GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

kristalykoponya.jpg


                Tégy zsebre egy varázskövet!


Õsi legendák fûzõdnek a természet gyönyörû képzõdményeihez, a különbözõ féldrágakövekhez. Az asztrológia kutatói és hívei e kövek tulajdonságainak ismeretében határozták meg, hogy mely csillagjegy szülöttéhez kapcsolódnak s hoznak neki szerencsét, erõt és sikereket. 

ametiszt.jpg

Szépségükhöz, csodálatos rajzolataikhoz, káprázatos színvilágukhoz kétség sem férhet. Más kérdés, hogy hiszünk-e varázserejükben, majd mindenre megoldást jelentõ hatásukban. Az viszont egészen biztos, hogy kárt nem okoz, ha a csillagjegyünknek megfelelõ követ a zsebünkben hordjuk.

Már csak finom, selymes tapintásuk miatt is

… Lássuk tehát, kinek mi illik az egyéniségéhez!


Kos – Vörös karneol

(III. 21.–IV. 20.)

voroskarneol.jpg

A biztos földi alapokra kell építened!

Színe: aranyvörös

Gyógyítóereje:

lázcsökkentõ

Akaraterõt, bátorságot önt belénk.

Kitartóvá, kreatívvá tesz. Olyan embereknek ajánlják, akik nem elégszenek meg a hétköznapi teljesítményekkel, hanem a bennük rejlõ alkotóerõt akarják kibontakoztatni. A karneol edzi a figyelmet, segít az akadályok leküzdésében, a gondok megoldásában. A nemi vágyakat, ösztönöket magasabb szintre emeli. Fokozza az érzelmeket, segít megértõbbnek lennünk a párkapcsolatunkban. Az életerõ és az életöröm köve.


Bika – Achát
(IV. 21.–V. 20.)

Szeresd a természetet!


Színe: szürke vagy faszínû

achat.jpg


Gyógyítóereje:

erõsíti a nyirokrendszert


Az achát a természetes anyagok felé vezet, elgondolkodtat, hogyan tudnánk tökéletes összhangban élni a természettel, az állat- és a növényvilággal.

A mohaachát elfeledteti a mindennapi terhek nyomását, a stresszt. Az õsi, biztonságot adó világba vezet vissza. A Föld energiáját közvetíti: önbizalmat, biztonságérzetet nyújt. Megbízhatóvá, kiegyensúlyozottá tesz. Az achát harmonizálja az agyféltekéket, nyugtatólag hat a szemre, a szívre és az idegekre.

Ikrek –Tigrisszem
(V. 21.–VI. 21.)


Megszabadítalak az árnyékos oldaladtól
Színe: aranylóan sárga

tigrisszem.jpg


Gyógyítóereje:

erõsíti az immunrendszert


Segít életünk mélyen gyökerezõ bajait megtalálni, így bármitõl és bárkitõl való függésünkbõl felszabadít. Feloldja a nemi függõséget, s a szívbéli szeretet felé irányít. Segítségével jobban megismerjük a saját testünket, és megtanuljuk, hogy szervezetünket mi irányítjuk. A tigrisszem segít feloldani gyengeségeinket, félelmeinket. Összhangot teremt a belsõ szervek mûködése között.

Rák – Vérjáspis
(VI. 22.–VII. 22.)


Légy alázatos!
Színe: vörösesbarna

verjaspis.jpg


Gyógyítóereje:

nyugtatja az idegrendszert


A legendák szerint, aki vérjáspist hord magánál, örökre szerencsés lesz, az akadályok elhárulnak az útjából, biztonság és hosszú élet vár rá. Pókcsípés, kígyó- vagy skorpiómarás elleni talizmánként is ismerték. A szellemünket tisztítja. Életerõnket felfrissítve csökkenti befolyásolhatóságunkat, megtanít a saját elveink szerint élni. Nemcsak a fáradtságot, a levertséget ûzi el, hanem feloldja agressziónkat, erõsíti figyelmünket, megvéd a rémálmoktól.

A vérjáspis az alázat, az önfeláldozás, a mindent átható szeretet, a szolgálat és a segítõkészség köveként vált ismertté.

Oroszlán Pirit
(VII. 23.–VIII. 23.)


A nagy változások elõmozdítója
Színe: bronzsárga

pirit.jpg


Gyógyítóereje:

oldja a szorongást


Ha tudatosan akarunk változtatni az életünkön, vegyük kezünkbe az optimizmust hordó piritet, hogy önismeretre és gondolkodásra késztessen. Feloldja a régi, rossz gondolatainkat.

Energiája által nyitottá, õszintévé tesz. Megkönnyíti a felismerést, feltárja az ok-okozati összefüggéseket, segíti továbbfejlõdésünket. Ez a kõ fényével megvilágítja életünk árnyékos oldalát is. A pirit fényében igazi önmagunk felé fordulunk, fontos lesz kimondanunk a gondolatainkat, érzéseinket.

Szûz – Borostyán
(VIII. 24.–IX. 23.)


Megosztom veled az élet sikerének titkát
Színe: sárgásbarna

borostyan.jpg


Gyógyítóereje:

frissíti a vérkeringést

Európában korábban szerelmi kõnek számított, úgy tartották, mágikus erejével visszatéríti a hûtlen szerelmest.

Ha a borostyán vörös színûre vagy átlátszatlanra változik, az a hûtlenség jele. Indiában a szent emberek a nyakukban jókora borostyándarabot hordanak, hogy biztosítsák vele a lelki egyensúlyukat. A borostyán erõsíti a látóképességet, vagyis elõsegíti, hogy bepillanthassunk önmagunkba, megtaláljuk az utat önmagunkhoz. Ez a megvilágosító erõ nem csak öntudatra ébreszt, hanem elûzi aggodalmunkat, félelmünket, csökkenti a depresszióra való hajlamot. Erõsíti tudásunkat, emlékezõképességünket. Határozottabbá, öntudatosabbá, döntésképesebbé tesz.

Mérleg – Rózsakvarc
(IX. 24.–X. 22.)

Érzelmeid megszelídítõje
Színe: rózsaszín

rozsakvarc.jpg


Gyógyító ereje:

védi a szívizomzatot és a tüdõt


Szeretetet sugárzó energiáját olyan embereknek ajánlják, akik gondjaik miatt magukba roskadnak, és úgy érzik, semmire sem képesek.

A rózsakvarc kibékít önmagunkkal, elfogadtatja a hibáinkat és a gyengeségeinket. Megtanít, hogyan kell mások véleményét, személyiségét figyelembe vennünk. Segítségünkre van szeretettel teli embereket vonzani magunk köré. A szeretet hatalma megváltoztatja a negatív kisugárzású embereket is.

Skorpió – Hematit
(X. 23.–XI. 22.)


Visszaadom a bátorságodat
Színe: tükörfényû szivárványos

hematit.jpg


Gyógyítóereje:

tisztítja a véredényeket


A körülöttünk lévõ energiamezõt javítja, mivel a káros sugárzásokat kiszûri, és a negatív energiákat magába szívja.

A babilóniai harcosok vérkõvel dörzsölték be testüket, hogy sebezhetetlenek maradjanak, miközben a kõ bátorságot is kölcsönzött nekik. A hematit bátorságot ad földi bajainkhoz, és az anyagi jólét megtestesítõje. Birtokában ráeszmélünk arra, hogy nem szabad önzõnek lennünk. Kitartóvá, dinamikussá tesz, hogy földi küldetésünket sikerrel hajthassuk végre. Segítségével megtanuljuk túlélni az élet csapásait. Nehéz helyzetekben küzdelemre szólít fel.

Nyilas Aranytopáz (Topáz)
(XI. 23.–XII. 21.)


Az önmegvalósítás fényét szórom rád
Színe: aranysárga

aranytopaz.jpg
Gyógyító ereje:

elõsegíti az emésztést


A hûség, a hit, a szerelem és a barátság köve.

Megszabadít gyötrõ gondolatainktól. A topáz feloldja a bosszúságunkat, a depressziónkat, a félelmünket, a féltékenységünket, a kimerültségünket és a szenvedélyeinket. E kõhöz általában harmonikus, családközpontú, nemes lelkû emberek vonzódnak, akik mások sorsát is figyelemmel kísérik, és az igazság követõi.

A topáz aranyló fénye öntudatot önt belénk, feloldja a nyomasztó érzéseinket, örömöt sugároz, a tisztánlátás felé indít. A Napra emlékeztetõ örömtelisége belsõ nyugalmunk talpköve. Élénkít, és fokozza a kreativitásunkat. Lelkünknek szárnyat ad, a magasabb énünkbe léphetünk be általa.

Bak – Krizolit
(XII. 22.–I. 19.)


Az õsi tudást adom vissza
Színe: barna

krizolit.jpg


Gyógyítóereje:

fokozza a vitalitást


Segítségével kitárul számunkra a tér és az idõ. A krizolit elkergeti a félelmeinket, magával ragad, és megmutatja, hogy kik is vagyunk. Ha vonzódunk hozzá, megváltoztatja majd az életünket. Kitartóvá, kreatívvá életerõssé és magabiztossá tesz, s megtisztítja gondolatainkat. Elfeledteti a gondokat, ráadásul az elõttünk álló akadályokat kihívásként értelmezzük, mert a krizolit segít a legnehezebb helyzetben is megtalálni a helyes utat. A láthatatlan világba kalauzol el. A világ igazságát, a kozmosz bölcsességét és tudását hordozza magában.

Vízöntõ – Türkiz
(I. 20.–II. 20.)


Légy határozott!
Színe: zöldeskék

turkisz.jpg


Gyógyítóereje:

megelõzi a légúti betegségeket


Megvédi a testet és a lelket a negatív külsõ hatásoktól. Az értelem magasabb eszméit összeköti a Föld õsi erejével. Segít a magasabb szellemi ismereteket, gondolatokat a hétköznapi életben felhasználni. Felismerteti velünk a jelenlegi helyzetünk okát, eljuttat a dolgok gyökeréhez. A türkizbõl hamar energiatöbbletet nyerünk, az életünk általa céltudatosabb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb lesz. Képesek leszünk fontos döntésekben határozni, magabiztosságot nyerünk. A tenger kékjével a tisztaságot hozza számunkra, vele a bennünk szunnyadó kreatív erõk kibontakoznak, a képzelõerõnk szárnyra kap.

Halak – Akvamarin
(II. 21.–III. 20.)


A lelked békéje vagyok
Színe: tengerzöld

akvamarin.jpg
Gyógyítóereje:

allergia ellen hatásos


Viselõjét nemcsak gazdaggá, hanem boldoggá is teszi, ám felébreszti a féltékenységet is

 Reményt, bizakodást és örök fiatalságot hoz. Ez a kõ örömöt, igazi békét sugároz. A tenger tiszta, zöldes színével nyugalomra, toleranciára és megértésre buzdít. Segítségével félénkségünk elmúlik, kifejezõkészségünk fejlõdik.Vakmerõvé, bátorrá, rátermetté varázsol. Szabadságot, teret, világosságot biztosít a lelkünk számára, ezáltal megérzõ képességünk, kreativitásunk fejlõdik. Fejleszti a párbeszédet önmagunk belsõ énjével. Segít elérni a magasabb szintû tudatállapotot és a tökéletes önmegvalósítást.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 1
Heti: 1 200
Havi: 8 783
Össz.: 1 919 511

Látogatottság növelés
Oldal: GYÓGYÍTÓ KÖVEK
GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »