GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!


dns.jpg

DNS

változások

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat a DNS- és a sejt-változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette.
Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.

 

Patricia Resch: Kedves Berrenda, kérem meséljen nekünk valamit magáról.
Berrenda Fox: Doktori fokozatot szereztem pszichológiából és különféle természetes gyógymódból. Európában folytatott tanulmányaim során a médiába is bekerültem, és ezt a mai napig csinálom film-management formájában. Mint tudja, a FOX Televízió Hálózatnak dolgozom.

Munkánkkal azt szeretnénk, ha az emberek megértenék a földönkívüli lényeket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik.

 Legismertebb sorozataink a &8220;Sightings" és az &8220;X-akták".


Patricia Resch: Miféle változások mennek végbe jelenleg a földön és ezek a változások milyen hatással vannak a testünkre?
Berrenda Fox: Azóta, hogy kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából, történtek olyan nagyobb változások, mutációk, melyek a genetikus kutatók szerint még nem teljesedtek ki.

 Évekkel ezelőtt Mexikó Cityben tartottak egy világszínvonalú genetikai konferenciát, melynek fő témája a DNS változás volt. Evolúciós változáson megyünk keresztül és fogalmunk sincs arról, hogy mivé változunk.
Patricia Resch: Miként változik a DNS-ünk?


Berrenda Fox: Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, hogy újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban.

 Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni.

 Az elmúlt időszakban, ez kb. 5-20 év, egy folyamatos mutáción mentünk keresztül. Ez a tudományos magyarázat. Saját fajunk mutációja jön létre, melynek végtermékét még nem ismerjük.
A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban.

Ennek ellenére az emberiség sejtszinten folyamatosan változik.

 Jelenleg 3 gyerekkel dolgozom együtt. Nekik 3 DNS helixük van. A legtöbb ember erről tud, ezt érzi is. Sok vallás, mely hirdeti a változást, tudja, hogy maga a változás többféleképpen fog végbemenni. Tudjuk, hogy ez egy pozitív mutáció, ettől függetlenül pszichikailag, mentálisan és érzelmileg ez lehet félreérthető vagy hangozhat rémisztően.


Patricia Resch: Ezeknek a gyerekeknek vannak olyan tulajdonságaik, amik eltérnek a többi, átkagos gyermekétől?


Berrenda Fox: Ezek a gyerekek képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztülvinni a szobán, képesek puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba. Telepatikusan kommunikálnak. Ha ismerné ezeket a gyerekeket, azt gondolná félig angyali, félig emberfeletti lények, de nem azok. Szerintem olyan teremtések, amilyenekké az emberiség fog változni az elkövetkezendő évtizedekben.


Patricia Resch: Ön szerint ez a változás mindannyiunkban végbe fog menni?


Berrenda Fox: Úgy tűnik azok az emberek, akik 1940 előtt születtek, nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak valamihez, ami a következő generációknak esélyt ad arra, hogy kifejlődjön bennük egy újabb DNS helix még életükben.

A legnyilvánvalóbb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink. Részben pont emiatt végzek kutató munkát immuntesztekkel és immunkezelésekkel.

 Vannak olyan felnőttek a tesztelt emberek között, akiknél valóban kialakult egy újabb DNS helix. Sőt olyan is van, akiknél kialakult egy harmadik is. Ezeknél az embereknél jelentős változások álltak be a tudatban és a fizikai testben. Szerintem növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése. A mostanában született gyerekek közül soknak magnetikusan (?) könnyebb a teste. Azoknak, akik idősebbek és szeretnének változni, sok fizikai változáson kell keresztül menniük.
Patricia Resch: Mitől áll be változás a szervezetünkben, ha normális, kétszálú DNS-el születünk?
Berrenda Fox: Legkönnyebben egy virussal érhető el a DNS mutáció.

Ebből következik, hogy a vírusok nem csak rosszak lehetnek!

 A vírusok csakis élő szöveteken élnek meg. DNS vírusok pl. az Epstein-Barr vírus, vagy a Herpes X6. A retro HIV vírus nem DNS vírus. Ez a vírus, ahelyett hogy változtatná a testet, feléli.

 Azok az emberek, akik átmennek ezen a folyamaton, többnyire homlokegyenest megváltoznak.

Hivatást változtatnak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Meglehet, néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, a testük; könnyebbekké, egészségesebbé válhatnak, amivel a következő generáció tagjai lehetnek.

 Az angyalok, melyek láthatóak a jelei annak, hogy fejlődünk.

 Szerintem 2012-ig van időnk, hogy befejeződjön ez a folyamat.


Patricia Resch: Milyen más változásokra számíthatunk még?
Berrenda Fox: Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk.

 Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte. Ezért háborúzunk annyit; ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, ezért nem működnek a kormányok. Egy csomó régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.
Azok, akik azt választottuk, hogy most éljünk, mi vagyunk az új fajok előfutárai. Ez a faj is ember, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Mi külön segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől, hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél mélyebbre sikerül menni önmagunkban, hogy meghalljuk a belső hangot, annál jobban ráhangolódhatunk a végbemenő változásokra.


Patricia Resch: Milyen mellékhatásai lehetnek ezeknek a változásoknak?
Berrenda Fox: A sejtszintű változásokkal előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem is vagyunk itt.

Érezhetjük magunkat kimerültnek, mivel a szó szoros értelmében megváltoznak a sejtjeink és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre koncentrálni, mivel valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át.


Gyakoriak a fizikai fájdalmak, melyek a test bármely részén jelentkezhetnek, és ezeknek a fájdalmaknak nincs különleges oka.

 Sok ember érezheti úgy, hogy kezd megőrülni. Ha elmennek orvoshoz, az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, mert az orvostudomány nem foglalkozik az energetikai testtel.
Mivel a csakrák a belső elválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők hormonális változásokon fognak keresztül menni.

Előfordulhat, hogy minden ok nélkül el kezdenek sírni, mivel a sírás növeli a hormonszintet.

 Sok nő hamarabb éri el a klimaxot, mivel felgyorsulunk. A férfiak frusztráltabbak lehetnek, mivel megszokták az aktívabb életformát. Érezhetik, hogy nőies oldaluk egyre többször megnyilvánul, mivel az az intuitív oldalunk.
Az elmúlt 20-30 évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre és egyre több új technika születik azóta is.

 Felgyorsultunk és hihetetlen mértékű érzelmi munkát végzünk rövid időtartam alatt, olyan mennyiségűt, ami régebben évezredeket tett ki.


Patricia Resch: Hogyan kezelhető egy olyan valaki, aki ilyen változásokon megy keresztül?
Berrenda Fox: Egyénekkel foglalkozom és nem betegségeket kezelek.

 A  szó a latinban nevelőt jelent. Csakis akkor lehet hatékonyan gyógyítani, mint igaz gyógyító, ha megfelelő segítséget nyújtunk az egyéneknek, ha biztosítjuk őket arról, hogy minden, ami velük történik valós. Hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a "negatív" tünetektől a kezelések során.
Először elrendelek egy immun-tesztet, ami máshol nem bevett szokás. Ez egy laboratóriumi vérvizsgálat, amit egy speciális, jól felszerelt kutató laborban végeznek el. Aztán én magam mondom meg a páciensnek az eredményt. Ez úgy működik, mint egy térkép, amin követhetők a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. Bár én vagyok a gyógyító, mégis csak egy eszköz vagyok a személyes gyógyulási folyamatukban.
Erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, látják a térképet, hogy mi megy végbe a testükben, mi az ami hatással van a tudatalattijukra.

A kulcs az, hogy az egyén felelősséget kap és önmaga dolgozik a gyógyulásért. Segédeszközként nem szokványos dolgokat használok. Organoterápiával (gyógykezelés állati nedvekből előállított szerekkel) dolgozok, ami Európai mirigyszerű kezelés, mely segítségével felépül a hormonrendszer, hogy képes legyen befogadni a DNS változásokat.
Homeopátiás kezeléseket is végzek.

 Ezzel dolgozom az energetikai testen.

 Használok vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá végzek hideg lézer terápiát.

 A terápia teljes mértékben az egyén szükségleteitől függ.
Abból, amit csinálok, szinte már minden bejáratott módszer, az előttünk járóknak köszönhetően. Ők, akik bejáratták ezeket a módszereket, más naprendszerekből valók, olyan rendszerekből, ahonnan mi is érkeztünk, hogy segítsünk ennek a bolygónak az átalakulásban.


Patricia Resch: Ön szerint hogyan halad a munkájával?
Berrenda Fox: Hídként, vagy átmenetként tekintek a munkámra. Tudományosnak és művészinek tartom.

A gyógyítás egyszerre művészet, és tudomány. Ha csak tudományként működne, vagy csak művészetként, az nem lenne elegendő a teljes felépüléshez. Nem hiszem, hogy egész életemben gyógyítani fogok, mert hiszek abban, hogy meg fognak szűnni a betegségek. Amint tudatos lényekké válunk, megszüntetjük a betegségeket és a szenvedést.


    VÁLTOZÁSOK A DNS-BEN, A FIZIKAI TESTBEN:

KEZELÉSÜK


dns_2.jpg


Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkjéből, melynek címe 'The Bigger Picture'
Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály-szerkezetek tudnak létrejönni a magasabb szintű dimenziókban.
Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is
Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.
Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halál utáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.

-Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret
-A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát
- Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kis pohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta.
- Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív- és torok-csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakorvost, ha aggódnak.
- Ha nem tudják, hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valeriana) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogassák magukban a nevüket, ha valamiben segítség kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni!
Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!
A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.
A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt 1 láb 3 inchet (kb. 38cm).
Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot "Felébredésnek&8220; vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.
Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.


de a fentiekben leírtak azoknak akik 1987 óta nyomon követik a

KRYON

 közvetítéseket a világban ismerősen csenghettek a fentiekben leírtak 4

Viszont azt is tudjuk, hogy nem minden élőlénye e földnek egyszerre ébred fel.

Így akik még csak most hallottak a DNS változásáról legalább az alapokat megkapták a további tanuláshoz, tapasztalásokhoz!

A többi már rajtuk múlik!

 

Kryon

"A DNS tizenkét rétege" 

Első DNS réteg

                                          - Keter Etz Chayim 


                                                "Az élet fája"

Kryon 2003 júniusában Mt.S

Kryon 2003 júniusában Mt.Shasta-n kezdte a DNS-ről szóló magyarázatokat.

 Bár akkor nem nevezte meg ezt a réteget, utalt rá, és magyarázni kezdett valamennyiről.

 A közvetítés neve: "The Mount Shasta Experience"és itt található:http://www.kryon.com/k_chanelshasta03.html Két hónap múlva, augusztusban Del Mar-ban Kryon megnevezte ezt a réteget. A közvetítés: "All About Self Worth."http://www.kryon.com/k_chaneldelmar03.html , itt szó esik más rétegekről is.
Ez a réteg a biológiai dupla hélixet képviseli.,jelenlegi életünk Mester Krónikáját. Numerológiailag "egy"-es, és mint ilyen, hordozza az

"Új Kezdetek" energiáját.

Ez a 4D és multiD utasítások rendszere a többi 11 réteg részére. Az emberi génekben tárolt utasításoknak. mindössze 3%-a vonatkozik a fehérjében kódoltakra.

 A maradék 97% a DNS többi interdimenzionális rétegére vonatkozó kölcsönhatásokra irányul. Minden réteg

"Isten neve" héberül... és némelyiknek a lamuriai neve is adott.
Első réteg- az első hármas csoport tagja, ez a

"FÖLDELÉSI RÉTEGEK" csoportja

 

Második DNS réteg

Torah E'ser Sphirot 
"A törvény isteni tervrajza"

Erről a rétegről Kyron a következő közvetítésen beszél: "All About Self Worth" és itt
található: http://www.kryon.com/k_chaneldelmar03.html
A második réteget Kryon "A törvény isteni tervrajza" néven mutatja be. Ez a 4D és a 8. interdimenzionális réteg (amely a földi életeink Akása krónikája) kapcsolatára vonatkozik. A 2. és 8. réteg 10-re adódik össze, és numerológiailag "egy" -et jelent, azaz, hordozza az"Új Kezdetek" energiáját, csakúgy, mint az első.
Második réteg - az első hármas csoport tagja, ez a

"FÖLDELÉSI RÉTEGEK" csoportja

 

Harmadik DNS réteg

- Netzach Merkava Eliyahu 
"Felemelkedés és aktiválás"

Ez a réteg a következő közvetítésben kerül bemutatásra: "Activating the Third Layer of DNA" és itt található: http://www.kryon.com/k_chanelphilly03.html A harmadik réteg a"Felemelkedés rétege". Ez az egyetlen az interdimenzionális rétegek között, amely valóban a felemelkedési státuszra irányul. A hármas szám "katalizáló" a számmisztikában, és a 6.DNS réteggel áll kölcsönhatásban, amely az ima és a kommunikáció rétege. A kettő együtt 9 (3+6), ami "beteljesülést" jelent a numerológiában. Kryon szerint sajátos módon a Tobozmiriggyel (Pineal gland) is kapcsolatban áll.
Harmadik réteg - az első hármas csoport tagja,ez a

"FÖLDELÉSI RÉTEGEK" csoportja

 

Negyedik DNS réteg

- Urim Ve Tumim 
"Fény & Erő" /"Kristály magenergia"/

"A legfontosabb spirituális minőség, Isten fája: a család"

A negyedik és ötödik réteg együtt adja (a jelenlegi földi életben) az önkifejezés lényegét és az isteni aspektusunkat itt a bolygón. Az Akása Krónika kristályán lévő "nevet" jelentik. A két réteget együtt így értelmezhetjük: Alapvető és legfontosabb spirituális minősége mindennek, ami van: Isten fája, ami a család. Ezek Isten nevei, és nem lehet ezekre, mint külön rétegekre gondolni. Együtt az isteni rétegek részei. A négyes és ötös rétegeket ismertető közvetítés: "Lightworker Frustrations Part II" és itt találod:http://www.kryon.com/k_chanelnewport03.html Ez a két réteg együtt (4 és 5) az interdimenzionális Akasa Krónikád, vagyis annak a krónikája, aki vagy az univerzumban, és mindannak, ahol voltál/vagy. A "Teremtés barlangjában", a kristályodon található név is itt van kódolva. A két réteg 9-re adódik össze. jelentése ismét beteljesülés..
Negyedik réteg - a második hármas csoport tagja, ez az

"ISTEN-EMBERI RÉTEGEK" csoportja [4-5-6]

 

Ötödik DNS réteg

 - Aleph Etz Adonai 
"Fény & Erő" /"Kristály magenergia"/

"A legfontosabb spirituális minőség, Isten fája: a család"

A negyedik és ötödik réteg együtt adja (a jelenlegi földi életben) az önkifejezés lényegét és az isteni aspektusunkat itt a bolygón. Az Akása Krónika kristályán lévő "nevet" jelentik. A két réteget együtt így értelmezhetjük: Alapvető és legfontosabb spirituális minősége mindennek, ami van: Isten fája, ami a család. Ezek Isten nevei, és nem lehet ezekre, mint külön rétegekre gondolni. Együtt az isteni rétegek részei. A négyes és ötös rétegeket ismertető közvetítés: "Lightworker Frustrations Part II" és itt találod:http://www.kryon.com/k_chanelnewport03.html Ez a két réteg együtt (4 és 5) az interdimenzionális Akasa Krónikád, vagyis annak a krónikája, aki vagy az univerzumban, és mindannak, ahol voltál/vagy. A "Teremtés barlangjában", a kristályodon található név is itt van kódolva. A két réteg 9-re adódik össze. jelentése ismét beteljesülés..
Ötödik réteg - a második hármas csoport tagja, ez az

"ISTEN-EMBERI RÉTEGEK"

 csoportja [4-5-6]


Hatodik DNS réteg

- Ehyeh Asher Ehyeh 
"Vagyok aki vagyok" - "I am that I am"

A hatodik réteget ismertető közvetítés:
"Meditation and Prayerd" és itt találod: http://www.kryon.com/k_chanelreno04.html
A hatodik réteg a "Fölöttes-én", az ima és kommunikáció rétege, minden isteni minőség kritikus eleme. Ez az összekötő. a vezeték. Legszorosabban a 3. réteggel, (Felemelkedés réteg) működik együtt. Numeroógiailag a 6-os jelentése "Kommunikáció, Egyensúly és Harmónia." Hatodik réteg - a második hármas csoport tagja, ez az "ISTEN-EMBERI RÉTEGEK" csoport [4-5-6]

 

Hetedik DNS réteg

- Kadumah Elohim
   "Feltárult Isteniség"


Lemuriai neve: Hoa - Yawee - Maru (Hoe-awe - Yaweee - Maroo)
Jelentése: "A DNS anyanyelve"

Ezt a réteget ismertető közvetítés: "The Lemurian Connection" és itt találod:www.kryon.com/k_chanelshastaB04.html
A hetedik réteg a három Lemuriai réteg egyike, és egy fontos pár részét is alkotja... A 7-es és 8-as a "Lemuriai Páros rétegek". A páros egyike ez, amelyet a Plejádoktól kaptunk isteni kiegészítőül a normál földi DNS készletünkhöz. A Lemuriai neve, Hoa, Yawee, Maru, az intuitiv interdimenzionális érzékelés leírására, amellyel a Lemuriaiak rendelkeztek, és amely azt is jelenti, hogy "Feltárult Isteniség." Hetedik réteg - a harmadik hármas csoport tagja, ez a                     "LEMURIAI CSOPORT" [7-8-9]

 

 

Nyolcadik DNS réteg

- Rochev Baaravot
"Fénylovasok"
Akee Yawee Fractua (Awe key-Yawee -Frack-two-au)

"Mester Krónika" vagy "Mesterek Krónikája"

Ezt a réteget bemutató közvetítés: "The Spiritual Winter" és itt találod:www.kryon.com/k_winter04.html
Nyolcadik réteg a három Lemuriai réteg egyike, és egy fontos pár részét is alkotja... A 7-es és 8-as a "Lemuriai Páros rétegek". A páros egyike ez, amelyet a Plejádoktól kaptunk isteni kiegészítőül a normál földi DNS készletünkhöz. A Lemuriai nevének, Akee, Yawee, Fractua (néha Fractus) jelentése Mesterek Krónikája, és hordozza a "Bölcsesség és felelőség" energiáit.

 Ez a réteg mostani földi életünk

 MESTER AKÁSA KRÓNIKÁJA.

Bármely másik rétegnél több jelentése van.
Nyolcadik réteg - a harmadik hármas csoport tagja, ez a

"LEMURIAI CSOPORT" [7-8-9]

 

Kilencedik DNS réteg

 - Shechinah-Esh:

 "Kiterjedés lángja"
Ez a réteg összefügg St. Germain "Ibolya láng" energiájával.

Ezt a réteget ismertető közvetítés: "The Truth About DNA" és itt találod:www.kryon.com/k_chanelDNA04.html
A kilencedik réteg a "gyógyítás-gyógyulás" réteg, szintén Lemuriai, de nagyon is emberi (nem plejádoktól való).Ez a réteg felelős a csodás gyógyulásokért és a DNS interdimenzionális antennája, amely az első réteghez "szól", és lehozza a 4D-be , az emberi test szintjére a választ (gyógyulás).St. Germain Ibolya Lángja szintén ezt a réteget képviseli.Néhányan "az emberi sejtek intelligencia-aktiválásáról" beszélnek ezzel a réteggel kapcsolatban. Kryon szerint a harmónia "meghallása" a gyógyulás aktivizálásának a kulcsa. Kilencedik réteg - a harmadik hármas csoport tagja, ez a "LEMURIAI CSOPORT" [7-8-9]

 

Tizedik DNS réteg

- Va-yik-ra
"Isteniség behívása"

Ez a réteg a 11. és 12. réteggel csomagot alkot. Ez a három utolsó a "cselekvő rétegek" csoportja, és nagyban különbözik az előző 9 mindegyikének tulajdonságaitól. Kryon "Isten" csoportba helyezi őket. A 10. réteget bemutató közvetítés: "Invisible Things", amely a Mt.Shasta éves nyári Fény konferencián hangzott el, és itt találod:
http://www.kryon.com/k_chanelShasta05.html
A tizedik réteget "a lét Isteni forrása"-ként is emlegeti Kryon. A numerológiában a 10-est 1-re redukáljuk. ez ismét az "új kezdetek" energiáját jelenti. Ez az első az isteni , "Isten rétegek" között, amely "kérd az isteniséged megértését" jelenti energetikailag. Az Isten rétegek "cselekvő rétegek", mivel azok facilitálják az istenit bennünk, azaz a hiteles lényünkre ébredést, megvilágosodást és emlékezést... 
Tizedik réteg - a negyedik hármas csoport tagja, ez az

"ISTEN CSOPORT " (10-11-12)

 

Tizenegyedik DNS réteg

 - Chochmah Micha Halelu
Jelentése

"Az isteni nőiség bölcsessége"

Ez a réteg a 10. és 12. réteggel csomagot alkot. Ez a három utolsó a "cselekvő rétegek"csoportja, és nagyban különbözik az előző 9 réteg mindegyikének tulajdonságaitól. KryonWeblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 261
Heti: 1 969
Havi: 8 823
Össz.: 1 883 315

Látogatottság növelés
Oldal: 12 SZÁLÚ DNS NEVEI JELENTÉSÜK
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »