GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

viz.jpg   

A GYÓGYULÁSHOZ VEZETŐ ÚT  

 „Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat! Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet! Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat! Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet! Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

                                                                (Charles Reade)

 Ha valaki megoszt veled valamit, aminek Te hasznát veszed, erkölcsi

     kötelességed, hogy azt Te megoszd mással !"  

                                                                                  (Kínai közmondás)


                               BOLDOG ÉLET TITKA

VÁLALJ FELELŐSSÉGET 100 % -ban az ÉLETEDBEN TÖRTÉNTEKÉRT TISZTÍSD a JELENT a MÚLTAT ez  ÁLLTAL SZEBBÉ JOBBÁ VÁLIK az EGÉSZ VILÁG.

http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o


OLYAN hogy BETEGSÉG  NEM LÉTEZIK


A betegségek, amelyeket eddig azoknak ismertünk, tulajdonképpen nem is betegségek, 

Ezek csak a természet hasznos biológiai különprogramjai. Lényegüket tekintve ezeket nem kell "gyógyítani", hanem nyugodtan hagyni lezajlani, hiszen mindig van valamilyen biológiai értelmük.

 Bármokor bármilyen betegségből meg lehet gyógyulni.

 Minden betegség lelki eredetű, amikor 100%- ban felelősséget vállalunk a tudatalattiban elraktározott téves emlékképekért, megbocsátunk önmagunknak ,kitöröljük ,szélnek eresztjük egészen a kezdetekig szabaddá válik a lelkünk, és a gyógyulás útjára lép a fizikai testünk.

Akkor válunk igazán szabaddá és kapunk lehetőséget az igazi szabad akarat kihasználására.

A bűvös hat hét amit annyiszor hallottam  az évek alatt.

  A gyógyuláshoz türelem kell mondták Minimum annyi mint ameddig a kiváltó ok vagy már a betegség fent állt,de ha az ember a saját bőrén és főleg a gyermekéjén tapasztalja akkor :

az adj uram türelmet,de ha lehet most  rögtön

mondat nem is áll messze az embertől,és az vesse rá az első követ akinek ugyan ezek a szavak. nem futnak át az agyán.

Nem könnyű ezt megérteni még felnőtt fejjel sem , főleg ha a páciens  egy gyermek, és amikor már azt hiszi hogy jól van akkor pár napon belül még egyszer végig megy az összes tüneten és azok foka súlyosabb mint eddig bármikor. Akkor van szükség a hitre,őszinte tartalmas  beszélgetésre,ott állni a hátuk mögött támogatni, elmondani mi után mi következik ,hogy ne érje váratlanul és képes legyen kitartani és nem még egy traumát okozni önmagának.

Ne féljünk attól hogy kicsi és nem érti meg amit mondunk neki ,sőt jobban értenek mindent mint mi felnőttek.

Elgondolkodtam egy mondaton amit tegnap olvastam a http://ujmedicina.hu honlapon. Egy iskolai könyvtáros néni írta a saját pénzén szeretné megvásárolni a Szeratlaszt ami a közeljövőben jelenik meg nyomtatott formában  ,hogy az iskola könyvtárában minden szülő,érdeklődő betekinthessen és ezzel megváltoztathassa az életét,megértse hogy minden betegségnek oka van és csak egy intelligens program amit az agy a test  az élet megmentésére indít..   az ingyenes  demó változat megtekinthető a   http://demo.szervatlasz.hu .

Ha egy 18 év alatti gyermek beteg akkor első kőrben mindég az anyát kell kezelni, minden estben az anya a probléma legfőbb oka.,és csak párhuzamosan a gyermeket. Ugyan ez vonatkozik az állatokra is a gazda a fő ok minden esetben az állat csak átveszi a terheket mint a gyermek a bűvös mondat ami oly sok gyermek életében okozott már betegséget,fájdalmat,szenvedést.

„ én vagyok a hibás, én felelősségem,hagyjon mindenki békén, nem akarok élni tovább ,semmire nem vagyok jó”

Gondoljuk csak végig ezeket a szavakat,eddigi életünk folyamán hányszor futott át az agyunkon ilyen és ehhez hasonló szavak ,mondatok. amikor úgy éreztük képtelenek vagyunk a szüleinknek, a párunknak,a munkahelyen lévő elvárásoknak megfelelni. ?

Mi lett minden esetben a vége? Trauma amelyből évek múlva betegségek alakultak ki.

Engedjétek meg ,hogy elmeséljem a lányom gyógyulásának történetét .

A hozzájárulását adta ahhoz hogy mind azt ami vele történt leírhassm.

2012 nyarát írtuk  készülget az augusztus végén megtartásra kerülő angol pótvizsgára . Jó tanuló ,de az angol nyelvtan  nem akar a fejében összeállni. Kifogás hegyeket keresve hajtogatta nem tudom megtanulni dixlexiás vagyok!!!

 Ezt azért nem fogadtam el mert első osztályos korában angolul jobban írt mint magyarul .

 A dixlekszia  nem átok hanem áldás ,csak végre rá kellene jönni. Ők a jobb agyféltekével tanulnak Könnyen és egyszerűen képesek gyorsolvasással, fotózással jó eredményeket elérni az élet minden területén.

Timi  egy életvidám kedves szeretetre méltó segítőkész,csinos csajszi.

Él sportolókkal foglalkozó sport gimnáziumba járó 16 éves tenager. Az orvosai szerint felfogásban sokkal komolyabb a korosztályánál.  Valaki egyszer azt mondta rá  ,Nem lehet könnyű neki ,egy öreg lélek fiatal testben,

de, ennek ellenére itt a földön neki is van mit tanulnia  Ő sem mentes olyan hibás emlékképektől,amik kihatnak a jelen életére mint : ítélkezés ,düh , dac,harag. halogatás,önértékelési probléma Mindennek oka van amit a későbbiekben részletesen bemutatok.

A  teremtő a saját  képére alkotta  az embert ,megáldotta  a szabd akarattal.

  /  ezzel én bár mikor  vitába szállok,hogy ez nem egészen így van /.

2013,augusztus 15,én torokgyulladásra kezdett panaszkodni, majd napokon belül a herpesz vírus is megjelent. 22.én  délután ismételten felelősségre voltam az angol miatt, közeledett a vizsga napja , egész nyáron a lovagláson kívül semmit nem gyakorolt ,csúnyán össze vesztünk .

21 óra magasságában feltűnően hosszú ideje tartózott a fürdőszobában. Kopogásra csak pár perc múlva válaszolt Amikor az ajtó kinyílt az egyik kezével papír zsebkendő hegyeket az orra elé tapasztó  a pólója vérben úszó rémült ijedt gyerek nézett rám ,aki a másik kezével a falat támasztotta. Nem volt idő megijedni cselekedni kellett.Idővel jobban lett.   Nagyon szép ,meleg éjszaka volt ,kimentem az udvarra ,leültem a lépcsőre. Rémült elcsukló kiáltásra figyeltem fel  Anya segíts !

Rohantam be a lakásba az előszoba padlózatán feküdt eszméletlenül 10 pc ig nem lehetett észhez téríteni. Tökéletesen tudtam,tisztában voltam vele mi is történik valójában, nagyfokú stressz  által kiváltott gyomor fekély tünet együttesének előjelét mutatták.

Az  torokfájás a nem tudom kimondani , a herpesz elhatárolódási szindróma Ájulás mindenki hadjon békén , nem érdekel senki, semmire nem vagyok jó  menekülés, addig sem kell válaszolni , körülöttem ugrálnak , addig sem vonnak felelősségre a tetteim várható következményei miatt.  

Amikor észhez tért mindenre emlékezett ,minden szót hallott,vissza tudta mondani, csak válaszolni nem tudott. Másnap délután a teljes tünet együttes újra megismétlődött de már 40 perig

A tünetek kibővültek megjelent a torok égés,gyomor fájdalom . A korházban 10 napot töltött ,hogy mit meg  nem tesz az agy ,hogy életben tartsa a testet!

Sokat szenvedett mindent kihányt, szédült .  A víz nem maradt meg benne. Hogy is maradt volna hiszen az az élet szimbóluma ,és ő a tudat alatti vezérelt cselekedeteit figyelembe véve menekült ,elhatárolódott a valós világtól.

 Ilyet még a tapasztalt orvosok sem láttak  a leves elfogyasztása után pár perccel ivott tiszta szűrt víz sugárban jött vissza míg a levest meg tartotta a gyomor. A gyomor tükrözés beigazolta a gyanúnkat 5 mm fekélyt találtak. A korház kiadta a gyógyszerek mellék hatásaként  kettős látás ,szédülés  lépett fel, de hatni nem hatott,a gyomor égés és a gyomor görcs általánossá vált.


 ÖNMAGAD GYÓGYITSD !

ÁLLTALAD GYÓGYUL A VILÁG ÉS BENNE A SZERETTEID !

NINCS OLYAN ,HOGY KINT MINDEN BENT DÖL EL


Balog Bélának van egy nagyon jó meditációs cd-je amin nagyon sok pozitív megerősítés hallható és az utolsó mondat mindég az ,hogy a

VILÁGOMBAN MINDEN RENDBEN VAN!

és milyen igaz ,ha a Te világodban minden rendben van ,akkor a világodban élőkkel is minden rendben van.

Szeptember 5.ét írtunk egy hete tartott már az új tanév  Mi még mindég nem láttunk az iskolát belűről. Az Igazgató Úr és a tanári kar minden segítséget megadott, a diáktársai emailben küldték a tanulni valót és várták vissza.Eljutottunk arra a szintre,hogy ha lehetett volna a ciánt is megissza csak szűnjön meg a fájdalom és végre tudjon aludni.

Oda ültem az ágya mellé és mesélni kezdtem arról  amit Ő sokkal jobban tud nálam az Univerzum működéséről, az ember benne töltött szeréről, az ő feladatáról a céljairól. Évekkel ezelőtt  amikor  phichológiából vizsgáztam Ő kérdezett ki tisztában volt  a tudat, a tudatos tudat, a tudatalatti szerepéről. Mi mit vezérek és hogyan működnek az emlékképek,hogyan teszik tönkre a páciens jelen életét a múlt hibás emlékképei.

Nem volt könnyű a gyógyulásig vezető út .Az a hat hét maga volt a pokoljárás

Arany szabály a saját családunkat  nem gyógyítjuk vagy legalább is nagyon ritkán..

főleg nem egy olyan mentális,és spirituális szinten nagy tudással rendelkezőt,mind amilyennel én vagyok körül véve,ahol a gyerekeim is engem jöttek tanítani és nem fordítva.    

Sokszor és sok emberrel vitatkoztam és vitatkozom a mai napig azon amikor azt mondják

MINDEN EMBERNEK SZABAD AKARATA  VAN ITT A FŐLDÖN 

 EZ  CSAK RÉZBEN  ÉS  EGY  IDŐ UTÁN IGAZ  !!!!!

Miért

Mert addig ameddig a tudatalatti tele van hibás emlékképekkel addig a tudatos elme ,vagy a lélek nem képes jól dönteni ,csak abból tud táplálkozni ami van ,ha krumpli főzelékem van nem tudok babot tálalni. Az agy ahhoz nyúl vissza válaszreakcióként amit a legelső  szituációra  adott.

 Mindég .


Nézzük Timike esetét.

 A  fájdalom csillapítása volt a legsürgetőbb feladat ,ahhoz hogy a későbbiekben bármilyen technika alkalmazására rá lehessen venni.

Erre első körben a Bach virágcseppeket  a trauma okozta sérült lélek gyógyítására ,rajzoltam zöld filctollal szimbólumokat a bőrfelületére, gyógynövényekből készült teákat. repce mézes vajas kenyeret mert  nem csinál savat, ezüst kolloidot, gyulladás csökkentés végett ,  ION Extrás lúgos vizet a sav csökkentésére.méreg erős húslevest. Vércsoport diéta szerinti ,és a  makrobiotikán alapuló étkezés  látszott a legalkalmasabbnak.

 Egy nap megkérdezte nem haragszom meg ha rajzol nekem valamit?

Miért haragudnék válaszoltam: A rajz a következő volt :

Legfelül egy seprún rodeozó Boszorkány

Középen SZERETŐ ÉDESANYÁMNAK kőrbe véve virágokkal

Alatta egy fortyogó Üst  ráírva  mérgező tea  amiből egy csövön át folyik a szájába a benne lévő folyadék.

Jót nevettünk rajta, meg értettem minden tiszteletem azoké akik képesek mert a muszály nagy  úr meginni. Nem tartoznak sajnos a ízletes teák csoportjába a gyomorbetegségekre ható növények.

Hosszú évekig szenvedtünk a tej allergiától  de csak addig mígrá nem jöttünk a valódi oára. Egy óra alatt képesek voltunk megszűntetni az

EFT-/ kopogtatós módszer/ technikával, a mai napig nem volt csalán kiütése.

Timi nem szereti  közölte Ő nem ajtó hogy kopogtassanak rajta a technika  nagyon hatásos ,de jelenleg szóba sem jöhetett.

 A tej allergiája 6 hónapos korban kezdődött a szoptatás után,csak a kecske tejet volt képes meginni . "A " vércsoporttal rendelkezik, így tejet alapjáraton nem fogyaszthat, de a csalánkiütés amit a tej fogyasztása okozott az az apukájától hozott lelki probléma volt  és nem az ővé.

Mondhatjuk genetikának is,de nem az: Édesapa egy részről sportolóként évekkel ezelőtt még engedélyezett tömegnövelő szereket ,továbbá fehérjét szedett.

Másrészről   

Édesapának .Elhatárolódási ,érintkezési ,elválasztási problémával kellett szembe néznie. Szociális érintkezés megszűnése anyával 6 hónapos korban.

Beszélgetéseink alkalmával elmeséltem neki az ÚJ GERMÁN MEDICINA LÉNYEGÉT  ,beszéltem  Dr Hammerről és az ő elképzeléseiről a betegségeket illetően ,hogy olyan hogy betegség nem létezik,csak egy intelligens programmal állunk szemben , amivel az agy képessé teszi a testet a lélekre mért csapás elviselésére.

 Közösen megnéztük a Szervatlaszban található tüneteire adott válaszokat , annak okait, lefolyásának menetét a  KA és MU szakaszra . Ez azért  tartottam nagyon fontosnak ,mert a  végleges gyógyulás előtt ami egy éjszaka alatt történt meg egy nagyon komoly mély repülés áll be mindenkinél Ő sem volt kivétel. Azokban a napokban újra végig ment az összes tüneten ami eddig fel lépett nála csak még erősebben, ha akkor nincs rá felkészülve a félelem egy újabb traumát okozhatott volna.

Állatorvos szeretne lenni.

 Dr Hammer a GNM és  dr Ihaleakala Hew Len   a HOPONOPONO munkájában az a közös ,hogy mind a ketten azt mondják a módszerüket mindenre lehet alkalmazni ,legyen az növény ,állat vagy maga az ember. Örültem neki amikor azt mondta októberben szeretne egy 4 napos tanfolyamon részt venni ,ahol jobban képessé válhat megérteni az egyetemes anatómiát,azt hiszem Ő lesz a legfiatalabb érdeklődő .

Elmagyaráztam a  GNM technika lényegét, hogy ezt tovább fejlesztette egy francia orvos,aki hosszú éveken keresztüli háziorvosként praktivált és ismerte a Hammer módszert.  Hammer Dr és az ő tapasztalatai alapján is elmondhatjuk  a betegség tünetei nagyon ritkán alakulnak ki az első lelki trauma elszenvedése után.

 Azzal egészítette ki Dr. Hammer munkáját,hogy azt mondja,  pl a Timi esetében most 16 éves tehát hasonló  lelki traumával már találkoznia kellett,

 8. 5.5 ,4,éves korában

továbbá figyelembe kell venni a gyermek születésétől számított 1 éves koráig  lévő 12 hónapot ,

az édesanya állapotát a terhesség alatt ami 9 hónap 

 a fogantatást megelőző 9 hónapot.

ez összesen 30 hónap

 Mi történt ezen idő alatt az anyukával, az apukával és a babával. Szoktam mondani minden bántás nélkül a gyermek és az állat egy külön fajhoz tartozik, azt hiszik,hogy mindenért Ők a hibásak. Bár mi is történik a családban azért csak ők okozhatták, miattuk alakult ki és ezért nekik kell felelni.

Továbbá 3 generációra visszamenőleg a családfát. mert nem minden esetben a páciens az akinek a tévés emlékképe idézi elő a jeleln életben lévő betegségét.

Timi esetében 

8 évesen vesztette el az imádott pit bull kutyáját akivel egy napon születtek,a mai napig ő a libling pedig azóta már sok kedvence volt.

4 éves kórból ered a dixleksziája .nyár volt a kisebbik fiam akkor fejezte be a 8. osztályt. Timi egy hónap alatt 4 évesen kívülről tudta a 8. os  magyar irodalom anyagot . Meleg nyári nap volt mi az előszobában tanultunk, Zsolti a barátaival fürödni készült. Timi megkérdezte elviszi e magával :  válasz  nem !  Az agy össze kapcsolta a tanulást az elutasítással és ettől a perctől kezdve tanulási  problémáink lettek,amit a kineziológiai vizsgálat  is megerősített.

majd rá kérdezett anya megyünk tanulni?   válaszom:

pillanat ,mindjárt csak öcsinek adok pénzt.

Évek teltek el mire rá jöttünk ,hogy amikor megkérdezem mi van a leckével ? minden esetben  az a válasz kaptam hogy mindjárt.

Továbbiakban megnéztük 3 generációra visszamenőleg az ősöket apai és anyai ágon. Nálam nem is volt egyszerű mert engem örökbe fogadtak. Volt mind dolgoznunk..

Megértette,hogy 100 % ban nem az Ő hibája de az Ő felelőssége ami vele történik és neki kell felelősséget vállalnia az életében mindazért amit megtapasztal . A vállat sorsát csak akkor tudja elvégezni itt a földön ha mentessé válik azoktól az emlékképektől amelyek megkeserítik a jelen életét.

A sorozatos sérülések, az állazok-emberek elvesztése,tanulási problémák.

Ahhoz ,hogy cselekedetei által szebbé és boldogabbá válhasson a világ embernek állatnak egyaránt első körben neki kellett a benne lévő téves emlékképektől megtisztítania a tudatalatti sötét bugyrát a hoponopo módszerrel.

" Fizikai problémák mindég a világ visszajátszódó emlékei.

A test és a világ:

a tudatalatti elmében találhatók:

„Visszajátszódó emlékek teremtményeiként, s csak ritkán inspirációkként  

A lélek önmagában nem állít elő élményeket, hanem úgy lát, ahogyan az emlékek látnak;

úgy érez, ahogyan az emlékek éreznek; úgy viselkedik, ahogyan az emlékek viselkednek;

és úgy dönt, ahogyan az emlékek döntenek.

Illetve ritkán úgy lát, érez, viselkedik és dönt, ahogyan az inspiráció lát, érez, viselkedik és dönt!

 A problémamegoldáshoz alapvetően fontos, hogy felismerjük, a test és a világ, nem önmagukban a problémák.

A test és a világ, csupán a tudatalatti elmében visszajátszódó emlékek hatásai, következményei! „

                                                                                                                                             dr Ihaleakala Hew Len "  

Két héten keresztül éjjel nappal a következő meditációs zenéket,sejt stimulálásra használható Hz hallgatta:

http://www.youtube.com/watch?v=100jyoCAC9g&playnext=1&list=PL47CEA72A9EC299EA&feature=results_main

http://www.youtube.com/watch?v=tgMQOAWeVs0&playnext=1&list=PL66BB029B2F2B3CED&feature=results_main

 Csakra meditáció alkalmával a lejátszó hangfalai a teste köré voltak elhelyezve. és itt jött az én legnagyobb felelősségem .

Nekem ugyan olyan intenzitással kellett dolgozni magamon,mint neki. Amikor én változom a hatására  megváltozik a világ körülöttem,ha az én lelkem gyógyul,gyógyul a környezetem is .


 SAJNÁLOM BOCSÁSS MEG SZERETLEK KÖSZÖNÖM


Timi problémája itt van az én világomban tehát Én is felelős vagyok érte, és ami benne meg van okként,  annak bennem is meg kell lennie.

A változás egy keddi napon következett be 2012. október 3.án délután 3 ig aludt amikor felkelt egy teljesen más gyermek kelt ki az ágyból. Azok a gyönyörű szemei a régi fényükben csillogtak ,nem mondom hogy már 100 % ban meggyógyult ,de 90 –ben igen. Éjszakánként még szólnak a sejtekre ható Hz.,vigyázni kell hogy mit és hol eszik, kapja a teákat ,na jó már sokkal kevesebbet,és az ezüst kolloidos lúgos vizet ,de jól van .

A feladat a C vitamin hiány megszüntetése .amit a betegség alatt  nem szedhetett.

Az öngyógyítás és az önmagunkkal való munka mesterévé kell válnunk…

 2012. írunk

 A földi sík átalakul. Hogy résztvevőként vagy szenvedő szemlélőként veszünk benne részt, az már a Mi  döntésünkön múlik.…

"Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől.

A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. Csak ez számít, semmi más." (Szepes Mária)

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 1
Heti: 1 182
Havi: 8 765
Össz.: 1 919 493

Látogatottság növelés
Oldal: A GYÓGYULÁSHOZ VEZETŐ ÚT
GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »