GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 

ionxtra_center_japan_1.jpg

Ionxtra

Figyelmébe ajánlom mindazoknak akik, izületi problémával küzködnek, vagy csak frissebben  dinamikusabban,energikussan szeretnének élni.

Jobb teljesítményt szeretnének elérni a sportban .

Nagyon jól és eredményessen használható a lovassportban is

az igénybe vett versenylovak regenerálására!

Ismerőseink,között több olyan van aki már régóta használja önmagán és lovain .

Tapasztalataik alapján bátran merev ajállani mindenkinek!


Az ionxtráról bővebben olvashattok a 

www.ionxtra.com

honlapon.

Az itt megjelentetett információk 100% ban a honlapról lettek letöltve figyelemfelkeltés miatt a teljesség igénye nélkül!


"ionXtra® termékek egy speciális alkalomra készültek

 Ezt úgy hívják active life™ & relax night™"


zuhatag.jpg 

Japán kutatók az 1950-es években a Hokkaido szigetén található vulkáni tavak gyógyhatását vizsgálva egy speciális kőzetre bukkantak, amelynek tulajdonítható ezen vizeknek az emberi egészségre gyakorolt pozitív hatása. A kutatási eredmények hatására a kőzet lelőhelyéül szolgáló területet 1965-ben a Japán nemzeti örökség részének nyilvánították.

5 éves kutató-fejlesztő munka eredményeként a nanotechnológia lehetőségeit maximálisan kihasználva összeállítottak egy természetes, mikroporózus kristály-részecskékből álló ásványkombinációt (ionXtra®). Az ionXtra® és módosult alakjai többek között titánium-dioxidot, mangán-oxidot, vas-oxidot, alumínium-oxidot, szilicium-dioxidot, cinket, kalciumot, klórt, káliumot, magnéziumot is tartalmaznak.

Az ionXtra® anyag a „Földanya” alapinformációit hordozza és közvetíti az emberi szervezet számára.

Az ionXtra® természetes úton generál az emberi szervezet számára hasznos és nélkülözhetetlen negatív ionokat, hosszúhullámú infravörös sugarakat és az egészséges sejtek rezgésével megegyező biorezonanciás rezgést. 

 

ionextra_1.jpg 

 Az ionok a levegőben található pozitív vagy negatív töltéssel rendelkező részecskék. A pozitív ionok a tudomány jelenlegi állása szerint károsak az emberi szervezetre. Pozitív ionokat bocsátanak ki az elektromos eszközök, a kemikáliák, a por, a pollenek, a levegő szennyezettsége stb.

A negatív ionok olyan molekulák, amelyek egy elektrontöbblettel rendelkeznek és ezen tulajdonságuk eredményeként baktériumölő és fertőzésmegelőző tulajdonsággal is bírnak. Negatív ionok nagy mennyiségben találhatók tenger- és vízpartokon, vízesések közelében, eső vagy záporok után. A negatív ionok hatásai az emberi szervezetre:
(
Forrás: JG Llaurado, A Sances, JH Battocletti. Biologic and Clinical Effects of Low-Frequency Magnetic and Electric Fields Springfield, IL: Charles C. Thomas, 1974.)
- a negatív ionokban gazdag levegő elősegíti a sejtek oxigénfelvételét
- javítja az ember közérzetét, a vízesések, óceánok, hegyek tiszta, friss levegőjét varázsolja a lakóhelyiségeinkbe
- pozitívan befolyásolja az agy szerotonin termelését, ami rendkívül kedvező az alvászavarok, valamint pszichés megbetegedések (depresszió, félelem, hirtelen hangulatváltozások, SAD) esetén
- segíti az asztmás, allergiás (bronchitis, sinusitis), krónikus légzőszervi betegségben (COPD) és krónikus légzőszervi allergiában szenvedő betegek gyógyulását
- növeli a sportolók fizikai teljesítményét, segíti gyors regenerálódásukat
- a levegőben feldúsult negatív ionok hatására kimutathatóan csökken a légzés és a szív frekvenciája, ami a vér nagyobb oxigéntartalmával van összefüggésben; javítja az agy koncentrálóképességét, a munkavégzés hatékonyságát, számítógépes munkahelyeken csökkenti a monitorok által keletkezett pozitív ionok negatív hatását (elektroszmog);
- frissíti a légkondicionálás miatti száraz, pozitív ionokkal teli levegőtű

Az ionXtra® által kibocsátott hosszúhullámú infravörös sugárzás spektruma hasonló hatással bír az emberi testre, mint a napsugárzás hosszúhullámú infravörös spektruma. További előnye az, hogy jelentősen növeli a negatív ionok hatását.

Az infravörös sugárzásnak tulajdonított, világszerte publikált élettani hatások:

A legutóbbi 25 év során japán és kínai kutatók és orvosok végeztek beható kutatásokat az infravörös kezeléssel kapcsolatban és számos kimagasló eredményről számoltak be. Japánban orvosokból és fizikoterápiai szakemberekből álló „Infravörös Társaság” működik, amely tovább kutatja és alátámasztja az infravörös sugárzással végzett kezelési módszerek élettani hatásait. Német orvosok több mint 80 éve használják a teljes testi infra kezelést önálló formában. A páratlan kutatási programok eredményei megdöbbentőek: az infravörös terápiák használata után az ellenálló képesség és a szervezet méregtelenítési teljesítményének jelentős javulását tapasztalták. A kezelés következménye a fehérvérsejtek és makrofágok számának emelkedése, azon vértestecskéké, amelyek mellénk állnak a betegségek elleni küzdelemben. Legfontosabb felfedezés a szervezet redox-potenciáljának befolyásolása az infravörös sugárzás segítségével. Az emberi életfolyamatok számára káros, ellenőrizhetetlen oxidációs reakciókat leépíti (oxidatív stressz, a mérgező reakciók, az életfolyamatok bionegatív oxidációja).

Ebből adódóan az ionXtra® therapy™ használata kiváló házi gyógymód minden olyan megbetegedés ellen

,amelyek a tudomány mai állása szerint a szabadgyökökre vezethetőek vissza, azok minden mérgező, oxidatív reakciójával együtt.

Ezek pedig napjaink leggyakoribb, elsősorban krónikus betegségei.

Az ionXtra® therapy™ által kibocsátott, a bőr alatt 4-5 cm mélységig eljutó infravörös sugárzás mély behatolásának köszönhetően a bőrfelületekre, az izomszövetekre és a belső szövetekre is intenzív hatást fejt ki.

Az ionXtra® therapy™ való kezelés sokrétű, pozitív hatása teljes összhangban áll a természetgyógyászattal.

Ezek a hatások a test szabályzó mechanizmusának élénkítéséből erednek.

A terápia segíti a szervezetet abban, hogy a betegséggel fenyegető állapotokat saját maga hidalja át az immunrendszer ösztönzésével, az ellenálló képesség növelésével, az öngyógyító erők felszabadításával, ill. a testfunkciók összhangba hozásával.

Az ionXtra® therapy™-nál nincsenek életkorbeli korlátozások, a legjobb természetesen az, ha már gyerekkorban, ifjúkorban vagy akár a középkorú emberek is elkezdik a használatát. Az idősebbek számára pedig kifejezetten áldás az öregedés elleni harcban. A terápia használata teljesen biztonságos, a tudomány és a kutatások mai állása szerint sem kóros, sem káros mellékhatásai nem ismertek.

Főbb alkalmazási területei:

- méregtelenítés, immunerősítés
- szív- és érrendszeri megbetegedések 
- koszorúér-megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérnyomás megelőzése
- diabetes kezelése
- keringési rendszer javítása
- izom- és mozgásszervi megbetegedések
- zúzódások, húzódások, sportsérülések
- reumás, ízületi gyulladások esetén fájdalomcsillapítás
- fül-, orr-, gégebetegségek
- bőrbetegségek kezelése
- asztmás és allergiás megbetegedések kezelése
- menstruációs görcsök enyhítése
- fejfájás, migrén
- öregedési folyamatok lelassítása
- potenciaproblémák megelőzése és kezelése
- reprodukciós probléma (elvetélés, koraszülés)
- növeli az életerőt és az életegyensúlyt
- növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben
- a szervezet hidratációs folyamatainak erősítése
- bőrápolás, kozmetika
- az ionXtra® therapy™ méregtelenítési és immunrendszer-erősítő hatása indokolja alkalmazását a daganatos megbetegedések elleni harcban is, úgy a megelőzésben, mint az utókezelésben egyaránt

Az ionXtra® therapy™ fő hatásai a hosszúhullámú infravörös sugarzás és a negatív ionok generálása, amelyek kiemelten jó hatással bírnak az emberi szervezetre és környezetre. Valamint az egészséges sejtek rezgésével megegyező harmonikus rezgés. Ez a biorezonancia a szervezet sejtszintü folyamatainak befolyásolásával beindítja és serkenti a szervezet önregenerációját.

 

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.Manapság egyre többet hallunk a természetgyógyászok és holisztikus szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis alkalmazásáról.

 

Sokan azonban kételkednek, hiszen az orvoslásnak olyan módszere ez, amely a hullámtanban kevésbé járatos emberek számára inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak. És miért is hinnénk el azt, amit nem értünk?

 

Lássunk tehát egy közérthető magyarázatot a biorezonancia működéséről, és hogy milyen lehetőségeket tartogat számunkra a biorezonancia terápia...

 

„A XXI. században már idejét múlttá vált az a newtoni fizikát félreértők által hangoztatott felfogás, miszerint az anyagi világ különálló és egymástól független szilárd testekből tevődik össze.

 

A modern tudomány ma már arról beszél, az általunk érzékelhető fizikai síkon megtapasztalható világ egy igen bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló, érzékenyen összehangolt rendszer.

 

Ezen belül az emberi szervezet sem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.”

 

Lednyiczky Gábor
Hippocampus, Electromagnetic bio-communication

 

A jövő tudománya

A holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben.

 

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

 

A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és ezen rezgések újrahangolásán keresztül, új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

elf_ion_e.jpg
 
Rész és egész

A földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatások eredményeképpen egy rendkívül alacsony, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt (Winfried Otto Schumann, München, 1952). Ennek a természetes elektromágneses rezgésnek sokáig nem is tulajdonítottak jelentőséget.

 

A Schumann-hullámok 1978-ban kerültek az érdeklődés középpontjába, amikor kiderült, hogy megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz-es alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippocampusban.

brain_wave_suman_hullam.jpg

 

Mint később kiderült, a Schumann-hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos.

 

Ez az elektromágneses (EM) tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk

 sejtjeinek másodpercenkénti sokezer kémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.

 

A NASA megfigyelései igazolják, hogy az űrállomásokon

, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul.

Ennek a felismerésnek köszönhetően, a Schumann-hullámokkal megegyező elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomásokon, hogy az űrhajósok egészségi állapotát fenn tudják tartani.

 

A kutatások során azonban felismerték a lehetőségét annak is, hogy ezeknek az elektromágneses erőtereknek a szabályozásával a legénység egészségi állapotát a távolból felügyelni és szükség esetén gyógyítani is lehetséges.

 

Ahogy az a tudományos felfedezésekkel lenni szokott, a biorezonancia kutatás is felgyorsult a NASA érdeklődésének köszönhetően.
 
Rezgés az egész élet 

Sok kicsi sejt, sok kicsi rezgés...

az emberi testet sejtek, szövetek alkotják, melyek mindegyike táplálkozik, energiát termel és funkciójának betöltése közben valamilyen anyagcsereterméket hoz létre. Már az 1980-as években F. A. Popp utalt rá, hogy a testünkben másodpercenként vegyi folyamatok milliárdjai (3x1016 vegyi folyamat/sec) mennek végbe. Ez sejtenként és másodpercenként közelítőleg 7.000 kémiai reakciót jelent.

 

Mae Wan Ho, a genetikus biokémia doktora fedezte fel, hogy a sejtek minden biokémikus folyamatát megelőzi egy elektromágneses aktivitás. Ezzel megszületett a biológia egy új korszaka, a kvantum-biológia.

 

"Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása."

                              dr. F. K. Bellokossy (Denver, USA)

 

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál.

 

A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára. 


 
A hullámok ereje

 

A biorezonancia alapját az a megállapítás képezi, hogy az anyagnak van egy materializálódott formája és van egy elektromágneses tulajdonsága is. Vagyis, ahogy a különböző elektronok mozognak a molekulákban, állandó kölcsönhatásban, kommunikációs összeköttetésben állnak a környezetükkel.

 

Mivel az emberi szervezet több milliárd sejtből épül fel, számos folyamatnak kell egyszerre tökéletes sorrendiséggel megvalósulnia. Ez óriási szervezési munkát és megfelelő sebességű irányítást igényel. Elég egy-egy kis kicsúszás, és már nincs is megfelelő sorrend, vagy megfelelő alapanyag a következő sejt-művelethez.

 

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál. Az eljárás lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra (és abból akad bőven)a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor ez az elváltozás mérhető és még idejében helyrehozható.

 

 

Ahhoz hasonlíthatjuk, mikor egy zeneszám hallgatása közben a hangulatunk megváltozik. Ha rossz a kedvünk, a kedvenc zenénk meghallgatása helyrehozhatja lelki állapotunkat. A hibásan működő sejtjeink "rosszkedvűek", az ionXtra® terápia  pedig a "kedvenc zenéjük", amely rendkívül finom, alacsony intenzitású rezgésekkel újra felhangolja sejtjeinket.

 

Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. A rezonancia tulajdonképpen a különböző hullámoknak a találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában.

 Tehát míg egyes hullámok erősítik, mások gyengítik vagy teljesen kioltják egymás hatását.
 
Sejtbeszéd

sejt.jpg

W. Ross Adey baromfiból származó agysejteket vizsgálva arra jutott, hogy a sejtek rezgésekre tanúsított reakciója a frekvenciától és a jel intenzitásától is függ. A jelek továbbítása a szövetekben lévő proteinláncok közötti gyenge kötőerőnek köszönhető.

 Ezért csak akkor léphet fel a jeltovábbítás, ha az elektromos impulzus elég intenzív ahhoz, hogy gerjessze ezeket a proteinláncokat, de nem olyan nagyfokú, hogy attól a láncok szétváljanak.

 

A sejtek tehát megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be.

Ezért javításukhoz ismerni kell, hogy melyik típusú sejt, milyen frekvencián kommunikál, mert mindegyik sejtet a saját nyelvén kell megszólítani.

 

Ezt a kommunikációs rést Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. Ennek köszönhető, hogy az ionXtra® therapy-nak nincsen káros mellékhatása, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket mégcsak meg sem hallják a sejtek. 


Ok és okozat 

Alaptézis, hogy nincsen patológiás működés patológiás rezgések nélkül. Tehát a betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában.

 

Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük.

 

Az ionXtra® therapy™ lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha egészséges harmonikus hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg. 
 
Víz emlékezet

vizkristaly.jpg

 kérdés már csak az, hogy mennyi ideig tartható fenn ez az információ a sejtekben.

 

A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket, és pedig a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével. Természetesen ennek a vízmemóriának az információhordozó képessége nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is.

 Az ionXtra® intelligent water™ termékek használata eredménye kép a szervezet sejten belüli és sejten kívüli vízháztartása egyaránt emelkedik, mivel hidratáló hatása a hagyományos ásványvíz akár háromszorosa is lehet. Az ionXtra® active life™ és ionXtra® relax night™ termékeknek köszönhetően a szervezet sejtszintü folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti és optimális szinten tartja a szervezet önregenerációját.

 

A víz molekula dipólusos tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy az egyik oldala inkább negatív, a másik oldala pedig inkább pozitív. A negatív a pozitívval kapcsolódik össze, így ezek a térben óriási variációs lehetőséggel képesek elrendeződni. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét.

 

Sajnos ez a tároló nem örök, hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket, viszont az ionXtra® therapy™ a harmónikus,  rendkívül finom, alacsony intenzitású rezgésekkel újra felhangolja sejtjeinket.A biorezonanciának két ágazata van.

Az egyikben a beteg rezgéseinek mérése után azok specifikusan módosítva visszavezetésre kerülnek a páciensre.

Ezzel mód nyílik a diagnosztikára és a személyre szabott terápiára is. Hátránya a terápiás alkalmazásban, hogy bár vivőanyagokkal napokig fenntartható az elektromágneses stimuláció, jelentős eredmény csak hosszabb távú kezelésekkel érhető el, ami pedig jelentős költséggel jár.

 A biorezonancia másik iránya,

a bárki által könnyen használható,

kifejezetten otthoni alkalmazásra fejlesztett ionXtra® therapy™. Ezek diagnosztikai célokra nem alkalmasak, de különböző terápiákra annál inkább, Az ionXtra® terápia segíti a szervezetet abban, hogy a betegséggel fenyegető állapotokat saját maga hidalja át az immunrendszer ösztönzésével, az ellenálló képesség növelésével, az öngyógyító erők felszabadításával, ill. a testfunkciók összhangba hozásával. Használatukkal orvosi felügyelet nélkül tartható fenn a folyamatos elektromágneses biostimuláció.


TERMÉKEK a TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL:


      ionXtra® wrist band™ (csuklópánt) / férfi /női


ionxtra_wrist_bandcsuklopant.jpg 


 

 ionXtra® elbow supporter™ (könyökpánt / férfi női


konyok_pant.jpg 

A könyökpánt belső felületére szitázásos technológiával felvitt, svájci

szilikon gyantába

(környezet- és bőrbarát anyagba) kevert ionXtra®

Textile™ alapanyag került, amely a könyökpánt teljes felületén fejti ki

jótékony hatását.

- Sejt szinten felgyorsítja a méregtelenítési és beépülési folyamatokat. 
- Koszorúér-megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérnyomás

  megelőzésére kiválló. Javítja a keringési rendszert.
- Kiválló segítség a diabetes-es betegeknek.
 
- Felgyorsítja a rehabilitációt a zúzódások, húzódások, sportsérülések

   esetén. 
- Csillapítja a fájdalmat a reumás, ízületi gyulladások esetén.
- Növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben.
- Serkenti az adrenalin illetve endorphin termelést.
 
- Erősíti a szervezet hidratációs folyamatait.
- Növeli az életerőt és az életegyensúlyt.


                         IONxtra térdpánt férfi/női


                                        terd_pant.jpgA térdpánt belső felületére szitázásos technológiával felvitt, svájci

szilikon gyantába

 (környezet- és bőrbarát anyagba) kevert ionXtra®

Textile™ alapanyag került, amely a térdpánt teljes felületén fejti ki

jótékony hatását.   

- Sejt szinten felgyorsítja a méregtelenítési és beépülési folyamatokat. 
- Koszorúér-megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérnyomás

   megelőzésére kiválló. 
- Javítja a keringési rendszert.
- Kiválló segítség a diabetes-es betegeknek.
 
- Felgyorsítja a rehabilitációt a zúzódások, húzódások, sportsérülések

    esetén. 
- Csillapítja a fájdalmat a reumás, ízületi gyulladások esetén.
- Növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben.
- Serkenti az adrenalin illetve endorphin termelést.
 
- Erősíti a szervezet hidratációs folyamatait.
- Növeli az életerőt és az életegyensúlyt.


            ionXtra® extreme socks™ (extrém zokni)


                                  zokni.jpg

                                    

 

A zokni külső felületére szitázásos technológiával felvitt, svájci

szilikon gyantába(környezet- és bőrbarát anyagba)

 kevert ionXtra® textile™ alapanyag került, amely a zokni teljes

felületén fejti ki

jótékony hatását.

- Sejt szinten felgyorsítja a méregtelenítési és beépülési folyamatokat. 
- Koszorúér-megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérnyomás

megelőzésére kiválló. 

- Javítja a keringési rendszert.
- Kiválló segítség a diabetes-es betegeknek. 
- Felgyorsítja a rehabilitációt a zúzódások, húzódások,

   sportsérülése esetén. 

- Csillapítja a fájdalmat a reumás, ízületi gyulladások esetén.
- Növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben.
- Serkenti az adrenalin illetve endorphin termelést. 
- Erősíti a szervezet hidratációs folyamatait.
- Antibakteriális hatása miatt megszünteti a kellemetlen szagot


                  ionXtra® waist belt™ (derékpánt)


                                     derekpant.jpg

     


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 261
Heti: 1 999
Havi: 8 853
Össz.: 1 883 345

Látogatottság növelés
Oldal: IONXTRA -SEGÍTSÉG MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁKRA
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

A derékpánt belső felületére szitázásos technológiával felvitt, svájci

szilikon gyantába (környezet- és bőrbarát anyagba) kevert

 ionXtra® textile™ 

alapanyag, amely  derékpánt teljes felületén kifejti hatását-

Sejt szinten felgyorsítja a méregtelenítési és beépülési folyamatokat. 

- Erősíti az immunrendszert. 
- Javítja a keringési rendszert. 
- Felgyorsítja a rehabilitációt a zúzódások, húzódások, sportsérülések

   esetén. 
- Csillapítja a fájdalmat a reumás, ízületi gyulladások esetén.
- Növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben. 
- Potenciaproblémák megelőzése és kezelése kiválló segítséget nyújt

  férfiak részére.

- Enyhíti a menstruációs görcsöket.
- Javítja a bőr általános kondícióit.
- Serkenti az adrenalin illetve endorphin termelést.
- Növeli az életerőt és az életegyensúlyt.