GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

 

HOLISTIC PULSING 

lélek masszázs 

        Nemzetközi Holistic Pulsing Akadémia

 HIVATALOS HONLAP

http://holistic-pulsing.hu 

A HOLISTIC PULSING KÉPZÉS ÁLLAMILAG ELISMERT MINŐSÍTETT KÉPZÉS LETT MAGYARORSZÁGON!

A maximális 20 pontból 19 ponttal, elismert, méltó helyen a 20 pontos a Kórházak, egészségügyi Intézmények tanfolyami szervezéseit követve, szakmai pontértékeléssel, amely az oktató és az oktatási tananyag teljes egészét vizsgálja és értékeli.

2017.10.27-28.-án egy fantasztikus képzésen vettem rész ,amit mindenkinek csak ajállani tudok.Csodálatos élmény volt.

A képzés 3 részből áll,mindenki képes megtanulni, boldogabbá teszi ezzel saját magát és a kérnyezetét is.

schneider_ferenc.jpg

 a képzést : Schneider Ferenc 

Holistic Pulsing terapeuta és oktató.
Reflexológus Természetgyógyász

A Holistic Pulsing kizárólagos magyarországi oktatója tartotta 

 

               Mi is az a Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs ?

 A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.


Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

Ez a terápiás módszer, segíti a Pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők gyógyulását.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik

- túlterheltek,

- mindennapi erős stressznek vannak kitéve,

- testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek,

- nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a Pánikbetegség, a Depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.
A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

részlet

Gyógyulj lélekmasszázs-terápiával!

"Nem csak a gyerekeket lehet rezgések által, ringatással, hintáztatással megnyugtatni. A lélekmasszőr ringató technikája hatására aktivizálódnak saját belső gyógyító energiáink, és újra nyugodtnak, harmonikusnak érezhetjük magunkat.
 

A Holistic Pulsing módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít – mondja a „lélekmasszőr”. – A ringató és vibráló mozgással az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz, és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. Ebben a módosult tudatállapotban zárul a tudat és kinyílik a tudattalan. A módszer előnye, szemben a kineziológiával vagy a pszichoterápiával, hogy utóbbiaknál a terapeuta irányítja az eseményeket, s ha nem jól ítél meg egy helyzetet, akkor esetleg feloldhat olyan blokkot is, amellyel akár ártani is lehet. A lélekmasszázzsal nem lehet ártani, mert itt nem a terapeuta irányít. Ő csak segít a páciensnek aktivizálni a saját öngyógyító folyamatait. A terapeuta ezzel a módszerrel nem tud olyan blokkot feloldani, amelynek fogadására a páciens még nincs felkészülve. Előfordul persze, hogy valaki sírva fakad, mert olyasmi bukkant elő a múltjából, amit úgymond meg kell emésztenie. Ha igényli, akkor átbeszéljük, de nagyon ritka, hogy valaki sokat rágódna egy felmerülő emléken.

A terápia közben a páciensnek semmit sem kell tennie. Nem kell igyekeznie, hogy képes legyen ellazulni, sőt, az akarat csak az ellazulás ellen hat. A „lélekmasszőrök” nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, inkább meghívják a testet saját harmóniája megtalálásához, ebben rejlik az ősi ausztrál módszer egyedisége. Ennek ellenére, vagy éppen ezért történhetnek a kezeléseken apró csodák. A stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák energiablokkokat hoznak létre a testben. Tapasztalat, hogy ezek már néhány lélekmasszázs-kezeléssel elháríthatók. Lelki bajok, testi fájdalmak és a túlsúly is kezelhető a segítségével, de párkapcsolati, családi vagy munkahelyi problémákat is orvosolni tud azáltal, hogy a páciens ellazul. A módszer segítségével újra felfedezhető az ősi bizalom, a biztonság és szeretet érzése.

A lélekmasszázs-terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében – mondja Schneider Ferenc. – A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 261
Heti: 2 004
Havi: 8 858
Össz.: 1 883 350

Látogatottság növelés
Oldal: HOLISTIC PULSING
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »