GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 ThetaHealing® Technika

Magyarországi hivatalos oldala :

www.thetahealing.hu

theta_healing_vianna_stibal.jpg

 

 

Vianna Stibal spirituális tanító által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja meditációs technikáját és filozófiáját. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk különböző - jelen, genetikai, történelmi és lelki - szinteken. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy több, mint 20 cm-es tumoros megbetegedésből, megalkotott és finomított egy olyan rendszert, mely használóinak segít feltárni, hogyan és miért hiszünk bizonyos meggyőződésekben.

A rendszere által felismerhetjük, hogy hogyan hozunk létre problémákat vagy betegségeket az életünkben és azt is, hogy hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat. Módszere megtanítja, hogy hogyan kapcsolódhatunk tudatosan a Teremtő Mindenséghez és ez által hogyan teremthetjük meg a vágyott valóságunkat.

Vianna technikája azonnali théta állapotba hozza az agyunkat, és ebben az állapotban tanítja meg, hogyan állítsuk helyre, vagy erősítsük meg kapcsolódásunkat a Teremtővel. Ezen a kapcsolódáson keresztül képessé válunk arra, hogy megkönnyítsük a lelki, érzelmi és fizikai

változásokat. Megtanítja, hogy mindannyian isteni szikrák vagyunk és megmutatja, hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát. Rámutat arra, hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál és arra is, hogy könnyedén beazonosíthatjuk ezeket a célokat.

Ahhoz, hogy valóban azt a valóságot teremtsük meg, amit igazán látni szeretnénk az életünkben, néhány „receptet” is ad Vianna. Ebben segítségére volt az a többezer gyógyulás, aminek szemtanúja volt kliensei és tanítványai körében.

A ThetaHealing módszer legmegfelelőbben úgy ábrázolható, hogy „becsatlakozás a Tiszta Szándék Terébe”. Alkalmazói számára lehetővé teszi, hogy megtalálják a korlátozó hiedelmeiket, és hogy megváltoztathassák azokat azonnal.

Nincs távoli megvalósulás és nem kell napokon át megerősítéseket olvasgatni. Csak az egyszerű elhatározás és hajnaldóság kell arra vonatkozóan, hogy meg kívánjuk változtatni a dolgokat, majd a tanújává válunk annak, hogy a Teremtő azonnal létrehozza a változást.

Vianna gyógyulása után az emberek rátaláltak és tömegesen érkeztek hozzá. A Teremtőt arra kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan segíthetne mindenkinek. Néhányan jobban lettek, néhányan nem. Amikor megkérdezte, hogy mért van az, hogy nem javul mindenkinek az állapota, a Teremtő azt válaszolta, hogy ez azért van, mert ők úgy gondolják, hogy betegnek kell lenniük. Ekkor a Teremtő megmutatta Viannának a négy szinten történő hitrendszeri munkát és a végeredmény elképesztő volt! A technika folyamatosan formálódott, hiszen Vianna önmunkájának gyümölcseként egyre nagyobb megértést kapott annak működésére.

A Mindenség Teremtő Erejével kapcsolódva – újrateremthetjük Valóságunkat a Tiszta Szándék Ereje által, saját szándékunk szerint. A ThetaHealing kvantummechanika, hiszen megfigyelésünk által újrateremtünk, a sejtmemóriát DNS szinten változtatva.

    theta_healing_haladoknak.jpg   thetahealing-lelektars_vianna.jpg  vianna_stibal_theta_healing_ritmus_.jpg    theta_healing_vianna_stibal_1.jpg

                                 Díjmentesen használható lista :

https://thetahealing.hu/wpcontent/uploads/2015/Termekek/ThetaTer_Manifesztacios_lista.pdf

 

                     ThetaHealing® Technika

                             A MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐJE

                     nagy_szilvia_theta_healing.jpg

Nagy Szilvia  Mester Instruktor és Konzulens, a ThetaHealing Technika hazai úttörője és Magyarországi Hivatalos Képviselője.

2009 és 2011 között Ausztráliában él ott végezi el az összes ThetaHealing Konzulens képző tanfolyamot, majd Mexikóban, utána pedig az USA-ban Vianna Stibal vezetésével a Tanárképző Tanfolyamokat.

2012-ben, 3 évnyi képzés után megszereztem a Theta Healing Certificate of Science - ThetaHealing Tudományos Fokozat/ Bizonyítvány végzettséget, mely az elérhető legmagasabb fokozat.

2011 októberében (10.21) ThetaHealing oktatását Magyarországon 
2012. november 01-én megnyíltja a Theta Tér a budapesti Bem Rakparton: 1011, Bp., 1.kerület, Halász utca 1., 1/1.alatt


2013-ban a ThetaHealing Magyarországi Képviselőjének nevezett ki Vianna Stibal.

Cukorbetegségről:

 

 FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.
Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.
Panaszaikkal minden esetben keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 1
Heti: 1 238
Havi: 8 821
Össz.: 1 919 549

Látogatottság növelés
Oldal: THETA HEALING
GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »