GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

A fotonenergia hathatós szerepe a Nagy Változás során

www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu 


Kirael mester tanításai


2010. augusztus 9., hétfő

Kahu Fred Sterlingről


kahu_fred.jpg


Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/KIRAEL: Ma a fotonenergiáról akarok beszélni, ami egy olyan forrás, amely egy nap fő erőforrásotok lesz, és nem csupán járműveiteknek, és más készülékeiteknek, hanem testeteknek is. A fotonenergia hullám alakban jelenik meg, mégis egyedi jellegű. Azaz, a foton hullám egy részecskeként működik. A fotonenergia már régebben itt van, mint ahogy azt elképzelhetitek. 50 000 évvel ezelőtt hozták el erre az útra, Lemuria időszaka alatt, és most a Tudatban történő Változás során jelentős szerepet fog játszani. 

Kormányotok [USA] tudatában van a fotonenergiának, azonban nem akarja, hogy túlságosan tisztában legyetek vele. Tehát, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy háttérbe szorítsák a fotonenergia ismeretét „Mi az Emberek” körében. A fotonenergia széleskörű használata meg fogja változtatni gazdaságotokat, mert a foton nem lekötött, és a nap minden másodpercében körülvesz titeket. Nem számíthattok fel [díjat] az embereknek valamiért, amit egyszerűen belélegezhetnek. Ami a foton fő erőforrásotokként való hasznosítását illeti, ez az, ahol galaktikus energiáitok belépnek a képbe. 

FELISMERNI A FOTONENERGIÁT A MOST - BAN

Nyitóbeszédem rövidre fogom, hogy felkeltsem étvágyatokat, hogy így mondjam. Meg akarok válaszolni annyi kérdést, amennyit tudok, tehát, kezdődjön a kérdezés.

KÉRDÉS: Honnan tudjuk, hogy létezik a fotonenergia, hiszen nem látjuk?

KIRAEL: Ó, létezik. Már több mint húsz éve beszélek a fotonenergiáról, nem csupán azért, mert létezik, hanem mert ez lesz e változó folyamat során életetekben a fő hatás. Max Planck és Albert Einstein tanulmányozta ezt.[1] Tudósaitok képesek meglátni berendezéseiken keresztül, és írtak is már erről. Megtalálhatjátok cikkeiket az Interneten.

A fotonenergia körülveszi a Föld síkját. Bolygó rendszeretek átutazik a fotonenergia külső szélén, lassan tovább mozdulva annak magja felé. A Földbolygó rendelkezik tudattal, és tudja, mennyi fotont tudtok felvenni, és mennyit nem. Ha a Földnek fel kéne gyorsítani, azért, hogy elérje a fotonöv középpontját, a fotont uralkodó erővé téve itt, világotok nehézségekbe ütközne, hiszen egyetlen létező technológiátok sem működne. Nem lennétek képesek működtetni autóitokat, repülőiteket, rádióitokat, televízióitokat, számítógépeiteket, stb.

Amikor ez a sok foton belép légkörötökbe, mágneses mezőtök meg fog változni, és meg kell majd tanulnotok, hogyan alkalmazzátok a fotont erőforrás gyanánt. A benzin csekély, vagy semmilyen szerepet nem fog játszani életetekben, és kormányotok, tudósaitok tudják ezt. Tehát, kicsinyes titkukként fogják megtartani a fotont, míg el nem használjátok az összes benzineteket, gázotokat, és olajotokat. Ez ostobaság, viszont ez az igazság.

Kérditek, honnan tudjátok meg, hogy a fotonenergia jelen van a Mostban. Vegyetek egy prána lélegzetet, és vonjátok be a fotont testetekbe. Tegyétek ezt naponta, és meg fogjátok látni a változásokat testetekben és elmétekben. Fényesebbé, könnyebbé váltok.

A LEMURIAI SZÁMMISZTIKA ALKALMAZÁSA A FOTONENERGIA ELŐREJELZÉSEKNÉL

KÉRDÉS: Az utóbbi időben a fotonszint előrejelzésed, melyet havonta teszel közzé a hírlevélben, három számjegyű, tizedesvesszővel, például: 5,87. Mit képvisel az első, második és harmadik számjegy?

KIRAEL: Ez a formátum a precizitást szolgálja. Ezen túl, a fotonszintek a lemuriai számmisztikán alapulnak, mely az egytől kilencig terjedő számokat veszi alapul, mely közül mindegyik rendelkezik sajátságos jelentéssel, és ahol minden kétjegyű, vagy többjegyű számot lecsökkentenek egy számjegyre.[2] Ha nem teszel többet, minthogy megtanulod a lemuriai számmisztika jelentését, jobban meg fogod érteni a fotonszint előrejelzést.

Akár egy, két, három, vagy több számjegy van az előrejelzésben, mindegyiknek van külön jelentése és jelentősége egyenként, valamint a többi számhoz fűződő viszonyában egyaránt. Tehát, mondjuk, a fotonszint 3,22. Ha összeadjátok az egyes számjegyeket, az héttel egyenlő, mely az átmeneti szám a lemuriai rendszerben. Azon a napon lehet, hogy valamit tenned kell az átmenettel kapcsolatosan. Ha nem tudsz rálelni, min kéne átmenned, az fog megtalálni téged. Tehát, fordíts figyelmet mindenre életutad során.

Továbbviheted utad azáltal, hogy külön megvizsgálod a számjegyeket. A 3,22-es fotonszint esetében, a három képviseli az igazságot, bizalmat és szenvedélyt, ezen harmadik dimenziós utazás összpontosításában. A 2 képviseli az egyensúlyt, és ebben az esetben ez kettős egyensúly (22 = 2+2), vagy 4, mely minden egyensúly egyensúlya. Olyan mélyen értelmezheted ezeket a számokat, ahogyan akarod.

Először a 3,22-es fotonszint egy kicsit alacsonynak tűnik, azonban az egyensúly számít. Az öt az alapvető foton egyensúly, és a lemuriai számmisztikában az 5 képviseli a szerelmet / szeretetet. Tehát, amikor a fotonszint 3,22, találjátok meg az egyensúlyt azáltal, hogy egy kicsit jobban szeretitek magatokat azon a napon, mert a fotonenergia a 3,22-es szinten nem képes elhozni fényeteket számotokra. Ez azt jelenti, hogy muszáj egy pár prána lélegzetet vennetek, hogy több fotont vonjatok be, mely segít felemelni szeretetetek / szerelmetek szintjét, hogy elérjétek az egyensúlyt.

Azon a napon, amikor a foton magasabb, mint 5, az egyensúly elérése trükkösebb. Az egyensúly abból ered, hogy hogyan játszol a számokkal. Ha a fotonszint 8 lenne, jelentve azt, hogy egyik lábaddal ebben a világban vagy, és a másikkal a látatlan világban, akkor három számjeggyel alacsonyabban akarnád fenntartani testedben a fotonszintet, azért, hogy az öt egyensúlyában lélegezz.

Ha a fotonszint 7,11, akkor tudnád, hogy egy átmeneti térben vagy. Be kell lélegezned a fotont két számjeggyel alacsonyabb szinten, hogy elérd a szerelem egyensúlyát. Ha a két egyest veszed, mely a Teremtő száma, tudod, hogy kettővel egyenlők, mely a kettősség egyensúlyát képviseli. Ha a kettőt hozzáadod a héthez, az kilenccel egyenlő, mely a befejezés / beteljesülés. Ebben a példában, négy értékkel alacsonyabb szinten kell belélegezned a fotonenergiát, hogy elérd az egyensúlyt, és amikor ezt teszed, egész leszel. Megteremteni az egyensúlyt minden szinten a lélegzés iránti szándék meghozatala révén, az egyetlen, amire szükséged van, hogy a szerelemben légy [szerelmes légy]. 

A FOTONENERGIA GYAKORLATI EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMAZÁSA

KÉRDÉS: Hogyan dolgozhatok a fotonenergiával, hogy jobbá tegyen életem a Mostban?

KIRAEL: Legnagyobbrészt, az emberek még azt sem tudják, hogy a fotonenergia körülveszi őket. Csupán a fotonszint előrejelzésemről beszéltünk. A fotonszint akár magas, akár alacsony, mindig a középvonalban akartok lenni. Ez azt jelenti, hogy az ötös szintet akarjátok fenntartani, ami a szerelem egyensúlya. Amikor vesztek egy prána lélegzetet a koronacsakrátokon át, ez a lélegzet automatikusan fotonenergiát vesz fel, és von be testetekbe. A foton a pránával lemegy a Szignál Sejtbe, vagy tobozmirigybe, ahol összekeverednek. Amikor a fotonenergia és a prána összehangolódott a tobozmirigyben, a testben minden sejt azonnal értesül arról, hogy a fotonenergia feldolgozás alatt áll.

Egy kis időbe még eltelik, mielőtt a foton válik az egyetlen energiaforrásotokká. Addig, míg ez meg nem történik, vegyétek fizikai „járműveteket” [azaz testeteket], és pörgessétek fel a fotonenergiával. Naponta egyszer vagy kétszer vegyetek prána lélegzetet azzal a szándékkal, hogy fotont vonjatok be. Ha megfáztok, prána lélegezzétek be a fotont ebbe, és tegyétek meg ezt az utazást, akár öt napba, akár ötven napba telik. Ha valamit meg akartok gyógyítani, tegyétek meg az utat, és összpontosítsatok arra a területre, melyet meg akarnátok gyógyítani. Meg fog gyógyulni. Ha fáj a térdetek, a foton dolgozni fog ezen a fájdalmon, ha erre megkéritek. Nem fogja automatikusan a fájdalmat megcélozni. A ti betáplálásotok szükséges ehhez. Meditációban elküldhetitek a fotont azáltal, hogy a térdetekre összpontosítotok, majd térdeteken kívülre mentek, és bevonjátok a fotont a térdetekbe.

Ha valaki a családban Alzheimer kórban, vagy más betegségben szenved, vonjátok be a fotont testetekbe a tobozmirigyen keresztül prána légzéssel, majd világítsátok meg kezeteket ezzel, rátéve kezeteket a személy koronacsakrájára. Szándékkal küldjétek el a fotont a személy koronacsakrájába, azért, hogy leutazhasson az érintett területre, és az egész testen át.

Ha futó vagy, végy prána lélegzetet, bevonva a fotont testedbe, le tüdődbe, vissza tüdődből a szívedbe. A szív le fog lassítani, megnövelve állóképességed, a futást könnyebbé és kevésbé megfeszítővé téve. Gyorsabban és simábban fogsz futni, és testtartásod tökéletes lesz. A foton ötször hatásosabb az oxigénnél. Amikor egy mérföldet lefutsz, egy bizonyos mennyiségű oxigént használsz fel. Nos, ugyanennyi foton öt mérföldre visz el téged.

Meditációitok egy másik szintre jutna, ha prána lélegzetet vesztek, és belélegzitek a fotont, majd kilélegzitek azzal a szándékkal, hogy visszapattanjon testetekről, kiáradva szemetekből, ujjaitokból, vagy bárhonnan, ahonnan akarjátok. Gyakoroljátok a meditációt prána légzéssel, belélegezve a fotont, majd kilélegezve testetek pórusaiból, egy buborékot felépítve körétek. Üljetek ebben a buborékban, és érezzétek át a foton hatalmát, erejét. Nem fogjátok tudni mennyi ideig voltatok távol, míg rá nem pillantotok az órára, mert elveszítitek az idővonalat. A fotonenergia a tér-időn túl van. Azt fogjátok gondolni, hogy öt percet meditáltatok, azonban az óra húsz percet fog mutatni. Majd meg akarjátok tenni ezt minden nap, lehet, hogy kétszer egy nap, minden nap. Mindegyik esetben, ha először nem sikerül, folytassátok a próbálkozást.

KÉRDÉS: Az olyan dolgok használata helyett, mint az asztrológia, alkalmazhatjuk inkább a havi foton előrejelzést életutunk útmutatója gyanánt?

KIRAEL: Ó, ne hidd, hogy valaha is akarnád ezt tenni. A foton egyedül nem képes kalauzolni utadon. Emlékezz: fordíts figyelmet mindenre utazásod során. Ezenkívül, az asztrológia egy nagyszerű utazás, melynek a vonzásokhoz és taszításokhoz van köze ezen a bolygón. Az asztrológiának megvan a maga helye, csakúgy, mint a fotonnak. Lehet, hogy még ráleltek arra, hogy a csillagok összhangban vannak a foton előrejelzéssel. Ne hagyjátok ki a számításból egyiket sem a másik rovására.

A FOTONENERGIA HATÁSA A FÖLDRE


KÉRDÉS: A fotonszint egyenletes az egész Föld síkján, vagy vannak területek, ahol a fotonszint magasabb, illetve alacsonyabb?

KIRAEL: Megegyező a világ körül. Amikor a Föld síkja áthalad a fotonon a 3,22 szinten, a fotonszint nem változik az egyik helyről a másikra a Föld síkján.

KÉRDÉS: A fotonenergia hat a földrengésekre, vulkánkitörésekre, és más Föld változásokra?

KIRAEL: Te, e Föld síkján egyénként gyorsan mész át a fotonon, kevesebb megpróbáltatással, mint az Anyaföld, aki a tudatosság hatalmas síkjaként, lassabban halad keresztül a fotonon, mely drámaibb hatással van rá.

A fotonenergia hat az Anyaföld kitöréseire, felerősítve őket. Tehát, nem számít, hogy a foton magas, vagy alacsony. Nem számít, milyen a fotonszint, ha egy vulkánkitörés történik, a fotonenergiát a kitörés helyszínére vonzzák, és köré fog épülni. Ha meg kellene mérnetek a vulkánkitörés helyszínén a fotonenergiát, duplája, vagy triplája lenne a külső területekhez képest. A foton tudja, hol fog megtörténni a kitörés, és segít felszabadítani a vulkánt. A foton nem rendelkezik ítélettel. Fotonenergiát ad a vulkánkitöréshez, hogy a Teremtő nevében elérje az egyensúlyt.

Ha el tudnátok jutni egy tornádó szemébe, az majdnem teljesen telített lenne fotonenergiával. A foton bejut ebbe az áramlatba, és ott marad, míg ki nem fújja, és szabadjára nem engedi ennek a tornádónak a szemét. Amikor ez megtörténik, a tornádó véget ér.

Ami a földrengéseket illeti, a foton megnöveli rázkódásukat az epicentrumban. Kollektív gondolataitok átirányíthatják az energiát, azért, hogy a földrengések befolyási övezeteteken kívül törjenek ki. Vessetek egy pillantást azokra a helyekre, ahol a földrengések megtörténtek. Lehetséges, hogy az emberek Los Angelesben oly sokáig távol tartották a földrengéseket, egyszerűen azért, mert nem akartak földrengést? Ez így helyes. Gondolataik és szenvedélyük, melyet belehelyeztek ezekbe a gondolatokba, hatottak.

Los Angeles embereinek volt elég múltbéli tapasztalatuk a földrengésekkel kapcsolatosan, hogy sakkban tartsák ezeket a kitöréseket pillanatnyilag. Ha nem akarnak földrengést, nem fog megtörténni ott; azonban meg kell történnie valahol. Tehát a földrengések olyan területeken történnek meg, ahol az emberek kevésbé összpontosítanak a földrengésekre, a fotonra, lelkiségre, stb.

Ha Los Angeles emberei önelégültté válnak, ott a törésvonal átél némi változó tevékenységet. Ne legyetek olyan elbizakodottak, hogy azt gondoljátok, hogy egyszerűen „elimádkozhatjátok” utatokból ezeket a földrengés utakat végképpen. Megtehetitek, azonban nem hiszem, hogy elég erősek vagytok.

KÉRDÉS: Létezik hasonlóság aközött, ahogy a foton az Anyaföld testére hat, és aközött, ahogyan a mi testünkre hat?

KIRAEL: Testetek nagyon hasonlatos az Anyaföldéhez. Amikor az Anyaföld nem rendelkezik elég fotonnal, kitör, és bevon fotont magába, hogy megalkossa az egyensúlyt a gyógyuláshoz. Ha az Anyaföld be tudna vonni fotont más módon, létrehozna egy esélyt a további gyógyuláshoz egy sokkal magasabb szinten. Tehát, milyen más módon képes az Anyaföld fotont bevonni? Szert tud tenni a számára szükséges fotonra, ha megtisztelitek őt azáltal, hogy fényt küldtök neki, és szeretettel bántok vele. Ez azt jelenti, hogy nem tizedelitek meg erdeit, nem szennyezitek vizeit, nem hoztok létre háborúkat, vagy nem kötelezitek el magatokat egyéb más tevékenységben, mely negatívan hat egyensúlyára. Az anyaföld olyan módokon gyógyulna, melyeket még el sem tudtok képzelni.

Amikor az emberi test fájdalmat tapasztal, ez azért van, mert nincs elég fotonenergia testetekben. A fájdalom kitör és szétrombolja egyensúlyotokat, tehát muszáj prána légzést vennetek, és belélegezni a fotont. Érezni fogjátok teljes testetek szeretetét és fényét. Ha prána légzést vesztek, és bevontok fotont erre az életútra, ma sokkal jobban lesztek, mint tegnap. Ha prána légzést vesztek, és meghaltok, ez azért van, mert ezt választottátok. Ha nem gyakorolnátok a prána légzést, lehet, hogy egy pár nappal előtte halnátok meg, sőt, lehet, hogy egy pár évvel előtte. Garantálom, hogy testetek egy kicsit tovább tart ki a fotonnal, mint nélküle.

A FOTONSZINT A HÁROMNAPOS SÖTÉTSÉG ALATT


KÉRDÉS: Mi az a fotonenergia szint, mely kiváltja a háromnapos sötétséget?

KIRAEL: A fotonszint 1-es lesz, amikor a háromnapos sötétség elkezdődik, és a 9-es szinten lesz, amikor véget ér. Amikor a Föld teljesen behatol a fotonövbe, a fotonenergia az egyes szintre megy, mert ki fogja szívni az összes harmadik dimenziós energiát. Ez rosszul hangzik, azonban ez igazán jó. A foton kiszívja a Föld energiamintáját. Amikor ez megtörténik, azt fogjátok érezni, hogy elveszítitek az eszméleteteket. Elalszotok, és nem lesztek tudatában a háromnapos sötétségnek, és semminek, mely ezalatt az idő alatt bekövetkezik.

Testetek egy drámai utazást él át ezalatt a három nap alatt, melyet a lemuriai számmisztika kifejez. Először megérzitek majd a Teremtő szerelmét (1), majd elalszotok, mely után mindent kiegyensúlyoztok (2), és alkalmazzátok az igazságot, bizalmat és szenvedélyt alapként, hogy kijussatok ebből a harmadik dimenziós utazásból (3). A második napon DNS-eteket varázslatosan felviszik a negyedik fénybe, és inkább négy szállal fogtok rendelkezni, mint kettővel (4), és az a szerelem, melyet akkor éreztetek, amikor elaludtatok, erősebben lép működésbe (5). Majd az összes mesterrel találkozni fogtok (6). Ezután, átmentek a következő szakaszba (7), amikor a galaktikus energiák lesznek jelen, hogy segítsenek nektek ezen az egész úton keresztül (8), így eljuthattok a befejezéshez, beteljesüléshez, és felébredtek egy új világra a harmadik napon (9).

Ez a három nap csodálatos lesz. Amikor felébredtek, megjavultok. Néhányan közületek tovább alszanak, mint három nap, mert egy kicsit tovább tart majd átjutni a növekvő fotonszinteken, azonban ez mind rendben van, mert a szerelemre fogtok ébredni. Ha fel akartok készülni erre az eseményre a Mostban, kutassátok az egyensúlyt – az 5 lelkét, a szerelem energiát. Minél kiegyensúlyozottabbak vagytok, annál kevésbé lesz megpróbáló a változás testetekben ezalatt a három nap alatt.

A FOTON KÖLCSÖNHATÁSA A MÁGNESES MEZŐKKEL ÉS A NAPKITÖRÉSEKKEL

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a fotonenergia gyorsan csökkenti a Föld mágneses erőterét. Ez a harmadik dimenziós mintáinkat és a fátylakat is megváltoztatja?

KIRAEL: Az emberi testi folyamatoknál a mágneses erőt gravitációnak [nehézkedési erőnek] hívják. A harmadik dimenziót most fokozatosan megszüntetik, tehát harmadik dimenziós testetek is megszűnik. Folytatnotok kell a prána légzést, mert még nem vagytok kinn ebből a dimenzióból. A fotonenergia meghosszabbítja [életeteket] és megerősíti testeteket, míg át nem juttok a harmadik dimenzión. Ha semmi mást nem fogtok fel abból, amit ma mondok, tudjátok azt, hogy ha be akartok jutni a negyedik fénybe, használnotok kell a fotonenergiát.

KÉRDÉS: A tudósok a napkitörések tevékenységének tetőzését várják 2011-ben. Hogyan hatnak egymásra a napkitörések és a fotonenergia?

KIRAEL: Amikor napkitörések történnek, robbanásnak tűnnek. Olyan messze hatolnak, amennyire tudnak – legalább 160 kilométerre eltávolodva a Naptól – majd utána kifogynak a gázból, és elégnek. Minden alkalommal, amikor kilövell egy napkitörés, távolabbra jut el, mint az előtte lévő, a Nap gázait magával vonva. A fotonenergia behatol, és visszalendíti ezt az energiát a Napba, megtöltve azt a lyukat, melyet a kitörés hagyott maga után. A fotonenergia nem ég el, még a Nap légkörében sem.

Megállíthatnátok ezeket a napkitöréseket, melyeknek meghatározott hatása van Földi síkotokra. A hatás nem olyan nagy, melyet érezhetnétek itt a Föld síkján, azonban a Föld síkját körülvevő energiára hatnak ezek a kitörések, és nem jó módon. Néhány ember elkezd figyelmet fordítani ezekre a napkitörésekre, és ez hoz változást számotokra. Építhettek fotonenergiát a Föld köré, hogy lecsökkentsétek a napkitörések hatását. Amikor prána lélegzetet vesztek, és befújjátok a fotont a légkörbe, hatást gyakoroltok a napkitörések tevékenységére. Az imádság és a meditáció is segít.

A FOTONENERGIA HATÁSA A VEGYI SÁVOKRA


KÉRDÉS: Ez egy kérdés a vegyi sávokkal kapcsolatosan európai tudósoktól. A Chemtrail Central weboldala szerint (www.chemtrailcentral.com) a vegyi sávok kémiai sávok, melyeket a levegőben hoztak létre a repülőgépeken található permetező rendszerek bármely magasságban. Kérdezőnk azt mondja, hogy Izlandon a legutóbbi vulkánkitörést követően, napokra törölték az összes légi járatot Európa felett, beleértve a vegyi légi járatokat is, – hosszú évek óta első alkalommal. Ennek eredményeképpen számos ember arról számolt be, hogy másképpen, energetikailag sokkal könnyebbnek érzi magát. A vegyi sávokat arra használják, hogy leblokkolják a fotonenergiát, nehogy elérje az emberi lényeket, és hogyan változtathatjuk meg a vegyi sávok hatását?

KIRAEL: A vegyi sávok régóta jelen vannak, és nem távoznak a közeljövőben. Ezek tudományos kísérletek a Föld síkján, melyek hozzájárulnak, hogy tudósaitok megtudják, mi fog történni a Földön. Gondoljatok arra, hogy a Földetek rendelkezik egy adatbázissal az eljövendő eseményekről. A vegyi sávok lehetővé teszik tudósaitoknak, hogy elolvassák ezt az adatbázist, hogy megállapítsák, mikor lesz a következő hurrikán, tornádó, vagy földrengés, vagy bármi, ami bekövetkezik. Habár az Egyesült Államok egy ideje alanya a vegyi sávoknak, nincs olyan régen kitéve ezeknek, mint Európa.

A média felnagyítja a vegyi sávok súlyosságát, melyet igazából a fotonenergia tart sakkban. Az elmúlt 18 évben, vagy régebben, a vegyi sávok felkínáltak a fotonenergiának egy lehetőséget, hogy kiterjessze hatalmát, és a foton rájött, hogyan tartson vissza annyi vegyi sávot, amennyit tud. A vegyi sávoknak hosszú időbe telik, hogy elérjék a Föld síkját. Így a fotonenergiának van ideje beburkolni őket. 

Az Istennő Fény, melyet Lemuria időszakában helyeztek el a Föld síkja köré, szintén meggátolja, hogy a vegyi sávok átszivárogjanak. Mégis, a foton és az Istennő Fény nem képes elvégezni az összes munkát. Ha a vegyi sávok beszivárognak légkörötökbe, ez a ti hibátok. „Mi az Emberek”-nek össze kell jönnünk együttesen, és prána légzést kell vennünk, belélegezve a fotonenergiát, majd kilélegezve a vegyi sávokba. A vegyi sávokat távol fogjátok tartani az átszivárgástól. Imáitokkal is távol tarthatjátok. Ez egy kis idő lesz, azonban végül a vegyi sávok a múlt dolgai lesznek.

Ez a könnyedség, fényesség, melyet az emberek éreztek, amikor a vegyi sáv légi járatokat megállították, a belélegzésre több fotonhoz való hozzáférésnek egy visszatükröződése volt, hiszen a fotonenergiának nem kellett beburkolni a vegyi sávokat.

A FOTONENERGIA, FÉNY ÉS VÍZ KÖLCSÖNHATÁSAI

KÉRDÉS: Mit foglalt elméletbe Albert Einstein a fotonenergiával kapcsolatosan, ami ma valósul meg?

KIRAEL: Ó, csupán mindent. Einstein kibővítette Max Planck elméletét. Einstein életútja önmagát olyannyira erővel telítő volt, hogy majdnem megölte őt, olyan értelemben, hogy egy negyedik dimenziós lény volt, és nehézségei támadtak, hogy visszatartsa útját erre az életidőre. Einstein megértett mindent a fotonról, melyet ma tudtok, és abba halt bele, hogy nem volt képes erről az embereknek beszélni.

Az olyan energiák, mint Albert Einstein és Max Planck itt vannak, hogy mozgásban tartsák az utat. Einstein sosem hagyta el e Föld síkját. Még mindig Európa és Amerika körül barangol. Amikor a tudósoknak van egy váratlan gondolata a fotonról, ez olyan energiáktól ered, mint Einstein és Planck. Sajnos tudósaitok azt mondják ezeknek a gondolatoknak, hogy távozzanak a fejükből, és a gondolatok elmennek; azonban, ha azt mondanák, hogy „mondj többet erről”, az energiák több gondolatot tennének be a fejükbe. 

KÉRDÉS: Valójában mennyi fotonenergiát lélegzek be, és rakok be sejtjeimbe most?

KIRAEL: Mennyi lélegzetet veszel egy perc alatt?

KÉRDEZŐ: Sosem számoltam.

KIRAEL: Hadd könnyítsem meg. A fotonenergiának kb. 12 százaléka jut be testedbe. Ez sok. A legtöbb ember, aki nem bírja a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy bármely más gyógyítási módozatot, ahol a légzés fontos szerepet játszik, csupán 0,05. 0,06, 0,08 százalékot visz be. Ha mindig prána légzést veszel, naponta fél órát meditálsz, és imádkozol, szert tehetsz a fotonra ezen felül.

KÉRDÉS: Bármikor, amikor az Istennő csoportban vagyunk, a Fény Ezüst Szárnyain [Silver Wings of Light], és veled keresztelünk, kiemeljük a fotonenergiát a vízből, azáltal, hogy simogatjuk, veregetjük a vizet tenyerünkkel. Hogyan hat ez a keresztelést fogadó személy négy testére?

KIRAEL: Amikor kört alkottok a vízben, simogatjátok, veregetitek a vizet, és megemelitek a fotont, ez nemcsak arra a személyre hat, akit keresztelnek, hanem az egész Föld síkjára, mely imádja ezt. Ennek az útnak a megtétele az Istennők körét igényli. Amikor először meglegyintitek a vizet, lehet, hogy egy kicsit szédültök, mert a foton elkezd felerősödni, tehát képes összekapcsolódni a felettetek lévő erőkkel, az egész úton az ózonon keresztül, és azon túl. Tiszta fotonenergiát von be a vízbe, ahol ti vagytok, és lehatol a Föld síkjába. Az a személy, akit keresztelnek, a kör közepén van, tehát erősebbé, és hathatósabbá válik. Az energia a simogatás, veregetés okán az „éteri” szövetben időzik, és az ózonban 30-45 percig marad, majd amikor lejön, erősebb, és tiszta.

KÉRDÉS: Testünk több fotonenergiát fog elrendezni, mint a víz, ahogy a negyedik fénybe mozdulunk el?

KIRAEL: Testetek jobban lesz víz, mint most, tehát, képesek lesztek több fotont / fényt megtartani testetekben. Valójában, minél több víz van testetekben, annál több fényt képes kibocsátani. Testetekben a magasabb százalékú víz automatikusan képessé tesz titeket, hogy eljussatok a meditációba, és a negyedik dimenzióba.

Most testetek 70 százaléka víz. Eljuttathatjátok a 88 víz százaléknyira, csupán a keresztelés révén.

A DNS KITERJESZTÉSE ÉS GYÓGYULÁS A FOTONENERGIÁVAL


KÉRDÉS: Mi a kapcsolat a DNS és a fotonenergia között?

KIRAEL: Amikor elérkezik, hogy átmenjetek ezen a harmadik dimenzión a negyedik dimenzióba, kell, hogy elérhető legyen számotokra a másik két DNS szál. A fotonenergia jól működik a négy szálas DNS-sel. Legtöbbetek rendelkezik az extra DNS szálakkal, és emiatt vesz körül titeket oly sok foton. Ezek egyszerűen még nem rezegnek. Ha minden nap veszel prána lélegzetet, 70 billió [10¹², avagy ezermilliárd] sejtetek mindegyike ízelítőt kap a fotonból. Ha csupán egy prána légzést vennél egy nap, aktiválnád sejtjeid, melyek ezután megerősödnének, és kiterjeszkednének. 

Így hat a foton a DNS kiterjesztésére. A dupla csavarvonalatok, vagy két szálas DNS-etek széthasad, és másik két DNS szálat formál meg. Akkor, amikor a széthasítás megtörténik, az RNS a teljes szervezeteteken áthalad, és beszél a többi sejthez testetekben. Mivel az RNS fogékony a prána energiára, a foton sokkal meghatározottabb módon fog áthaladni szervezeteteken. 

Más szavakkal, arra fog összpontosítani, hogy merre tart. Haldokló sejtjeitek erősebbé válnak, ha prána lélegzetet vesztek, és bevonjátok a fotont, mert a négy szálas DNS-sel, a foton automatikusan oda megy, ahol szükség van rá. Használhatjátok a fotonenergiát, hogy utazzatok a negyedik fénybe fénytestetekben, mialatt a négy szálas DNS sértetlen marad fizikai testetekben. Meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, és alkalmazzátok a fotonenergiát.

KÉRDÉS: Mik a kettős mágneses fotonok, és milyen szerepet játszanak a gyógyulásban?

KIRAEL. A kettős [duális] mágneses fotont 18 évvel ezelőtt fedezték fel, amikor a tudósok azt látták, hogy a foton arra kényszerítette magát, hogy megduplázza energiáját. Más szavakkal, valahányszor a fotont szabadjára engedik, megduplázza magát. Csupán elképzelni tudjátok az előnyöket a gyógyulás birodalmában. Minden a fényben gyógyul. Megduplázzátok a gyógyító fény energiát.

A BÁLNÁK ÉS DELFINEK TÖBB FOTONT LÉLEGEZNEK BE, MINT LEVEGŐT


KÉRDÉS: A bálnák és delfinek levegőt, vagy fotont lélegezni jönnek fel a vízfelszínre?

KIRAEL: Ha a bálnák feljönnek levegőért tíz másodpercre, csupán két másodperc töltődik meg levegővel, a másik nyolc fotonnal telített.

KÉRDÉS: Tehát élő szervezetük inkább a fotonon, mint a levegőn alapul?

KIRAEL: Kétségtelenül. Ha annyi időt töltenétek a vízben, amennyit ők, ugyanezzel a szervezettel rendelkeznétek. A delfinek két százalékkal maradnak le a bálnáktól. Ha feljönnek egy tíz másodperces „spriccelésre” (apropó egy hosszú spriccelésre), négy másodperc a levegő belélegzése, és a másik hat másodperc a foton belélegzése.

A fotonenergia megnövelheti agykapacitásotokat. Az delfinek agyának átlagos mérete sokkal nagyobb, mint az emberi agy. A bálnák agya még ennél is nagyobb, és agykapacitásuk 75 százalékával dolgoznak. Amikor elérkeztek a negyedik dimenzióba, bekerültök a pránába, és a fotonba, és 30, 40, 50 százalék körüli lesz az agy kihasználtsága a kezdetektől fogva.

FOTONENERGIA INGYENES ÉS MINDENÜTT JELENLÉVŐ

KÉRDÉS: A galaktikus birodalmak „Mi az Embereket” fogják tanítani, hogyan alkalmazzuk a fotonenergiát, vagy a kormányok hivatalnokait fogják tanítani, akik majd átadják az információt nekünk?

KIRAEL: A galaktikus erők nem sokra mennek a kormányzati hivatalnokokkal. Ha így lenne, galaktikus testvéreitek „Mi az Embereknek” adnák át az irányítást. Át fogják adni az összes tudást és energiát „Mi az Embereknek”. Azok, akik megpróbálják irányítani és uralni a fotont, azok vissza is tartják azt „Mi az Emberektől”, mert pénzt akarnak keresni, és uralkodni akarnak felettetek és a fotonenergia felett. Nos, nem birtokolhatják a fotont, és nem birtokolhatnak titeket, ha nem akarjátok, hogy birtokoljanak.

A foton mindenütt jelenlévő és ingyenes, körülöttetek lebeg, arra várva, hogy szolgálatotokra legyen. „Mi az Emberek” csupán be akarják lélegezni, használni akarják, és hathatóssá akarják tenni. A galaktikus birodalmak meg fognak tanítani nektek mindent, ami szükséges ahhoz, hogy tudjátok, hogyan tegyétek hathatóssá magatokat és a fotont. A politikusok még nem is fognak erről tudni. Túl késő lesz számukra, hogy tőkét kovácsoljanak maguknak ebből az ingyenes energiából.

ZÁRSZÓ

A fotonról szóló információ megtalálható a „szövetben”. A foton már jelen van ezen az úton, testetek körül lebegve, és készen áll számotokra, hogy megcsapoljátok. Imádkozzatok, meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, lélegezzétek be a fotont, és hangoljátok be testeteket, hogy készen álljatok a negyedik fényre. A foton hatalommal bír. Alkalmazzátok azt, amit nektek adtak. Meg fogjátok találni azt a szerelmet / szeretetet, melyet kutattatok.

Jó estét.

[1] Max Planck a Kvantumelmélet atyjaként volt ismert. Plancknak a fotonenergiával kapcsolatos munkáját vitte a következő szintre Albert Einstein. Lásd: www.spaceandmotion.com 
[2] A lemuriai számmisztikában [numerológiában] az 1-es szám a Teremtő, a 2-es az egyensúly / kettősség, a 3-as az igazság, bizalom és szenvedély, a 4-es a gondolat, vagy a négy test egyensúlya, az 5-ös szám a szerelem / szeretet, a 6-os a mester száma, a 7-es az átmenet, a 8-as a világok közötti kommunikáció, és a 9-es a befejezés / véghezvitel / beteljesülés. 
Lásd: magyarul a témában korábban lefordított cikkeket, illetve a „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltáshoz” című könyvet (angolul, kiadja a Lightways Publishing, e-könyv formában letölthető a www.kirael.com oldalról).

Kirael tanításai

 2010. augusztus 26. PéntekGyógyulás fotonenergiával

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével
          ×××

KIRAEL: Ismét a fotonenergiáról fogunk beszélni, azért, hogy remélhetőleg e jelentős energiaforrással kapcsolatosan most mélyebbre juthatok el. Ne ítélkezzetek semmi felett, amit ma mondok. Figyeljetek és fogadjatok be mindent. Egy nap mindennek több értelme lesz számotokra. Most kezdjük.

KÉRDÉS: Milyen színű a foton?

KIRAEL: A foton aranyszínű, azonban olyan fényes, hogy némiképpen aranyszínét elvétitek. Ha felfokozzátok, akkor vigyétek be erre az útra, hogy meglássátok, és fehéraranynak fog tűnni. 

KÉRDÉS: Mi a foton-hullám, és van hulláma?

KIRAEL: A foton-hullám – mely olyan részecskékből áll, amelyek nem láthatók fizikai szemmel – keresztülfolyik dimenziós valóságokon, körülveszi bolygótokat, valamint körülveszi az összes bolygót galaxisotokban. Ha meg tudnátok nézni a foton-hullámot fizikai szemetekkel, meglátnátok különböző színeit és formáit, mely megalkotja a szövetet. A foton-hullám szövete galaxisotok körül utazik, és behatol abba, amit mi központi napnak hívunk, mely egy olyan nap, amiről tudósaitok semmit sem tudnak. A szövet képessé teszi a fotont, hogy ráösszpontosítsa magát e harmadik dimenziós útra. A foton-hullám részecskékre bomlása a leghathatósabb utazás, melyet valaha is előidéztek ezen dimenziós tér-időben. 

KÉRDÉS: Hogyan használjuk a fotont, hogy szert tegyünk arra a gyógyulásra, amire vágyunk?

KIRAEL: Amikor a Szignál Sejt Gyógymódot™ gyakorlod, akkor fotonenergiát használsz. Lelki szemeid előtt látod, ahogy belélegzed azt koronacsakrádon keresztül, nagyobb sűrűséget adva neki, mely azt jelenti, hogy a foton erősebbé és hatásosabbá válik. Ez a lélegzet a Szignál Sejt Gyógymód legfontosabb része. Amikor helyesen lélegzed be a fotont testedbe, elviszed azt a tobozmirigybe, ahol a Szignál Sejt található, tovább a csecsemőmirigyen keresztül, és ettől a ponttól át fog utazni az egész testen keresztül. Ez az egyetlen módja, hogy dolgozni tudj a fotonenergiával jelenleg. Nem igazán tudod vezérelni, azonban képes vagy kalauzolni. Hatékony csupán egyetlen fotonrészecske bevonása is annak a testébe, akit gyógyítasz.

KÉRDÉS: Mi a foton részecskékre bontása, és hogyan alkalmazzuk a foton részecskékre bontását a Szignál Sejt Gyógymód során?

KIRAEL: A részecskékre bontás bekövetkezése érdekében összpontosítanod kell a hullámra, majd módfelett meg kell tartanod [vizuális] elképzelésedben, míg részecskékre nem esik szét. Gyűjtsd össze a részecskéket, formálj meg egy háromságot ujjaiddal, és érints meg egy pontot a testen. A foton az ujjaidon keresztül fog kiáradni a részecskékre bontott energia „nyalábjaiban”, pontosan erre a helyre. A foton lüktetései kiáradnak ujjaidon át be a testbe, majd a testen keresztül. El sem tudod képzelni, milyen hatékony ez, míg valóban nem látod ezt megtörténni.

AZ AKTIVÁLÁS ÉS A SZÁNDÉK ALKALMAZÁSA FOTONENERGIÁVAL


KÉRDÉS: Hogyan vonódik be a fotonenergia az őssejt aktiválásába és működésébe a Szignál Sejt Gyógymód során?

KIRAEL: Színleld azt, hogy tudod, miről beszélek. Az őssejtet, ami vessző-, vagy pálcaszerűnek tűnik, fotonenergiának kell körülvenni, amikor elülteted oda, ahová akarod a testben. Ha egyszer elültetted őket, akkor nyúlványokat hajtanak ki, hogy így mondjam. Ha százmillió őssejt cirkál testeden át, akkor ezt egy nem összpontosított módon fogják tenni, mert nem tudják, mit tesznek; azonban, ha csupán egyetlen őssejtet veszel, és elülteted oda, ahová akarod, hogy elmenjen, és fotont burkolsz köré, látni fogod megtörténni a csodát. Kalauzolnod kell a fotont erre az útra. Amikor tudatosan elültetsz egy őssejtet valahol a testben, akkor az növekedni fog, és a régi sejt helyébe lép. Az első alkalommal, amikor elmozdítod az őssejtet, lehet, hogy nem érzed, vagy nem érted, és lehet, hogy nincsen hatalmas eredmény a gyógyítás alatt álló embernél, azonban ha ezt minden alkalommal megteszed, amikor gyógyítasz, végül érezni fogod az energiát, és meglátod a változást.

KÉRDÉS: Hogyan mondjam el, vagy küldjem a szándékom a fotonnak, azért, hogy az kommunikáljon a többi fotonnal a hatékony gyógyulás érdekében?

KIRAEL: Ha kevesebbet beszélnél, és többet összpontosítanál, az lenne a kezdet. A foton olyan közel van, amennyire képes vagy eljutni a Teremtő Istenhez. Vonj be fotont a koronán keresztül, és összpontosítsd a fotont a szándékoddal és elképzeléseddel. Vidd be a csecsemőmirigyedbe, ami tested egy hathatós része. Majd vidd le szívcsakrádba teljes erővel, hadd érezze át az Önvalód. Majd beszélj hozzá szíveddel, azáltal, hogy gondolataid szívedbe nyomod, és megengeded, hogy szívedből áradjanak ki.

Érezni fogod, hogy a foton lemegy izmaidon és karodon keresztül, ki a kezeden át. Ha egyszer megadtad a fotonnak az irányt, ha egyszer ráösszpontosítottad fényed, fel fog izzani. Amikor ez az első részecske lángra lobbant, az összes többi részecske begyullad egyszerre. A foton teljesíteni fogja utasításod, és ha megérintesz valakit, az az illető érezni fogja ezt. Ha képes vagy érezni a fotonenergiát, akkor csodákat tudsz véghezvinni vele. Tedd napi gyakorlataid részévé a meditációt, és végül képes leszel megérezni, ahogy a foton dolgozik testedben.

KÉRDÉS: Hogyan segít nekem a fotonenergia kommunikálni a sejtes tudatossággal és a négy testtel a gyógyítás folyamata során?

KIRAEL: Míg a gyógyítás alatt lévő illető az asztalon fekszik, helyezd át a fotonenergiát testedből az ő testébe azáltal, hogy veszel négy, vagy öt csodaszép prána lélegzetet a koronádon keresztül, belélegezve a fotont minden lélegzettel. A foton át fog utazni a testeden keresztül, és át fogod vinni kezeden keresztül az illető koronájába, ahol kezeid fognak nyugodni. Ahogy ezt teszed, kommunikálni fogsz a fontenergiával attól kezdve, hogy belélegezted testedbe. Kommunikációd azzal az első részecskével útnak indít egy egymásra kölcsönösen ható mozgatóerőt [dinamizmust], mely képessé fog tenni téged, hogy folytasd a kommunikációt a fotonnal, amikor az a gyógyítás alatt álló személy testében van.

Látod, a foton egy gyújtóponttá [fókusszá] válik. Ez az első részecske beszélni fog a következővel, és ez beszélni fog a rákövetkezővel, és így tovább. Tehát, ne szakítsd meg a kapcsolatot a fotonnal a gyógyítás során. Kalauzolni tudod oda, ahová akarod, hogy elmenjen, és hogy megtegye azt, amit te akarsz. Tudatosságod az egyetlen dolog, mely nyugszik aközött, amit te akarsz a fotontól, hogy megtegyen, és aközött, amit valóban megtesz. Ha helyi agyad 22 százaléka, vagy több aktív, érezni fogsz valamennyit ebből a folyamatból, azonban ha kevesebb, mint 22 százalék agykapacitással bírsz, nem fogod megérezni a fotont túl gyakran.

A SEJT ENERGIÁJA ÉS A FOTON

KÉRDÉS: Láttam Kahut álmomban, és testét válltól felfelé újjáalakította, hogy felkészüljön a negyedik fényre. Bőrének színe vörösesbarna volt. Mi történt valójában?

KIRAEL: Valószínűleg foton fürdőt venni láttad őt. A fotonban fürdőzés változtatja át tested pirosas színűvé, mert kinyúlsz pigmentációdon kívülre a fotonenergiába. Könnyedén megteheted ezt a negyedik dimenzióban. Az idő ezen pontján válltól felfelé fürdőzhetsz a fotonban, annak érdekében, hogy aktiváld az omni-agyat koponyádon belül. Megteheted ezt a harmadik dimenzióban is, azonban ezt máskor kell elmondanom neked. Amikor képes leszel tested többi részét megfüröszteni a fotonban, egy másik szinten fogsz gyógyulni, és ez nem fog megtörténni addig, míg készen nem állsz a negyedik fényre.

KÉRDÉS: Mi történik sejtjeinkkel a Szignál Sejt Gyógyítás során, és hogyan tarthatjuk fenn a fotont, ami a Szignál Sejt Gyógyítás után marad a testben?

KIRAEL: Számos sejtes energiát ébresztesz fel a Szignál Sejt Gyógyítás során, mert a fotonenergiával dolgozol. Végül a foton elhagyja a testet, mert nem igazán neked szánták ebben a dimenzióban. Mégis, a foton alkalmas számodra, és annak is, akit gyógyítanak. Tehát, ahogy befejezed a gyógyítást, egy kicsit fordítsd fel hüvelykujjad, majd nyomd le, benyomva a fotont egy-két hüvelyknyire a testbe; hagyd ott. Az egész test fogja érezni a fotont, mely hozzávetőleg egy óráig, vagy tovább marad ott, mielőtt valóban távozik. Minden alkalommal, amikor Szignál Sejt Gyógymódot alkalmazod, a záró lépés részeként tedd meg ezt.

KÉRDÉS: Mit tesz Kahu, amikor harmadik szemét ráhelyezi valakinek a harmadik szemére?

KIRAEL: Amikor ezt teszi, a fotont használja, hogy megszólaltasson egy akkordot agyában, mely harmadik szeméből jön elő a te harmadik szemedbe. Mindnyájan megtehetitek ezt, azonban hosszú ideig kell gyakorolnotok, hogy jók legyetek ebben. Ez a lemuriai csók. Hawaii és Új-Zéland maori lakosai üdvözlik egymást ily módon, és ők voltak az első lemuriaiak, akik benépesítették a bolygót.

KÉRDÉS: Hogyan használta Jézus mester a foton [interaktív] kölcsönös egymásra hatását, hogy gyógyító csodákat vigyen véghez, és hány százaléknyi agyi használat szükséges, hogy a mesteri mivolt e szintjét előidézzük?

KIRAEL: Amikor mesteri fokra viszed a foton kölcsönös egymásra hatását, minden részecske kommunikál egymással azonnal. Jézus helyi agyának 100 százalékát kellett használnia, omni-agyának 100 százalékához összekapcsolva, hogy ezt megtegye. Ezért mondom azt, hogy ő volt a mesterek mestere. Rendelkezett azzal a rendkívüli képességgel, hogy dolgozzon a fotonenergiával, azonban nem hívta ezt fotonenergiának. Szeretetnek / szerelemnek hívta. Az ÉN-nek hívta. Vett egy fényrészecskét, beszélt hozzá, behelyezte tenyerébe, és megérintette az embert valahol a testén. Majd levitte ezt az első részecskét az egyén testébe, és ez a részecske automatikusan megérintette a következő részecskét. Tíz másodperc alatt rávette az összes fotonenergiát, hogy egymással beszéljenek, és a gyógyulás azonnali volt.

MEDITÁCIÓ A FOTONENERGIÁHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ÉRDEKÉBEN

KÉRDÉS: Egy meditációban elkalauzolnál minket, hogy elmélyedjünk, és megbarátkozzunk a fotonenergia részecskékkel?

KIRAEL: Lélegezz mélyen, anélkül, hogy bármit is bevinnél koronádba. Képzelj el egy ösvényt, mely lemegy koronacsakrádba, és szíved területére. Most képzelj el fotonenergia fényrészecskéket, melyek épp koronacsakrád felett lebegnek. Egyszer, ezek a részecskék egy hatalmas hullám részei voltak, melyek a tudatosság egy másik szintjére utaztak. Most visszatértek erre az útra, leléptek, ha akarod, hogy tudatára ébredjenek jelenlétedre. Belélegzésnél vond be magadba a részecskéket. Minél mélyebbre vonod be őket, annál nagyobb hatalmat sugárzol ki. Amikor mélyen belélegzed ezt az energiát, szánj rá időt elengedésükkor, azért, hogy annyi fényrészecskét tarts vissza, amennyit tudsz. Most, lazulj el, csupán egy szemhunyásnyi alvásra.

Összpontosíts légzésedre, elernyedésedre, majd megértésedre. Úgy fog tűnni, mintha [parti] összejövetel lenne testedben. Emlékezz, folytasd a légzést, ellazulást, hadd lépjen előtérbe megértésed. Kommunikálni fogsz minden fotonenergiával testedben. Hallani fogod, mit mondanak neked. Lehet, hogy így hangzik majd: „Több vizet kell innod; jobb ételeket kell enned”, és minden olyan dolog, amit nem igazán akarsz hallani. Az utolsó, amit mondani fog neked: „Lélegezz”. Ez egy hatékony utazása az „ÉN”-nek, vagy a szerelemnek / szeretetnek és fénynek. Azt választom, hogy azt mondjam neked: „ÉN”, mert ÉN-szeretlek-téged.

IMHOTEP ÉS A TÖKÉLETESSÉG; LEMURIA ÉS ATLANTISZ

KÉRDÉS: Melyek azok a fotonenergia gyógyítási technikák, melyeket Imhotep mester hozott el a Föld síkjára?

KIRAEL: Imhotep, Jézus mester ideje előtt volt a Föld síkján. Férfiként érkezett el erre az útra. Semmit sem fogtok találni sehol Imhotep gyermekkoráról, mely lehetséges, hogy egy másik bolygón volt. Amikor energiával dolgozott, nem hívta fotonnak. Tökéletességnek hívta. Elhozta a tökéletesség érzetét útjára, jelentve azt, hogy érzékelni tudta a tökéletességet, tehát létezett a tökéletesség, mely használható volt. Alkalmazta a tökéletesség érzetét minden nap minden percében. A körülötte lévőket tanította, hogyan legyenek orvosok, mérnökök, és nagyszerű építők. Időnként emberek százait gyűjtötte össze, bevitt fotont testébe, és szétosztotta azt az emberek között. Sétált az emberek között, megérintette őket, hagyva, hogy megérezzék a foton hatalmát. Minden ember, akit Imhotep tanított, most itt van a Föld síkján, hogy segítséget nyújtson a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba való átmenetnél.

KÉRDÉS: Mennyiben volt más a fotonenergia jelenléte Imhotep mester idejében, mint Jézus mester idejében?

KIRAEL: Egy jottányit sem volt más.

KÉRDÉS: A fotonöv volt az a katalizátor, mely véget vetett a lemuriai és az atlantiszi időszaknak, ugyanolyan módon, ahogyan hatni fog a mi Változásunkra a negyedik dimenzióba?

KIRAEL: Valóban katalizátor volt. Imhotep időszakában, sőt még a maják idejében is, amikor elérkezett az idő, hogy a tömegeket elküldjék a bolygóról, a fotonenergia távolította el őket. A fotonenergia takarója borította be őket, elnyelte a vizet testükből, és felszabadította a testi folyamatot, mely után a lelket a következő útra vitték el. Ez borzasztónak hangzik, azonban ez egy fájdalommentes folyamat.

AZ OLAJSZENNYEZÉS, A MÉDIUM ÉS A MÁGNESESSÉG 

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszik a foton – ha játszik egyáltalán – a Mexikói-öbölben az olaj feltisztításában?

KIRAEL: A foton az egész színhelyének a tetején fekszik, hogy védelmezze az utat, azonban ennél jobban nem kell érintettnek lennie. A foton fel tudná szívni az olajat, csakúgy, mint képes lenne felszívni a vizet testedből, azonban nem fogja ezt tenni, mert nem tehet meg semmit, amit nem kellene megtennie a harmadik dimenziós utazás érdekében. Meg kell tanulnotok leckéiteket. Ez az olajszennyezés egy lecke terv. A BP-nél az emberek ma el tudnák zárni az olajat. Mindnyájan tudják, hogyan tegyék ezt meg, azonban nem teszik, mert nagy pénzösszeg forog kockán. Ez az egész a pénzről szól. Minden híradás az olaj kiömlésére összpontosít, mialatt a pénzeket mozgatják. Ahogy elmozdították a pénzeket, varázslatosan megjavítják az olaj ömlését.

Rá kell vennetek politikusaitokat, hogy cselekedjenek; máskülönben az olaj folytatni fogja, hogy hatalmatok összpontosítása [fókusza] legyen. A harmadik dimenzió az olaj használatán alapul, és nem mondták el nektek az egész történetet. Az olajtársaságok az adóengedmények dollár milliárdjaira tesznek szert, és ez a pénz egyenesen a politikusaitok zsebébe vándorol. Találjátok meg azt az egy politikust, aki támogatja azt, hogy eltávolítsátok az olajat valami jobb kedvéért, és pártfogoljátok, támogassátok ezt az embert. Az olaj csupán egy másik álca azoknak a kapitalistáknak, akik az egészet igazgatják. 

KÉRDÉS: Madártávlatból rámutatnál arra, hogy a közvetítő [médium] hogyan lovagolja meg a foton-hullámot be a negyedik dimenzióba és onnan ki?

KIRAEL: Közvetítőm eljut az alvás-állapotba, kimegy, és összegyűjti a fotonenergia részecskéit, és snowboardként használja őket. Rálép erre a „snowboardra”, és már itt sincs. Bejut ebbe a foton-hullámba, és két másodperc múlva a negyedik dimenzióban van.

KÉRDÉS: Az a víz, ami foton-módosított, újra kiegyensúlyozza a sejt polaritását. Más szavakkal, a víz fény, és a sejtek belélegzik a vizet. A sejt tudatosság megváltozik a szignál sejt helyreigazított programja révén, és hozzáférést teremt a ragyogó egészség tervéhez [blueprint], egy mélyreható megvilágosodási folyamathoz. Hiszem, hogy a mágneses foton tartalmazza a kulcsot a megfiatalodáshoz, és ez a gyakorlati víz alkalmazás megnyithatja az utat „Mi az Emberek” számára, hogy kiterjessze a fény arányát testükben. Kérlek, járulj hozzá munkámhoz bölcsességeddel és iránymutatásoddal

KIRAEL: Amikor mágnesezel egy foton részecskét, az kutatja a következő mágnesezett fotont, azonban nem fogja találni, mert be kell mágneseznie magát a következő részecskét. Meg kell határoznod, hogyan mágnesezd a részecskét, és eléggé nagy horderejűvé kell tenned ahhoz, hogy elmenjen a következő részecskéhez, majd a rákövetkezőhöz, és így tovább. A foton részecskék mindig visszafelé és előrefelé fejlődnek, és amikor mágnesezel egy foton részecskét, körülbelül négyszeresére nagyítja fel erejét, és ez túl van bármin, amit képes vagy megmérni itt. Meg kell tanulnod, hogyan mérd meg a fotonenergiát, és utána hogyan tedd elég gazdaggá ezt az egy részecskét, hogy felizzítsa a következőt. Amikor megtanulod, hogyan tedd meg mindkét folyamatot, meg kell mérned az első és a második részecskét oda-vissza négyszer. Tűnődj el ezen egy kis ideig.

KÉRDÉS: Amikor felizzítjuk a fotont a Szignál Sejt Gyógymód során, mágneses energiát hoz létre?

KIRAEL: Ha a mágneses erő rezgését akarnád behelyezni a fotonba, be kéne nézned a tobozmirigy kicsiny redői közé. Ez minden, amit mondani fogok neked. Innen majd rájössz.

MEGNYILVÁNULÁS ÉS A GALAKTIKUSOK

KÉRDÉS: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve hatással van a fotonenergiára, mely egy varázslatos formula a megnyilvánulás [manifesztálódás] érdekében?

KIRAEL: Igen. A Tudatos Teremtés varázslatos Tíz Alapelve 30 000 évvel Lemuria előtt jött létre, hozzávetőleg 90 000 évvel ezelőtt. A fotonenergia maga után vonja őket, vagy beleszőtt a Tíz Alapelvbe. A foton valóban az Alapelvekből robban majd ki, ha tudod, hogyan tanítsd őket fotonnal átszőtten. Ez a folyamat egy kis összpontosítással jár. Az Igazság, Bizalom, Szenvedély, Tisztaság, Kommunikáció, Befejezés, Imádság, Meditáció és Mesteri befolyás – mindegyikének legalább tíz utazása van, mely tanítható, és ezeket még tízzel megszorozhatod. Taníthatod a Tíz Alapelvet egész nap a következő 200 napban, és amikor újra elkezded, csak új anyagod lesz. Ha az Alapelveket fotonnal átszőtten tanítod, minden tanítványnak 100 százalékosan elkötelezettnek kell lennie. A tanfolyam végén a tanítványok azonnal képesek lesznek manifesztálni.

KÉRDÉS: Ebben a dimenzióban a gyógyításon kívül még mire használhatjuk a fotont?

KIRAEL: Az idő ezen pontján, a foton csupán gyógyításra használható. A foton szabad, ingyenes mindenki számára, azonban tudnotok kell, hogyan használjátok fő erőforrásotok gyanánt, és ez nem fog megtörténni a negyedik fényig. A foton alkalmazása fogja jelezni a fosszilis üzemanyag végét, mely meg fog mindent változtatni a világban.

KÉRDÉS: A galaktikus hatalmak mit tesznek a fotonenergiával, és mi történik a hang- és fénysebességnél, ha a foton az erőforrás?

KIRAEL: A galaktikusok mindenre használják a fotont. Benne vannak. Nem kell megcsapolniuk, vagy munkára fogniuk, vagy bármi ilyesmi. Belélegzik, és mindenre használják. A foton olyan, mint saját maguk. Megmérhetetlen. Vidd a fotont öt mérföldet az úton, rakd rá az asztalra, küldd vissza magad ide, és ugyanabban a pillanatban, a foton ott lesz, ahol te vagy. A leginkább elevenjében ez a foton. 

A 4. fényben, uralkodó erőforrásként a fotonnal, a fény- és hangsebesség egy másik szinten fog létezni. A foton hatalma képessé tesz titeket, hogy a hangot a Teremtő Szerelem és Fény Forrásával való kapcsolatfelvételre használjátok. A kapcsolat a hangból és a fényből jön létre a foton segítségével. Amikor eljuttok arra a pontra, ahol egyszerre értetek meg mindent, ami körülöttetek történik, és mindent, ami bennetek történik, egy energiarobbanást éltek meg, mely felkutatható e varázslatos hang- és fényenergiákon keresztül bármikor, amikor szükségetek van rá. 

A FOTONENERGIA JÖVŐJE

KÉRDÉS: Hogyan történik meg a fotonenergiára való átváltás?

KIRAEL: Először, amíg még mindig a harmadik dimenzióban vagytok, egy kicsiny fo

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 1
Heti: 1 183
Havi: 8 766
Össz.: 1 919 494

Látogatottság növelés
Oldal: HATHOROK ÜZENETEI
GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »