GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

H1N1 a legfélelmetesebb népellenség

Felelősség nélkül csak gyerek az ember, viszont jól idomítható!!!

Miért tapasztalható ez a túlzott elővigyázatosság egy olyan betegség kapcsán, mely a szezonális influenzához hasonló tüneteket okoz és a szövődmények miatt kialakuló halálozási kockázata sem nagyobb.                                                                                                                                                                    Jean Burgermeister oknyomozó újságíró úgy gondolja, hogy kezében van a válasz és ezt bizonyítani is tudja.

Ezért feljelentette az ausztriai „Baxter„  és a „Avir Zöld Dombok Biotechnológia” nevű cégeket, továbbá a WHO-t  szennyezett Madárinfluenza-vakcina előállításáért és terjesztéséért.

Ezt a vakcinát ősztől kezdték teríteni a világ összes országában a „sertésinfluenza vírus” elleni oltás gyanánt. 

Az újságírónő nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint maga a vírus.

A 2009. április 8-i bizonyítékokkal alátámasztott feljelentést a mai napig egyik szervezet sem cáfolta, ellenkeresetet sem nyújtottak be Bürgermeister vádjai ellen.

A média is hallgat. Ahogy a gazdasági válságot a bankok mohósága okozta, a járványok a gyógyszergyárak mohóságát bizonyítja.                                                                                                                                                                                                                                                                  Engedjék meg, hogy egy kicsit elengedjem a fantáziámat és kitaláljam, hogy is jött létre a H1N1,2009 áprilisának legfélelmetesebb népellensége. Mindezt annak tudatában teszem, hogy nem vagyok virológus, sőt genetikus sem, és csupán a józan eszemet próbálom megtartani, mialatt össze nem illő adatokat hallok a televízióból.

Mit tanultunk biológia órán a mutációkról?  Hogyan jöhet létre egy vírus, ami egyszerre tartalmazza a genetikai kódját mind a három vírusnak?                                                                                                                                              

Amennyiben ezt nem laboratóriumban hozzuk létre, akkor a következő a legvalószínűbb forgatókönyv:

 egy Észak-amerikai madár átrepül Európába, ahol megfertőz egy disznót, amelyik disznó pár napon belül visszafertőzi ezt a madarat. A madár ezt megvárja, majd rögtön elrepül Ázsiába, ahol keres egy ottani influenzás disznót, akivel ismét egy oda-vissza fertőzést követnek el, miközben igyekszenek megőrizni a korábban Európában szerzett víruselemeket. Gondoltam arra a változatra is, hogy nem a madár, hanem az influenzás disznó megy el Európából Ázsiába, de ehhez igen sokat kellene galoppoznia kietlen vidékeken.                                                                                     

    Maradjunk a "valószínűbb" változatnál, miszerint a madár utazza körbe a világot. A következő elem egy mexikói ember kell, hogy legyen, aki éppen influenzás és vagy a madárral, vagy az ázsiai disznóval kell mutálódnia, majd 80 szerencsétlen honfitársának cseppfertőzés útján átadni ezt az immár négy különböző víruskódot

tartalmazó szuper  vírust 

                                                                                                                  

   Legyünk őszinték. Ennek a fenti forgatókönyvnek a kivitelezése nem lenne egyszerű.

Főleg azért nem, mert a betegség tulajdonsága szerint a madárnak ideje sem lenne ezt a világ körüli utat megtenni. Valahol a Kaukázus fölött elpusztulna a saját influenzájától.                                                    Emiatt úgy gondolom, hogy ez a vírus nem jöhetett volna létre, ha nincs a "Kutató orvos".

Az már egy ideje nem titok, hogy laboratóriumok sora kísérletezik új vírusok kifejlesztésével.

 A közelmúltban derült ki, hogy európai laboratóriumból postáztak szét a világba élő emberi és madárinfluenza-vírusokat védőoltásnak álcázva. Hogy emiatt nem koncoltak fel embereket és még csak nagy port sem kavart a médiában, az annak tudható be, hogy a média erősen függ a gyógyszergyárak reklámkiadásaitól, és emiatt inkább hallgatnak.                                                                                                                                                       Márpedig ha nem természetes úton jött létre a négy különböző földrész négy fajának kereszteződését feltételező vírus mutáció, akkor csak laboratóriumban jöhetett létre, és vagy véletlenül, vagy szándékosan került ki a forgalomba.

A véletlen változatnak némileg ellentmond az, hogy igen felkészülten érte a nemzetközi szakértői csoportokat. A hírek szerint volt oltóanyag abban a mexikói kórházban, ahol a legtöbb megbetegedést regisztrálták.

 Én ugyan elgondolni nem tudom, mivel oltották be a dolgozókat, mert úgy tudom, az egyetlen ismert gyógyszer a Tamiflu, ami viszont tabletta. Lehet, hogy az oltóanyag eleve a fertőzés oka volt? Láttunk erre példát nem is olyan régen. Ráadásul a kormányoktól nem idegen az, hogy tömegesen megbetegítsenek vagy megöljenek embereket, ha erre jó okuk van. Sőt az összes emberiség elleni terrorakció valamelyik kormány kezdeményezése volt. Civilekre atombombát dobni Japánban (USA), palesztinokat elgázosítani (Izrael), zsidókat tömegesen kivégezni (Hitler), szerbeket, irakiakat, afgánokat uránköpenyes lőszerrel lövöldözni (NATO), -- nem számít pár százezer ember élete, ha egy kormány el akarja érni a célját. Nagyon csodálkoznék, ha nem derülne ki pár éven belül, hogy a hadsereg raktáraiban ott lapul a bármikor bevethető influenza, amit ráadásul védőoltásnak álcáznak.  

        De mit mond erről egy orvos, aki kint dolgozik Mexikó városban?                     "Rezidens orvosként dolgozom az egyik legnagyobb kórházban Mexico Cityben és szomorúan látom, hogy a helyzet messze kint van az irányításunk alól.

Orvosként rájöttem, hogy a média nem közli az igazságot.

 A hatóságok eredmény nélkül osztottak szét oltóanyagokat a teljes orvosi személyzet között.

 A partnereim közül kettőt ölt meg az új vírus hat nap alatt, bár őket beoltották.

Nálunk hivatalosan 20 haláleset volt, de valójában több mint 200. Megértem, hogy el kell kerülnünk a pánikot, de fontos lehet elmondani az igazságot. Lehet, hogy ezzel most jobbat teszünk, és több halált akadályozzunk meg." GREGORIO DÁVILA (forrás: BBC) 

      Egy sor gyógyszergyártó cég már régen megszerezte a vírust és gőzerővel gyártja az ellenanyagot, amit soron kívül szabadalmaztatnak, majd drága pénzért eladják nekünk. Így lesz gyógyszergyári profit egy járványból. És hogy mi volt előbb? A járvány vagy a gyógyszer? Ki tudja ezt? Egy biztos, ha nagy profitot akar valaki realizálni, előbb kell szabadalmaztatnia, minthogy a probléma megjelenne. Gazdasági érdek, hogy hazudjanak a fertőzések tényleges adatairól. Nem tudni mit kaptak a Mexikó városi  orvosok  amitől éppenséggel nem védettek , hanem betegek lettek. Valószínűleg éppen az oltás tartalmazhatott valami vírust, amitől meghaltak.   

A piacon lévő védőoltások, az eddigiek fényében nagy eséllyel tartalmazhatnak vírust.

Az oltóanyagok összetétele titkos

 De bármit is tartalmazzon, egy ilyen oltás éppen azt az immunrendszert gyengíti le, ami az egyetlen esélyt jelenti egy ember számára egy ismeretlen kórokozóval szembeni harcban.

 Ráadásul, mire egy influenza elleni védőoltás piacra kerül a vírus már kétszer mutálódott.                                                                                                                                                                                                                       Mivel pánik esetén az emberek általában rossz döntéseket hoznak, most majd megfigyelhetjük, hogyan kell egy kisebb problémából nagyot csinálni.

 Megnézhetjük, hogy milyen eredménye van annak, ha benzinnel oltjuk a tüzet.

Pedig ha csupán annyit tennénk, hogy nem terheljük a szervezetünket mérgező kozmetikai és élelmiszeripari szerekkel, tiszta vizet innák, naponta eltöltenénk egy órát a napsütésben, valamint gondoskodnánk friss levegőről és némi vitaminról az étrendünkben, megúszhatnánk minden fertőzést.   Érdemes elgondolkodni, mielőtt bedőlünk a média által felturbózott híreknek.    

     A Magyarországon kapható Fluval P oltóanyagról sem tudunk túl sokat.

A vita az oltóanyagban kis mennyisében található etil -higany/ tiomerzál nevű tartósítószer/emberre káros, vagy nem káros hatásáról folyik.

 Mellesleg a szezonális influenza és más oltóanyagok is tartalmaznak tiomerzált évtizedek óta.  A szakma megosztott, az Országos Tiszti Főorvos pedig ideges és fenyeget.                                                                

Sallie Bernard tanulmánya a következőket

állítja:

 a tiomerzál szerves etil -higany, ami előszeretettel támadja meg az idegsejteket.

A beinjekciózott higany sokkal mérgezőbb, mint a lenyelt. A csecsemőknél nincs kialakulva a vér-agy gát, gerincoszlopuk is ki van téve a higany támadásának, ezért a higany az idegsejtekben és az agysejtekben halmozódik fel. Amint a higany az idegsejtekbe kerül szervetlen higannyá alakul át és szorosan kötődik a sejtekhez.  Évekig ott maradhat, folyamatosan támadva az agysejteket. A kisbabák immunrendszere még nem működik, 6 hónapos kor előtt nem termelnek epét, ami szükséges a higany kiválasztásához a szervezetből.

 Az etil -higanyt nehéz kitisztítani a vérből. Sallie Bernard tanulmányában az autizmus és a higany közötti összefüggést részletesen vizsgálja.

Ezek után csak szerényen teszem fel a kérdést, hogy azok a felnőtt emberek,/ a többség/ akiknek gyenge az immunrendszerük, nem működnek megfelelően a méregtelenítő szerveik a tüdő, a máj, és a vese, náluk milyen hatásfokkal ürül ki a higany a szervezetből?

 Vizsgálta ezt már hosszútávon valaki?

 Ha nem, akkor miért nem? Testsúly kilógrammonként mennyi a megengedett mennyiség? Egyáltalán, létezhet megengedett mennyiség?

 A téma kapcsán túl sok a megválaszolatlan kérdés. Hatalmi szóval és manipulációval próbálnak hatni az emberekre, és ez megnehezíti a felelősség teljes döntést.

 Egy infantilizált társadalomban élünk, ahol a gondolkodás terhét leveszik a vállunkról, így viszont elvész az egyéni felelősség.

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 261
Heti: 1 919
Havi: 8 773
Össz.: 1 883 265

Látogatottság növelés
Oldal: H1N1 IGAZSÁG
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »