GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 

uj_german_medicina.jpg

  Germán Gyógytudomány 

 

Ez a  honlap NEM a Germán Gyógytudomány hivatalos honlapja  

hivatalos : http://germangyogytudomany.hu/

 2010 tavaszán találkoztam az Új Germán Medicinával. először, mint természetgyógyász érdekelt, újdonság volt Párhuzamososan az EFT-vel és a Hoponopono módszerrel. Októberben szükségem is lett rá. A sors megmutatta számomra, hogy hogyan működik az ember szervezete , az elme ami pillanatok alatt képes építeni és ugyan olyan gyorsan rombolni . Hogyan vagyunk képesek az elme ,a stressz a gondolatainkkal 24 óra alatt rákos daganatot produkálni , és hogyan lehet 1 hónap alatt mindezt el mulasztani.

2008 végén  hagytam abba egy sikerekben gazdag pénzügyi pályafutásomat,továbbiakban természetgyógyászattal foglalkoztam 2009 végén külföldre mentünk .Hazajövetelünk után felelőtlenségnek tűnik,de mindennel foglalkoztam ,főleg a lányom lovas karrierjével, a ló felkészítésével de nem azzal hogy nekem biztosításom legyen. 

 2010 októberében egy megyei döntőn a lányom súlyos balesetet szenvedett. Az egyik akadály felett a ló ledobta a hátáról olyan körülmények között amilyet még senki nem látott. A rostok elszakadtak a lovagló izomban. Egy évig nem ült lóra. Ma már jól van,és újra élvezi azt amit csinál. A ló boldog nyugdíjas éveit éli Vác mellett egy csodálatos farmon . Haza ért. Ő volt Timi számára a nagy tanár,fájdalmas volt de ő volt az, aki mindenre megtanította amit egy ló csak tudhat. Én akkor mondtam mindent a lónak csak jót nem .Egy óra leforgása alatt rosszul lettem, nem tudom hogy jöttünk haza és mire a fürdésre került a sor már egy 10 forint nagyságú csomó volt a hónom alatt. Másnap az orvosnál jöttem rá hogy nincs TB.m és minden vizsgálatért fizetnem kell.

Rendeztem a dolgaimat  a szótártamban nem szerepelt hogy itt a vég Az igazi tanulás ekkor kezdődött el Az EFT-vel a tünetek megjelenése előtt 2 héttel  barátnőm ismertetett meg. Többek között az EFT technika segítségével ,/ fél álomban is a mondatokat mondtam / Szimbolika, Gyógynövények, Hoponopo, a tudatalattiban lévő téves programok törlése , az Új Germán Medicina alkalmazása tette lehetővé, hogy megértsem mi is történik a szervezetemben lelki agyi testi szinten  Sikerült.

 

Az Új Orvostudomány

A honlapomon felhasznált adatok a fentiekben megjelölt honlapról valók.

  http://germangyogytudomany.hu/

 

 Részlet  Dr. med. mag. Ryke Geerd Hamer életéből a kezdetek

Dr. Hamer orvosi és teológiai diplomát szerzett, és számos orvosi találmány fűződik a nevéhez (pl. a Hamer-szike). 1978-ban Olaszországban dolgozott ingyen (megélt a találmányainak jogdíjából),


 " Minden a saját hererákos „megbetegedésemmel” kezdődött 1979-ben, miután DIRK fiamat álmában az olasz V.E. Savoyai, trónörökös lelőtte, ill. egy lövéssel halálosan megsebesítette.  A fiam 1978. 12. 07-én, 4 hónappal a halálos lövések után halt meg.
Ma már tudom, hogy akkoriban egy hererákkal járó veszteségi konfliktust szenvedtem el. Akkoriban még nem ismertem ezeket az összefüggéseket, hanem csak sejtettem, hogy a Dirk fiam halálát követő 2 hónappal később jelentkező hereduzzanatnak valamilyen köze lehet az ő halálához. Sem előtte, sem utána nem voltak komoly betegségeim és elhatároztam, hogy amint lehetőségem nyílik rá, kutatásokat végzek arról, hogy a többi hasonló rákos betegnek nem volt-e része hasonló szörnyűséges megrázkódtatásnak, mint nekem. 1978.12.07-én a karjaim között halt meg a Heidelbergi Sebészeti Egyetemi Klinikán. Ez volt életem legsötétebb napja. Az ember a lehető legnagyobb kétségbeesést élheti meg, ha elveszíti a fiát. És mindezt ellenséges orvosok és nővérek sorfala között. Savoyai család számára előnyösebb lenne, mintha egy nyomorék ott lebegne egy életre a szemük előtt, amúgy pedig olcsóbban megúsznák és a hozzátartozókkal úgyis meg tudnak egyezni. A francia bíróságok jól végezték dolgukat (…) hisz időközben, 1991-ben a herceget 13 (!) évvel később, felmentették az engedély nélküli fegyvertartás vétke alól és ezt az ítéletet a legfelsőbb francia bíróság hátborzongató és embert megvető módon helyben hagyta.
A családom Rómában tartózkodott, én teljesen egyedül voltam.
Nem csak az áldozat apja betegedett meg 1978.12.07-én (here)-rákban, aki elvesztette gyermekét, hanem egy másik apa is, a gyilkos édesapja, aki elvesztette nevét és becsületét. Ő csontsorvadást (=osteolysist) szenvedett el. Ő Umberto II, olasz király.

Akkoriban egyáltalán nem érdekelt, hogy meghalok-e vagy sem. Még akkor sem, amikor közölték velem a rákos diagnózist, minden éjjel DIRK fiammal álmodtam. 
Akkor megoperáltak, de ma már biztonsággal állíthatom, hogy miután már ismerem a RÁK VASTÖRVÉNYÉT, ezt nem tenném meg,.       
Akkor éreztem igazán indíttatást arra, hogy utánajárjak a rák keletkezése és a lelki okok összefüggéseinek, amikor 1981-ben egy bajor, a Müncheni Egyetemi Klinikához csatolt rákklinikán dolgoztam belgyógyász főorvosként. Amikor ott munkába álltam, nevetve súgták a hátam mögött: „Oda is való, már keres magának egy kis zugot a halálához.“
Kegyeletből ott (egy fél évig) békén hagytak. Semmi rosszat nem sejtettek. Ellenségeim csak akkor kapták fel a fejüket, amikor 1981. október 5-én  a RAI és a Bayerische TV-ben kihirdettem, hogy új rendszerbe foglaltam a rák keletkezését, lokalizációját és lefolyását. A keletkezési mechanizmusát DIRK-HAMER-SZINDRÓMÁNAK (DHS) neveztem el, mert ezt a rákkeletkezési mechanizmust fiam halála után saját magam fedeztem fel saját magamon! Ettől kezdve űzött vad lettem.      
Elsőként a klinika vezetője jött hozzám és azt mondta, hogy ezt a rendszert csak azért találtam ki, hogy bizonyítékot szerezzek arra, hogy a herceg az én betegségemért is felelős. Ő ezt így hallotta „egy müncheni úrtól“. Egyébként pedig két órás telefonbeszélgetést folytatott Mildred Scheel úrral (a Német Ráksegítő Egyesület elnöke), Krokowski professzorral (Kassel) és még több másik müncheni professzorral, akik egybehangzóan azt javasolták neki, hogy a Hamert minél előbb rúgja ki a klinikáról, mert „elbizonytalanítja a betegeket“.
Választás elé állítottak, megkértek, hogy vonjam vissza állításaimat, mondjam azt, hogy tévedtem, ellenkező esetben azonnal mennem kell. Mentem.

A bajor Rákklinikán végzett intenzív munkám alapján még biztosabb lettem abban, hogy minden rákos megbetegedést egy súlyos, lelki konfliktus okozta megrázkódtatás idéz elő. Persze nem akarom elhallgatni azt a tényt, hogy a rák keletkezésének rendszerét, sőt minden egyes betegség rendszerét külső segítséggel értettem meg. 

Ezért nem szégyellem a teljes igazsághoz hű történetet elmesélni erről, akkor sem, ha sokaknak ez „tudományosan megalapozatlannak“ tűnik.
A RÁK VASTÖRVÉNYE DIRK fiam hagyatéka. Halálával nem csak ezen összefüggések felfedezésére ösztönzött, hanem – úgy gondolom -, hogy halálával saját maga sokkal inkább részt vett a felfedezésben, mint ahogy azt eddig el tudtuk volna képzelni.

Az eset így történt:
Amikor 1981. szeptemberében először hittem, hogy megtaláltam a rákból való kigyógyulásának kulcsát, mégpedig a DIRK-HAMER-SZINDRÓMÁT, elkezdtek remegni a lábaim. Olyan óriási felfedezésnek tartottam, hogy már én is elhittem.   

Azon az éjszakán volt egy álmom: DIRK fiam, akivel gyakran álmodtam és akivel álmomban mindent megbeszéltem, megjelent álmomban, mosolygott kedvesen ahogy általában szokott és azt mondta: “Geerd, az, amit felfedeztél az igaz, tökéletesen igaz, én mondhatom mert én már többet tudok mint te, ügyesen kitaláltad. Ez egy forradalmat fog kiváltani az orvostudományban. Az én saját felelősségemre nyilvánosságra hozhatod. De még tovább kell kutatnod. Még nem találtál rá mindenre, két fontos dolog még hiányzik.”

A dicsőség DIRK fiamat illeti meg, mert nemcsak az ő halála kényszerített arra, hogy a rák összefüggéseit felkutassam, hanem halála után is ő biztatott és közvetített. Ezért a rákról való felismeréseimet és az összefüggéseket DIRK fiam hagyatékának tekintem. És azt szeretném, ha ez így is maradna!
Kedves Olvasó, mindeddig valósághűen írtam le nektek a RÁK VASTÖRVÉNYÉNEK felfedezésének körülményeit. 

A DHS (DIRK-HAMER-SZINDRÓMA) az egész Germán ÚJ MEDICINA súly- és fordulópontja.

 1. Minden rákos megbetegedést megelőz egy nagyon súlyos lelki megrázkódtatás, egy súlyosabb érzelmi konfliktus.
 2. Az érzelmi konfliktus drámai hatású és nagyon heves lefolyású (a beteg lelkében).
 3. Az érzelmi konfliktus általi megrázkódtatást az egyén mindig magányosan éli át.


Fontos tisztázni még, hogy a DHS másodpercében, az embert váratlanul és meglepetésszerűen, gyanútlanul, nem csak egy érzelmi trauma mint olyan éri, hanem ezzel egyidőben történik még egy-egy konkrét tartalommal bíró érzelmi trauma is!

Ha a „konfliktus” szót használjuk, azonnal hozzá kell tennünk, hogy nem az eddigi értelemben vett konfliktusokat értjük ez alatt, vagyis a pszichológiai konfliktusokat, hanem Biológiai Konfliktusokat. Ehhez hasonló konfliktusokat ember és állat, sőt hasonló módon a növény is át tud élni. 

Mi jellemzi a konfliktust (megütközést)?
Egy olyan élményt, mely kivált egy lelki traumát, mely az embert olyan felkészületlenül éri, hogy első körben nem is tud reagálni rá:

 1. Ilyesmi még soha nem történt velem.
 2. Ilyesmit álmodni se mertem volna.
 3. Mintha villám csapott volna belém.
 4. Teljesen ledermedtem.
 5. Még a szívverésem is elállt.
 6. Elakadt a szavam.

Még az is fontos, hogy nem feltétlenül az a „stressz tényező”, amit annak hiszünk, válthat ki egy DHS-t egy Biológiai Konfliktussal; tehát pld. egy ember halála vagy egy válás; vagy az a tény, hogy valaki alkoholista. Mindennek ugyanis feltétlenül „váratlanul” kell történnie, az információnak nem kell felkészületlenül érkeznie és nem is kell, hogy teljesen felfoghatatlan legyen. 

A RÁK VASTÖRVÉNYE azonban csak az Germán ÚJ MEDICINA felé vezető út első lépése volt, az első az 5 biológiai természettörvény közül. "

 

Az 1981-ben felfedezett Germán Gyógytudomány® (Germán Új Medicina®) egy szigorú természettörvény, melynek csupán 5 biológiai természettörvénye van, és egyetlen hipotézist sem tartalmaz. Pontosan leírja az él? szervezet orvostudományi-biológiai összefüggéseit a lélek, agy és szerv egységeként. Kezdetek :

Új Germán Gyógytudomány  ismertetője

 Az eredetit kiadta:

 Amici di Dirk, Ediciones de la Nueva Medicina S.L. 

  Camino Urique 69, Apartado de Correos 209, E-29120 Alhaurin el Grande  1  , 2009 

Megjegyzés:

Az eredeti, 2005-ös verzió megjelenése óta megjelentek újabb képek, ábrák, amelyeket e dokumentumban frissítettünk.

                    Eredeti információk: www.neue-medizin.de

 Ez a dokumentum elérhető több nyelven: www.ujmedicina.hu/letoltes Az eredetit Hamer doktor németül írta. 

 

 dr._med._ryke_geerd_hammer.jpg

dr. med. Ryke Geerd Hamer

 Hamer doktort 2005-ben meghívták Madridba, egy orvoskonferenciára.  

      Akadályoztatása miatt nyilvános levelet küldött, ez annak fordítása.  

                                  Fordította: Alexander Matéz

   " Kedves Barátaim, mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves kollégák! 

Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy ismertessem Önökkel a legcsodálatosabb isteni ajándékot, amivel az Istenek az Embereket valaha is megörvendeztették.  Ugyan meghívást kaptam a madridi kongresszusra, de jelen pillanatban Franciaországban börtönben ülök, 

„Az Új Germán Orvostudományra és alkalmazására való fellázítás” miatt. Így hangzik szó szerint a vád és az elítélésem indoklása. Nyolc és fél hónap vizsgálati fogság után 1 nappal a 70. születésnapom után először, végre lehetséges a fogvatartás jogosságának a felülvizsgálata. Már 1986-ban elvették tőlem az orvosi praktizálás jogát, szó szerint a következő ítélettel: „Nem tagadja le esküvel a rák vastörvényét és nem tér meg a hagyományos orvostudományhoz”.

       (Figyelem! 2006. február 16-án Dr. Hamert kiengedték a börtönből!)

 25 éve  űznek, fenyegetnek, üldöznek és már másodszor vetettek börtönbe, jóllehet semmi bűnt nem követtem el - azon kívül, hogy ezt a csodálatos Új Orvostudományt az 5 biológiai természettörvénnyel, amelyek tulajdonképpen már évmilliók óta fennállnak, és mindig is lesznek - újra felfedeztem. Ez az én összes bűntettem!  

 Most, hogy ezt az Új Orvostudományt önöknek bemutatom, tudniuk kell, hogy ez tulajdonképpen  "be van tiltva", jóllehet immár 30 felülvizsgálat révén orvosok és professzorok sokasága elismert, bizonyított és hitelesen dokumentált - de 20 éve nyilvánvalóan - csak zsidó orvosoknak és gyógyászoknak szabad használniuk! Figyelmeztettem tehát önöket az igazságra!  A kongresszusunkat alternatív orvoslásnak hívják, amit én barátságosan csak alter-naív orvoslásnak nevezek. Alternatív orvoslás temészetszerűleg csak addig létezik, amíg az összefüggések igazi felismerése  el van nyomva. Mi a helyes és mi nem, azt manapság  könnyedén órák vagy napok alatt beigazolható: eszerint csak egy orvoslás van - a legjobb tudásunk szerint való. Általánosságban viszont az emberek egy "alternatív  (másfajta) orvosi terápiát" értenek alatta.Az Új Germán Orvostudományban, rögtön látni fogják. Az ún. betegségek, amelyeket idáig azoknak ismertünk, tulajdonképpen nem is betegségek, nem létezik olyan, hogy betegség.Ezek csak a természet hasznos biológiai külön programjai. Lényegüket tekintve ezeket nem kell "gyógyítani", hanem nyugodtan hagyni lezajlani, hiszen mindig van valamilyen biológiai értelmük. Az egész dilemmánk abból származik, hogy Európában 1500 éve tüneti-orvoslást használtunk. Minden fel lett osztva vallásosan „jóindulatúra” és „rosszindulatúra”. A rák rosszindulatú volt, a mikroorganizmusok, a láz, kimerültség, minden vélt ún. „betegség-tünet” ellenség volt, és ki kellett irtani – akárcsak a bűnt. Mivel senki sem tudott semmit és okozati gyógymódot sem ismert, létezett kb. 1000 alternatív gyógymód. Mégis, mikor az anyatermészet – értelmetlen ál-gyógyítási kísérleteink ellenére a gyógyítását elvégezte, - akkor azt elkönyveltük saját „sikerünknek”. Okosnak tartottuk magunkat, mint a varázslóinasok.  

 Az Új Orvostudomány immáron Új Germán Medicina alábbi ismertetése előtt engedjenek meg nekem egy rövid magyarázatot: Annak, hogy az Új Orvostudományt  - Új Germán Medicinának kereszteltem át, egyetlen egy oka volt: miközben az alternatív gyógymódoknak kb. 15 irányzatát szintén Új Orvostudománynak nevezték már el, így az eredeti elnevezést nem lehetett levédeni. Egy új nevet kellett hát találnom. És mivel ezt az Új Orvostudományt Németországban, a költők és gondolkodók, a zeneszerzők, feltalálók és felfedezők népének hazájában fedezték fel,  Új Germán Medicinának (Orvostudománynak) neveztem el.  

 

5 biológiai természettörvényét:

 

 "A nálunk uralkodó akadémiai orvoslás, vagy akár az  alternatív orvoslás terén is, az ún. betegségek a természet „hibáinak” számítanak, az ún.  immunrendszer összeomlásának, egy valamiféle „rosszindulatú” dolognak,  ami megpróbálja a szervezetet tönkretenni, és ezért minden rendelkezésre álló eszközzel, egy orvosi-katonai stratégia szerint meg kell támadni és ki kell irtani.  Nos, ettől az elképzeléstől a témával való intenzív nézeteltérés 24 éve alatt fényévnyi távolságra kerültem. Természetesen nem egyszerű, rögtön az első próbálkozás alkalmával megtenni az ugrást a biológiaiorvoslási gondolkodás új dimenziójába. Megpróbálok Önöknek, e rövid ismertetőben áttekintő képet adni.  Az Új Germán Medicina  (ahogy most nevezik), amit 1981-ben fedeztem fel, egy szigorú természettudomány, amelynek csupán 5 biológiai természettörvénye van (és semmi tudományos feltételezése), melyekkel immár bármely tetszőleges kórtani eset szigorúan természet-tudományosanreprodukálható. Ezt 1998. szeptember 8-án és 9-én a szlovákiai Trnava egyetemén demonstrálták és hatóságilag is megerősítették:

            http://www.ujmedicina.hu/letoltes/TrnavaEgyetem.pdf   

                         müncheni/bécsi orvoskonferencia igazolása:  

            http://www.ujmedicina.hu/letoltes/FelulvizsgalatMunchenBecs.pdf                                           

Az Új Germán Medicina az élő szervezet orvos-biológiai összefüggéseit úgy írja le, mint lélek, agy és szerv egységét. A lélek és szerv minden folyamata az agy által kapcsolódik össze és minden vezérlés és szabályozás onnan történik. Az agy szervezetünk kapcsolóközpontja, bioszámítógépe és a lélek a programozó.

 A bioszámítógép közös „hatáskifejtési” területe a test és a lélek egyaránt, úgy az optimális programozásnál, mint a program valamilyen zavaránál. Ugyanis  nem csak arról van szó, hogy a lélek agyat és szervet programoz, hanem arról is, hogy  a szerv is képes sérülések esetén az agy és a lélek mintegy automatikus, gyakran nem is tudatosuló (!) programozását elindítani.    Ebben különbözik az Új Germán Orvostudomány alapvetően minden korábbi orvosi irányzattól, különösen az ún. akadémiai orvoslástól.  

 Az Új Germán Medicina egy megtapasztaláson alapuló természettudomány. Öt biológiai természettörvénye van, amelyek mindig léteztek és mindig is létezni fognak – csupán általam lettek újra felfedezve.

Érvényes az emberre, állatra, növényre, még az egysejtű élőlényre is – tulajdonképpen az egész világegyetemre. Beleértve az összes ún. betegséget, mert ezek minden esetben csak a természet egy kétszakaszú                 Értelmes Biológiai Különprogramjának részei (ÉBK)

 1. Minden betegséget egy sokkoló konfliktus okoz, amely teljesen váratlanul éri a beteget.
 2. Feltéve, hogy egy ilyen konfliktusnak létezik megoldása, minden betegség két fázison megy keresztül: egy „aktív-konfliktus” (conflict active phase) fázison és egy gyógyulási fázison (healing phase).
 3. Ez a törvény az első két törvényt hozza összefüggésbe az embriológiával és az ember evolúciójával. A biológiai összefüggést illusztrálja a psziché, az agy és egyéb szerveink között az evolúció szempontjából.
 4. A mikrobák szerepét mutatja be, melyek nélkülözhetetlenek az életben maradásunkhoz.
 5. Minden betegséget egy a természet egy értelmes és speciális biológiai programjaként kell felfognunk, melyek azért jöttek létre, hogy megoldjuk a belső konfliktusainkat.

Dr. Hamer az Új Medicina feltalálója szerint senki sem halhat bele magába a rákba. Ha valaki az „aktív-konfliktus” szakaszban hal meg, akkor az a következők miatt lehetséges:súlyveszteségek, energiahiány, alváshiány, szellemi- és érzelmi kimerültség. A stressz, amit egy diagnózis vagy prognózis közlése okoz már önmagában elegendő ahhoz, hogy a beteg teljes életerejét elvegye. A rákgyógyításnál alkalmazott hagyományos kezelések csak gyorsítják ezt a folyamatot.

 1. Minden rákos megbetegedés vagy rákkal ekvivalens betegség egy úgynevezett DHS-ből (Dirk Hamer Syndrome) ered. Ez pedig nem más, mint egy erősen akut, drasztikus megrázkódtatás, amely teljesen váratlanul éri a beteget. Ez a sokk párhuzamosan jön létre a pszichében, az agyban és a megfelelő szervben.
 2. A DHS kialakulásának pillanatában a konfliktus tartalma egyértelműen meghatározza egyrészt az úgynevezett „Hamer gócpont” (Hamer Focus) helyét az agyunkban, másrészt pedig a rák vagy rákkal ekvivalens betegség helyét az adott szervben.
 3. A konfliktus alakulása egyértelműen meghatározza egyrészt a Hamer gócpont alakulását az agyunkban, másrészt pedig a rák vagy rákkal ekvivalens betegség fejlődését az adott szervünkben. 

 Eme 5 biológiai természettörvény ismeretének hiánya orvos-klinikai értelemben megakadályozott bennünket abban, hogy az orvoslást helyesen értelmezzük vagy akár csak egyetlen megbetegedést is helyesen lássunk vagy értelmezzünk, ill. meg tudjuk azt ítélni. Sem a rákot, sem a vele kapcsolatos összefüggéseket nem tudtuk felismerni, mert eleve gyógyíthatatlannak tartottuk, és arra adtuk a fejünket, hogy a rákos megbetegedés tüneteit a szervek szintjén megszüntessük.  

 Az ún. fertőző betegségek megértésére sem volt egyáltalán lehetőségünk, mivel ezeket nem  gyógyulási szakaszoknak tartottuk, hanem agresszív betegségi szakaszoknak, amelyek során a mikróbák meg akartak bennünket semmisíteni. Figyelmen kívül  maradt a törvényszerűség is, miszerint a megbetegedések két szakaszból állnak, mint ahogyan  figyelmen kívül maradt a lelki sík, az agyi sí valamint a jobb- és balkezesség jelentősége is. Az epileptikus/epileptoid krízisről, ami az ún. szindrómával együtt a leggyakoribb halálok, már nem is beszélve. Ez a dokumentum elérhető több nyelven: www.ujmedicina.hu/letoltes Az eredetit Hamer doktor németül írta. A felismerés és a gyógyítani tudás ezen új lehetőségei a Rák Vastörvényének megértéséből erednek.   

Az első természettörvény,

 az ún. DHS = Dirk Hamer Szindróma megértéséből, amelyet akkor neveztem 

így, amikor a fiam halála után magam súlyos sokkot szenvedtem el és megbetegedtem hererákban.   Azért Vastörvény a neve, mert ez egy biológiai törvényszerűség. Mint ahogy biológiai törvényszerűség,  hogy egy kisbabához kell egy anya meg egy apa; tehát ketten részesek abban, hogy egy új gyermek létrejöhessen. Így az Új Germán Medicinában 5 biológiai természettörvény van, amelyek tulajdonképpen vastörvények.  

 

Az 1. természettörvény 

 

 A RÁK VASTÖRVÉNYE,

                          melynek három kritériuma (ismérve) van:

 1. kritérium: Minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) egy DHS-sel (Dirk Hamer Szindrómával) indul el,

azaz egy váratlan, nagyon súlyos, mélyen lehengerlő és elszigetelődést okozó konfliktusélmény-sokkal,

- egyidejűleg három szinten

1. lelki síkon 

 2. agyi síkon és a 

 3. szerv szintjén. 

Ez a sportfelvétel azt mutatja, hogy a kapust épp a „rossz lábán” találták el, döbbenten néz a berúgott labda után, amit ő a másik sarokba várt. Hirtelen nem tud leszállni a  „rossz lábáról”, nem tud kilépni helytelen reakciójából!  

 

          Ez a jellegzetes helyzet a DHS-nél (Dirk Hamer Szindróma).  

 

 A DHS egy súlyos, mélyen megrázó, drámai és elszigetelődést okozó konfliktus-sokk, ami a személyt a „rossz lábán” találja el. Ha a személy megoldhatatlannak érzi az eseményt, az agy cselekszik, hogy a lehetőségeihez mérten  kiegyenlítse  a megrázó eseményt. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a váratlan szituációval az egyén egyáltalán meg tudjon birkózni.

Ebben a pillanatban bekapcsol egy  speciális különprogram, gyakorlatilag szinkronban mindhárom szinten: lelkileg, az agyban és a szervben, és minden megállapítható, látható és mérhető! Ez minden esetben egy megütközés, egy konfliktusélmény, nem éppen sorscsapás vagy elháríthatatlan esemény, amelyen az illető úgysem tudott volna változtatni.  Pontosan a DHS után a páciens tartós stresszes állapotban van, azaz hidegek a kezei és lábai, éjjel-nappal a konfliktusán jár az esze és megpróbálkozik megoldani.

2_szakaszusag_elve.jpg

Éjjelente nem alszik, vagy ha mégis, csak az éjszaka első felében, félórákat. Nincs étvágya, fogy. Ez a megbetegedés első, konfliktus-aktív szakasza. 

 Tehát a normális konfliktusokkal és problémákkal ellentétben, ezeknél a biológiai konfliktusoknál  azt látjuk, hogy a páciens egy  tartós stresszes állapotba kerül, amely egészen konkrét tüneteket okoz, amelyeket nem lehet nem észrevenni.  

Ez az állapot akkor változik csak ismét, amikor a páciens a konfliktust megoldotta. Ekkor mély megnyugvás vesz erőt rajta. Fellélegzik.

A léleknek ki kell pihennie magát. A páciens levertnek  és fáradtnak érzi magát, de mint aki megmenekült jó étvágya van, a teste forró, gyakran lázas, gyakori a fejfájás is Újra jól alszik, főként hajnali három után.

 Ez a második, konfliktusmegoldás utáni szakasz. 

 Mi emberek képesek vagyunk rengeteg konfliktust elviselni anélkül, hogy ezektől fizikailag megbetegednénk, de csak akkor, ha van előtte némi időnk felkészülni A DHS (Dirk Hamer Szindróma) pillanatában még több minden történhet! Ugyanis ebben a pillanatban kerülnek lefektetésre azok a „sínek", amelyeken a betegség az elkövetkezendőkben tovább gördül. 

sinek.jpg

 Síneknek nevezzük a DHS-sel összefüggő konfliktust  kiegészítő tényezőket, azokat a körülményeket, amelyek abban a pillanatban a DHS-sel társításba kerülnek.  

 Ugyanis az ember és az állatok is, nemcsak hogy a megjegyezzük legkisebb részleteket is a DHS pillanatában, hanem az ezeket kísérő körülményeket is rögzítjük, akárcsak egy pillanatfelvételnél. 

 Legtöbbször anélkül, hogy ennek tudatában lennénk, beleértve a hangokat, zajokat, szagokat, ízérzeteket, mindenféle érzetet! Ezt a lenyomatot, "mintát" gyakorlatilag egész életünkben megőrizzük. Ha a páciens később újra rákerül egy ilyen "sínre", az a konfliktusba való visszaesést eredményezheti: De a fő DHS-sínen kívül lehetnek még ún. melléksínek is, tehát olyan  kísérő körülmények, amelyek a személy emlékezetében a DHS pillanatában lényeges dologként rögzültek. Akár 5-6 melléksín is előfordulhat egyidejűleg. Fontos azt is tudni, hogy az ember egy-egy ilyen melléksínről mindig a fővágányra jut vissza, ezt is szemlélteti a sín elnevezés. Mi ezeket a síneket „betegesnek” érezzük, így aztán beszélünk allergiáról, amivel meg kell harcolni. Szénanáthát emlegetünk, asztmát, neurodermitiszt,  (idegrendszeri zavar következtében kialakuló bőrelváltozás), stb. Ezzel válogatás nélkül teljesen különböző fázisokban lévő konfliktusokat jelölünk meg, a testi és agyi tüneteikkel együtt.  Ha megtaláltuk a DHS-t, minden, a DHS pillanatában rögzült összes sínnel együtt, mosolyogva nézhetünk rájuk a jövőt illetően. De azt is tudni kell, hogy a tulajdonképpeni konfliktus ezzel még nincs teljesen megoldva.  

 Példa: Egy fiatal nő az apasági vizsgálat miatt elszenved egy anya-gyermek-gondozási-konfliktust egy terjmirigyrák kíséretében. A beavatkozás során megrémült attól, hogy a gyermeknek ezáltal baja eshetett. Ezután az egész apasági per e bejáratott sínen fut, jóllehet a gyermek már meg is született, egészségesen. Minden alkalommal, amikor levél jön az ügyvédtől vagy a bíróságtól, (érzelmileg) újra és újra rákerült erre a sínre, ami serkentette a tejmirigydaganatot.  A DHS tehát nemcsak a mélyen megrázó drámai konfliktus-sokkot foglalja magába, amelyik „a rossz lábunkat” érte, hanem a konfliktus tartalmát  is, ami végül meghatározza Hameri-góc helyét az agyban, és a rákos daganat, a sejtelhalás, vagy a szervi működés kihagyásának a helyét a testben.  

De mint ahogy látjuk, a DHS pillanatában még más is történhet! Ugyanis ebben a másodpercben kerülnek lefektetésre azok a sínek, amelyek azután  párhuzamosan „életvonatunk mellett” futnak, vagy amelyen éppen a saját vonatunk fut tovább.  

                                         2. kritérium  

 A biológiai konfliktus a DHS pillanatában meghatározza az Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) elhelyezkedését az agyban (ez az ún. Hameri-góc), és a szervi elváltozás helyét is, amely a rákos, vagy rákkal egyenértékű megbetegedésben érintett.  

 

 ammer_goc.jpg

 Ez azt jelenti: a DHS pillanatában bekapcsol a különprogram (ÉBK) gyakorlatilag mindhárom síkon egyidejűleg: lelki síkon, az agyban és a szervben. Ezt a három szintet azonban csak a megértés kedvéért említjük külön. Azért, hogy tudományos vizsgálódások és kezelés szempontjából dolgozni tudjunk velük. Valójában ezek összefüggő egységet képeznek, amelyet mind a három szinten egyszerre észlelhetünk, ill. jegyezhetünk fel.

 Viszont minden  konfliktusnak van egy pontosan meghatározott tartalma is, amely a DHS másodpercében kerül meghatározásra. A konfliktus tartalma asszociációk, érzet-társítások révén jön létre, ez azt jelenti, akaratlan gondolat-hozzárendelés révén, és legtöbbször az értelmünk szűrőjét megkerülve. Csak hisszük, hogy gondolkodunk, a valóságban a konfliktus már be is csapódott villámsebesen, mielőtt még egyáltalán gondolkodni kezdenénk.  

 Ez a váratlan sokk nyomokat hagy az agyban, amelyeket az agyi komputertomográfiás vizsgálat segítségével (CT-felvétellel fényképezni, dokumentálni tudunk. Ezt a relét (összekapcsolódási pontot) nevezzük  Hameri-gócnak.

 

hammer_gyuru_az_agyban.jpg

Ez az elnevezés éppen ellenlábasaimtól származik, akik ezeket az általam felfedezett jelenséget „fura hámeri gócnak” titulálták. 

 Ezek a Hameri-gócok hasonlóan néznek ki, mint egy céltábla koncentrikus körei, vagy mint a sima víztükörre dobott kő hullámai. Ez azt jelenti, hogy minden konfliktushoz tartozik egy pontosan meghatározott szervi esemény, és egy pontosan meghatározott relé az agyban.  Ezeket az elváltozásokat már a DHS pillanatában látni lehet.  

Ábra: Jellegzetes céltábla formájú Hameri-góc konfliktus-aktív szakaszban.  

 Ez a dokumentum elérhető több nyelven: www.ujmedicina.hu/letoltes

 Minél nagyobb kiterjedésű a Hameri-góc, annál nagyobb kiterjedésű a tumor vagy a sejtelhalás is a szervben, ill. a sejtek elváltozása. Minél intenzívebb a konfliktus, annál gyorsabban nő a daganat, annál nagyobb lesz a sejtelhalás vagy pl. a csontfelszívódás mértéke a szervben. Annál nagyobb lesz a sejtekelváltozása azoknál a rákfajtáknál, ahol a sejtek osztódásakor a kromoszómák nem kettőződnek meg (ún. nem mitotikus sejtosztódáskor).   

 Ebben a szakaszban keletkezik egy átmeneti agyvelőduzzanat, amely problémákat is okozhat, ha például a konfliktus sokáig tartott, vagy az agyi ödéma (vizenyő) kedvezőtlen helyen van,illetve ha a Hamerigócnak belső, vagy a gócot körülvevő ödémája van.

Az ödéma különösen kiterjedhet a szerven, és a vele összeköttetésben lévő Hameri-gócon az agyban, egyidejű vesevezeték-folyadékvisszatartási-konfliktussal, amit aztán „a szindrómának” nevezünk. A Hameri-góc az agyban egy ún. térkövetelő folyamat, és azáltal nyer magának teret, hogy megpróbálja a környezetét  félrenyomni vagy éppen a környező agyszövetre nyomást gyakorol. 

Az agyban mind a két szakasznak (konfliktus-aktív és konfliktus-megoldási szakasznak) természetesen ugyanazon a ponton van a Hameri-góca, mindenesetre  különböző állapotokban:

A konfliktus-aktív fázisban mindig élesen megjelenő körökkel, valamint a konfliktus megoldási fázisában a Hameri-góc felduzzad, ödémás és sötét árnyalatú.

A gyógyulási  fázis végén ún. gliaszövet, tehát ártatlan agyi kötőszövet kerül a helyére, a Hameri-góc helyreállítása céljából. Ezek a világos, gliasejtekkel kitöltött Hameri-gócok, amelyek a CT felvételhez jód-kontrasztanyaggal jól megfesthetők, valójában a szervezet helyreállítási folyamata a Hameri-gócnál, vagyis semmi ok az ijedtségre. 

Elvben ezek a Hameri-gócok a gyógyulás után ártatlan sebhely, egy lefutott, ún. glia-beágyazódás az ún. glia-gyűrűkkel, amelyeket viszont sajnálatos módon, máig tévesen „agydaganatnak” tartanak, (mint pl. glikóma, astrocitóma, oligodentroglióma, glioblastoma, stb.) - és a páciens legnagyobb kárára – egyszerűen kioperálnak

De mivel az agysejtek a születés után már nem tudnak szaporodni, így igazi agytumorok egyáltalán nem is létezhetnek.

  A páciens egy földműves, aki fél évvel a felvétel előtt elszenvedett egy DHS-t, amikor az egyetlen fiát súlyos motorbaleset érte. A fiú sokáig feküdt az intenzív osztályon, és a páciens azt hitte, hogy a fia nyomorék lesz. A fiú később felépült. Négy héttel azután, hogy a fiú a gazdaságban újra dolgozni kezdett, az  apa szívinfarktust kapott. Szédüléssel, fejfájással, egyensúlyi zavarokkal.   Tehát a konfliktus megoldása után kapta az infarktust.   A szarvas is elszenved egy biológiai konfliktust, egy terület- v. birtokkonfliktust, szívkoszorúérgörccsel (angina pectoris) a konfliktus-aktív szakaszban, amikor egy vetélytársa kiszorítja, vagy elüldözi  őt (élet)területéről. Ezzel egyidejűleg szervileg a szív koszorúereinek a fekélyesedése keletkezik, azaz a koszorúerek a fekélyesedés következtében jelentősen kitágulnak, ezáltal képessé válnak a megszokottvérmennyiség akár két- vagy háromszorosát is átpumpálni. A szarvas teljesen bekattant és keresi  a megfelelő pillanatot, hogy fiatalabb vetélytársát a területéről ismét kiűzze. Erre a hatalmas (3-4-szeres) teljesítményre azáltal tesz szert, hogy egy biológiai különprogram fut testében. Máskülönben erre nem is lenne képes!  Ha a szarvasba nyugtatókat nyomnánk, soha nem tudná visszahódítani a területét, birtokát.   Férfiaknál a terület (birtok) megfelel egy saját cégnek, barátnőnek, családnak vagy a munkahelyének. Az embernél több rész-birtokról is szó lehet, tekinthetünk akár egy autót is birtoknak.

Az embernél a szívinfarktust csak akkor lehet észrevenni, ha a konfliktus már legalább 3-4 hónapig tartott és ez általánosságban.

Azonban halálos kimenetelű, ha a konfliktus már több mint 9 hónapig tartott,  és a helyreállítási folyamat kezdetét nem vesszük észre

.Egy szívizominfarktus során ez másképpen zajlik (a  nagyagy velőállománya). A konfliktus tartalma: a túlterheltség érzése, ami a konfliktus-akítv szakaszban szívizomelhalással jár együtt, és  a gyógyulási fázisban, ill. az epileptoid krízisben,  ami a helyreállítási szakaszba való áttérést jelenti, bekövetkezik az epileptikus szívroham, az ún. szívizominfarktus.  

                                                3. kritérium

 Az Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) lefutása mind a három szinten tökéletes szinkronban történik, a DHS-től a konfliktus megoldásáig az epieptikus/epileptoid krízissel a gyógyulási szakasz közepén, egészen az egyensúlyi állapotba való visszatérésig! 

Ez azt jelenti, hogy e különprogramok lefutása mind a 3 szinten egyidejűleg történik.

Ha a konfliktus erősebb, akkor a szerven képződő rák is nagyobb. Ha enyhül a konfliktus, akkor ez mind a három szinten megtörténik. Ha a konfliktus megoldódik, azaz áttérünk a helyreállítási szakaszba, akkor mind a három szinten megoldódott a konfliktus. Ha visszaesés  rténik, akkor mind a három szinten újra visszaesés történik. A konfliktusmegoldás egy jelentős pont, mivel minden megbetegedésnek megvannak a konkrét gyógyulási tünetei, amelyek csak a konfliktus megoldásával kezdődnek meg. Fantasztikus dolog ez. 

Ha kikérdezzük a beteget a konfliktusával kapcsolatban, akkor a lelki sík tárul elénk. Ha készíttetünk egy CT-felvételt az agyról, akkor az agyi szintet (vetületet) látjuk. Szervi szinten is egyértelműen megállapítható az elváltozás, mint pl. gyomorfekély, cukorbetegség, bénulás, idegi alapon képződő bőrelváltozások, stb. A legelbűvölőbb az Új Germán Medicinában az, hogy az agyi CT-felvételről nemcsak a konfliktus biológiai jellegét ill. tartalmát tudjuk azonnal megállapítani, vagy hogy melyik az érintett szerv, vagy hogy sejtburjánzásról ill. sejtelhalásról van-e szó, hanem azt is ki tudjuk deríteni, hogy a páciens a konfliktusaktív, vagy már a második, konfliktusmegoldás utáni, gyógyulási szakaszban van.  

 

                            A második természettörvény 

A törvény, mely szerint minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK)  két szakaszból áll,már amennyiben sor kerül a konfliktus megoldására. 

 

 2_szakaszusag_elve.jpg

 Ez a természettörvény az összes eddigi vélt tudásunkat teljesen a feje tetejére állítja, mert az egész orvostudomány által leírt minden megbetegedés valójában két szakaszban zajlik le. Eme összefüggés ismeretének hiánya következtében az orvosi tankönyvekben leírtunk néhány száz „hideg” betegséget és ugyanannyi ún. „meleg” betegséget). A „hideg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciensnek hideg volt a bőre, hidegek voltak a végtagjai, tartós stresszes állapotban voltak, fogytak, alvászavarokkal küszködtek.  

 A „meleg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciens végtagjai melegek, vagy forrók voltak, legtöbbször lázuk volt, jó étvággyal ettek, mégis nagyon fáradékonyak voltak.  

A hideg betegségek után következő gyógyulási fázist egyáltalán nem vettük észre, vagy mint különálló betegséget, félreértelmeztük.

Az ún. „meleg betegségeknél” amelyek a konfliktus-aktív fázistkövető gyógyulási szakaszt mutatják, ugyanúgy nem vettük észre az azt megelőző hideg fázist, ha mégis, akkor megint külön, félreértelmeztük.

Most már tudjuk, hogy kettő így nevezett betegség képez egy

különprogramot, tehát mindig párosával járnak. 

Felmerülhet a kérdés, hogy az orvosok miért nem fedezték fel már régen ezeket a törvényszerűségeket, ha ez a kétszakaszú lefolyás olyannyira rendszeres.

 Ennek egyszerűen az az oka, hogy a konfliktusoknak csak egy része oldódik meg.Amennyiben a konfliktus megoldása nem lehetséges, a megbetegedés egyszakaszú marad, azaz, a személy konfliktusa megoldatlan, egyre jobban lesoványodik, végül elgyengülésben vagy sorvadásban meghal.  Ha becsülettel visszatekintünk, a hagyományos orvostudományban egyetlen „betegséget” sem ismertünk fel.A rajz megmutatja, hogyan válik a normális éjjel/nappal-ritmus a DHS következtében egy huzamosabb szimpatikotóniává, ami addig tart, míg a konfliktus megoldásával a test áttér a vagotóniába, a gyógyulási, helyreállítási szakaszba.  

 Ez a folyamatos vagotónia éppen a mélypontján szakad félbe, az ún. epileptikus v.  epileptoid krízis  (ún. szimpatikotónus-csúcs) által, ami a második, vagotónia szakaszból való kiutat jelenti. (Szimpatikotónia:  a szimpatikus idegrendszer túlmőködése, a stressz tüneteivel. Vagotónia: a paraszimpatikus v. vágusz idegrendszer túlsúlya, másfajta, szintén igen jellegzetes tünetekkel.) Mert minden megbetegedés, amelynél a konfliktus megoldódik, rendelkezik egy konfliktus-aktív szakasszal és egy konfliktusmegoldás utáni, gyógyulási szakasszal.

                           Minden gyógyulási fázis rendelkezik

egy ún. epileptoid vagy epileptikus krízissel

amennyiben nem szakítja meg azt egy konfliktusba való visszaesés – amely a teljes gyógyuláshoz vezető út fordulópontja, a gyógyulási szakasz (a vagotónia) közepén.

Ez az epileptikus ill. epileptoid krízis egy olyan folyamat, amit az Anyatermészet évmilliók alatt dolgozott ki. Ez is mindhárom szinten egyszerre fut le. Ez a krízis a gyógyulási fázis legmélyebb pontján lép fel,

a célja és értelme: átkapcsolni a normál üzemmódba. Az, amit mi általában egy izomgörcsökkel járó epilepsziás rohamnak nevezünk, az az epileptikus krízisnek csak egy speciális formája, kimondottan egy motorikus (mozgással kapcsolatos) konfliktus megoldása után.  

 Epilepsziához hasonló, vagyis epileptoid krízist találunk minden ún. betegségnél, csupán mindegyiknél valamelyest különbözően. Ez nem vezet mindig feszült rázógörcsös rohamokig (mint a motorikus konfliktusoknál), hanem minden biológiai konfliktusfajta és megbetegedés-típus rendelkezik az epileptoid krízisnek egy sajátos, egészen specifikus fajtájával.  

 Az anyatermészet e jelentős eljárás érdekében egy trükkhöz folyamodott:

A páciens a gyógyulási fázis kellős közepén ismét átél egy fiziológiai (élettani) visszaesést a konfliktusba; ez azt jelenti, hogy ebben a krízisben még egyszer felgyorsítva megéli a konfliktus a teljes lefolyását, következményképpen a páciens

    rövid időre ismét belekerül a stressz-szakaszba (testileg és érzelmileg).

Hidegek lesznek a kezei, figyelme valamire összpontosul, kiveri a hideg veríték, és rövid időre átéli még egyszer az aktív konfliktus tüneteit. 

 Innen származik a szívinfarktusnál a szúró mellkasi fájdalom, az angina pectoris is. (koszorúérgörcs).  

 Így az epileptoid krízis gyakran egy még nagyobb klinikai feladat elé állít bennünket, például a lízis a tüdőgyulladásnál; a szívinfarktus egy terület-v. birtokkonfliktus után; a jobb oldali szívinfarktus  tüdőembóliával; vagy az absence egy elválasztási konfliktus után; a cukorbetegség (magas vércukorszint) ill. a hipoglikémia (alacsony vércukorszint). (lysis: sejtelhalás, sejtfeloldódás; ábszansz: rövid ideig tartó öntudatlanság)

 Koszorúér-szívinfarktus esetében például, egy 9 hónapnál tovább fennálló konfliktus a túlélés lehetőségét erősen csökkenti, az akadémiai orvoslás kezelési lehetőségeinek mai állása szerint. Egyetlen beteg sem maradt életben, akinek 9 hónapnál tovább tartó terület- ill. birtokkonfliktusa volt, – ezt mutatta a bécsi szívinfarktus tanulmányunk. Ennek mindenesetre előfeltétele a „normális” konfliktis  Az ún. szindrómánál viszont már minden egészen más. Ám ezt manapság már jelentősen csökkenteni lehet, ha a kezelést már előre, a helyreállítási szakasz 3-6 hetében elkezdjük, mielőtt az epileptoid krízis ill. a szívinfarktus fellépne.

 

            Egy nagyon fontos ismérv az Új Germán Medicinában

                            a páciens jobb- ill. balkezessége.

Mert a jobb- ill. balkezesség megállapítása nélkül az Új Germán Medicinával  egyáltalán nem tudjuk hasznát venni. 

Ahogyan tudni kell azt is, mennyi idős a páciens, milyen nemű, vagy milyen hormonális különlegességgel vagy beavatkozással kell számolni,

      pl. fogamzásgátló tabletta szedése, petefészek-eltávolítás, vagy  petefészek-besugárzás, kemo, hormonkezelés, változókor stb. ugyanúgy kell azt is tudni, hogy a páciensjobbkezes vagy balkezes.

                    Ezt mindenki megállapíthatja saját magának:   

                                            tapsteszt 

   

taps_teszt.jpg

Ha az ember tapsol, mint pl. a színházban, akkor a felül lévő kéz a mérvadó, az határozza meg az ún. „kezűséget”. Ha a jobb kéz van felül, akkor az illető jobbkezes, fordított esetben, ha a bal kéz van felül, akkor agyműködése szerint a személy balkezes.

Ez a teszt nagyon fontos annak megállapításához, hogy kiderítsük a személynek melyik agyféltekéjéből kell kiindulni. Van ugyanis nagyon gyakorlott balkezes,  aki saját magát jobbkezesnek tartja.  

A jobb- és balkezesség az agyból, pontosabban a kisagyból indul, míg ez az agytörzsben gyakorlatilag nem játszik szerepet. Ez azt jelenti: a legelső sejtosztódáskor már elkezdődik a „kisagy” nevű számítógéprész fejlődése, ezzel a jobb-és balkezesség elkülönülése.

A balkezesség áthelyezi a konfliktust az agy átellenes oldalára a szokványos  jobbkezességgel összehasonlítva. A balkezesek tulajdonképpen a lelküktől az agyukig másként vannak „polarizálva”.   

 

 Az Új Germán Medicinában elmulasztani a páciens jobb- ill. balkezességének megállapítását durva hibának számít

 

3.Természettörvény

 

gnm.jpg 

A rák és a rákkal egyenértékű megbetegedések Értelmes Biológiai Különprogramjainak egyedfejlődéstől függő rendszere

 

agy_es_servek.jpg    agy_fo_mukodese.jpg       

 

A rák és a rákkal egyenértékű megbetegedések (rák-ÉBK és rák-ekvivalens ÉBK) Értelmes Biológiai Különprogramjainak egyedfejlődéstől függő rendszere. 

Az embriológusok szerint az embrionális fejlődés általában három ún. csíralemezre differenciálódik. Az entodermális, mezodermális és ektodermális csíralemez már az embrió fejlődésének első napjaiban kifejlődik és ezek a szövetek részt vesznek szerveink felépítésében.   

sejtosztodas.jpg 

Minden sejt és szerv a csíralemezek egyikéhez tartozik, ezért a Germán Gyógytudomány minden ún. betegséget a csíralemez hovatartozás szerint rendszerez.
Ha ugyanis a különféle növekményt, duzzanatot, fekélyt a fejlődéstörténet, ill. e szerint a különféle ún. csíralemez-kritériumok szerint sorolunk be, megállapítható, hogy az azonos csíralemezfüggő „betegségek” még más egyéb tulajdonsággal és különlegességgel is bírnak (a középső csíralemezen belül megkülönböztetünk még kisagy-irányította és nagyagy fehérállomány által irányított mezodermális hovatartozást).

 • Minden egyes csíralemezhez hozzátartozik fejlődéstörténeti szempontból
 • egy bizonyos agyi régió,
 • egy bizonyos fajta konfliktustartalom,
 • egy bizonyos lokalizáció az agyban,
 • egy egészen bizonyos szövettan,
 • specifikus csíralemezzel rokonságban álló mikrobák,
 • és ezen kívül minden ún. betegségnek, valójában a „természet Értelmes Biológiai Különprogramjainak” van egy fejlődéstörténeti szempontból értelmezhető biológiai értelme. 
 • l
 • A belső csíralemezből kifejlődött sejtek, ill. szervek reléi, irányító pontok, ahonnan az irányítást kapják,
 • az agytörzsben,
 • az agy leges-legősibb részében helyezkednek el. Szintén ott található még egy rendszerezett lokalizáció, mert jobbra hátul (dorsalis) sorban helyezkedik el a száj, az orrgarat jobb fele, majd az óramutatóval ellentétes irányban következik sorban a gyomor-bél traktus, végül a szigmával és a hólyaggal, valamint a száj bal oldalával végződik (régen „ősszáj-végbél).
  Szövettanilag minden carcinoma egy adenocarcinoma, mégpedig kivétel nélkül. 
 • Az ehhez a csíralemezhez tartozó szerveknél a rákos folyamat sejtszaporulatot idéz elő: tömör, adeno sejttípusú tumorok képződnek, pl. a májban, a bélben, a tüdőben stb.

agytirzs.jpg

 

A külső csíralemezből kifejlődött sejtek, ill. szervek irányító reléi a nagyagy kéregállományában, az agyunk legfiatalabb régiójában találhatók.

Minden rákos folyamat során elindul a sejt fekélyes egybeolvadása, vagy pedig előfordul szervi szinten a funkciók csökkenése (inkább: funkciók megváltoztatása), ez lehet pl. egy diabetes vagy egy bénulás stb.

agy_keregallomany.jpg

A középső csíralemeznél megkülönböztetünk egy ősi és egy fiatalabb csoportot.

A középső csíralemez ősi csoportjához tartozó sejtek ill. szervek reléi a kisagyban találhatók, ezek még az ősagyhoz tartoznak és ezért rákos esetben ugyancsak tömör tumorokat képeznek a konfliktus-aktív fázisban,

mégpedig adenoid sejttípusút, például ilyen képződik a mellben, a melanománál vagy a pericardium mesotheliomája esetén (a szívburokban), a pleuránál – (mellhártyában) és a peritoneumban – vagyis a hashártyában.


kisagy.jpg

 

A középső csíralemez fiatalabbik csoportjához tartozó sejtek ill. szervek irányító pontjai a nagyagy fehérállományában helyezkednek el,

a rákos elváltozás során a konfliktus-aktív fázisban nekrózisok vagy lyukak képződnek, vagyis a sejtek egybeolvadnak, mint például ahogyan ez a csontokban, a lépben, a vesében vagy a petefészekben történik. 

Minél előrehaladottabb a filogenetikus (törzsfejlődési) evolúció, annál fejlettebbé és komplikáltabbá váltak agyunk programjai. Az agytörzsünk archaikus, legősibb programjaitól kezdve a kisagy már kissé bonyolultabb konfliktusok érzettartalmán át egészen az agykérgünk irányította corticalis konfliktusok érzettartalmáig. 

 


                    


nagy_agy_veloallomany.jpg

 

Eredetileg a rák alatt fokozott sejtburjánzással növekvő valódi tumort értettek. Azt gondolták, hogy a tumor sejtjei elúszkálnak és a test más részein társtumort, ún. „metasztázist” növesztenek, de a valóságban ilyen nem fordul elő. A metasztázisokat mindig egy második vagy egy harmadik konfliktus idéz elő és legtöbbször iatrogén (orvos okozta) módon.
Ha manapság a hagyományos orvostudományban egy betegnek a „rák” diagnózissal kell szembenéznie, akkor a legtöbbjüket mélyen lesújtó, megsemmisítő érzés keríti hatalmukba, mely azonnali pánikkonfliktust és egyúttal új rákos elváltozást indíthat el és ezt a hagyományos orvostudományban ún. metasztázisként tartják nyilván.

A metasztázisokról szóló mese egy bizonyítatlan és bebizonyíthatatlan

hipotézis. Hisz még soha semmilyen kutató nem talált az ún. rákos betegek artériás vérében rákos sejtet. Márpedig ha az ilyen sejtek úszkálnának a testben, akkor a perifériás vérben, vagyis a test központjától távolabb eső részekben rájuk kellene bukkani.

Az a feltételezés, miszerint a rákos sejtek útközben, a soha még be nem bizonyított útvonaluk során a vérben még át is változnak és például egy, a bélben tömör karfiolszerű tumort képező tumorsejt hirtelen átvándorol a csontokba és ott csontleépítést hajt végre – ez már valóban középkori dogmatizmust felidéző, kész őrület. Egy második és harmadik karcinóma létezésének tényét nem vitatja senki, de annál inkább a tény alátámasztását. 

A hagyományos orvostudományban senki nem szentelt különösebb figyelmet az ún. csíralemezeknek. Senki sem sejtette, hogy milyen fontosak. És tulajdonképpen ez az alapja annak, hogy a rák keletkezését soha nem tudták rendszerbe foglalni. 

A jövő tankönyveiben az ún. betegségeket ezért majd nem is az eddig megszokott módon szakterületek szerint fogják felsorolni, hanem a csíralemez szerinti hovatartozásuk alapján. Ez az ún. megbetegedések vagy a természet különprogramjainak biológiai-természeti besorolása szerinti rend.

Minden biológiai konfliktusunk rendezhető a fejlődéstörténet szerint. Tudjuk, hogy fejlődéstörténetileg mikor alakultak ki és kerültek programozásra az egyes speciális viselkedések. Ezért nemcsak szerv és agyi régió közti összefonódások, hanem fejlődéstörténeti szempontból adódó testvérkonfliktusok is léteznek, szövettani sejtformációjában ezek mindegyike megegyezik egymással és a gyógyulási fázisban ott mindig csak egyfajta mikrobákat találunk.

 

   A negyedik biológiai természettörvény 

 

mikrobak_es_az_agy.jpg

A mikrobák (gombák, baktériumok, vírusok) egyedfejlődéstől függő rendszere 

A mikrobákat eddig úgy értelmeztük, mintha  ők okoznák az ún. fertőző betegségeket

Ez a nézet kézenfekvőnek látszott, mivel az ún. fertőző betegségeknél állandóan ezekre a mikrobákra bukkantunk. 

Csakhogy – ez így nem igaz. Ezeknél a vélt fertőzőbetegségeknél is megfeledkeztünk róla (vagy figyelembe se vettük) a megbetegedés első szakaszát, mert a vélt fertőző betegségek előtt mindig van egy konfliktus-aktív szakasz, annak megfelelő tünetekkel.  Az időpont, miután a mikrobák „munkához láthatnak” nem külső tényezőktől függ – mint ahogyan ezt idáig hibásan elfogadtuk, – hanem kizárólag az agyunktól, testünk bioszámítógép  A mikrobák tehát nem ellenségeink, hanem önfeláldozó          szövetségeseink, s kizárólag az agyunk által kiadott parancsnak megfelelően viselkednek.

Mert minden adott csíralemezből eredő szervcsoporthoz hozzátartoznak a csíralemezzel rokon mikróbák is.

  A szerveink agyunk bioszámítógépének különböző reléiben lévő programozásával együtt, a hűséges szakértők, a mikróbák is ugyanúgy be vannak programozva.  A mikróbák többé-kevésbé specialisták.  Nemcsak a szerv szempontjából, amelyekben tevékenyek, hanem tevékenységük fajtájának és módjának tekintetében is. Minden megbetegedés kétfázisú jellegének törvénye szerint a konfliktus megoldásánál ezek a mikróbák   – kivétel nélkül! – kizárólag a második fázisban „tevékenyek”, tehát gyógyulási szakaszban, elkezdve akonfliktus megoldásától a gyógyulási fázis végéig. Bár a mykobaktériumok (pl. TBC) a DHS pillanatától  szaporodnak, bevetésükre csak a konfliktus megoldása után kerül sor. Ez azt is jelenti, hogy csak olyan mennyiségű mykobaktérium „előállítására” kerül sor, amennyi később a tumor eltakarításához szükséges.  

      A mikróbák rendszere az egyedfejlődés szerinti koruk szerint

 • a legidősebb mikrobák a gombák és a gomba-baktériumok az agytörzs által vezérelt, belsőcsíralemezhez tartozó szervekben tevékenykednek. 

 • a „régebbi-középkori” mikrobák, a gomba-baktériumok (TBC) a kisagy által vezérelt középső csíralemezhez tartozó szerveiben tevékenykednek.  

 • a „fiatalabb-középkori” baktériumok a nagyagy velőállománya által vezérelt középsőcsíralemezhez tartozó szervekben tevékenykednek. 

 • loaz egyedfejlődés szerinti legfiatalabbak, a vírusok (ha egyáltalán léteznek), a nagyagy kéregálmánya által vezérelt külső csíralemezhez tartozó szervekben tevékenykednek. 

A mikrobákat is valamilyen „rosszindulatú, gonosz” ellenségnek tartottuk, amiket ki kellett irtani.  

 Ez súlyos tévedés, borzasztó,   beláthatatlan követ-kezményekkel! 

A mikrobákra égetően szükségünk van, mégpedig az egész palettára,  ami a mi földrajzi szélességünkön honos. Ha pl. „higiéniai okból” hiányoznak belőlünk mykobakté-riumok (TBC), nem tudjuk a tumorainkat a gyógyulási fázisban leépíteni. (elbontani, eltüntetni). 

Ez a tumorok egy részére egyenesen katasztrofális: egy pajzsmirigydaganat (karcinóma) esetén ez például azt jelenti, hogy a konfliktus megoldódása ellenére nem tud leépülni és továbbra is nagy mennyiségűtiroxint (pajzsmirigy-hormont) termel, ami időközben biológiai szempontból már teljesen értelmetlen.Egy vastagbél karcinóma is okozhat jelentős komplikációkat, és sebészeti úton kell eltávolítani, ha nem állnak ott is rendelkezésre a mykobaktériumok.  

 Mostmár látjuk, hogy a mikróbák fejlődéstörténetileg érthetően és értelemszerűen illeszkednek be az Értelmes Biológiai Különprogramokba. Velünk együtt  és a túlélésünk biztosítására fejlődtek ki.  Ők a természet szabályozóköreinek láncszemei, amiről eddig nem volt tudomásunk. Ezért aztán vakbuzgón megpróbáltuk ezeket a parányi szövetségeseket ún. antibiotikumokkal vagy szulfonamidokkal megsemmisíteni.  

 Az ún. „immunrendszer”, amit úgy képzeltünk, mint a testünk egy hadseregét, aki a „gonosz” ráksejteketés a „gonosz” mikrobákat nagy csatározásban megsemmisíti, ebben az értelemben nem is létezik.

 Agyunk parancsára ezekből a kórokozónak vélt mikrobákból jószándékú, életfolyamatokat elősegítő mikróbák válnak, akik szükség esetén bármikor mozgósíthatók, máskor pedig elvonulnak a szervezetün valamelyik csücskébe, hogy ne zavarjanak.   Így majdnem minden, amit a modern orvostudományban  csináltak, merő értelmetlenség volt. Mert a természet szabályozókörei nem tudnak működni, ha mi önkényesen belekontárkodunk és különbözőtényezőket eltávolítunk.

 Nincsenek „izgő-mozgó” mikróbák, mint ahogy „izgő-mozgó” metasztázisok (rákos áttétek) sincsenek.

Nem léteznek sejtek sem, amelyek a vérben csak úgy kóvályognának, ilyeneketmég soha senki nem tudott kimutatni.  

 A  metasztázisokról (áttétekről) szóló mese egy nem bizonyított és nem is bizonyítható tudományos feltételezés.Még soha egyetlen kutatónak sem sikerült egy ún. rákbeteg artériás vérében rákos sejtet találni.

Ha rákos sejtek „el tudnának úszni” távolabb fekvő szervekbe, akkor szükségképpen a verőereken keresztül kellene odajutniuk, mert a vénák rendszere és a nyirokvezetékek is a központba, tehát a szívhez vezetnek.  

Az Új Germán Medicinában a „metasztázis” alatt (ami a valóságban nem is létezik) azt értjük, hogy pl. egy ember, pl. (iatrogén) diagnózisközlés általi konfliktus következtében pánikba esik, és stresszes állapotba kerül. Ezzel egy új DHS-t szenved el, egy újabb biológiai konfliktussal. 

 Vegyük példának a fenti női mellrákos pácienset, akinek a gyermeke az autó elé szaladt és súlyosan megsérült. Tegyük fel, hogy a gyermek 3 hónap kórházi kezelés után újra egészséges. Most a jobbkezes anyánál találnak egy csomót a bal mellében, és irgalmatlanul közlik vele, hogy le kell amputálni az egész mellét, mivel „fennáll a veszély”, hogy a rosszindulatú ráksejtek a környéken „szétszóródnak” vagy a véren keresztül úszva „távoli áttéteket” okozhatnak. És ennek a megakadályozására, amilyen gyorsan csak lehet, el kell kezdeni a kemoterápiát, amivel legyilkolnak minden rosszindulatú ráksejtet. A fiatal anyát sokkolja a diagnózis, a kilátásba helyezett operáció, annak következményei és a borús prognózis.  

                     A következő konfliktusokat szenvedheti el: 

 A fiatal anya a sokkoló diagnózis, a kilátásba helyezett operáció, annak következményeinek és a prognózisnak a hatására, pl. a következő konfliktus-sokkokat kaphatja:

1. Torzulási, csonkulási, elcsúnyulási konfliktus:  melanomát vált ki (festékes anyajegy-daganat)  a bal mell műtéti hegének a területén.  

 2. Az önértékelés-csökkenési konfliktus:  a levágott bal mell területére eső bordák csontjának a feloldódása, lízise

 („Úgy érzem, nem érek már semmit... ha arra gondolok... Nem vagyok én már jó semmire... Én már semmit sem érek...”), 

 3. Támadás-konfliktus a bal mell területe ellen, amit meg akarnak operálni: baloldali mellhártya savósburokdaganata,

 4. a halálfélelem-konfliktus pedig a tüdő adenokarcinómáját váltja ki.   

 (adenokarcinóma = mirigydaganat) Az ezekhez a konfliktusokhoz tartozó szervi elváltozások egy része igen hamar észlelhető: a melanoma és a tüdőgócok.És mivel a gyermek már újra egészséges, az ún. „távoli áttét” a kisagy jobb oldali felében, azaz Hameri-góc a gyógyulási fázisban is láthatóvá válik. A bordák csontjának az lízisét (eltűnését), és a mellhártya savósburok-daganatát szokás szerint csak a gyógyulási fázisban észleljük, amikor már a konfliktus megoldódott.  Ebből látható, a metasztázisokról szóló mese egy nem bizonyított és nem is bizonyíthat tudományos feltételezés Az is hipotézismese, hogy a rákos sejtek útközben, a véráramban (ahol még soha nem mutatták ki  őket)  átváltoznának.  Hogy például egy bélrák-sejt, amelyik a bélben (belső csíralemez) karfiolszerű összefüggő sejtszaporulatot  alkotott, gondol egyet és elvándorol a csontokba, hogy ott  a csontsejtek elhalását okozza (osteolysis)...

                    A középkori dogmatizmus tiszta őrülete. 

Azt a tényt, hogy egy második, vagy akár egy harmadik rákos megbetegedés előfordulhat egyszerre, nem vitatja senki, viszont ennek a ténynek az értelmezését annál inkább. Ugyanez érvényes az ún. tumormarkerekre is, mert az eddigi orvoslásban nem tudtunk egy betegségnél különbséget tenni, annak konfliktus-aktív és a gyógyulási szakasza között sem. Így aztán kifejlesztettek különböző ún. markereket (mutatókat), amelyek a konfliktus-aktív fázisban voltak magasabbak, és másfajtákat, amelyek a gyógyulási fázisban voltak emelkedettek. Ezáltal a helytálló tényekből, hamis vagy legalábbis félrevezető diagnózisok keletkeztek. Hiszen alapjában minden gyógyulási markert vitalitásmutatónak is nevezhetnénk.  

 

    Az ötödik biológiai természettörvény

– a törvények lényege 

 A megértés törvénye, miszerint minden ún. betegség a természet egy fejlődéstörténetiszempontból érthető Értelmes Biológiai Különprogramjának (ÉBK) része.

Az 5. természettörvény valóban a lényeg

mivel az egész orvostudományt a feje tetejére állítja. Ha azegyes csíralemezeket külön-külön nézzük, megállapíthatjuk, hogy nyilvánvalóan van valami biológiaiértelmük, és az ún. betegségek nem a természet értelmetlen hibáját jelentik, ami ellen harcolnunk kell,hanem inkább azt, hogy minden betegség egy értelmes történés.

Mert amióta a vélt betegségeket már nem a természet gonoszságának, tökéletlenségének, vagy az Úristenbüntetésének tartjuk – hanem inkább az Anyatermészet Értelmes Biológiai Különprogramja részeinek ill.szakaszainak –  azóta a biológiai indítéknak, ami minden Értelmes Biológiai Különprogramban fellelhető, sorsdöntő jelentősége van.

Példa: Adenoid (mirigyszerű) mellrák. Itt megszaporodik a mellmirigyszövet a konfliktus-aktív fázisban.A biológiai cél egyértelműen az, hogy a csecsemőnek, amely pl. egy baleset következtében előállottfejlődési rendellenességben szenved, segítsen azáltal, hogy több tejet kaphasson. Így próbálja az anyaszervezete a bekövetkezett csapást kiegyenlíteni. Ameddig a konfliktus fennáll, növekszik a tumor éstovább nő a tejtermelés. Ennek biológiai értelme a konfliktus-aktív fázisban található. 

 Ezek a folyamatok, az ún. civilizált országok nőinek az esetében legtöbbször a szoptatási időnkívül zajlanak le. Amennyiben egy ilyen nő egy anya/gyermek konfliktust él meg, amikor már nemszoptat, akkor egy ilyen mellmirigyrák fejlődik ki és imitálja a több-tejet-akarok-adni-a-csecsemőnekszándékot, aki ugyan mint gyermek, de a legtöbbször már rég nem mint csecsemő van jelen.

Másképpen van ez a víz- és folyadékkonfliktusnál (nagyagy-középső csíralemez). Itt a konfliktus-aktívszakaszban a veseszövetben sejtelhalást látunk, és ugyanakkor a vérnyomás is mindig magas, aminek azaz értelme, hogy a sejtelhalás következtében keletkezett lyukat a veseszövetben funkcionálisankompenzálja, hogy ezáltal elég vizelet tudjon kiválasztódni. 

Ez a gygyógyulási fázisban a vese sejtelhalásos szövetéből egy kidudorodás képződik, ami folyadékkal telt. Ezt nevezzük vesecisztának. A ciszta belsejében egy erős sejtburjánzás folyik, aminek a végére, 9 hónappalkésőbb, a folyadék helyett egy szilárd sejtszövet épül be, egy saját érhálózattal. Idővel a ciszta mindenütt„hozzánő” a környezetéhez, ami viszont később, amikor megkeményedett, magától leválik és a vizeletkiválasztásba is bekapcsolódik. Itt a biológiai értelem a gyógyulási fázisban nyilvánul meg, az az egy maradandó megnagyobbodás, úgy a veseszövetekben, mint működési teljesítményében, a gyógyulásifázis végére. Az Értelmes Biológiai Különprogramnak határozott biológiai célja van, egy értelmes dolog,amit biológiai értelemben szükséges létrehozni. 

 Mindenesetre a biológiai ok, mint láttuk, egyszer a konfliktus-aktív szakaszban, máskor meg a konfliktusmegoldási szakaszban rejlik.

Itt az anyatermészet szabad kezet adott magának, mindkettő megvalósításához, mindenesetre teljesen szisztematikusan, különböző, csíralemez szerinti csoportokban. 

A nagyagy kéregállománya által vezérelt karcinómák  biológiai értelme a konfliktus-aktív szakaszbanrejlik, de ellentétben az agytörzs által vezérelt szerveknél látható sejtszaporodással, itt pont az ellenkezőjét éri el, nevezetesen a lapos hámsejtek megfogyatkozása által, amelyek azután a gyógyulási szakaszban újra felépülnek. De mivel ezidáig erről senkinek sem volt tudomása, a sejtelhalások és a fekélyek visszaállításait vagy azújraképződéseit, a gyógyulási fázisban megint csak ráknak vagy szarkómának nevezték, mivelhogy ittis nagy sejtekkel és nagy magokkal járó sejtszaporodás (mitózis) játszódik le – de mindenesetre gyógyulás céljából. 

 Most már azt is megérthetjük, miért nem tudtuk felfogni soha a rák keletkezését, míg ezeket azösszefüggéseket és mindenekelőtt a biológiai konfliktus-programjaink fejlődéstörténeti keletkezési mechanizmusát meg nem értettük. 

Az Új Germán Gyógytudomány mindent a feje tetejére állított, a tények kivételével.

De nem csak minden Értelmes Biológiai Különprogramnak van biológiai célja, hanem az ilyen különprogramok kombinációjának is. Egy skizofrén konstellációban megtalálhatunk egy egészen különlegesbiológiai értelmet, kvázi egy „magasabb értelmet”.  Itt egyáltalán nem valami transzcendentális, világnézettel kapcsolatos vagy spirituális dologról van szó, sokkal inkább arról a tényről, hogy az anyatermészetnek megvan a lehetősége és a megoldása a  kilátástalan helyzetek kijavítására.

 Elmebajok esetén például azonnal újabb dimenziókat (tudatállapotokat) nyit, melyek által a személynekimmáron lehetősége nyílik túltennie magát a kilátástalan helyzeten. Az Új Germán Orvostudomány itt is új távlatokat nyit hasznos terápiás kezelésre. 

Az 5. biológiai természettörvénnyel az Új Germán Medicina végre befejezettnek tekinthető.

Mi emberek,most láthatjuk először és meg is érthetjük, hogy nemcsak az egész természet működik egy csodálatos rendalapján, hanem még az egyes folyamatok mindegyikének is van a természetben célja és értelme, még azegész keretén belül is. És hogy a folyamatok, amelyeket ezidáig „betegségeknek” neveztünk, nemértelmetlen üzemzavarok voltak, amiket mi varázslóinasok módjára folyton javítgattunk, elképedve látjuk,hogy ez az egész egyáltalán nem volt se értelmetlen, se rosszindulatú, sem pedig beteges.

 Ezért az Új Germán Orvostudomány szerinti terápiához egészséges emberi gondolkodásra van szükség. 

A rák terápiája, akárcsak minden más ún. megbetegedés (amelyekre itt és most nem tudok részletesenkitérni) gyógyítása először is abból áll, hogy a pácienset megszabadítjuk  a pánikfélelmétől, és elmagyarázzuk neki az összefüggéseket, amelyeket a legtöbb esetben már ő is sejtett és érzett.

Ez merőbenkülönbözik ezért az ún. akadémiai orvoslás ezidáig követett terápiájától: „Hát sajnos nem tehetünk Önértsemmit... sugárkezelni kell, kemoterápiára van szüksége, morfiumot kell adnunk, ki kell vágnunk még azegészségeset is miatta.”  

Az ún. sugárkezelés az Új Germán Medicina szerint teljesen értelmetlen. Ezidáig abból indultunk ki,hogy elég eltüntetni a tüneteket, és megakadályozni az áttétek szétterjedését. Ez látszólagos megoldás.A  kemoterápiát, mint gyógykezelést eladni, mindmáig a legnagyobb csalás az egész orvoslásterületén. Aki a kemó-kínzást mint gyógymódot kitalálta, emlékművet érdemel a pokolban.

A kemoterápia  nem más, mint sejtméreggel való kezelés a sejtosztódás megakadályozására. Egyenlő egy materialista ördögűzéssel.

 Természetesen tudják, hogy ezek a sejtmérgek első sorban a csontvelőt támadják meg. Ezenkívül a szaporítószerveket is, ami átmeneti vagy maradandó nemzőképtelenséghez vezethet. 

 Nyilvánvaló bűncselekménnyé ez az egész attól válik,  hogy a kemoterápiás álkezelésnek azagytörzs-vezérelte tumorok kezelésénél semmiféle pozitív hatása sincsen, mivel a sejtméreg a szimpatikotóniát (a szimpatikus idegrendszer túlműködését) csak még jobban felerősíti, végeredménybenserkenti is a daganat növekedését.  

 A nagyagy által vezérelt rákfajtáknál a kezelés éppenséggel idióta cselekedet. Világos, hogy kemoterápiával - kivétel nélkül mindig a csontvelő és szaporítószervek roncsolása mellett – minden gyógyulási folyamatot azonnal meg lehet állítani, nem számít, hogy melyik agyi vezérlőközpont

 szabályozza a betegség lefolyását. A vélt „gyógyítási sikerek” ráadásul éppen a gyógyulási folyamatokmegakadályozását jelentik, amelyet az akadémiai orvoslásban rosszindulatúnak bélyegeztek. 

 Például a tejmirigyvezeték-mellráknál kemóval a duzzanatot és a vörösödést meg lehet állítani, vissza lehet fejleszteni. De csak a gyógyulást állítjuk meg, és valójában egy kétszer akkora értelmetlenséget csinálunk, mivel őrültségünkben egy olyan tumort akarunk megállítani, ami valójában nem is tumor! 

    És hogyan hat a kemoterápia és a sugárkezelés az agyra? 

Az agy különleges ellenállóképessége, hogy kezelni tudja a biológiai konfliktusokat abban rejlik, hogy a Hameri-gócokat újból és újból meg tudja javítani.Az agysejteket ezek az ödémák egymástól széthúzzák, a Hameri-gócot elönti a folyadék.

A kemoterápia és sugárkezelés körülbelül  azt teszik láthatóvá, amit egy konfliktus-visszaesés tenne, azaz leállítja a gyógyulást, és az egész megduzzadt relé újra összezsugorodik. Bár az ödéma eltűnt,  de a Hameri-góc ezzel nem gyógyult meg, sőt!

Ugyanis minden kemo és sugárkezelés után a szervezet megpróbálja a hátralévő gyógyulást elindítani, azaz a Hámeri-gócot újra ödémával feltölteni.

Újra megújra széthúzza a szinapszisokat, az idegsejtek összeköttetéseit, aztán ezek a következő adag kemo meg a sugárkezelés hatására megint összezsugorodnak. Ezzel meg is kezdődik a borzalmas harmonika-effektus katasztrófája.

                                                  Műtétek:

Az Új Germán Medicina nem utasítja el alapvetően az operációkat, nem minden esetben. Ezeket csak szigorúan személyre szabottan és józan belátás szerint kell javasol

                                                  Morfium

minden páciens számára katasztrof A természetben ilyen külső behatása sosem volt tervben! Amióta rendelkezünk morfiummal és származékaival, könnyelműen azt gondoljuk:

     „Megszüntetjük a fájdalmat morfiummal, és mégis meggyógyulunk”.

 A számítás téves, mert a morfium az egész agyat összezavarja,  a páciensnek megszűnik minden öntudata és attól kezdve akarat nélkül hagyjamagát örökre elaltatni. A gyógyszeres kezelés nemcsak a hagyományos orvoslás területére korlátozódik.

                            Az Új Germán Gyógytudomány

Mindenesetre csak a természetes gyógyulási folyamat alatt fellépő komplikációk enyhítésére vagy azok elkerülésére használja.

Minden olyan gyógyszert, ami tünetileg jót tesz a páciensnek, csak a

jóléte érdekében adjunk, méghozzá azzal a feltétellel, hogy azt az orvos a saját feleségén is alkalmazná. 

Magától értetődő ezért, hogy az előzetesen még nem kezelt páciensek  az Új Germán Medicina segítségével nagy esélyük van teljesen meggyógyulni, egészségessé válni. Az akadémiai orvoslásnak, ami oly nagyra van feltételezett tudományosságával, fel kéne tegye magának a kérdést, vajon nem tért le már régen a természettudományok útjáról? De azáltal, hogy az orvostudományban most először alapvető természettörvények kerültek napvilágra (mint ahogyan ez a természettudomány más ágaiban már réges régen megtörtént),  most ténylegesen megvan a reális lehetőség ahhoz, hogy valódi természettudománnyá váljon - magától értetődő, világos ismeretté - a legegyszerűbb ember számára is! 

                               Orvostudomány a feje tetején 

orvostudomany_a_feje_tetejen.jpg

http://vilir.gportal.hu/portal/vilir/upload/717530_1327607630_02389.pdf

                                                                                  2009. május 15. "

 

          Az Új Germán Medicina alapjaira épül a Recall Healing

 

 recall_healing.jpg

          bövebben a témáról és nagyon sok oktató videó nézhetö meg  a 

                                 http://www.recallhealing.hu

A Recall healing segíítségével  lehetőség van arra, hogy az egészségünkre, az életünkre, esetleges problémáinkra és megbetegedéseinkre biologikus megértéssel tekintsünk, megértsük, és megéljük, hogy kik is vagyunk valójában.

A megbetegedéseink, problémáink akkorák, amekkorák az önmagunk elől is rejtegetett érzelmi titkaink a tudatalattinkban tárolva vannak. – Gyakran fogalmunk sincs e titkok jelenlétéről addig, amíg nem jelennek meg testi szinte Az elakadt élethelyzet vagy/és a betegség titkainak feltárása, és így az elakadt élethelyzetet/betegséget kiszámítható módon előidéző, a mélyben meghúzódó program semlegesítése: ennek lehetőségét nyújtja a Recall Healing 

A módszer Gilbert Renaud-nak köszönhető. Ö  Dr. Claude Sabbah tanítványa volt. 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=h-qoaky9C4w

https://www.youtube.com/watch?v=xu2s4XdM5PI

(Total Biology of the Living Creatures). Mind a Total Biology-nak, mind pedig a Recall Healing-nek alapját képezi az a felfedezés, amelyet

Dr. Ryke Geerd Hamer tett az 1980-as évek elején: az öt biológiai természettörvény, amelyeket ma újmedicina, Germán Gyógytudomány, GNM néven ismerünk. 

 

biologiai_osszefuggesek.jpg

 

Igazat adok Dr Hammernek a Germán Gyógytudomány az Ő szellemi terméke Nem vette jó néven, engedélye nélkül oktatják, publikálják . Dr. Hammer szemében ez etikátlan cselekedet

Sok évig üldözték, bántották és nem csak Öt a világon . 

Jogilag vitatható ,amit  Roberto csinált, de mint minden rosszban van valami jó. Azzal, hogy elkészítette az átlag ember számára is érthető szervatlaszt, a videókat, sokat tett az ügyért még ha eleinte  voltak is  benne  hibák melyek javításra kerültek azzal nagyban hozzájárult az Új Germán Gyógytudomány  Európában és a nagyvilágban való megismertetéséhez ,népszerűsítéséhez. Élet fintora Dr. Hammer Német volt üldözték ,tanait nem publikálhatta sehol Európában ,Barnai Robertónak sikerült .

 

 

 

        

 

                                                                                  

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 261
Heti: 1 999
Havi: 8 853
Össz.: 1 883 345

Látogatottság növelés
Oldal: ÚJ GERMÁN MEDICINA a /Könyv I.rész/
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »