy mikor kell igent mondani és mikor kell nemet, és iktassuk ki az életünkből az összes káros tényezőt, szituációt és embert, akik csak hátráltatnak minket. Találni kell néhány nyugodt percet, hogy időt töltsünk a természetben és/vagy meditáljunk, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a felsőbb énünkkel.
 
1. Engedd el a tested, az érzéseidet és az elmédet úgy, hogy figyelmedet összpontosítsd a légzésedre vagy használd a saját technikádat, amivel ezt eléred.
2. Képzelj el egy ragyogó, az óramutató járásával megegyezően áramló fehér fényörvényt, amely a lelked Csillag-csakrájából (A fejed fölött kb. 20-25 cm-re lévő ún. 8. csakra )árad szét lefelé a testeden keresztül, amely megtisztítja a fizikai-, a plazma-, az éteri-, az érzelmi-, és a mentális tested energiamezejét. Tartsd fenn a kapcsolatot a fényörvény és az univerzális Fény Forrása között és programozd be, hogy az fenntartsa az összes energiameződ és tested tisztítását.
3. Képzelj el egy tojás alakú félig átlátszó tükörpajzsot a fizikai-, a plazma-, az éteri-, az érzelmi-, és a mentális tested auramezője körül. Ez a tükörpajzs átengedi az összes pozitív energiát az energiameződbe, de visszatükrözi, visszalöki az összes negatív energiát annak forrásához (vissza a feladónak). Programozd be, hogy ez a tükörpajzs figyelmeztessen, ha bármilyen negatív energia irányul feléd és hagyja, hogy az visszatükröződjön a forrásához.
4. Képzeld, ahogy a Fény átrendezi minden részed, és az energiamezőid minden része visszatér az egyensúly és a harmónia állapotába. Ezzel egy időben az OM-ot is mantrázhatod, mert az OM a Fény ősi hangja és a rezgése a leghatékonyabban tudja visszaállítani a harmóniát.
 
Ha egy erős plazma / skaláris támadás alatt vagy, az úgynevezett Ibolya Sugár eszköz segíthet neked.                                                       
A pálca alkalmazásával a skaláris támadás által létrehozott negatív plazmát tudod eltávolítani az aurameződből:
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 261
Heti: 1 971
Havi: 8 825
Össz.: 1 883 317

Látogatottság növelés
Oldal: KILÉPÉS A MATRIXBÓL ÖNTISZTÍTÓ TECHNIKÁK
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »