GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL

Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette . A gyógyítás által mi magunk a gyógyítók is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje!


                 ÚJ BIOAKTÍV ITALCSALÁD !

 

Merész húzás egy teljesen új irányba:


a Tahitian Noni International 2010. február 25-én, a Nemzetközi Vezetői Konferencián, Anaheim-ben bejelentette, hogy létrehozta a

 világ első bioaktív ital családját.

Ez az italok egy új irányvonala, noni-alapú egészséges italok a noni összes előnyeivel, bármely korú és jövedelmi szintű ember számára.

 Ezek az új italok, a mögöttük lévő tudományos kutatásokat is figyelembe véve, meghatározóak lesznek a wellness ágazatokban az elkövetkező évtizedekben!

 

                 A legendás TAHITIAN NONIJuice, a TAHITIAN NONI™ Original italban testesül meg, de ezt a TNI kiegészítette a:

 TAHITIAN NONI™ Family, TAHITIAN NONI™ Extra, és a TAHITIAN NONI™ Pure néven forgalomba kerülő új bioaktív italokkal,

noni_uvegek.jpg

 melyek így széles kínálatot jelentenek hamatosan a fogyasztók számára

. Minden egyes ital bizonyítottan bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek megerősítik a testünket.

 A fő bioaktív komponenseket az italokban a iridoidok képezik, ezek erős fitonutriensek, amelyek bizonyítottan több tucat egészségügyi probléma megoldásában segíthetnek.

Ezek a tápanyagok jobb egészséget és jólétet biztosíthatnak a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt, és biztosítják a jövőben, hogy

a TAHITIAN NONI™ termékek olyan hatékonyak lesznek, hogy egyik versenytársunk sem fogja tudni felülmúlni.

Ahhoz, hogy megértsük, mire képesek a  termékeink - ideértve a bioaktív anyagok és az iridoidok hatásának fontosságát is - megváltoztatja az utat arról, amiről beszélünk"

 

"Végre kiderült, hogy a noni minden szempontból tökéletes,és  több, mint egy szupergyümölcs, illetve több, mint egy gyümölcslé.

 

És mi a tudomány támogatásával mindezt alá is tudjuk támasztani."

    MINDEN AMIT A NONIROL TUDNI KELL!!tahiti_noni_gyumolcs.jpg

                                    NONI (Morinda citrifolia)


A Noni (Morinda citrifolia) egy olyan rendkívüli gyógyító tulajdonságokkal rendelkezõ gyümölcs, amilyenrõl itt Közép-Európában keveset tudunk.

Polinéziában, Kínában és Indiában azonban több mint 2000 éve használják a gyógyításban.

A Noni a vándorló lakossággal együtt jutott el a Csendes-óceán más területeire, Tahiti és Hawaii szigeteire, Malajziába és mindenhová, ahol tiszta, vulkáni eredetû termõföld volt. Csakúgy, mint az Aloe verát, az algákat, a Papayát, a Nonit is gyógyhatású növényként tartották számon. 
Nálunk a honi ital formájában kapható, amit a gyümölcs nagyon rossz íze és szaga miatt természetes áfonyával és szõlõvel ízesítettek.

 
A kutatások szerint a Noni elõsegíti az immunrendszer mûködését, szabályozza a sejtek mûködését és a sérült sejtek regenerálódását. Ez a tény lehet magyarázat arra, hogy olyan sokféle betegség kezelésében alkalmazható. 


A noni néhány élettani hatása: 
csökkenti a magas vérnyomást, 
megszünteti a menstruációs görcsöket, 
csökkenti az ízületi fájdalmakat, 
enyhíti a gyomorfekélyt, 
segít a rándulások és ficamok gyógyulásában, 
felgyorsítja a sebek gyógyulását, 
megelõzi a depressziót, 
lelassítja az idõskori szenilitás kifejlõdését, 
segít emésztési problémák esetén, 
csökkenti az atherosclerosis-t, 
csökkenti az érrendszeri problémákat, 
segít drogfüggõség esetén, 
fájdalomcsillapító, 
gyógyítja az égési sérüléseket, 
gyógyítja a trópusi fertõzéseket, 
gátolja a rákhoz vezetõ kóros sejtburjánzást. 


Azok az állításuk, melyek a Noni csodálatos gyógyító erejérõl szólnak, szinte hihetetlennek tûnnek, és az a kérdés – hogy honnan ered ez a hatás? – sok emberben felmerül. 


Az erre vonatkozó szakirodalom kevés ezért ez a cikk megpróbálja megmagyarázni, hogy a Noni mely része felelõs e jótékony hatásért, és hogyan mûködik a Noni, hogy fejti ki hatását. 


Nézzük meg elõször, mi történik a Nonival, amikor megisszuk.

Az elsõ fontos összetevõ egy nagy molekula, amit proxeroninnak neveznek. Amikor megisszuk a Nonit, a proxeronin az emésztõ csatornán keresztül a vastagbélbe, majd a máj vivõerein keresztül a májba kerül. A máj a legtöbb tápanyag fõ raktározója. Minden második órában a máj felszabadít bizonyos mennyiségû proxeronint, amely a vérárammal kerül a szövetekhez. 


Hogy a proxeroninból xeronin keletkezhessen, egy segédre van szükség, ami egy proxeronáz nevû enzim.

A xeronin olyan alkaloida, amelyet a test azért termel, hogy a megfelelõ mûködéshez szükséges enzimeket aktiválja. Szabályozza a testmûködést, és növeli az energiaszintet. Ezt az alkaloidát sehol sem lehet önállóan megtalálni, mivel a szervezet állítja elõ, felhasználja, és le is bontja. Semelyik idõpillanatban sincsen elkülöníthetõ és analizálható mennyiség a vérben. Mégis, a xeronin annyira alapvetõ a fehérjeháztartás mûködéséhez, hogy nélküle az élet nem lenne lehetséges. Hiánya sok betegséget okozhat. A noni növeli a xeronin szintjét, és óriási befolyással van a sejtmûködésre és védelmi rendszerére. 


Igaz, hogy a táplálék, amit nap, mint nap elfogyasztunk, tartalmaz proxeronint csak nem elegendõt

 A modern civilizációval együtt sok probléma is felmerült. A XX. században a világ népessége drámaian megnövekedett. Drasztikusan meg kellett változtatni a mezõgazdaságot, hogy ezt a hatalmas tömeget élelemmel el tudja látni. A mezõgazdasági termelés növekedésével a föld minõsége egyre romlott. A mûtrágyák használatával nem lehetett ezt a problémát megoldani, így a termés nagy része nem tartalmazza a kívánt mennyiségû tápanyagot, amire szükségünk lenne, így a proxeronint sem. 


A termõföld minõségi romlása mellett még sok tényezõ elõidézheti a proxeronin hiányát a szervezetben. Ilyen a nem megfelelõ táplálkozás, a betegség, a stressz vagy a nagyon aktív életmód. Ha a szervezet nem jut a megfelelõ mennyiségû proxeroninhoz, a test proteinjei nem fognak kielégítõen mûködni, és ez fáradtsághoz, betegséghez, végsõ soron halálhoz is vezethet. 


Lehetséges, hogy sok modern betegség is a xeronin hiányával hozható összefüggésbe.

Ha ez így van, nagy mennyiségû proxeroninnal talán segíteni lehetne ezeken a problémákon. 
Az, hogy olyan sok ember állítja – a Noni hatása fantasztikus – annak a ténynek köszönhetõ, hogy a Noni ellátja a szervezetet a hiányzó mennyiségû proxeroninnal, ami a táplálékban nincs meg. 
Ezért olyan egyedülálló a Noni ital. Nem juttat a szervezetbe aktív vegyi anyagokat – ahogy a legtöbb gyógyszer teszi – és így lehetõvé teszi a szervezet számára, hogy maga gyógyítsa magát.

A Nonival együtt szervezetbe került proxeronin raktározását és felhasználását maga a szervezet irányítja, saját igényeinek megfelelõen. 


Amit nem használ fel, egyszerûen kiüríti, így a proxeronint nem lehet túladagolni.

A proxeronin és proxeronáz enzim mellett a Noni sok olyan bioaktív tápanyagot tartalmaz, ami segíti szervezetünk védekezõ rendszereit, egyensúlyi folyamatait.

Külön-külön is hatékonyak, de együtt az ún. szinergizmus segítségével (ami azt jelenti, hogy a hatások nem egyszerûen összeadódnak, hanem összeszorzódnak) adaptogén hatást fejlenek ki.

Ez annyit tesz, hogy a sejtek környezeti hatások miatti alul- vagy túlmûködését helyreállítják

. Ez vonatkozik a tápanyag-hasznosítástól a viharos gyorsaságú sejtosztódásig minden sejtszintû zavaros mûködésre. 


A következõ felsorolás néhány nagyon fontos tápanyagot tartalmaz, természetesen a teljesség igénye nélkül. 


Többszörös tesztek igazolják a terpén vegyületek jelenlétét a noniban. A terpének segítik a sejtek megújulását, és az általános jó egészség kialakításához használják õket. 


Akubin, alazarin és antrakinon vegyületek is találhatók a noniban, amelyek mind bizonyítottan antibakteriális hatásúak.

A noni használatos bõrbetegségek, megfázás, lázas állapotok és egyéb bakteriális eredetû egészségügyi problémák kezelésében.

A noni tartalmaz szkopoletint, amely egy olyan vegyület, ami megköti a szerotonint, ami nagyon fontos az emberi szervezet számára.

A szkopoletin csökkenti a magas vérnyomást.

         Számos baktériumfajt elpusztít, és gombaölõ hatása is van.

Gyulladás- és hisztamingátló hatása miatt sikeresen alkalmazható izületi gyulladások és allergia kezelésére.

Az agyban a szerotonin a melatonin nevû hormon elõvegyületeként szerepel.

A szerotonin fontos szerepet játszik az alvás, a hõszabályozás, az éhség és a szexualitás irányításában is, migrénre, a depresszióra és még az Alzheimer-kórra is. 


A damnacanthal nevû anyag, amely szintén megtalálható a noniban, meggátolja a kóros sejtburjánzást, tehát rákellenes anyagként használható

 A gyümölcslében található alkaloidák serkentik a fagocitózist, amelynek során a falósejtek szó szerint megtámadják és felfalják a káros organizmusokat.

A noni tumorgátló hatása annak az immunválasznak tulajdonítható, amely többek között a T-sejtek mûködését serkenti

. A noniban található vegyületek lehetõvé teszik az immunrendszer hatékonyabb mûködését, növelik az emésztõrendszer képességét arra, hogy hatékonyabban nyelje el a különbözõ tápanyagokat, fõleg az aminosavakat. 


Azon Noni fogyasztók többsége, akik nem kaptak optimális segítséget a Nonitól, általában kevesebbet fogyasztottak, vagy rövidebb ideig, mint a javasolt. 


A Noni ital bármilyen gyógyszer kombinációval együtt szedhetõ, gyakorlatilag sok esetben hatékonyabbá teszi a gyógyszereket, és egy idõ múlva kevesebb gyógyszerrel is elérhetõ ugyanaz az eredmény

      A Noni gyakran csökkenti a hagyományos gyógyszerek káros

  mellékhatásait.

       Magának a Noni italnak minimális mellékhatása lehetséges

 Eddig a százalékarány kevesebb, mint 5%. Enyhe kiütés alakulhat ki, ami azonban az ital fogyasztásának abbahagyása után maximum 72 órával eltûnik. 


  A Noni biztonságos a terhes és a szoptatós anyák esetében is. 

Forrás: Balogh Attila cikke – IDEÁL magazin
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 574
Heti: 1 113
Havi: 8 519
Össz.: 1 623 539

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: CSODÁLATOS GYÓGYÍTÓ : NONI
GYÓGYÍTÁS SZELID GYÓGYMÓDOKKAL,LELKI TANÍTÁSOKKAL - © 2008 - 2018 - szelidgyogymodok.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: gyogyito keztartasok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »