GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

metatron-lisa-hawken.jpg


Rendkívüli Metatron Közvetítés

A Nagy Átjáró  Különleges Fogyatkozásai 

Metatron Arkangyaltól

 James Tyberonn által 


Üdvözlet Kedveseim!

Metatron vagyok,

a Fény Ura.

Köszöntelek valamennyiőtöket Feltétel Nélküli Szeretetben, valójában abban a szeretetben, amelyre szükségetek lesz az elkövetkező néhány hétben!


Belépni készültök az egyik legerőteljesebb és legintenzívebb energiakohóba, amely tapasztalható a bolygón minden évezredben, és a relatív „hőmérséklet” most a drasztikus fejlődésről szól.

Ennek a Gyémánt Triádnak, és a mögötte beáramló

„OM Hullámnak”

a célja, hogy a

Fény Kozmikus Tanácsa megáldjon vele benneteket.


Három nagyon jelentős asztrológiai esemény történik az elkövetkező

 5 hétben:

(Június 26-Augusztus 4.).

Ezek a következők:

  Teljes Holdfogyatkozás        –június 26.

Napfogyatkozás                    -július 11.

           A júliusi  5 Bolygó Együttállás- A Nagy Átjár

10.milliószoros nap                      július 15.

A június 26-i teljes holdfogyatkozás  különlegesen erőteljes és előkészíti a terepet a továbbiakhoz.

hold_fogyatkozas.jpg

Valójában ez a teljes holdfogyatkozás egy kétélű kard, és pozitív irányú nagy változások elősegítője lehet, ha egyértelműen megértitek és megfelelően hasznosítjátok.

Másként ennek az intenzitása szétzilálhatja az aura mezőtöket és negatív spirálba helyezhet benneteket.

Rajtatok múlik, attól függ, hogy ha türelmetlenséggel és érzelmekkel reagáltok, vagy ha bölcsen használjátok ezt a rezgést a kreativitásra és abelső tisztításra.

Mint valamennyi tűzpróba esetében, heves hővel történik a tisztulás.

Elmondjuk nektek, hogy a mostani Napforduló  és közelgő

 Nagy Átjáró Gyémánt Triádja

a legerőteljesebb energiák közé tartozik, amelyet évezredek során érzékeltek a bolygón, és tudós asztrológusaitok közül többen felfedezték ezt… ezért nélkülözhetetlen a bölcs az emberiség számára.


KIEGÉSZÍTÉS -MAGYARÁZAT A KÖZVETÍTÉSBEN ELHANGZOTTAKHOZ:


Mostantól körülbelül a július közepéig egy vonal mentén, egymáshoz viszonylag közel sorakozik három bolygó az égen,

látványosan kirajzolva a Naprendszer fősíkját, ahol a planéták mozognak.

Az egymás mellett sorakozó bolygók közül legfeltűnőbb belső szomszédunk, a

Vénusz.

venus.jpg

Ha este, napnyugta után közel egy órával derült az égbolt, nyugaton alacsonyan, fényes "csillagként" azonosíthatjuk az égen.

Tőle két-három arasznyira balra felfelé a halványabb és vöröses

Mars

mars.jpg

látszik, majd ugyancsak balra felfelé közel ugyanennyit továbbhaladva a

Szaturnuszt

szaturnus.jpg

is megfigyelhetjük.

Az együttálláshoz július 13. és 16. között a fokozatosan dagadó

holdsarló

telihold.jpg

is csatlakozik, amely a bolygók közelében fog balra haladni a napok során.

A fenti égitestek megfigyelése távcső nélkül is könnyen kivitelezhető, főleg ha a zavaró közvilágítástól távol, jó körpanorámával bíró helyről vizsgálódunk.

Az egyes bolygók szép látványt mutatnak távcsőben is, amit a budapestiek például a Polaris Csillagvizsgálóból  tekinthetnek meg.

Az égitestek azonosításában egy egyszerű, interaktív csillagtérkép segít a Magyar Csillagászati Egyesület honlapján - ezen a kívánt nap, illetve napszak is beállítható.

Hajnalban három óriásbolygó,


a Jupiter, az Uránusz és a Neptunusz

    jupiter.jpg   uranus.jpg   neptonus.jpg

is feltűnik - de közülük csak a Jupiter látható szabad szemmel.

Utóbbi égitestnél a jellegzetes Déli Egyenlítői Sáv elhalványult, mint arról korábban már beszámoltunk.


NAPFOGYATKOZÁS 

napfogyatkozas.jpg


Valójában az 5 bolygó konfigurációja és a hozzájuk tartozó szögek megmutatnak egy kiugróan ritka és különlegesen egyedi frekvenciát, amely egy nagyszerű változás mintáját ajánlja fel, egy olyan rezgésen belül, amely teljes mértékben kaotikus is lehet.

Ebben az időszakban nagyon fontoljátok meg a tetteiteket.

metatron_2.jpg

 Legyetek óvatosak  a viselkedésetekben, és még több erőfeszítést szükséges tennetek az aura mezőtök egységének fenntartása érdekében. Gondolkodjatok, mielőtt beszélnétek,  és ne engedjetek olyan  kellemetlen érzéseknek: mint a harag, irigység, depresszió, bűntudat vagy kétség, amelyek elborítják az energiátokat.

 Könnyen rossz irányba terelődhetnek mind a kommunikáció, mind az érzelmek ebben a tűzpróbában, és az eredmény meglehetősen hátrányossá válhat a kapcsolataitokban és az elmétek állapotában.

Sokkal inkább használjátok ezt az éles energiát befelé fordulásra, és azoknak a rejtett viselkedésmintáknak és az akadályoknak a feltárására, amelyek még belül bujkálhatnak.

Nincs is jobb időszak ezeknek a kitisztítására.

És Drága Egyetlenjeink, majd mindannyiótoknak van még tisztítani valótok

 A dualitásban többnyire azoknak van a legnagyobb szükségük a keresésre, akik nem ismerik fel a negatív minták hátráltató maradványait, beleértve közületek olyanokat is, akik spirituális úton járnak. 

Ebben a tisztítótűzben a spirituális egót még inkább megtisztíthatjátok, ha kötelességtudóan megvizsgáljátok.

 Látjátok, azokkal az akadályokkal, amelyek könnyen láthatóak voltak a legtöbb kereső számára, már elbántatok.

Ami mostanra maradt, azok, amelyeket az egótok csendesen a szőnyeg alá söpört, és elrejtette a mélyen eltemetett dobozokba.

De legyetek bátrak, és ne érezzétek úgy, hogy bírálunk benneteket, hiszen valamennyien fel fogtok emelkedni, előbb, vagy utóbb.

De itt ez a nagyszerű lehetőség ebben a tűzpróbában, hogy megtaláljátok, amit elrejtettetek és előhozzátok a szükséges tisztulás érdekében.

Ebben az időszakban feltárjátok, ami az árnyékban van, és amit ennek az életnek más szakaszaiban más helyen/helyzetben nem lenne könnyű meglátni, az láthatóvá  válik, ha önmagatok felkutatására igazán vágytok és szorgalmasan végzitek.

És Mesterek, míg olyan vizsgát tesztek, amelyhez bátorság és alázatosság szükséges, a jutalmak fantasztikusak. Valójában a fogyatkozások és a Nagy Keresztút megadja nektek a lehetőségét egy fontos átjárón való átkelésnek, egy magasabb és sokkal ősibb igaz valótoknak.

Épp ezért sürgetünk benneteket, hogy kutassátok a rejtett akadályokat és nézzetek szembe velük és töröljétek őket a holdfogyatkozás idején.

Továbbra is nyomatékosan javasoljuk nektek, hogy a napfogyatkozás idején gyakorta meditáljatok azokon a tulajdonságokon, amelyeket elérni kívántok.

Való igaz, a kreativitás képessége is felerősödik a napfogyatkozás szakaszában. Tökéletes idő a megoldásokra, és meglepően alkalmas a művészi kifejezésre, vagy a vágyak megvalósítására.

Hasznosítsátok  a két fogyatkozás közötti  átmeneti időszakot, hogy el tudjátok dönteni kik is vagytok valójában.

Mit kell tennetek, amíg itt vagytok, mit fogtok tenni az itt tartózkodásotok éveivel, ami még a rendelkezésetekre áll.

Látjátok, Mesterek, az energiája annak a periódusnak, amelybe beléptek, felajánlja a képességet arra, hogy beléphessetek egy mély

„Létezés” állapotába.

Egy olyan állapotba, amely túl van az elmén, egy olyan energiába, amely túllép azon, amit a gondolatod meg tudna határozni. Sokatok számára, a Létezés egy olyan állapot, aminek nem igazán köteleztétek el magatokat; olyan mint az ellenőrzés, amelyet a belső narrátortól kaptatok.

Igazából a Gyémánt Triád azoknak nyújt lehetőséget, akik el tudják csendesíteni az elméjüket, hogy beléphessenek a csendes bölcsesség, az „elme nélküli”

Létezés magasztos rezgésébe, és valóban Mesterek, ez az állapot jóval magasabb rezgésében, mint az elme-teli.

Összezavar ez benneteket?

Elmondjuk nektek, hogy létezik az Isteni énetek, amely az elme felett áll, és ez a lelketek egy aspektusa, és ez sokkal közelebb áll a ti  igaz Létezésetekhez.

Valójában az elme egyszerűen egy olyan útmutatója a Létezésednek, amely a 3. dimenzióban érvényes, és mi arra intünk benneteket, hogy fedezzétek fel ezt az aspektust mélyebben az elkövetkező 4-5 hétben, hiszen számos kapu áll nyitva most.

Képesek vagytok átadni Létezéseteket az elkötelezettség magasabb szintjének ebben az időszakban, és amíg ez meglephet benneteket, az elmétek behívja ezt a lehetőséget, valamennyi kreatív módján, mert tudja, hogy létezik egy felsőbb szint felette, amelyre szükségetek van a magasabb dimenzióba történő átalakulásotokhoz.

A Gyémánt Triád, a Nagy Átjáró és a Fogyatkozások jelentik az utat a

10-10-10-hez,

a ti 2010-es évetekben, használjátok ki jól ezt az időt, és megteszitek a kvantumugrást.

Ahogy már mondtuk, ami előttetek fekszik, az egy bonyolult energia számotokra a mesterré válásban, de valóban megtapasztalható és pompás jutalom várható.

A Fény Kozmikus Tanácsa elküldött egy energiahullámot az elmúlt napokban, amelyet az „OM-Hullám”-nak neveztek el

. Csatlakozzatok bele ebbe az energiába, és az szolgálni fog benneteket, ahogy végig navigáljátok ezt a következő 5 hetet.

Kedveseink,

tartsátok szem előtt, hogy ez az energia kiemelkedően intenzív, és képes kibillenteni a középpontotokból, ha nem tartjátok fenn a védelmeteket.

Itt a Gyémánt Triád, és jól szolgálhatnak benneteket, és kvantum ugrást, ha folyamatosan hasznosítjátok ezt az energiát és megtartjátok az Aurátok Egységét.

Legyetek nyugodtak, legyetek türelmesek, legyetek kreatívak, tápláljátok önmagatokat, és egymást.

Metatron vagyok, és megosztom veletek ezeket az Igazságokat.

És ez így van…

 

                                                                        Fordította:

                                                                        Zöldi Gabriella


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 261
Heti: 1 941
Havi: 8 795
Össz.: 1 883 287

Látogatottság növelés
Oldal: JELENTŐS ASZTROLÓGIAI ESEMÉNY 2010 JÚLIUSÁBAN METATRON ARKANGYAL ÜZENETE AZ EMBEREKNEK
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »