GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!

I

univerzum.jpg

 Elgondolkodtató írásra akadtam a Titkos Tudás Tárháza oldalon érdemes elolvasni,túl hosszú azért nem írtam le,sajnos tömőrítva feltölteni pedig ide nem lehet .

 

Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával

 

                                        Interview with an alien.

 

                              Egy 60 évig őrzött titok leleplezése


 Honnan jöttünk ?és Hová tartunk?

Milyen esélyt adhat 2012

Pusztulást?

vagy felszabadulást a több millió éves rapszolgaság alól

?

   

„ idézet a műből”

2007-ben egy Lawrence Spencer nevű férfi iratokat tartalmazó vaskos postai csomagot kapott. Az iratokból kiderült, hogy azok küldője egy 83 éves asszony, aki 1947-ben azon a katonai bázison dolgozott nővérként, ahová a Roswellben lezuhant ufó egyik életben maradt utasát (pilótáját) elhelyezték, hogy kikérdezzék.

Az asszony nyolc évvel korábbról ismerte már Spencert, aki  az un.  Óz jelenségről (az ember olyan állapota, amikor nem tudja, hogy amit lát és hall, valóság-e vagy illúzió) írt könyvet és őhozzá fordult segítségért.  Az asszony  akkor megtagadta a segítséget és nem árulta el, milyen anyagok vannak a birtokában.  A Spencerhez intézett levelében leírja, hogy hatvan évig őrizte a titkot: nemcsak azt, ami az interjú során a tudomására jutott, hanem azt is, hogy nála maradt véletlenül a teljes dokumentáció!  De halála ideje közeledvén, ráébredt, hogy titkát meg kell osztania az emberiséggel. Erről így írt:

Sok embert öltek meg azért, hogy megakadályozzák annak a tudásnak a  feltárását, amelynek a társadalom előli titkolását én is segítettem.  Csak egy maréknyi ember tud arról, milyen terhet hordoztam 60 éven át azzal,  hogy tartottam ezt a titkot.  Mindezekben az élvekben úgy gondoltam, hogy nagy bizalmat fektettek belém a kormány hatalommal bíró személyei, de sokszor úgy éreztem, hogy a hatalom rossz úton jár,  amikor az emberiséget távol tartja attól a tudástól,  hogy idegen életformák nemcsak hogy léteznek, hanem folytatólagosan  agresszíven monitorozzák és megszállják mindenki életét a Földön minden áldott nap.…

”Egy kristálytiszta utólagos megvilágosodás nyitotta ki a szememet: hogy segítenem kell a bolygó megmentését, minden élő lényét, és galaxisunk minden életformájáét!”

 Azt kérte Lawrence Spencertől, hogy valamilyen formában hozza ezt az anyagot nyilvánosságra, de úgy, hogy neki ne legyen baja belőle.  Ha esetleg regény-keretbe helyezi, akkor  elkerülheti azon biztonsági szervek figyelmét, akik a nemzetbiztonság örve alatt üldözik az igazságot.  Ha újságban vagy tévében hozná nyilvánosságra, akkor úgyis diszkreditálnák, annál is inkább, mert valóban hihetetlen mindez.

 Spencer végül is könyv formájában hozta nyilvánosságra az egész anyagot. A könyv előszavában megírja, hogy  ezeknek a dokumentumoknak a születése óta eltelt hosszú időszakban a földön kívüliekkel kapcsolatban rengeteg információ és dezinformáció, félrevezetés és hazugság került napvilágra,  de még mindig nem világos, hogy  mi az igazság és mi nem az. "


tiszta_felfogas.jpg

Mondanivalóját tekintve megközelítőleg sok hasonló könyvet olvastam,de akkor is mellbe vágott amit kaptam.

A mozaikot összerakva a végeredményt nézem  hihetővé válik a történet.

Megértettem miért van az ,hogy olyan sok barátom akik abszolút nem foglalkoznak ezotériával idegennek érzik magukat a földön,és egyre azt hajtogatják évek óta, hogy ez egy börtön bolygó!

 Válaszként mindég felhoztam hogy tanulni –tapasztalni vagyunk itt!

de mit? és minek –hányszor??Miért nem emlékszem rá?

jönnek  a kérdések.


2012.december 21.

Ezen a napon lessz a lányom 17 éves  

Ezért érdekes számomra évek óta ennek a dátumnak a mondanivalója.

Szabó Juditnak van fent a neten egy nagyon jó előadása a témában és a könyvében is leírja,a lehetőség adott mindenki számára,bár Ő nem ebből az irányból közelíti meg  mint  én .

Érdemes elolvasni,pont azért hogy minél több helyről jövő információval renelkezűnk, továbbá  az

Átlényegülés kapujában I. II. III. -t

A harmadik kötetben van egy színbólum és egy ima amely segítségével védelmet szerezhetünk a mentális a spirituállis a fizikai támadásokkal szemben,legyen az álltati vagy emberi


Mi van akkor ,ha ez nem is katasztrófa közeleg?

ha semmien apokalipszis nem vár az emberiségre ,

ha igen

 az a kérdés 

kiknek?


 Számomra a test és a lélek  felszabadítását jelenti a szó spirituállis és fizikai értelmében .


Ki- ki hogyan éli meg !

„Egyrészt, ez lesz az a pillanat, amikor a Földbolygó a Plejádok, Alcyone csillaga körüli 25.920 éves keringési pályájának végpontjára érkezik. Ugyanebben a pillanatban, ezzel tökéletesen szinkron, a Plejádok egész csillagrendszere a Galaktikus központ körüli 225 millió éves keringési ciklusának végére ér az egész Tejút Galaxis is éppen abban a pillanatban jut majd el, egy ennél végtelenül hosszabb keringési pályája végpontjára a Nagy Központi Nap körül. 


A Foton övbe való belépést egyébként 1987-re jósolták, majd 1995-96-ra, azután pedig 2003-ra. De abban minden kutató egyetértett, hogy 2012-ben már teljes bizonyossággal benne leszünk a Foton öv sugarában. 

1987 ben még csak 15 pc tartózkodott a föld a sugár hatása alatt,majd minden évben egyre többet és többet.


Amitől a leginkább tartanak az, hogy az egész elektromos hálózat megbénul majd, hiszen a mi világunk az elektronok túlsúlyára épül.

Az elektronok mozgása tartja életben a számítógépes rendszereket, az elektromos berendezéseket, a távközlést, a légi irányítást, és szinte minden területe a hétköznapok zavartalan működőképességének az elektromosságon múlik. 
Ezzel szemben a Foton öv lényege éppen egy pozitron túlsúly jelenléte. Tehát, valóban megalapozott az a gyanú, hogy ha egy ilyen pozitron túlsúly találkozik a világunk elektron többletével, akkor a két részecske találkozásakor egy rendkívüli kisülés, fényjelenség kíséretében a töltés lenullázódik, és az elektromos berendezések használhatatlanokká válnak
.”


Azonban a Foton öv hatása és jelenléte rendkívül pozitív, hiszen ez az Élet jelenléte maga, és nem kell megijedni ezektől a hatásoktól

"
A műben azt írja a szerző ma már sem a Dominok sem a Birodalmiaknak nincs tudomása arról hogyan lehetne a bolygó körül levő elektromos hálót és ezzel  a tudat manipulációt megszűntetni ,

felszabadítani."

Nem csoda ilyen csak 225 millió évente adódik.és akármilyen fejlett tudással is rendelkeznek információ vesztés náluk is történhet!

Amennyiben a Nagy Központi Nap áthatol az elektromos mezőn erejével felszámolja annak tudatmanipuláló hatását.

Megnyílik a lehetőség  a teljes felszabadulásra,magasabb dimenzióba való átlépésre,

az összes lélek számára kivétel nélkül,

teljessen mindegy hogy végzett tanfolyamot meditált vagy nem európában él vagy afrikában, mert a nap fénye mindenkire egyformán süt.

Úgy lépnek tovább ,hogy  az  életek folyamán megszerzett tapasztalatot nem veszíthetki el.

Felszabadulnak  az elnyomás alól,szabaddá válnak és vissza mehetnek arra a bolygóra ahonnan ide kerütek,megértve az élet értelmét.


Ajánlom még elolvasásra ,a  Plejádok üzenete című könyvet, annak ellenére, hogy az idegen Őket is a megszállókhoz csatolta.

 diplomáciai kézségük igen fejlett, kétségek között hagyják  az olvasót  igaz vagy nem  amit elmondanak.

 Mondanivalójuk tökéletessen kapcsolódik az idegentől hallottakhoz.

Leírják, hogy sosem tudhatjuk ,hogy mikor manipulálnak és mikor az igazat mondják,viszont azt azért értésünkre adják, hogy a másik oldal is tudja  hogy:

Nem tudják elkerülni az elkerülhetetlent ezért

 a jól fejlett diplomáciai kézségüket használják akár a politikusok ,vagy konfliktusokat szítanak vagy átálnak a másik oldalra amiről tudják ,hogy nyerni fog.

Átveszik azokat a tanokat és magukéént  hírdetik, amivel reményt ,hitet lehet adni egy jobb világ eléréséhez,és sok médiummal ezt közvetítetik.


Amit közvetítetnek az magában jó: jóról,harmóniáról a szeretetről szól,

de

 ha megfigyeljük nem tagadják meg önmagukat ,utóbbi időben médiából semmi mást sem  hallunk, hogy

pusztulás megsemmisülés ,káosz anarhia várható!

Félelmet keltenek, és szítanak,hiszen ebből táplálkoznak.

Egyszerű halandónak - vagy nagy tudású médiumnak  nem egyszerű a dolga  képessé kell válnia  külömbség felismerésére a

jó és a jónak látszó között.közvetítések alkalmával!

Amint a közmondás is mondja.

Nem mind arany ami fénylik!

Az információk alapján úgy érzem  a galakszisunkban és főleg a földön jelenleg a túlélésért való harc  vég jácmái zajlanak. 

Tévedés ne essék én nem azt mondom, hogy

aki rossz nem válhat jóvá!     Mi az hogy rossz ? Mi az ,hogy jó ?

Egyik nincs a másik nélkül , igen is  megváltozhat  bárki,

de ne csak azért tegye mert nincs más lehetősége hanem meggyőződésből.és ne manipulációs szándékkal.


A civilizációk igazi géniuszai azok, akik képesek felszabadítani az emberek memóriáját és segíteni abban, hogy megvalósíthassák a bennük lévő potenciált.


Erre semmilyen erkölcsi kódexek, misztériumok, a hit, a drogok vagy a fegyverek vagy más dogmák nem alkalmasak


Ami engen nagyon régen zavar az- az ,hogy

miért kell tanfolyam hegyeket szervezni borsos áron,

Miért kell ezért pénz kérni?

Miért kell pénzt kérni azoknak az embereknek akik gyógyítással -tanítással foglalkoznak?

Nagyon ritkán veszem a kezembe a Bibliát,vannak részek aminél görcsbe áll a gyomrom, van amit szeretek olvasni.


Jézus mielőtt a menybe megy azt mondja a tanítványainak:

jezus.jpg

"Vegyétek a tudást,a gyógyítsátok és tanítsátok az embereket

 ingyen kaptátok ,ingyen adjátok tovább !!!"


Tudom a 3. dimenzióban való lét feltétele a pénz! ,de kérd azt ,hogy úgy tud átadni a tudásodat,gyógyítani a lelkeket, hogy azért ne keljen pénz elfogadnod kapd meg máshonnan a megélhetéshez szükséges javakat,és ne szabd meg hogy honnan és mikor.


Működni fog, hidd el ,Tudom!


Bárki képes aktiválni veleszületett képességét, hogy felébredjen, és sokkal nagyobb távlatból fedezze fel az életet!


Hogyan lehet titkos dolgokat elmondani? nyilvánosságra hozni úgy, hogy

életben is maradhasson a szerző?

 tedd bele egy sci-fi könyvbe és máris védve vagy

azt pedig hogy ki mit szűr le,mit ért meg belőle azért nem lehet az írót felelősségre vonni.

Valaminek igaznak kell lennie amit már előtte is tudtak egyes írók  mert nagyon sok ehhez hasonló témájú film ,könyv van ma már a piacon.

A sötét zsaruban hangzik el egy olyan mondat nézegesd a bulvár lapokat,mert ott bújhat meg az igazság!

A fílmek között a kilencvenes évek ELEJÉN készített csilagkapu trilógia   mondanivalója érdekes meglepett ,hogy milyen régi,hiszen nállunk 5 éve ment először!

 

  Csillagkapu

                                      (Stargate SG-1) az 1994

Középpontjában a csillagkapunevű eszközök állnak, amik azonnali utazást tesznek lehetővé az űr távoli pontjai között. A sorozat főhősei a CSK -1 nevű csapat tagjai, akik egy szigorúan titkos, amerikai katonai bázisról fedeznek fel más világokat a Földön talált kapu segítségével, és megvédik a bolygót a filmben bemutatott idegen fenyegetéssel szemben..

„idézet a műből”

A piramis civilizációkat az Is-be-k börtönplanéta részeként hozták létre. A piramisok részeit képezik a tudatkontrollnak. A piramisokat övező miszticizmus nem más, mint az igazság leplezésére szolgáló eszköz. A bonyolult rituálék, a matematikai összefüggések, a csillagokhoz való illeszkedés, titkos rítusok, a hatalmas építmények, a művészien kivitelezett hieroglifák, az emberi-állati istenségek- mindez az emberek számára megoldhatatlan rejtélyeket jelent, ami elvonja a figyelmüket attól a ténytől, hogy saját otthonuktól távol tartják őket fogságában egy börtön planétán. Mert az igazság az, hogy nincs olyan ember, aki nem máshonnan származna. A Földön nem „fejlődött ki” egyetlen ember sem.

Az ókori Egyiptomban a papság közvetlenül hozzátartozott a börtönőrséghez. Ma is szolgálják ugyanezeket az urakat, de már ők maguk is foglyok. A papság segít abban, hogy az emberek soha ne ébredjenek tudatára a valóságnak, hogy máshonnan lettek idehurcolva, megfosztva memóriájuktól és mindattól, amit birtokoltak.

Masszív tárgyak, mint ezek a piramisok, nem lehetnek spirituális jelképek Az, hogy a halottal a kincseit és tárgyait is eltemették, azt fejezi ki, hogy a halott nem egy spirituális lény. Odahaza, aki elment, bármikor visszajöhetett és a tárgyait újra birtokba vehette. 

A nagy építmények mind értelmetlenek voltak és csak arra szolgáltak, hogy egy titokzatosság lengje körül őket. A Domain és a Birodalom háborúja ebben a naprendszerbe majdnem 7500 évig tartott.

 Miután a Domain leszámolt az egyiptomi Birodalmi vezetőkkel, ie.3450-től a fáraók már emberek voltak. Ezután 350 év káosz következett. A harcok nyomait gondosan eltakarították, hogy ne derüljön ki a igazság. Mindaz, ami a egyiptomi kultúrát jellemezte, kész csomagokban érkezett a Földre. A tudósok nem feltételezik, hogy a régi papok sugárfegyverekkel rendelkeztek. Azt gondolják, hogy az csak egy vallásos korszak volt. Ie.3172-től több bányát nyitottak Dél-amerikában, mivel a Birodalomnak szüksége volt a fémekre a háborúhoz. A Birodalom mindenfelé a galaxisban bányászatot folytatott."


    Csillagok háborúja (Star Wars)

itt már megjelenik a birodalomra való utalás

     Mindez George Lucas filmrendező ötletei alapján készültek el.

 A filmek cselekménye a Galaktikus Köztársaság és a Galaktikus Birodalom közti átmenetek, valamint a Galaktikus polgárháború (amely a Lázadó szövetség és a Galaktikus Birodalom között zajlik)

Valójában az egész cselekmény a jó és a rossz harcát jelképezi.

A történet "réges- régen, egy messzi-messzi galaxisban…" játszódott le.

A történetben keverednek a racionális alapokon álló sci-fi elemek (technikai eszközök, űrháború, galaktikus politika, forradalmi küzdelem egy elnyomó rendszer ellen),

valamint a mítikus vonások (emberfeletti hatalommal bíró harcos-tanító rendek, akik a világot összetartó, misztikus jellegű Erőt használják).

    George Lucas szerint az volt a szándéka, hogy egy modern mítoszt hozzon létre.

                Érdekes egy ember Ő  . Előtte az E.T.-t készítette el.


„Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…

 A long time ago in a galaxy far, far away….


ez az egyetlen sor, amely az általunk is ismert valós világgal kapcsolatban hangzik el.

A Csillagok háborúját a szakma  és a nézők  egy szórakoztató kitalált legendának könyveli el,  de azt is tudjuk hogy minden legenda  valós alapokon nyugszik

A kérdés itt  az lehetne,hogy


 milyen régen volt a „réges- régen” ésmilyen távol van a „messzi-messzi galaxis”. „


                  Réges régen”, 10-800 milliárd évvel ezelőtt?


A Lucas Arts egyik híres programja, a Behind the Magic a yavini csata előtti 5 000 000 000. évre teszi a Csillagok háborúja galaxisának keletkezését.

idézet a műből”

A földi tudósok tévednek, amikor a felezési időből állapítják meg az anyag korát, mivel az anyagnak nincs kora. Az anyag elpusztíthatatlan, legfeljebb a formáját változtatja. A domain (földi idő szint?) 80 trillió (?) éves. Matilde lábjegyzetben megjegyzi, hogy a trillió szót azért használja, mert olyan nagy mennyiségekről van szó, melyeket ő fel sem tud fogni, azt akarja érzékeltetni, hogy a végtelenséghez közeli.

A Domain nem olyan régóta, mindössze 10ezer éve hatolt be a Tejút galaxisba Azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom már évmilliók óta terjeszkedik a galaxisban és mindenfelé erős és rejtett állásokat épített ki. Nagy csaták voltak a naprendszerben a Domain és a Régi Birodalom erői között, ami kr.u.1235-ben ért véget, amikor is a Domain megsemmisítette a Régi Birodalom utolsó űrhajóját is és akkor foglalták el a Régi Birodalomnak nevezett „társaság” által birtokolt bázisokat. Amikor körülnéztek a Földön, azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom minden Földre került embert megfosztott memóriájától.    

                                                               


1999 nyarán sétáltam a nyugati környékén, két 18-20 közötti fiú sétált előttem a Mátrixról beszélgettek és máig nem felejtem amikor azt egyik kérdezte :


Mi van akkor ha ez a valóság ?

elgondolkodtató !

 

Mátrix (The Matrix)

egy amerikai -ausztrál koprodukcióban készült sci-fi Larry és Andy Wachowski írásában és rendezésében

        A filmet 1999..március 31-én mutatták be az usa-ban.

A film egy olyan jövőt fest meg, mikor az érzékelt világ valójában a Mátrix – egy szimulált valóság, amelyet a mesterséges inteligenciával rendelkező gépek alkottak meg és kibernetikus csatlakozókkal kapcsolják rá az emberek agyát – amelyben az embereket a gépek tenyésztik, azzal a céllal, hogy saját energiájuk forrásaként hasznosítsák őket. A film számos utalást tartalmaz a cyberpunk és hacker szubkultúrákra; filozófiai és vallási elméleteket is felvonultat, úgymint budhista,Védánta messianizmus, dualizmus

 szokratészi és platoni ideológiák.

 

  A műben utalás történik  a hinduk szent könyvére a  Védákra,melyet a Dominok által elmondottak alapján írtak le.


 A Védák India legrégibb irodalmi emlékei. Sok hindu úgy hiszi, hogy a Védák öröktől fogva léteztek.

A véda szó tudást vagy szent ismeretet jelent.

A Védák mai formájukban négy fő részből (gyűjteményből, szamhitá) állnak. A Rigvéda-szamhitá himnuszokat, a Jadzsurvéda áldozóigéket, a Számavéda ősi dallamokat, míg az Atharvavéda főként varázsigéket foglal magába. Legősibb közülük az 1028 himnuszból álló Rigvéda,

 A himnuszok és imák az istenekhez szólnak, többek között az ősi Áditjákhoz (Varunához, Mitrához és Arjamanhoz), Agnihoz, Indrához, a Mennyhez és a Földhöz, a Naphoz, a Szélhez s még számos istenhez. A himnuszok körülbelül negyedét Indra istennek szentelték.

A mű az emberi mátrixot írja le

A hindu metafizikához fordúlva azt tapasztaljuk,hogy amivel  mi szemben állunk, nem a valódi, hanem a megzavart létezés.

Nem a lét, hanem a káprázat (májá).

 Sokan azon a véleményen vannak, hogy a hindu metafizika (mint az európai idealizmus) a természet világának valóságát (és valódiságát) vonja kétségbe,  a természet létezését tagadva azt mondja:


ez a világ minden porszemével és sejtjével együtt májá/ illúzió/.


 A hindu hagyomány  azt mondja, hogy tapasztalataink és érzékelésünk és értelmünk a nem létezőről azt hiszi, hogy létező,

azt, hogy elhomályosodott éberségünk következtében látásunk és értelmünk és érzékelésünk is megzavarodott és a létezést nem a maga valódiságában, hanem azt homályosan és eltorzulva és álomképszerűen látjuk.

 Az ember jelen állapotában nem a létezés valódiságában él. Amiben él, az a káprázat (májá) egy különös neme, amely szerint valóságát egyfajta varázslatnak észleljük.

Meg vagyunk zavarodva. Kábulatban élünk. Félálomban és különös derengő állapotban és lefokozott látásban,

amelyet a hindu hagyomány ezt avidjának nevez.

Az avidja nem tudatlanság, hanem tompult éberség. Abhimána, vagyis őrületszerű megzavarodás. A bennünk feldúlt és összerombolt létezés következtében démoni erők és szenvedélyek és alacsony ösztönök és botor vágyak és kívánságok szálltak meg, amelyek a tiszta látásban (éberség Nem a világ káprázat, hanem az, ahogyan mi azt derengő állapotunkban (avidja) látjuk.

Ha pedig most és ezúttal arról van szó, hogy a valóságot a maga teljességében el kell ismerni, akkor amiből ki kell indulni, az sem az érzékek számára adott tapasztalati valóság, sem az úgynevezett szellemi valóság.

 Miért? Azért, mert a káprázat itt is jelen van, éppen úgy, mint ott. Amiből ki kell indulni, az, hogy mi avidjában (káprázat, lefokozott éberség) élünk, és a valóságot nem látjuk, ezért nekünk mindenekelőtt és fölött az éberséget (vidja) kell megszereznünk.

A dolog persze, távolról sem ilyen egyszerű. A hindu hagyomány a kérdést csaknem ismeretelméleti kérdésnek fogja fel, és azt mondja, hogy értelmünk épségét kell helyreállítanunk.

 A héber hagyomány azonban azt állítja, hogy létezésünk megzavarodásának nem értelmi, hanem erkölcsi oka van. Létünk rongált. De az eredendő bűn következtében rongálódott meg. A modern tudomány viszont abban a hiszemben van, hogy értelmünk és erkölcsünk is azért rongált, mert testi egészségünkkel van baj, és a korrekturát a testen kell kezdeni.


A probléma nem hogy a megoldás csomópontját jelenti, hanem éppen az egész kérdésvilágot megnyitja.


A könyv szerint ,aki életének sikeréért küzd, üdvét csaknem minden esetben eljátssza, akár felelőtlenségből, akár könnyelműségből, gyengeségből, élvvágyból, jellemhibából, léhaságból, tudatlanságból, vagy mert magát becsapta és elhitte, hogy a fontos az élet,a szépség .


           Az idegen pont erre a részre világít rá amikor azt mondja:


"A földi embereket sokféle módon ejtik csapdába.


Az egyik a háborúzás. A másik a szépség iránti vonzalom.


A Birodalom a szépségek iránti lelkesedéssel keltett energiákat megcsapolja.

 Egy másik csapda az, hogy az Es-be harcol a csapda ellen (mármint hogy harcol az ellen, ami nem tetszik neki.

Minél jobban harcol ellene, annál jobban beleesik a csapdába"


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 261
Heti: 1 969
Havi: 8 823
Össz.: 1 883 315

Látogatottság növelés
Oldal: ROSWELI UFÓ KATASZTRÓFA --2012 és AMI MÖGÖTTE VAN a NAGY JÁCMA
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2020 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »