GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!


lo_061.jpg


 Élj lelkednek azzal a részével, amely halhatatlannak tudja magát, és nem fél a haláltól.

A léleknek ez a része a szeretet.

!

EGY VERSENYLÓ NAPLÓJÁBÓL III:

"részlet"


Ezen napló részletek azzal a szigorú feltétellel oszthatók meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve a mű forrása feltüntetésre kerül. www.szelidgyogymodok.hupont.hu


A KIMONDOTT SZÓ HATALMA!

MIELŐTT KINYITOD A SZÁD ,HOGY MEGSZÓLALJ,GONDOLGOZZ EL AZON MIT FOGSZ MONDANI ÉS ANNAK MI LEHET  A KÖVETKEZMÉNYE.

Érdekes és tanulságos napon vagyok túl. Nem viselkedtem valami szépen  ezért kivettek a legelőről és egy nagy karámba tettek át.

Nem is értettem miért ?,Én nem csináltam semmit csak futkároztam!  Állítólag a viselkedésemmel megzavartam a környezetem nyugalmát. Úgy kezdődött, hogy pár nappal ezelőtt új ló érkezett a lovardába. Nem tudom mire játszotta meg magát, de nagyon fent hordta a fejét! a kikötőnél egymás mellé kerültünk ,és képzeld belém csípet!!!!

Ekkor még disztingváltam magam ,Timi rá szólt,és figyelmeztette, hogy jó ha tudod : két lóval jó jóba lenni az egész lovardában és abból az egyik Én vagyok !,de meg sem hallgatta.

Na gondoltam eljön majd az Én időm nem leszel Te csak pár napig elkülönítve ,jössz Te még az Én utcámba!

Ez a nap ma el is ékezett,reggel a lovászfiú bevezette a legelőre oda baktattam mellé és halkan megkérdeztem 

Emlékszel rám? Szeretsz Futni? mert én nagyon ! Mennyit futsz százon?

csak azt nem tettem hozzá hogy órákon keresztül!

Szegény pára fél óra után kidőlt min egy lisztes zsák,és könyörögve nézett rám.

 Esküszöm eszem ágában nem volt  bántani,de hogy ilyen pancser legyen!

Semmi kondíció ,de az arcunk az nagy !és ekkor jött a fiú és kivezetett. Szemem sarkából figyeltem még egy óra múlva is ugyan ott feküdt,nem baj majd megtanulja a tiszteletet.

Délután megérkeztek kis gazdámék,jött vele az anyukája is!

           Na  azért van  akitől Én is tartok  Ő az,  imádom csak ha megjelenik tuti valami új teát kapok … jujjj…,, de nem haragszom rá mert tudja mit csinál, hat is csak tudod  az ízük,csak  az lenne egy picivel jobb

   Megígérte,hogy nyárra már jobb lesz ! Nagyon várom!

 de most nem ez történt.

 Feltűnően csendes volt Ő akit máskor ágyúval sem lehet lelőni és pattog mint a gumilabda annyi energiája  hogy egy 100 fős falu áram ellátására elég lenne szomorúan lépkedett mellettem amint kivitt legelni. .Picúr ez alatt segített lelovagolni egy másik lovat,hogy ne keljen jártatóba tenni mert azért az nem olyan, mint amikor valaki fel ül rád és meg simogat. Megpróbáltam bögdösni a fejemmel,minden tudásomat összeszedtem ,mert valahol egyszer azt olvastam hogy ha rá koncentrálunk és  agyunk frekvenciáit egy szintre hozzuk a szíveink segítségével az emberek is képessé válhatnak az állatokkal való kommunikációra .

          Na hajrá nem lehet ez olyan nehéz ,Ő is képes rá amikor nekem fáj valami akkor nekem is menni fog !

  Hát…nem tudom az övé  éppen akkor hol volt de ,de az istenért sem sikerült. Már éppen azon voltam ,hogy  fel adom ,amikor elkezdett beszélni,és elmondta, hogy egy életre meg tanulta a gyakorlatban ,amit elméletben  mindég elmond másoknak ,hogy a

KIMONDOTT SZÓNAK TEREMTŐ EREJE VAN!

ÉS  NEM MINDEGY ,HOGY HA KÉRSZ HOGYAN? MIKOR ?  MIT KÉRSZ?  KINEK?

miért baj ez? gondoltam  Ez nekem egyre zavarosabbá vált és vártam,hogy végre kisüssön a nap és megvilágosítsa az elmém ! mi a fene történt?  végre belekezdett,de amit mondott az nem nagyon tetszett.  Eltűnődtem vajon  miért kapom ezeket az álmokat, történeteket amik tanulságosak igaz ,de valahol nagyon szomorúak ? Nekem mit kell belőle megtanulnom?

Elmesélte, hogy reggelre a megmaradt három bohókás kiskutyából kettő elpusztult,de az érdekes nem ez a történetben hanem az ,hogy

a kettő nem is volt beteg , akinek pedig csak pár órája lett volna hátra az vígan ugrándozott a kertben:

     Tudod mondta:

 három nagy és öt négy hónapos kölyök kutyánk volt még egy hónappal ezelőtt,irtó  murisak voltak.

 Pötyit egy forintért vettem  négy hetesen pipettából etettük,és a szürke anya cicám nevelte fel, .Genit itt egy lóversenyen tombolán nyertük

a Kormi karácsony szent este lett volna egy éves.

Pőtyinek volt öt csodálatos fajtáját tekintve gezemice korom fekete kölyke augusztus 20. án születtek.

Mindegyiknek volt valami jellegzetessége a legnagyobbnak   fehér szakálla volt.. Elszerettük volna ajándékozni, Őket vagy fel tenni a netre de ez valami ok miatt soha nem jött össze .

Karácsony előtt két nappal méreg miatt ami egy nap  alatt hatott  mind a három nagy kutyus elpusztult.   Itt már kezdtem kiakadni, hiába volt minden tudásom nem tudtam rajtuk segíteni és itt még nem volt vége .

A  legszebb kölyköt elajándékoztuk ,új év után pár nappal hívtak, hogy nagyon szomorú biztos hiányoznak a testvérei,főleg a legkisebb ,egy ici pici kiskutya,aki bent aludt a gyerek szobában. Voltunk olyan hülyék hogy átvittük ,és ezzel hazahoztuk a betegséget, hiába voltak beoltva .

A kutyus másnapra elpusztult. Papáék szerettek volna még egyet és mi adtunk,bár ne tettük volna! Amikor jöttek érte a pici kiszaladt az utcára a szomszéd kutyája elkapta ,nem lehetett megmenteni, mikor este  lefeküdtem úgy rázott a sírás hogy alig tudtam abba hagyni,  Én is feltettem  a kérdést :

      Miért? Nem volt még elég?

egyszer csak egy kedves hangot hallottam nyugalom és erő sugárzott belőle

   A  miért re a válasz a következő

bunyek_009.jpg

Nézz a dolgok mögé, lásd azt ami a szemnek láthatatlan ,légy büszke arra, hogy hozzátok minden állat befejezni jön a karmikus ciklusát, kölcsönösen tanítjuk egymást és ha szükséges gyógyítunk titeket, Mi már nem születünk újjá,de fogadd el még közülünk kettő el fog menni. Ezt a mondatát akkor nem is hallottam meg !

Körülbelül egy órát hallottam a hangját ahogy beszélt ,éreztem a belőle áradó önzetlen szeretetet,és azt a hatalmas tudást amivel rendelkezett,beszélt az élet nagy dolgairól  a szolgálatról de a többire nem emlékszem,elaludtam. Mamáék másnap értesítettek, hogy a kutyus beteg  átmentünk ,kihívtuk az orvost,de  Ő csak intett a kezével, hogy vége hadjuk békében elmenni .Nem kívánom senkinek amit ott átéltünk annak ellenére, hogy eddig a napig azt hittem képes vagyok nem csak tanítani hanem meg is élni a halál fogalmát,annak igaz jelentésével. erre mondják                

Akasztják a hóhért”

 Otthon már csak hárman voltak,siettünk haza megnézni Őket, jól voltak.  Fél kettőkor hajnalban felébredtem, Cézi elment : menj békével mondtam :,mama délelőtt hívott és megerősítette .

Reggelre a legnagyobb szuka fehér szakállas beteg lett ,láttam nincs mit tenni,egy ideig hajlandó volt a gyógyszert bevenni ,majd elfordította  a

fejét. Megértettem és elfogattam az akaratát  kész vége ,nincs jogom kínozni tovább.

Gyarló ember vagyok én is ,este  újra rám tőrt a sírás és akkor azt kértem :

Istenem  bármilyen kérésem volt mostanában  töröljétek ,nem érdekel csak Ő gyógyuljon meg!

 Jutka szomorúan  rám nézett és azt kérdezte  Figyeltél mit mondtam ? 

nem- nem értettem ezzel mit akar mondani

Én csak egy egyszerű verseny ló vagyok!! csendben válaszolt

azt kértem

    Ő gyógyuljon meg !    

 Rosszul kértem és az Univerzum  aszerint cselekedett !

Nem azt mondtam, hogy Kérlek Uram add ,hogy mind a három kutyám egészségesen, boldogan éljen  az új gazdájával

Nem-nem ezt mondtam .Az eredménnyel nagyon hamar szembesülnöm kellett.

Korán reggel kimentem megetetni az állatokat és akkor hasított belém hogy mit tettem!

A beteg kutyám meggyógyult, a másik eltűnt és csak napok múlva került elő, honnan nem tudom,mert mindent átnéztünk érte oda feküdt meghalni ahol a testvérei,de  a másik kutyus  halott volt.

            És  Ő a fehér szakállú szuka élt és vígan ugrándozott   farkát csóválva jött felém

  Ekkor eszembe jutottak Jézus szavai a Bibliából

    A kimondott szónak hatalma van ,ember tudd hogyan fogalmazod meg gondolataid,  

            hogyan fohászkodol hogyan kérsz ,milyen érzelmi töltéssel teszed mert azt kapod  

 amit kértél!

Szomorúan indultunk vissza a legeltetésből ,de ekkor egy óriási  kajla fülekkel rendelkező ,fehér szakállas írtó muris kiskutya rohant felénk lélekszakadva.

Mint ha ezer éve ismert volna úgy kéreckedett fel a hátamra.

lo.jpg

Akkor ott úgy éreztem , hogy egy életretartó örök baratság kezdetének vagyunk részesei.

Azóta is minden nap kijön játszik a többi kutyával, és minden áron kiakarja csenni a  tálamból műzlimet .

  Kedves Naplóm !

ma is tanultam valamit az élet nagy dolgairól :

Tudom ,hogy ettől a naptól kezdve már nem fogok ilyen szomorú történeteket mesélni mert megértettem ma:


Tévedünk, ha azt hisszük, a jóságért nem kapunk jutalmat, és a gonoszság bűntetlenül marad. Az életben igenis létezik valódi igazságosság. Miért? Mert a jó és a rossz emlékek megmaradnak a világunk memóriájában, és amikor megtorlásra, vagy jutalomra kerül sor, azt hisszük, véletlenek történnek velünk.

Jobb, ha tudod – minden szó számít.
 
 Vigyázz arra, hogy beszélsz, vagy viselkedsz. Minden gondolat, tett és szó jelentőséggel bír.


Ne kívánj soha rosszat felebarátodnak csak azt amit tenmagadnak.

A családtagok jó szándékához kétség sem férhet,ők csak óvni szeretnének az ima a vizualizáció erejével,csak hogy a mögöttes félelmük ereje több bajt okoz  mint hasznot.

Inkább ,ne kérj  semmit mert nem tudhatod nekik akkor és ott mi a jó

Nem az Ő szemükkel látod a világot, nem tudhatod mit kell nekik megtapasztalni,megtanulni.  

  Megakadályozod, hogy a saját kárukon tanuljanak

  Legnehezebb ezért ezeket az energiákat felismernie,közömbösítenie az illetőnek ,mert barátoktól  családtagoktól jön.

Szeretteid esetében ,Ne konkrét célért imádkozz,

kérd hogy  az univerzim segítse Őt a lelki útján ,hogy megtanulja,és megtapasztalja mind azt amiért le született.

Úgy érzem ezt hívják

 ŐNZETLEN SZERETETNEK

                                                                                                                             2010.02.30

                                       TABAK

        

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 261
Heti: 1 925
Havi: 8 779
Össz.: 1 883 271

Látogatottság növelés
Oldal: EGY VERSENYLÓ NAPLÓJÁBÓL III.
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »