GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!


 Máj- és Epehólyag tisztító kúra házilag:

maj.jpg


Sose végezzünk tisztítást, ha nem vagyunk egészségesek.

Tudta, hogy…


… a felnőttek 90%-ának a májában találhatóak kövek (legalább 3 kis kő), de 99%-uk nem is tud a létezésükről,
… egyes embereknek akár 3000 kő is lehet a májában és ugyanennyi az epehólyagjában,
… a 14 és 18 év közötti gyermekek 15-30%-ának található kő a májában (legalább 3 kis kő),
… a 35 évnél idősebb emberek 95%-ának van kő a májában és az epehólyagjában, de közülük nagyon kevésnek vannak tüneteik?


A gyomorral ellentétben a máj ritkán jelzi közvetlenül, ha nehézségei vannak, vagy a figyelmünket igényli.

Közvetetten jelez azonban, ha működése zavarokba ütközik. Bőrirritáció, gyenge látás, emésztési problémák, vastagbél problémák, rendszertelen menstruáció, visszatérő fejfájás, súlygyarapodás, fáradékonyság, légzési nehézségek, memória- és koncentrációs zavarok, ízületi bántalmak vagy súlyosabb betegségek: szívbetegségek, rák, cukorbetegség, Alzheimer kór, csak hogy egy párat említsünk, nem fordulna elő, ha a máj optimálisan működne.
A máj megtisztítása az epekövektől drámaian javítja az emésztést, ami egészségünk alapját képezi. Akár a már kialakult allergiák megszűnésére is számíthatunk minden egyes tisztítás alkalmával. Eltünteti továbbá a váll-, felkar- és hátfájdalmat is. Több energiánk lesz és általános közérzetünk nagymértékben javul.
A máj feladata az epe termelése.

A máj tele van vezetékekkel, melyek az epét egy nagy epevezetékhez szállítják. Ide csatlakozik az epehólyag is, amely egy nagy tárolóként funkcionál.
Sok ember, köztük gyermekek esetében az epevezetékeket epekövek zárják el.

Néhányan allergiáktól szenvednek, míg mások tünetmentesen élik életüket. Az epehólyag röntgennel történő vizsgálatakor semmi sem mutatható ki. Általában ezek a kövek nem az epehólyagban vannak, továbbá kicsik és még nem kövesedtek, így a röntgenképen nem láthatóak.

Több, mint fél tucat variációja létezik a köveknek, legtöbbjük belsejében koleszterin kristály található.

Lehetnek feketék, pirosak, fehérek, zöldek vagy világosbarna színűek.

A zöldek színét az epe adja.

Alkalmanként több kő egy nagyobbá áll össze.
Amint a kövek mérete nő és száma gyarapodik, egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a májra, ezáltal a máj egyre kevesebb epét termel. Képzeljünk el egy apró kövekkel teli kerti locsolócsövet:

egyre kevesebb víz tud átjutni a csövön, így annak az esélye is egyre csökken, hogy a víznyomás kilökje a köveket a csőből. Az epekövek jelenlétével egyre kevesebb koleszterin hagyja el a szervezetet, a koleszterinszint emelkedik.


Nem szeretnék elijeszteni tőle sekit,de 


MINDEN TISZTELETEM AZOKNAK AKIK VÉGIGTUDJÁK CSINÁLNI!!!!!


Én képtelenvagyok a keserűsót lenyelni,annak ellenére ,hogy tapasztalatom alapján

a létező legjobb májtisztítást lehet vele elérni!

nekem így maradnak a lágyabb ,de alacsonyabb hatásfokkal rendelkező teák.


A kúra leírása

Hozzávalók:
- egy fedeles edény
- 1 nagyobb vagy két kisebb friss grapefruit
- 1,25 dl hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj
- 4 evőkanál keserűsó (magnézium-szulfát)
- 7,5 dl víz


Lehetőség szerint olyan napokat válasszunk a kúrára, amikor zavartalanul pihenhetünk.

A második napra semmilyen programot ne szervezzünk.

Mivel a szervezetet elég nagy folyadékveszteség éri, nagyon meleg nyári napokra se időzítsük a kúrát.


1. nap
Csak olyan gyógyszereket vegyünk be, melyek szedése elkerülhetetlen. Még vitaminokat se vegyünk be, sem másmilyen táplálékkiegészítőt.
Reggelire és ebédre könnyű, zsírmentes ételeket együnk, kerüljük továbbá a fehérjefogyasztást. Ehetünk gyümölcsöket, gyümölcslevet, kenyeret mézzel (de nem vajjal vagy tejjel), héjában sült krumplit vagy egyéb zöldségeket. Ez lehetővé teszi, hogy az epe negyobb nyomást fejtsen ki a májban. A nagyobb nyomás több kő eltávolítását eredményezi.

14:00 óra
Délután 2 óra után ne együnk és ne igyunk. Ha nem tartjuk be ezt a szabályt, később igen rosszul érhetjük magunkat. Készítsük el a keserűsó oldatot: 7,5 dl vízben keverjünk el 4 evőkanál keserűsót. A keveréket osszuk el négyfelé és tegyük hűtőbe.

18:00 óra
Igyuk meg az első adag keserűsó keveréket. Nevéhez illően elég keserű, aki nem bírja az ízét, esetleg igyon egy-két korty vizet, vagy öblítse ki a száját. A kellemetlen íz egyébként pár percen belül elmúlik magától is. Ha az olajat és a grapefruitot eddig a hűtőben tároltuk, vegyük ki, hogy legyen ideje megmelegedni.

20:00 óra
Igyuk meg az második adag keserűsó keveréket. Végezzük el az esti teendőinket, készüljünk lassan lefekvéshez. Az időzítés kritikus, ne térjünk el 10 percnél többel.

21:45 óra
Öntsünk 1,25 dl olívaolajat a fedeles edényünkbe (ez lehet egy egyszerű befőttesüveg is). Facsarjuk a grapefruitot az edényünkbe, így körülbelül 2,5 dl folyadékot kell, hogy kapjunk. A grapefruitlé kb. 1,25 - 1,9 dl legyen. Zárjuk le az edényt és erősen rázzuk addig, amíg vízszerű folyadékot nem kapunk.
Látogassuk meg a toalettet, még ha késünk is a tíz órai italunkkal. Ne késsünk 15 percnél többet.

22:00 óra
Igyuk meg az imént mixelt italunkat, méghozzá állva. Igyuk meg az egész mennyiséget 5 percen belül (a legjobb nagy levegőt venni és egyszerre meginni az egészet).
Azonnal feküdjünk le. Ne takarítsuk ki a konyhát, ne rakjuk el a hozzávalókat. Feküdjünk a hátunkra, fejünk alatt egy magas párnával. Próbáljunk mozdulatlanul maradni legalább 20 percig. Ha mindent jól csináltunk, érezhetjük, ahogy a kövek vándorolnak bennünk. Próbáljunk meg minél hamarabb elaludni. Akinek alvási nehézségei vannak, szigorúan természetes alapanyagú altatót vehet be (ezt a 10 órai ital első kortyaival lehet bevenni). (Az amerikai irodalom egy "ORNITHINE" nevű gyógyszert javasol.)

2. nap
Amint felkelünk, megihatjuk harmadik adag keserűsó keverékünket, majd visszafekhetünk pihenni. Ne igyuk meg a harmadik adagot 6:00 óra előtt.
2 órával később
Igyuk meg az utolsó adag keserűsó keveréket. Ismét visszafekhetünk pihenni.
2 órával később
Igyunk gyümölcslevet vagy ásványvizet. Fél órával később gyümölcsöt, majd további egy óra elteltével egyéb ételt is fogyaszthatunk, de ajánlatos kímélő ételekkel kezdeni. Estére teljesen jól kell, hogy érezzük magunkat.


Hogyan sikerült a tisztítókúra?

Rögtön reggel számítsunk erős hasmenésre. A salakanyaggal együtt kövek is távoznak.

Számíthatunk különböző színű (fehér, sárga, fekete vagy zöld) és méretű (borsó nagyságú és kisebb) kövekre.
A tisztítást két hetes időközönként lehet elvégezni.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 307
Heti: 90
Havi: 1 075
Össz.: 2 178 169

Látogatottság növelés
Oldal: LEGJOBB MÁJTISZTÍTÓ KÚRA
GYÓGYULÁS SZELÍD GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2022 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »