GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

       FÖLD FELSZABADÍTÁSA 

   további érdekes cikkeket meditációkat a 
COBRA PORTÁL (Magyar )
 
 http://2012portal-hungary.blogspot.com/ honlapján olvashattok 

Havi Csoportos Gyógyító Meditáció - a Felemelkedett Mesterekkel és a Csillagsugarakkal

 
A következő Csoportos Gyógyító Meditáció 2019. június 16-án és 17-én lesz, magyar idő szerint 16:00 órakor. Csatlakozni a következőképpen lehet:

Az International Golden Age Group élő YouTube-os adására kell kattintani a fenti időpontban és hallgatni azt. A bevezető szöveg angol/kínai nyelven lesz hallható, de így is hatni fog.
 

A 13 sugár az alábbi:

A Felemelkedett Mesterek sugarai:
1.Sananda sugara
2.Kuthumi sugara
3.Ashtar sugara
4.Saint Germain sugara
5.Serapis Bey sugara
6.Djwhal Khul sugara

Csillagsugarak:
1.Plejádok
2.Szíriusz
3.Orion
4.Galaktikus Központi Nap
5.Androméda
6.Lyra 
7.Antares / Aldebaran

Behívás a gyógyítás előtt, amit érdemes magunkban elmondani:

"Ma behívjuk az összes Felemelkedett Mestert és a Csillagsugarakat.
Most behívjuk … Mesterek jelenlétét (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Teljes mértékben, őszintén és végtelenül nyitott vagyok a Fény gyógyítására, védelmére és vezetésére. Így legyen és így van!"

A lenti linken bekapcsolódva az élő adásba lehet meditálni, magunkra hangolódni, amíg tart a zene. Érdemes fejhallgatót használni. A gyógyító energiák közben érezhetők. A meditáció 30 perces lesz. Más teendő nincs.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=9-uuOeXwRt0 


Hála kifejezése a gyógyítás után, amit ugyancsak érdemes magunkban elmondani:

"Mondjunk együtt köszönetet a Felemelkedett Mestereknek és a Csillagsugaraknak.
Köszönet ... Mestereknek (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Legmélyebb hálánkat fejezzük ki a Felemelkedett Mestereknek, a Csillagsugaraknak, a Fény gyógyításának, a Fény védelmének és a Fény útmutatásának, melyek segítenek nekünk bőséget elérni a spirituális és az anyagi élet területén.
Valósuljanak meg a Szeretet és a Fény tervei!
Kérjük, add/adjátok át végtelen hálánkat és tiszteletünket ezeknek a Sugaraknak."

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt fogjuk megjelentetni vagy a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.

2019-ben a következő időpontokban lesz Csoportos Gyógyító Meditáció:
 
 
 

Az alábbi cikkre COBRA a 2019. május 15-i cikkében utal. (https://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/05/helyzetjelentes.html
 
 
Fordította: Nagy Zsolt
2016 óta számos olyan dolgot tapasztaltam, melyek egybevágnak Cobra írásaival. Így szeretném, ha az emberek komolyabban vennék Cobrát és a helyzetjelentéseit, bejegyzéseit.
2016-ban a számítógépem valamilyen rejtélyes mód folytán átvette az irányítást és megnyitotta Cobra portálját. Ezt megelőzően extrém magas frekvenciákat tapasztaltam meg a meditációm után. Majd egy ismeretlen forrástól egy üzenetet kaptam a google dokumentumaim közé, hogy ötödik dimenziós lény lettem.
Ez lehet, hogy a lélekcsaládom volt, akik azt akarták, hogy tudjak arról, ami a bolygón történik, mivel ezekkel nem voltam tisztában az amnéziától, melyeket az implantátumok okoztak.
2016 óta jó néhány esetet tapasztaltam az Ellenállási Mozgalommal és a Galaktikus Konföderációval. Az első ilyen 2017-ben történt, amikor egy női ügyvéd megvédett engem egy csuklyás figurától, aki megpróbált hozzám közeledni a lakás komplexumomnál. Ez azután történt, hogy majdnem meggyilkoltak 2016-ban, amikor meglazították az autóm egyik kerekén lévő rögzítő csavarokat.
2018-ban volt a legtöbb tapasztalatom.
Amikor az egyik barátommal beszélgettem telefonon, arra lettem figyelmes, hogy valaki lehallgatja. Szóltam a barátomnak, hogy talán transznemű emberek hangját hallom a telefonban. Ekkor egy olyasmi hang szólalt meg, amelyen Cobra szokott beszélni a rádió interjúiban (álcázó technológiás) és azt mondta, nem ez nem.
Nem mondom azt, hogy ő volt Cobra. Bárki használhatta azt a hang eltorzító technológiát. Erős lett a gyanúm, hogy az Ellenállási Mozgalomtól volt az illető. Amit eddig tapasztaltam, hogy az Ellenállásnak és a Galaktikus testvéreinknek megvan a képessége, hogy könnyedén behatoljanak hasonló eszközökbe.
2018-ban éppen munka után hazaértem, majd arra lettem figyelmes, hogy a dolgaim nem úgy vannak, ahogyan hagytam őket. Lábnyomok voltak a zuhanyzómban és egy pár dolog el volt mozdítva a szobámban.
Az anyukám szobája érintetlen volt. Az oka, amiért azt gondolom, hogy az Ellenállás volt, az nem más, minthogy a fiókomban néhány ajándéktárgyat találtam.
Az egyik néhány kártya volt, az egyiken egy sárkányölő harcos, a másikon pedig egy plejádi képe és felirata szerepelt. Ezek Yugioh (játék)kártyák voltak, amelyek 1996-ban jelentek meg, hiszen ez volt a kártyán alul. Valószínűleg nem volt véletlen, hogy az Ellenállás ügynöke éppen ezzel a dátummal ellátott kártyákat hagyta hátra.

 
A másik amit találtam, egy régi, gyerekkori képem volt a Yugioh kártyák mellett, amely szintén 1996-ban készült, amikor az archon invázió is történt.
 
 
Az udvari ajtó külső részén egy fehérre festett, vagy vésett F betűt fedeztem fel. Azt gyanítottam, hogy ez a vezetéknevem első betűjére utal, vagy talán inkább a Fény Szövetségére.
 
Azt gondoltam, hogy ez a valaki egy plejádi a Fény szövetségétől, vagy egy Ellenállás ügynök, aki a lélekcsaládom része és várja, hogy lekommunikálhassa felém azt, hogy itt vannak.
Amikor Isis Astara elhunyt, egy (videós) lejátszási lista jött létre a google fiókomban, melynek az volt a címe, hogy földön kívüli. Amikor megnyitottam, láttam, hogy a feltöltésük meg lett szakítva, így lejátszani sem tudtam őket. Gondolom blokkolta a cabal szövevényes algoritmusa. A google fiókom ugyan az volt, amelyet Cobra oldalán szoktam használni a hozzászólásoknál. Valaki valamit megpróbált velem közölni.
 
2018 februárjában, illetve márciusában, röviddel azután, hogy Cobra bejelentette, hogy az Ellenállási Mozgalom kitisztította az összes földalatti bázist egy hosszú és hirtelen, hangos zajt hallottam a föld alól, ott ahol élek.
Aztán telepatikus üzeneteket kezdem el hallani a Fény erőitől. A pszichés képességeim megnyíltak. Ezen a ponton rájöttem, hogy milyen fontos szerepet is játszok majd a jövőben. Ezt titokban kell tartanom a nagyközönség előtt.
Szintén 2018-ban volt egy álmom a Galaktikus hajókról, ahogyan energiákat sugároznak a Földre.
Egy klinikán, ahol egy éjszaka tartózkodtam, egy gyógyszeres kezelés miatt megtapasztaltam az első, irányított fegyveres támadást. (A kórházak és börtönök erőszeretettel a negatív láthatatlan lények helyei a föld alatt, hiszen a negativitásból táplálkoznak.)
A pulzusom 120 és 178 között volt. Hatalmas feszültséget éreztem a szívemnél. A személyzet nagyon ellenséges volt, amikor azt kértem, hogy elmehessek és egyedül hagytak egész éjszaka szenvedni. Azon az éjszakán majdnem meghaltam.
Amikor elhagytam a klinikát a Fény erőit telepatikusan értesítettem a kórházban lévő esetről és energiafegyverekről. Néhány nappal később megtudtam, hogy a klinikát véglegesen bezárták.
Két héttel később egy Galaktikus Konföderációs hajót láttam elhúzni a lakásom felett. Mindez nagyon gyorsan történt, így nem volt lehetőségem rögzíteni. Ez 2018. szeptember és októbere körül történt.
A hajó kör alakú volt, átmérője körülbelül 15-20 méter. Amikor a hajó keresztül haladt az égen, egy kék csóvát húzott maga után. Mintegy 30 méterre a házam tetejétől. Nagyon gyorsan mozgott nyugatra. Cobra korábban azt mondta azokban az időkben, hogy a toplet bombáknak hasonló a magasságuk a földfelszínhez képest.
Úgy gondolom, hogy akkor a Fény erői tisztították meg a toplet bombákat. Sok megtapasztalást, szinkronitást (ezoterikus megfogalmazásban azt nevezzük szinkronitásnak, amikor az események egy időben, egymással párhuzamosan zajlanak le a valóság különböző síkjain) kaptam az asztrális és éteri síkokon lévő pozitív entitásoktól is.
 
Találtam egy fehér sárkányos kendőt az utcán ott, ahol élek. Egy másik véletlennek tűnő szinkronitás az volt, amikor a ház-komplexumom előtt egy autó parkolt, amely hátuljára az volt írva, hogy Cobra.
 
Ezeknek a szinkronitásoknak a tudatában írtam Cobrának egy e-mailt, amiben megkérdeztem, hogy maradjak-t ott, ahol vagyok a helyemen, vagy menjek egy Fény-szigetre.
Néhány napra rá, egy férfihang szólalt meg a laptopomon, aki azt mondta, hogy maradjak ott a környéken, ahol vagyok. Ez valószínűleg válasz volt a kérdésemre. Cobra nem válaszolt, de a Galaktikusok, vagy az Ellenállás igen.
Nem csak az életemben tapasztalok szinkronitásokat, hanem a betű és számmisztikában is. Amikor a nevemet használom a plejádiakkal, ugyan az a rövidítése, mint a kompressziós áttörésnek.
Cobra számos kifejezést írt már a blogján a nagyközönség számára, melyek már megjelennek egy ehhez hasonló (https://www.gematrix.org) weboldalon is.
A Fény győzelme!

 
 
Eredeti bejegyzés: https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes_17.html
Fordította: Réder Ágnes, Rácz Anita
2019. március 16-17., Budapest, Magyarország
 
Ez a blogbejegyzés annak a négy részes sorozatnak a harmadik része, amiket Cobra budapesti Lélekcsalád workshopján készítettünk    2019. március 16-17-én. A jegyzetek végeredménye Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkájának összegzése.
 
Nyilatkozat: ezeket a jegyzeteket úgy írtuk, mintha Cobra beszélne. Nem azt, amit szó szerint mondott, szavait átfogalmaztuk. Ez a mi értelmezésünk.
A jegyzetek Cobra jóváhagyásával készültek.
Csatlakozz az Isteni Szeretet & Fény Fesztiválhoz
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/seeing-with-heart.html
 
Első rész - 2019. március 16. szombat 10:00-13:30
LÉLEKCSALÁD
Lélektestvérek
Lélektársak
Ikerlelkek
 
Második rész - 2019. március 16. szombat 15:30-19:00
ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet
Igazság és integritás
Szerelem és szexualitás
 
Harmadik rész - 2019. március 17. vasárnap 10:00-13:30
FÉNYSZIGETEK
Fénybuborékok és Új Atlantisz
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok
 
(Jön) Negyedik rész - 2019. március 17. vasárnap 15:30-19:00
FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Csoportos felemelkedési folyamat
Bolygószintű felemelkedési folyamat
FÉNYSZIGETEK

Fényszigetek létrehozása
Régóta a Mátrixban élünk és bizonyos módon hozzászoktunk dolgokhoz. Megszületünk, óvodába, iskolába járunk, megházasodunk, gyerekeink születnek, kutyánk, macskánk lesz, dolgozunk és meghalunk. A Földön ez a megszokott program. Azonban az elmúlt néhány évtizedben az emberek megpróbáltak kiszabadulni ebből a programból, anélkül, hogy tudták volna, hogyan is működik és tartja fenn magát. Ezért buktak el sokan: nem voltak tudatában a Mátrix programozásának.
Most, hogy belépünk az Új Kozmikus Ciklusba, végre többet tudunk arról, hogy hogy szabaduljunk ki a Mátrix programozása alól és Cobra fontos kulcsokat tud ehhez adni. A probléma most már nem a hogyannal van. A kihívás az, hogy mennyit tudunk elfogadni, integrálni és valóban követni, hog milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni. Egy dolog beszélni róla, de teljesen más megtapasztalni valamit. A kulcs az elkötelezettség és a gyakorlás, nem csak az információ. Az elmúlt években sok volt a beszéd, de a valóságban nem sok minden történik. 2018 volt a leginkább kihívásokkal teli év, amikor is mind az Alfa, mind a Béta idővonal összeomlott. A Gamma idővonal, amiben most vagyunk, sokkal stabilabb.
Ahhoz, hogy a Mátrix programozásából ki lehessen törni, aktív részvételre van szükség a bolygón élő legfelemelkedettebb emberek részéről. Ez az életed szerkezetének teljes átalakulását jelenti, és ebben az esetben a következő lépéseket: kell követni:
Elméleti fázis és személyes felkészülés: megérteni, hogy mi zajlik itt, megtalálni és követni a küldetésed. Ebben a fázisban már eléggé előrehaladtunk.
Megtalálni és kialakítani a Lélekcsaládod, és erős Lélekcsalád kapcsolatokat teremteni.
Elkezdeni együtt élni a Lélekcsaládoddal a fizikai síkon, Fényszigeteken.
Első kapcsolatfelvétel: az Első Kapcsolatfelvételhez a Fényszigetek nyújtják a belépési pontokat, ennek értelmében ez lesz a felkészülés helye a kulturális cserére más Kozmikus fajokkal és az Agarthai Hálózattal.
Cobra elmondja, hogy beszélgetett az Ellenállási Mozgalommal. Igen frusztráltak a felszíni lakosság előrehaladásával kapcsolatban. Az Ellenállási Mozgalomnál létezik egy működő protokoll. Az Agarthai Hálózat és a Galaktikus fajok nem tudják, hogy vegyék fel a kapcsolatot a felszíni lakossággal. Itt tehát Cobra megosztja velünk az Ellenállási Mozgalom protokollját, hogy hogy készüljünk fel. Az Ellenállási Mozgalom nem szereti a játszmákat, ők igen felébredett lények, a velejébe látnak mindenkinek. Tökéletes tükröt mutatnak számodra: átlátnak rajtad. Ez igen intenzív lehet! Olyan, mintha belepillantanál egy tükörbe és látnád a valódi lényed minden apró részletét.
A Fényszigeteken élő emberekkel veszik majd fel először a kapcsolatot és ők lesznek megfelelőek a Belépési Protokollra. Semmi más nem lehet opció. Nem lehet opció a felszíni lakosság számára, hogy lemenjenek az Ellenállási Mozgalomhoz vagy az Agarthai Hálózatba és ott oldják meg a Föld felszínéről származó vagy bennük lévő problémákat: az Ellenállási Mozgalom nem menekülési útvonal. Neked kell megoldanod a problémáidat és megtenned a belső munkát. Okkal inkarnálódtál a felszínre. Minden problémát, amit itt magadhoz vonzottál, a felszínen kell megoldanod, így válhatsz egyenrangú partnerré. Szuverén Fénylénnyé kell válnod és ekképp kell cselekedned. Máskülönben a kulturális sokk túl nagy és intenzív lenne. Az Ellenállási Mozgalom és az Agarthai Hálózat tagjai hozzánk képest mások, másként gondolkodnak és másként viselkednek. Erre fel kell készülnöd.
Az Ellenállási Mozgalom további protokollokat fog bevezetni, amint itt az ideje.
Az Esemény ezen fázisok bármelyikében megtörténhet, mindezen fázisok kölcsönhatásaként.
Kérdések és válaszok
K: Hol, és mikor történik meg az Esemény?
V: Bármelyik szakaszban megtörténhet. De nem várunk rá: megteremtjük.
Akár egyetlen Fénysziget képes a bolygó helyzetét drasztikusan megváltoztatni. Még egy Plejádi hajó is leszállhat ott. Ez a te egyéni döntéseidről és tetteidről szól az elkövetkező néhány évben.
A Fényszigetek szakrális geometria és szakrális tudományos ismeretek alapján épülnek majd a Föld energia vonalainak/Ley-vonalainak megértésével. Már kifejlesztették az ehhez szükséges megoldásokat és eszközöket.
Egy Fényszigethez olyan emberek csoportjára van szükség akik elég kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy együtt éljenek és dolgozzanak.
Egy kiegyensúlyozott csoport számára a következők a feltételek:
Lélekcsaládnak kell lennetek.
Minden egyes tag elsődleges implantátuma legalább egy bizonyos fokig ki kell hogy tisztuljon, hogy képes legyen aktívan összekapcsolódni a Felsőbb Énjével, a Lelkével, a belső vezetésével és bizonyos fokig tudnod és értened kell a saját küldetésed. Legalább a csoport egyik tagjánál teljes mértékig meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek és teljesen tudatában kell lennie a küldetésének is.
A szív és szexuális energiák közötti szakadást okozó implantátumot ki kell tisztítanod, mert pusztítja el a csoportdinamikát: a féltékenység a legnagyobb probléma.
Tudatában vagy a saját árnyékaidnak és hitrendszerednek: képesnek kell lenned arra, hogy birtokold a saját energiameződet és felelősséget vállalsz a hibáidért, nyitottnak kell lenned arra, hogy rájuk láss és átalakítsd őket.
Ezek a követelmények magasak. Nem sok ember áll még rá készen.
Szükség lesz egy weblap létrehozására, ami össze lesz kapcsolva Cobra blogjával a 2012portal.blogspot.com-mal. Megkéri, hogy az önként jelentkezők álljanak előre.
Néhány lehetséges Fénysziget helyszínét már kiválasztották pl. Brazíliában, Görögországban (Krétán) és Magyarországon. Feltérképezetlen területet hoztok létre, de kaptok majd útmutatást és a dolog elkezd fejlődni. Ugyanakkor a tényleges Lélekcsalád kapcsolatok nagyon fontosak.
Fénybuborékok és Új Atlantisz
A 2019. január 21-i meditáció új folyamatot indított el a Föld átalakulásának új fázisával együtt. Fénybuborékokat hozunk létre. Ez egy új valóság, ami minden dimenzión keresztül manifesztálódik. 
http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/01/mennybuborekok.html
A január 21-i meditációnk a Központi Kozmikus Nap válaszát eredményezte, ahol az Univerzum legfejlettebb tudatossága tartózkodik. A tudatosságunk elérte a kritikus tömeget, és elég egységes hullámot hozott létre ahhoz, hogy magára vonja a Kozmikus Központi Faj figyelmét. Azt az üzenetet hordozták, hogy az emberi faj készen áll az átalakulásra és a kapcsolatfelvételre, az Univerzum történetében először(!).A Kozmikus Faj elkezdett új energiákat küldeni a Földre. Ennek az energiának nagyon különleges az energiaösszetétele: kulcsokat tartalmaz a Mátrix és az elsődleges anomália feloldására, ami az Eseményhez fog vezetni. Mindez rajtunk keresztül történik majd, a mi energiamezőnkön keresztül, és azon keresztül, akik vagyunk. Amikor ez az energia eléri a tudatosságunkat, átalakítja az energiamezőnket és elkezdeni lebontani a Mátrixot és az elsődleges anomáliát.A kozmikus síkon keresztül érkezik, beíródik a tobozmirigybe, ami igen sajátos módon aktiválódik. Sajátos frekvenciát bocsát ki, ami megváltoztatja az energiamezőnket, és gyakorlatilag meghajlítja a valóságot körülöttünk. A sötét erők ettől kezdve nem képesek elérni minket többé: nem tudnak hozzáférni ehhez a frekvenciához. Ahogy egyre több ember választja és megy át tudatosan ezen a folyamaton, egyre több Mennybuborék fog létrejönni. Ahogy az emberek belépnek a Kozmikus Központi Nap és a Kozmikus Központi Faj ezen frekvenciájába, tudatosan kapcsolódnak hozzájuk és a változások elkezdődnek.
Amikor kettő, vagy több olyan ember találkozik, akik beléptek ebbe a frekvenciába, egyfajta rezonanciát teremtenek a mezőben. Ez megváltoztatja az energiamezőt és még jobban meghajlítja a valóságot, egy buborékot hozva létre. Ez egy erőteljes energiamező és a buborékon belül lévő energia különbözik a buborékon kívülitől. A buborékok tágulnak és növekednek és az energiájuk mindent beindít, aminek át kell alakulnia. A "Buborék emberei" tehát olyanok lesznek néhány ember számára, mint egy Piros Pirula.
Amikor tudatára ébredünk saját Fénybuborékunknak, tudatosan kezdjük el társteremteni a környezetünket ilyen módon. Olyan emberekkel lépünk kapcsolatba, akiknek ugyanolyan a frekvenciája. A Kozmikus Központi Nappal együttműködve fogunk teremteni. Ez megváltoztatja a tudatosságunkat és a szemléletünket, ami egy Új Valósághoz vezet. 


Minden gondolat 
Minden tett 
Hullámokat kelt a tudatosság végtelen mezején 
Sokkal erősebb vagy annál, mint amit hiszel magadról.

Társteremtünk ezzel az új frekvenciával és a manifesztáció elveinek harmadik lépését alkalmazzuk:
Döntés
Azért vagyunk itt, hogy azt a döntést hozzuk: Fényszigeteket teremtünk!
Vizualizáció és Invokáció
Látjuk és tudjuk, hogy Fényszigetek jönnek létre szerte a világon.
Tett a fizikai síkon
Lépéseket teszünk, hogy létrehozzuk őket.
A manifesztáció akkor jön létre, ha a Szívcsakrával (negyedik csakra) összekapcsolódunk. Ezért fontos, hogy a tudatosság szintje felemelkedjen a Szívcsakrába. Azonban létezik három blokk ebben a folyamatban, vagyis a Fényszigetek egységes tudatmezőben való megvalósításában. Ezek a blokkok az első három csakrával vannak összefüggésben és a fő területek, amin mindenkinek érdemes dolgoznia:
1. Gyökércsakra
A gyökércsakra blokkja kettős: a túlélési félelemmel és a pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszerekkel függ össze. Ez az éhezés, és a pénzzel kapcsolatos hitrendszerek előző életbeli tapasztalataiból ered, melyek olyan érzéseket hoznak létre mint az értéktelenség, hiány, félreértelmezett önzetlenség stb. Viszont a Fényszigetek létrehozásához szükségünk van bizonyos mennyiségű pénz áramlására, és ez a két aspektus az áramlás legfőbb blokkja. Használd a manifesztáció szabályait és válj a pénz manifesztálásának csatornájává. Nem várhatod el, hogy a Fénysziget ingyenes szállás legyen. Neked is hozzá kell járulnod az energia áramlásához úgy, hogy közben ne légy része túlzottan a Mátrixnak. Mindez megoldható pl. az internet segítségével: olyan sok a lehetőség! A szokásos módon egy Fényszigeten nem manifesztálhatsz pénzt. Szükség van pénzre a telekhez, épületek létrehozásához stb. Ez lesz a valóság és ez elengedhetetlen az Eseményig. Nem lehet elkerülni. Ki kell tisztítanod a gyökércsakra szintjén lévő blokkokat. Ez az elsődleges blokk, ami megakadályozza a Fényszigetek manifesztálódását és megtörténését.
2. Szakrál-/szexcsakra
A Mátrix ennek a csakrának a blokkjaira épül. Nagyon sok a félreértés a szerelemről ezen a bolygón és nagyon sok Mátrix-programnak és traumának kell meggyógyulnia. Meg kell gyógyítanunk az energia áramlását is (elkülönülést) a szív- és a szexcsakra között. Ez az elkülönülés mindig csoportdinamikában jelenik meg. Az implantátum indítja be, lehet, hogy már néhány napon belül, esetleg kell hozzá néhány hónap, de mindig beindul és drasztikus drámákat okoz a csoportban. Az egyéneknek és a csoportoknak tudatában kell ennek lennie, és hajlandónak kell lenniük dolgozni rajta. Máskülönben a csoportdinamika nem lehetséges. 90%-ban a csoportok ezért esnek szét. A program még mindig beindul és erőszakhoz, háborúhoz vezet.
3. Napfonat csakra
Két aspektusa van ennek a blokknak: ragaszkodás azokhoz, akik nem akarnak a következő szintre lépni és a kivetítésre való hajlam. Ami az első aspektust illeti, sokan még mindig ragaszkodunk azokhoz, akik nem akarnak Fényszigeteken élni, és akikkel most is együtt élünk, mint pl. a (vér szerinti) családunk tagjai. Ez ugyanazt a problémát okozza, mint amit a Belépési Protokollok. Az alapvető dilemma: "menjek, vagy maradjak?" Csak azok tudnak a Fényszigetekre menni, akiknek nincsenek kapcsolódásaik. Az Esemény után a kapcsolatok újraszerveződnek és az emberek különbözőképpen fognak dönteni. Először nagyon sok lesz a rendezetlenség és a káosz. Ha valahol tényleges Lélekkapcsolat van, ők általában ugyanazon az úton járnak. De a Mátrix próbál majd közbeavatkozni. Az életed meg fog változni, ha akarod, ha nem. Nagyon sokan mentünk bele kompromisszumokba, hogy elboldoguljunk a Mátrixban. De az életerőt nem lehet megállítani, kontrolálni, bántalmazni, elnyomni vagy elmenekülni előle, megtalálja az útját, szóval a kihívások nőni fognak: érzelmek, helyzetek, minden a felszínre tör, MINDEN! Meg fog változni az életed és ezzel szembe kell majd nézned. Nagyon sok gyógyulási lehetőség létezik, jobb foglalkozni ezekkel a dolgokkal, hogy készen állj, mire eljön az Esemény. Minél hamarabb foglalkozol velük, annál jobb. Amikor a Naphullám eléri a Földet, nagyon nagy lesz a hatása. Kellemes lesz azok számára, akik készen állnak foglalkozni vele, de kellemetlen azoknak, akik ellenállnak. Elrejtőzni vagy ellenállni lehetetlenség. Megtalál majd az energia, és kénytelen leszel szembenézni magaddal.
Ami a második aspektust illeti, az emberekben ott a hajlam, hogy kivetítsék a problémáikat vagy a fájdalmukat másokra ahelyett, hogy szembenéznének velük. Ezzel is foglalkozni kell, mielőtt valaki egy Fényszigetre megy. Légy teljes mértékig őszinte magaddal.
Általában az első blokk a legerősebb, a következők már könnyebbek. Ezek a blokkok akadályozzák meg, hogy az Ellenállási Mozgalom meghívjon minket magához.
Kérdések és válaszok
K: Mi a Fényhullám szerepe az Eseményben?
V: A Fényhullám a Kozmikus Központi Napból érkezik majd, ami beindítja a Galaktikus Központi Napot, ami beindítja a mi Napunkat, aminek Koronakidobódása lesz (CME)https://hu.wikipedia.org/wiki/Koronakidob%C3%B3d%C3%A1s : ez idézi majd elő az Eseményt.
K: Hány főből áll egy lélekcsalád?
V: A Lélekcsaládok általában 10-20 emberből állnak, de csak kevesen gondolkodnak azon, hogy belekezdjenek. Ez tőlük függ, mikor döntenek úgy, hogy beköltöznek.
K: Mi a gyógyulás?
V: A gyógyulási folyamat egy egyéni utazás, belső útmutatás alapján. Sohasem mondhatod ki: "már meggyógyultam." Eljuthatsz egy bizonyos pontra. Az utazás rétegeken halad át, és mindenkinél egyéni. Ez egy folyamat.
A szakadár társadalom létrehozása
A Fényszigetek szakadár társadalmat hoznak létre, ami nem kötődik a Mátrixhoz. Ma megteremtjük az első lépést egy nagyon hosszú úton... A Rózsa Rendje csoportoknak nagyon fontos szerepe van ennek a szakadár társadalomnak a megteremtésében, hiszen a szeretetenergia fontos támogató mezejét hozzák létre, az Istennő Energiát, ami a Fényszigetek alapja. A Rózsa Rendje csoportoknak ez a célja: lehorgonyozni ezt az Istennő Energiát. A Fényerők tudták ezt, amikor az első RR létrejött.
Mostanra több ember áll készen mint korábban: végre valós haladást érünk el. Létrehoztunk egy nemzetközi Fénysziget csoportot. Akit érdekel, írjon levelet a Fénysziget koordinátornak, személyes részletekkel. Cobra instrukciókat fog adni a koordinátornak és át fogja tekinteni a már létező Fényszigeteket. Azok, akik ugyanabból az országból származnak, találkozhatnak fizikailag. Azok, akik eszközöket tudnak nyújtani, pénzben vagy földben, felvehetik a kapcsolatot a koordinátorral. A Fényszigetekre vonatkozó szakrális geometrián alapuló építészeti tervek már készen vannak. A következő lépés az energetikailag harmonikus csoportok létrehozása. Ez a legnehezebb rész. Akik itt vagyunk, egy nagyobb Lélekcsoport részei vagyunk, akiknek ez a küldetése, szóval jó, ha barátkoztok egymással. A Lélekcsalád Workshop tagjai tudják a küldetésüket, nem véletlen, hogy most itt vagyunk.
Nagyon sok egymással összefonódó Lélekcsalád csoport van most itt jelen. Sokuk fog majd Lélekcsalád Fényszigeteken élni a jövőben. A Lélekcsalád csoportokban kb. 10-20 ember lesz. Amikor a Lélekcsaládok tagjai és a csoportok felismerik egymást, a dolgok beindulnak. Minthogy Cobra rendelkezik a Mátrix (programok) térképének 90%-ával, felvehetjük vele a kapcsolatot, útbaigazítást tud adni. A valóság formálása
Ahhoz, hogy a valóságunkat formálni tudjuk, szükségünk van egy portálra. Ez a portál a Fénytestünk. A Mennybuborék olyan tóruszmező, mint a Fénytestünk. Minden egyes Mennybuborék kölcsönhatásban van a Fénytestünkkel, hogy növelje a Fényt.
A tegnapi utolsó meditációt úgy építettük fel, hogy kiaknázza a Fénytested erejét. Ha tudatosan kapcsolódsz a Kozmikus Központi Fajjal, a manifesztációs folyamat megerősödik és még gyorsabbá válik.
Meditáció, hogy összekapcsolódjunk az Ikerlelkünkkel, a Lélektársainkkal és a Lélekcsaládunkkal és manifesztáljuk őket a Földön és az életünkben:
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria (Új Atlantisz)A Fényszigetek örvénypontok az Új Atlantisz számára. A Fényszigetek fizikai síkon Ley-vonalon, energia- vagy örvényponton fognak majd elhelyezkedni. Sok fényt fognak közvetíteni a Föld energiarácsába és táplálni fogják az energiamezőt. Minden, amit egy Fényszigeten tapasztalsz, intenzívebb lesz és föl lesz nagyítva és az egész fényrács segíti majd a Fényszigetek manifesztációját.
Ez egy jel arra, hogy az Isteni Civilizáció visszatér. A Föld egykor paradicsomi bolygó volt és az a rendeltetése, hogy újra paradicsomi bolygóvá váljon. Az elsődleges anomália és mindez a szenvedés olyan, mint a rák, amit el kell távolítani (meggyógyítani.) A Fényszigetek lesznek az egészséges sejtek a bolygó Fénytestében. Nagy Galaktikus Terv áll emögött (úgy is ismert, hogy Az Isteni Terv.)
Kihívásokkal találod majd magad szembe ha elindulsz ezen az úton. Háborús övezetben teremtünk Mennybuborékokat. Lesznek nehézségek. Az egész családunk, barátaink, szomszédaink, ellenségeink: mindenki kihívás elé fog állítani és minden a felszínre fog kerülni. Mi magunk is nehézségek elé állítjuk majd magunkat: a belső dolgaink, melyeket el kell engednünk. Amit létre akarunk hozni, az 25000 évig nem létezett. A tudás nagy része el lett felejtve, a technológia elveszett. De lépésenként mindez újra előkerül. A tervek rendelkezésre állnak, de neked magadnak kell előre haladnod ezen az úton. Az emberek érettségétől függően Cobra szervez majd workshopokat, hogy általános útmutatást nyújtson. Ez az ő küldetése, erre született.
Az első Fénysziget kicsi lesz, de sikeres. Onnantól kezdve készen áll a minta más Fényszigetek megteremtéséhez, hogy utána bolygószerte jöhessenek létre a Fényszigetek. Mostantól kezdve két valóságra lesz: Fényszigetek és a "régi rendszer." Az entrópia az oka, hogy a régi rendszer egyre kevésbé lesz működőképes és szükségszerűen össze fog omlani. Ezt nem lehet visszafordítani. A változások élvonalában vagyunk, mint ahogy azt Cobra már említette korábban. Az Eseményben az lesz a kihívás, hogy hogyan képes egy emberi lény pszichológiailag és fizikailag túlélni. A túléléshez szükség van az alkalmazkodásra. Ez nem könnyű. A döntés valójában: le akarsz szállni a vonatról, ami menthetetlenül karambolozni fog, vagy készen állsz a változások élvonalában állni? Az előfutárok segítik az emberiséget a változásokhoz való alkalmazkodásban. Azok, akik Fényszigeteken élnek, meg fogják tisztítani az energiamezőjüket és számos előnyben lesz részük, úgy, mint a bőség megtapasztalása.
Egy Fénysziget csomópont a Föld energiarácsában. Bizonyos pontok stabilak, és folyamatosan fényt bocsátanak ki.


A bőség lehetősége egy Fényszigeten: 
fürdőkád, amit egy nagy kvarckristály tömbből faragtak ki.
 
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és katonai tevékenység
A Fényerők számos protokollt fejlesztettek ki, hogy felvegyék a kapcsolatot a felszíni lakossággal. A Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna a Plejádiakprojektje, ami kikerüli a Mátrixot. Saját tulajdonodban kell, hogy legyen földterület. Lehet, hogy egy anyahajó landol majd a birtokodon. A Mély Állam igényt tarthat a birtokodra, de ha meghívsz egy anyahajót a földedre, Galaktikus Törvények védelme alatt állsz. Ha egy Plejádi anyahajó képes leszállni, a sötét erők ezt meg akarják majd akadályozni. Ekkor a Plejádiak katonai erők segítségével közbeavatkoznak és elfogják őket, leállítják őket, vagy akár meg is ölik őket, ha szükséges. A Plejádiak általában igen békések és türelmesek, de mostanában véget ér a türelmük.
Tehát téged és a földed Galaktikus Törvények és Szerződések védenek. Egy földi ügynökségnek sem lehet legális követelése: a földi hatalmaknak többé semmi közük hozzá. Ez egy magánjellegű megegyezés közted és a Plejádiak között. A Galaktikus Törvények alapján a földed innentől kezdve Galaktikus Tartománnyá válik és a Galaktikus Konföderáció törvényei vonatkoznak rá. 


Rendben, a jó hír az, hogy működik az álcázó eszköz, 
a rossz hír, hogy nem emlékszem, hova parkoltam.
Az Alfa idővonal összeomlása után a Galaktikus Konföderáció összegyűlt és a Galaktikus Főtanács úgy döntött, hogy katonai erővel foglalják el a bolygó felszínét. Ha részt kívánsz venni ebben a folyamatban és egyezséget szeretnél kötni a Plejádiakkal, le fognak szállni a földeden és fel fogják használni erre a célra. Megkérheted őket úgy, hogy az elmédből kommunikálsz velük - telepatikusan - meg fogják hallani. És NE MONDD EL SENKINEK! Ez közted és a Plejádiak között történik. Ekkor rendelkezésre állónak fogják jelölni a földed, a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekthez és a katonai akcióhoz. A Galaktikus Kódex része ennek a folyamatnak és jogi hátteret nyújt mindahhoz, ami történik, ha kritikus tömeggel szemben történik erőszak. Ekkor aktiválják a katonai erőket.
Az Amerikai Egyesült Államoknak és Oroszországnak van bizonyos formában kapcsolata a Plejádi Főparancsnoksággal. Kínában bizonyos magas rangú személyekkel felvették a kapcsolatot a Plejádiak.
Cobra dühös volt a Plejádiakra és vita volt közöttük Újévkor, mert egy földreszállás sem történt tavaly. Néhány órával később megtörtént egy fényhajó fizikai földreszállása Japánban. Következtetés: ha nincs válasz, túl veszélyes lenne a landolás. Mindenkinek biztonságban kell lennie. Ez egy katonai hadművelet.
Belépési ProtokollAz Ellenállási Mozgalom közelebb áll a felszíni lakossághoz, mint a Plejádiak. Néhányuk még a felszínre is feljön. Az Ellenállási Mozgalom is keresztülment a Lélekcsalád átalakuláson és 2003-2004 óta már teljesen ezen a mintán keresztül működnek. Teljesen másként élnek ott lenn. Föld alatti Fényszigeteken élnek. Művészetnek, kreativitásnak szentelik az idejüket és a föld felszabadításának. Nincs problémájuk a szükségleteik és az igényeik manifesztálásával. Másként használják fel az idejüket, és spirituális fejlődésre is szánnak időt. Tudják, hogyan bánjanak el a sötét erőkkel. Ha harcolniuk kell, a harcművészet egy formáját használják. Modern techno-sámán harcművészek. Ha ők nem lennének, már koncentrációs táborokban lennénk. 


Vigyetek magatokkal...
Az inkarnáció összetett folyamat. Egy része a Lélekcsaládunknak nincs a felszínen. A legfontosabb személyek nincsenek itt. A társadalmi dinamika komplikált a nem felszínen lévő csoportok és a felszíni csoportok között. Lesz majd kapcsolat a különböző csoportok között. Cobra tanácsokat ad majd, hogyan bánjunk ezzel lélektanilag. Erőteljes aktiváció és kapcsolódás lesz Lélekszinten, de a személyiség szintjén nagyok lesznek a különbségek. Képzeljük el, hogy egy eszkimó találkozik egy japánnal. Az Ellenállási Mozgalom aggódik, hogy a felszíni lakosság talán nincs még erre felkészülve. Fájdalmas lehet ez mindenki számára: meg kell majd beszélni ezeket a dolgokat. Mindamellett számos kiegyenlítési folyamat zajlik jelenleg.
Konföderációs TartományA Galaktikus Terv az, hogy a Földet Galaktikus Konföderációs Tartománnyá teszik. Hogy mi zajlik, arról nincs információ. Nem fog sok szó esni róla, ez csak a legfelébredettebbeknek szól. Minden ezzel kapcsolatos terv titkos, de nagyon sok a spekuláció. Teljesen felesleges, ráadásul az információ felfedése potenciálisan aláássa a felszabadítás sikerét, miközben a legtöbb ember csak hátradől és pihen. A mi feladatunk, a felszíni lakosság feladata a Lélekcsaládok és a Fényszigetek megteremtése. A Különleges Erők feladata a Föld felszabadítása. Két különböző megközelítésről van szó, de a cél és a terv ugyanaz.
A Fényszigetek azok a helyek, ahol megtörténik majd a felemelkedés. A jövőben, az Esemény után, a bolygó nagy része természet lesz, Csillagkapukkal gazdagítva. A lakosság nagy részét más bolygó(k)ra viszik a Plejádi Csillagrendszerben. Csak a legfelemelkedettebbek maradnak és/vagy visszamennek a Földre, hogy megteremtsék a paradicsomot: a Földi Mennyországot. 

Első rész: https://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/05/lelekcsalad-workshop-cobra-jegyzetek.html
Második rész: https://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/05/lelekcsalad-workshop-cobra-jegyzetek_11.html
 
 

 


A 13 sugár az alábbi:

A Felemelkedett Mesterek sugarai:
1.Sananda sugara
2.Kuthumi sugara
3.Ashtar sugara
4.Saint Germain sugara
5.Serapis Bey sugara
6.Djwhal Khul sugara

Csillagsugarak:
1.Plejádok
2.Szíriusz
3.Orion
4.Galaktikus Központi Nap
5.Androméda
6.Lyra 
7.Antares / Aldebaran

Behívás a gyógyítás előtt, amit érdemes magunkban elmondani:

"Ma behívjuk az összes Felemelkedett Mestert és a Csillagsugarakat.
Most behívjuk … Mesterek jelenlétét (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Teljes mértékben, őszintén és végtelenül nyitott vagyok a Fény gyógyítására, védelmére és vezetésére. Így legyen és így van!"

A lenti linken bekapcsolódva az élő adásba lehet meditálni, magunkra hangolódni, amíg tart a zene. Érdemes fejhallgatót használni. A gyógyító energiák közben érezhetők. A meditáció 30 perces lesz. Más teendő nincs.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=FaK2SIR2yLU
Hála kifejezése a gyógyítás után, amit ugyancsak érdemes magunkban elmondani:

"Mondjunk együtt köszönetet a Felemelkedett Mestereknek és a Csillagsugaraknak.
Köszönet ... Mestereknek (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Legmélyebb hálánkat fejezzük ki a Felemelkedett Mestereknek, a Csillagsugaraknak, a Fény gyógyításának, a Fény védelmének és a Fény útmutatásának, melyek segítenek nekünk bőséget elérni a spirituális és az anyagi élet területén.
Valósuljanak meg a Szeretet és a Fény tervei!
Kérjük, add/adjátok át végtelen hálánkat és tiszteletünket ezeknek a Sugaraknak."

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt fogjuk megjelentetni vagy a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.

2019-ben a következő időpontokban lesz Csoportos Gyógyító Meditáció:
 
 
 

 
Fordította: Rácz Anita
 
1996 januárjában, az utolsó arkhón invázió pillanatában a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy összeomlasszák a planetáris Fényrácsot.
Ezek a sötét féreglyuk belépési pontok a következők voltak:
Bukavu, Kivu-tó, Kongó
Ljubljana, Szlovénia
Santa Monica, Kalifornia, USA
Ljubljana és Santa Monica két Felemelkedési örvény volt, a legnagyobb potenciállal a Felemelkedésre bolygó szinten és el kell, hogy legyenek nyomva annak érdekében, hogy a sötét erők folytathassák uralmukat.
A féreglyukakat számos éteri és plazma hagyományos nukleáris robbanások hozták létre az előbb említett helyszíneken és fölöttük (összesen mintegy 200 éteri/plazma atombomba robbant fel szerte a világon), melyek egy multidimenzionális féreglyukat nyitottak meg a Rigel csillagrendszerbe:
Ezeken a Rigel-Föld féreglyukakon keresztül sok negatív entitás érkezett a Föld bolygóra és megfertőzték azt.
Ezen entitások között a legveszélyesebbek voltak a chimera pókok, olyan óriási plazma pókszerű lények, amiknek plazma toplet bombák tapadnak a bőrükhöz. A kisebbek 10-100 m (yard) átmérőjűek a legnagyobbak pedig néhány km (mérföld) nagyságúak:
Senki se be, se ki - Földi kerítés
E pókok közül a legtöbb a bolygó legnagyobb városai fölé helyezkedtek el.
Mivel most a Kozmikus Központi Faj addig a pontig meríti az energiájukat, ahol kiirtással fenyegetik őket, a chimera kiötlött egy tervet negatív energiamezőjük megerősítésére az 5G technológiával, amit a nagyvárosokban terveznek megvalósítani sok mikroműhold segítségével:
Azt is tervezik, hogy ezt a technológiát nanobotok segítségével erősítik meg:
(Nanobotok - A nanotechnológiában használatos, általában 100 nanométernél kisebb méretű robotok, amiket egyre több területen alkalmaznak. Irányításuk vezeték nélküli interneten keresztül történik. - a szerk.) 
A Fényerők akcióba léptek mindezek megakadályozására.
A 2018 januárjában bekövetkezett Alfa idővonal összeomlása óta nehéz helyzetben vagyok, mivel nem adhatok ki semmilyen fontos információt, de mégis elvárják tőlem, hogy folytassam ezt a blogot. Az Alfa idővonal összeomlása óta fokozódtak a Fényerők műveletei és teljesen titkossá váltak.
Csak néhány dolgot mondhatok el. Először is, 2017 decembere óta, amikor a Mjolnir művelet "Tisztogató" stratégiája addig a pontig dühítette fel a sötét erőket, hogy hajlandóak voltak mindent kockára tenni. A helyzet odáig fajult, hogy egy esetleges teljes katonai ütközetre volt esély, ami egy rövid és nyílt háborúhoz vezetett volna a Fényerők és a sötét erők között, ami lakatlanná tette volna e bolygó felszínét.
A toplet bombák láncreakciójának (sokkal jobban, mint a strangelet bombák láncreakciójának) megvan az a valószínűsége, hogy kisöpörje a bolygónkat, ahogy ez nagyon egyszerűen el van magyarázva ebben a videóban:
Ezért a Fényerők visszavonulásra kényszerültek és 2018 tavaszán abba kellett hagyniuk a Mjolnir műveletet, ami a Béta idővonal összeomlásához vezetett.
Jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk, ami lassú, de biztos utat jelent, ami a bolygót a felszabadulás felé vezeti anélkül, hogy ebben a folyamatban elpusztítaná a bolygó felszínét.
Bár a sötét erők visszaéltek a Fényerők visszavonulásával és erősen beszivárogtak a Felszíni Szövetségbe sok sötét drakonida ügynökkel, akik klónozott testben érkeztek az illuminátus szakadár komplexum (eredetileg a Taurus sötét felhőből származnak), föld alatti bázisaiból, a Fény már megtesz bizonyos intézkedéseket ezek ellensúlyozására.
Foglalkoznak a toplet bombák problémájával és folyamatban van, hogy lassan megoldódjon ez a probléma. Ezzel kapcsolatban többet nem mondhatok.
A felszíni lakosság egyre jobban kezd rájönni, hogy kataklizmaszerű események történtek a nem is olyan távoli múltban:
A felszíni lakosság arra is kezd rájönni, hogy tulajdonképpen egy tömeges kipusztulás eseményének közepén tartunk:
Mindez annak a jele, hogy egy olyan kozmikus mértékű esemény felé tartunk, amely radikálisan fogja megváltoztatni az életet ezen a bolygón.
A legpontosabb terv erre az Eseményre itt látható:
A Fényerők mindenkit arra kérnek, hogy vizualizálja az Aranykor fényes jövőjét, hogy felgyorsítsuk annak megvalósulási folyamatát.
A Fény Visszatérése
A Fényerők azt is kérik az emberektől, hogy lépjenek túl elméjükön és lépjenek kapcsolatba Lelkükkel.
Sok ember tapasztalja meg a Tachyion kamrák előnyét:
Itt tisztáznunk kell néhány félreértést a Tachyon kamrákról. A Tachyon kamrák nem bioágyak a Star Trekből („med bed”). Csak egyetlen olyan megerősített forrás létezik, aki a Tachyon gyógyító kamrákat elérhetővé teszi és itt található az összes nyilvános kamra listája:
A Tachyon gyógyító kamrák NEM arra lettek tervezve, hogy tárgyakat tachionizáljunk bennük és azok, akik azt állítják, hogy tárgyakat tachionizálnak a Tachyon gyógyító kamrájukban vagy akik azt állítják, hogy saját Tachyon kamrát terveztek, sőt árulják is vagy reklámozzák azt, nem mondanak igazat.
(A magyar tachyon kamráról itt olvashatunk bővebben: http://www.tachyonhungary.com/ - a szerk.)
Néhány ember már közvetetten kapcsolatba lép az Ellenállási Mozgalommal:
E kapcsolatfelvételek száma csak növekedni fog, ahogy egyre közelebb kerülünk a Végső Áttörés pillanatához.
A Fény győzelme! 
 

 
 
 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 261
Heti: 1 969
Havi: 8 823
Össz.: 1 883 315

Látogatottság növelés
Oldal: ÚJ FÉNY HAJNALA
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »