GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 ThetaHealing® Technika

Magyarországi hivatalos oldala :

www.thetahealing.hu

theta_healing_vianna_stibal.jpg

 

 

Vianna Stibal spirituális tanító által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja meditációs technikáját és filozófiáját. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk különböző - jelen, genetikai, történelmi és lelki - szinteken. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy több, mint 20 cm-es tumoros megbetegedésből, megalkotott és finomított egy olyan rendszert, mely használóinak segít feltárni, hogyan és miért hiszünk bizonyos meggyőződésekben.

A rendszere által felismerhetjük, hogy hogyan hozunk létre problémákat vagy betegségeket az életünkben és azt is, hogy hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat. Módszere megtanítja, hogy hogyan kapcsolódhatunk tudatosan a Teremtő Mindenséghez és ez által hogyan teremthetjük meg a vágyott valóságunkat.

Vianna technikája azonnali théta állapotba hozza az agyunkat, és ebben az állapotban tanítja meg, hogyan állítsuk helyre, vagy erősítsük meg kapcsolódásunkat a Teremtővel. Ezen a kapcsolódáson keresztül képessé válunk arra, hogy megkönnyítsük a lelki, érzelmi és fizikai

változásokat. Megtanítja, hogy mindannyian isteni szikrák vagyunk és megmutatja, hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát. Rámutat arra, hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál és arra is, hogy könnyedén beazonosíthatjuk ezeket a célokat.

Ahhoz, hogy valóban azt a valóságot teremtsük meg, amit igazán látni szeretnénk az életünkben, néhány „receptet” is ad Vianna. Ebben segítségére volt az a többezer gyógyulás, aminek szemtanúja volt kliensei és tanítványai körében.

A ThetaHealing módszer legmegfelelőbben úgy ábrázolható, hogy „becsatlakozás a Tiszta Szándék Terébe”. Alkalmazói számára lehetővé teszi, hogy megtalálják a korlátozó hiedelmeiket, és hogy megváltoztathassák azokat azonnal.

Nincs távoli megvalósulás és nem kell napokon át megerősítéseket olvasgatni. Csak az egyszerű elhatározás és hajnaldóság kell arra vonatkozóan, hogy meg kívánjuk változtatni a dolgokat, majd a tanújává válunk annak, hogy a Teremtő azonnal létrehozza a változást.

Vianna gyógyulása után az emberek rátaláltak és tömegesen érkeztek hozzá. A Teremtőt arra kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan segíthetne mindenkinek. Néhányan jobban lettek, néhányan nem. Amikor megkérdezte, hogy mért van az, hogy nem javul mindenkinek az állapota, a Teremtő azt válaszolta, hogy ez azért van, mert ők úgy gondolják, hogy betegnek kell lenniük. Ekkor a Teremtő megmutatta Viannának a négy szinten történő hitrendszeri munkát és a végeredmény elképesztő volt! A technika folyamatosan formálódott, hiszen Vianna önmunkájának gyümölcseként egyre nagyobb megértést kapott annak működésére.

A Mindenség Teremtő Erejével kapcsolódva – újrateremthetjük Valóságunkat a Tiszta Szándék Ereje által, saját szándékunk szerint. A ThetaHealing kvantummechanika, hiszen megfigyelésünk által újrateremtünk, a sejtmemóriát DNS szinten változtatva.

    theta_healing_haladoknak.jpg   thetahealing-lelektars_vianna.jpg  vianna_stibal_theta_healing_ritmus_.jpg    theta_healing_vianna_stibal_1.jpg

                                 Díjmentesen használható lista :

https://thetahealing.hu/wpcontent/uploads/2015/Termekek/ThetaTer_Manifesztacios_lista.pdf

 

                     ThetaHealing® Technika

                             A MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐJE

                     nagy_szilvia_theta_healing.jpg

Nagy Szilvia  Mester Instruktor és Konzulens, a ThetaHealing Technika hazai úttörője és Magyarországi Hivatalos Képviselője.

2009 és 2011 között Ausztráliában él ott végezi el az összes ThetaHealing Konzulens képző tanfolyamot, majd Mexikóban, utána pedig az USA-ban Vianna Stibal vezetésével a Tanárképző Tanfolyamokat.

2012-ben, 3 évnyi képzés után megszereztem a Theta Healing Certificate of Science - ThetaHealing Tudományos Fokozat/ Bizonyítvány végzettséget, mely az elérhető legmagasabb fokozat.

2011 októberében (10.21) ThetaHealing oktatását Magyarországon 
2012. november 01-én megnyíltja a Theta Tér a budapesti Bem Rakparton: 1011, Bp., 1.kerület, Halász utca 1., 1/1.alatt


2013-ban a ThetaHealing Magyarországi Képviselőjének nevezett ki Vianna Stibal.

Cukorbetegségről:

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 261
Heti: 1 999
Havi: 8 853
Össz.: 1 883 345

Látogatottság növelés
Oldal: THETA HEALING
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »